SVT > Inrikes

Monday, 10 December, 04:02

SVT - 18 nov 18 kl. 15:55

Emma Frans: Sex som träning – funkar det?”Äh, jag tränar inte så mycket – men jag har jättemycket sex!” Det där kanske du har fått höra nån gång? Om du hatar att jogga i regnet eller trängas med svettiga främlingar på gymmet så låter det kanske frestande att använda sex som motionsform. Men hur många kalorier bränner egentligen ett ligg? Det har undersökts med hjälp av sexande par och aktivitetsarmband.
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Frans, Emma Frans

Dela artikeln

475 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Emma, Frans, Sexsom , träning, funkardet
YLE - 01 okt 14 kl. 05:41

Emma Laine stiger som en raket

Fakta: Emma Laine har på WTA-listan klättrat 400 placeringar på sex månader. Sedan Laines comeback på de internationella tennisplanerna i våras har hon spelat bättre än på länge. Nu hoppas hon på spel i större turneringar, men för det krävs ytterligare avancemang.

YLE - 18 okt 16 kl. 13:28

Topptränaren Frans Bosch tror på kroppens sunda förnuft

Idrottare som lyssnar på sina tränare presterar sämre än sådana som inte gör det. Och det här är bevisat. Så säger den holländska tränaren och professorn vid Fontys-universitetet i Eindhoven, Frans Bosch.

Kristianstadsbladet - 17 feb 14 kl. 05:40

Emma Eliasson kan försätta berg

Hon gruvar sig inte för den tillsynes omöjliga semifinalen mot USA.Backen Emma Eliasson försätter berg till vardags. - Det är ett ganska kul jobb, säger bergsprängaren Emma Eliasson inför Damkronornas match i dag.

YLE - 11 sep 17 kl. 13:51

Skidåkaren Emma Metzner från Ekenäs tränar med finska landslaget i triathlon

I något skede stänger hjärnan av sig och det är bara kroppen som jobbar. Det enda man tänker på är att man ska i mål. Så beskriver Ekenäsbon Emma Metzner känslan under ett triathlonlopp.

Expressen - 09 maj 16 kl. 22:59

Frans: "Jag blev väldigt sjuk"

Frans Jeppsson Wall brände ut sig under Melodifestivalen, när han kom hem efter segern kraschade han. Nu lever det svenska Eurovisionhoppet efter ett strikt schema för att orka med – sömn, mat och träning finns reglerat där. – Jag blev sjuk.

Kristianstadsbladet - 11 nov 13 kl. 11:35

Struktur och träning banar väg för livet

Foto: Tommy Svensson
För fyra år sedan miste Emma Pettersson nästan livet på Näsby fält. Hon tänker på händelsen varje dag.– Det går inte att undvika, jag vill minnas så att jag kan berätta för andra vad som kan hända en.

Expressen - 06 aug 16 kl. 09:44

Frans: "Skåne har gjort mig till den jag är"

Frans Jeppsson-Wall är den yngste personen någonsin att bli nominerad till priset Årets Skåning. Men så har denna 17-åring också hunnit med mycket på kort tid. När han inte skakar hand med kungen eller besöker radioshower i utlandet trivs han allra bäst hemma Ystad.

Nya Wermlands Tidningen - 24 nov 16 kl. 17:00

Emma Eriksson till SU-träning

Emma Eriksson från Filipstads FF har blivit uttagen till Värmlands fotbollsförbunds SU-träning i Kristinehamn den 6 december..

SVT - 11 sep 18 kl. 17:35

Emma Berglund tillbaka i full träning: ”JAG ÄR FRI”

PSG:s och svenska landslagets mittback Emma Berglund är tillbaka i full träning efter sin korsbandsskada..

SVT - 26 sep 18 kl. 14:30

Träning blev vägen ur ätstörningen för Emma-Lee

Emma-Lee Molander har haft bulimi, anorexia och hetsätit. Hon har vägt både 40 och 90 kilo. Med hjälp av träning tog hon sig ur den negativa spiralen – men tror aldrig att hon blir helt frisk.

Fler nyheter från SVT

SVT - 3 timmar sedan

Tågtrafiken rullar igen – signalfelet åtgärdat

Signalfelet på västra stambanan är nu åtgärdat, meddelar Trafikverket strax före klockan 23 på söndagskvällen..

SVT - 6 timmar sedan

”Jag tackade dem för att jag finns idag”  

Många rördes till tårar idag när nobelpristagarna i medicin eller fysiologi, James Allison och Tasuku Honjo, träffade patienter som överlevt cancer tack vare deras upptäckt. Under en ceremoni fick pristagarna ta emot ett diplom och patienternas tacksamhet. – Det känns helt fantastiskt att få träffa dem.

SVT - 8 timmar sedan

Bodström: ”Läkarna sa att jag skulle få svårt att få barn”

I SVT-programmet Min sanning berättar Thomas Bodström om personliga motgångar och för första gången talar han också öppet om när han drabbades av cancer. – Jag kände mig frisk, det var en jättekonstig känsla..

SVT - 9 timmar sedan

Agendas studiogäster om klimatet 9 december

Steven Chu, Nobelpristagare 1997 och energiminister i USA 2009-2013 och Karin Bäckstrand, professor i samhällsvetenskaplig miljöforskning vid Stockholms universitet medverkar i Agenda 9 december..

SVT - 13 timmar sedan

Zero waste: SVT Nyheters reporter försökte att leva skräpfritt i en vecka

Hur svårt är det att inte producera något skräp under en vecka? SVT Nyheter testade att leva skräpfritt enligt livsstilen ”zero waste”..

SVT - 16 timmar sedan

I dag hålls mötena som kan avgöra Löfvens framtid

Centerpartiet och Liberalerna har möte i dag med respektive partistyrelse, erfar SVT Nyheter. Det är möten som kan vara av yttersta vikt för regeringsbildningen. – De kan avgöra om vi får en ny regering eller inte, säger SVT Nyheters politikreporter Love Benigh..

SVT - 17 timmar sedan

Så här är årets bordsplacering under Nobelmiddagen

Nobelstiftelsen presenterade på söndagen vilka som får sitta vid huvudbordet på Nobelfesten, bredvid kungafamiljen, riksdagens talman och statsministern. Bristen på litteraturpristagare har inte påverkat arbetet med bordsplaceringen, meddelar stiftelsen..

SVT - 18 timmar sedan

Sverige säljer krigsmateriel som kan användas i Jemenkriget

Samtidigt som Sverige är värd för fredssamtal om Jemenkriget har svenska Saab miljardleveranser av krigsmateriel på gång till landet. Utrustningen kan användas för bombningarna som drabbat civilbefolkningen så hårt..

SVT - 18 timmar sedan

Tullen tipsar: Så näthandlar du säkert utanför EU

Köper du dina julklappar online är det viktigt att ha koll på att sajten är okej, men också på varifrån ditt paket skickas. För att slippa oönskade avgifter och piratkopior finns det några saker som är bra att tänka på, enligt Tullverket..

SVT - 22 timmar sedan

9 december: Nattens nyheterOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.