SVT > Inrikes

Sunday, 24 February, 05:04

SVT - 18 nov 18 kl. 15:55

Emma Frans: Sex som träning – funkar det?”Äh, jag tränar inte så mycket – men jag har jättemycket sex!” Det där kanske du har fått höra nån gång? Om du hatar att jogga i regnet eller trängas med svettiga främlingar på gymmet så låter det kanske frestande att använda sex som motionsform. Men hur många kalorier bränner egentligen ett ligg? Det har undersökts med hjälp av sexande par och aktivitetsarmband.
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Frans, Emma Frans

Dela artikeln

483 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Emma, Frans, Sexsom , träning, funkardet
YLE - 01 okt 14 kl. 05:41

Emma Laine stiger som en raket

Fakta: Emma Laine har på WTA-listan klättrat 400 placeringar på sex månader. Sedan Laines comeback på de internationella tennisplanerna i våras har hon spelat bättre än på länge. Nu hoppas hon på spel i större turneringar, men för det krävs ytterligare avancemang.

YLE - 18 okt 16 kl. 13:28

Topptränaren Frans Bosch tror på kroppens sunda förnuft

Idrottare som lyssnar på sina tränare presterar sämre än sådana som inte gör det. Och det här är bevisat. Så säger den holländska tränaren och professorn vid Fontys-universitetet i Eindhoven, Frans Bosch.

Kristianstadsbladet - 17 feb 14 kl. 05:40

Emma Eliasson kan försätta berg

Hon gruvar sig inte för den tillsynes omöjliga semifinalen mot USA.Backen Emma Eliasson försätter berg till vardags. - Det är ett ganska kul jobb, säger bergsprängaren Emma Eliasson inför Damkronornas match i dag.

YLE - 11 sep 17 kl. 13:51

Skidåkaren Emma Metzner från Ekenäs tränar med finska landslaget i triathlon

I något skede stänger hjärnan av sig och det är bara kroppen som jobbar. Det enda man tänker på är att man ska i mål. Så beskriver Ekenäsbon Emma Metzner känslan under ett triathlonlopp.

Expressen - 09 maj 16 kl. 22:59

Frans: "Jag blev väldigt sjuk"

Frans Jeppsson Wall brände ut sig under Melodifestivalen, när han kom hem efter segern kraschade han. Nu lever det svenska Eurovisionhoppet efter ett strikt schema för att orka med – sömn, mat och träning finns reglerat där. – Jag blev sjuk.

Kristianstadsbladet - 11 nov 13 kl. 11:35

Struktur och träning banar väg för livet

Foto: Tommy Svensson
För fyra år sedan miste Emma Pettersson nästan livet på Näsby fält. Hon tänker på händelsen varje dag.– Det går inte att undvika, jag vill minnas så att jag kan berätta för andra vad som kan hända en.

Expressen - 06 aug 16 kl. 09:44

Frans: "Skåne har gjort mig till den jag är"

Frans Jeppsson-Wall är den yngste personen någonsin att bli nominerad till priset Årets Skåning. Men så har denna 17-åring också hunnit med mycket på kort tid. När han inte skakar hand med kungen eller besöker radioshower i utlandet trivs han allra bäst hemma Ystad.

Nya Wermlands Tidningen - 24 nov 16 kl. 17:00

Emma Eriksson till SU-träning

Emma Eriksson från Filipstads FF har blivit uttagen till Värmlands fotbollsförbunds SU-träning i Kristinehamn den 6 december..

SVT - 11 sep 18 kl. 17:35

Emma Berglund tillbaka i full träning: ”JAG ÄR FRI”

PSG:s och svenska landslagets mittback Emma Berglund är tillbaka i full träning efter sin korsbandsskada..

SVT - 26 sep 18 kl. 14:30

Träning blev vägen ur ätstörningen för Emma-Lee

Emma-Lee Molander har haft bulimi, anorexia och hetsätit. Hon har vägt både 40 och 90 kilo. Med hjälp av träning tog hon sig ur den negativa spiralen – men tror aldrig att hon blir helt frisk.

Fler nyheter från SVT

SVT - 5 timmar sedan

Två skadade och en gripen efter bråk i Tensta

Polisen fick vid 22-tiden på lördagen larm om ett bråk i Tensta i nordvästra Stockholm. Enligt polisen ska ett 20-tal personer ha varit inblandade..

SVT - 6 timmar sedan

Seriekrockande bilist drog kniv

En man i 55-årsåldern drog kniv efter att ha orsakat två trafikolyckor i Göteborg på lördagen..

SVT - 8 timmar sedan

Kritik mot Valmyndigheten efter SVT:s uppgifter om cyberattack på valdagen

Valmyndigheten kritiseras av it-experter efter att myndighetens hemsida slogs ut av en överbelastningsattack på valdagen, vilket SVT Nyheter rapporterade om förra veckan. – Det är inte svårt att skydda sig mot det här, säger it-säkerhetsexperten Fredrik Möller, till SvD..

SVT - 11 timmar sedan

Avsiktlig attack släckte valsajt i Sverige

Det var en så kallad överbelastningsattack som ledde till att Valmyndighetens sajt slogs ut under valkvällen i höstas. Tidigare har det från myndighetens sida hetat att ”ingenting tydde” på att så var fallet..

SVT - 14 timmar sedan

Moderatledaren Ulf Kristersson glömde låsa vapenskåpet – polisen omhändertog jaktvapnen

Moderatledaren Ulf Kristersson lämnade vapenskåpet olåst hemma i villan. Polisen har nu omhändertagit hans jaktvapen och startat en utredning, uppger Aftonbladet. – Jag begick ett misstag, säger partiledaren..

SVT - 20 timmar sedan

Reinfeldt och KTH förnekar samröre med kinesiske affärsmannen

Fredrik Reinfeldt förnekar samröre med den kinesiske affärsmannen Kevin Liu, trots att han används i Lius marknadsföring. SVT Nyheter kan nu visa att även Kungliga tekniska högskolan utnyttjas som reklam i Lius bolag trots att detta inte sanktionerats av KTH..

SVT - 16 timmar sedan

Här räknas rösterna i Sveriges största underhållningsprogram

Varje vecka röstar svenska folket miljontals gånger på sina favoritbidrag i Melodifestivalen och det är mycket som står på spel. Ansvariga för att röstningsmomentet och rösträkningen går till på rätt sätt är en grupp personer ihopträngda i fikarummet för de som till vardags kör hockeyarenans ismaskin..

SVT - 17 timmar sedan

Löfven ryter till mot Swedbank

Statsminister Stefan Löfven (S) vill se hårdare tag i arbetet mot penningtvätt och utesluter inte skärpt lagstiftning. – Om det här senaste nu stämmer, så att man kan belägga Swedbank med de här bristerna, så är det naturligtvis fullständigt oacceptabelt, säger han..

SVT - 21 timmar sedan

Kinesiske affärsmannen vill köpa svensk medicinsk högteknologi

Kevin Liu, den kinesiske affärsman som var involverad i förhandlingar om frigivning av den svenske förläggaren Gui Minhai, förhandlar nu med ett svenskt högteknologiskt företag. Den svenske entreprenören Thorleif Lavold blev inbjuden till Lius flotta kontor i Kina och möttes av en bild på Fredrik Reinfeldt och av reklam för Karolinska institutet och KTH..

SVT - Igår: 21:59

Aktiespararnas vd kritisk både mot Swedbank och Finansinspektionen

Aktiespararnas vd Joacim Olsson är kritisk både mot Swedbanks agerande, men också hur Finansinspektionen agerat. – Jag tycker att det finns anledning att rikta kritik mot hur Finansinspektionen agerat hittills, säger han..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.