Sydsvenskan > Inrikes

Saturday, 15 December, 21:18

Liknande nyheter

Taggar: Från pianissimofinesstill , brutala, bleckplumpar
Helsingborgs Dagblad - 18 nov 18 kl. 14:43

Från pianissimofiness till brutala bleckplumpar

Carlhåkan Larsén ser La Traviata på Malmö Opera..

Västerbottens Folkblad - 04 maj 11 kl. 11:33

Tre åtalas för det brutala rånet i Stalon

VILHELMINA Tre yngre män åtalas nu för det brutala rånet på en mack i Stalon. VILHELMINA Tre yngre män åtalas nu för det brutala rånet på en mack i Stalon.  .

Nyheter 24 - 26 aug 11 kl. 21:05

Bröt handen på politisk tecknare: "Brutala attacker mot fredliga syrier"


Förra veckan uppmanade president Obama den syriska presidenten att avgå.  Nu går USA återigen till attack mot regimen i Syrien. WASHINGTON.

GT - 07 okt 13 kl. 14:09

Bilderna som ska fälla de brutala guldrånarna

GÖTEBORG. Misstaget att fälla upp visiret på mc-hjälmen hoppas polisen skall hjälpa dem att avslöja de brutala rånarna. Vid väpnade rånet i somras mot växlingskontoret i centrala Göteborg skadades två väktare.

Expressen - 30 apr 11 kl. 15:22

Tre män gripna för brutala bilrån i Halland

MALMÖ. Efter klassiskt detektivarbete har polisen kunnat gripa tre skånska män för brutala bilrån i Halland och Malmöområdet. - Vi inriktar oss i första hand på ett överfall i Varberg.

BT - 26 maj 11 kl. 09:29

Fängelse för brutala torpeder

Företagaren i Bollebygd blev misshandlad av brutala torpeder när han vägrade skriva på en faktura om att en obetald skuld redan var betald.
I går dömdes tre unga män till fängelse för försök till utpressning och andra brott. De nekar, men Göteborgs tingsrätt anser att Bollebygdsbon utsattes för kraftigt våld och att syftet var att få honom att skriva under fakturan.

UNT - 26 maj 11 kl. 16:13

Långa straff för brutala mackrån

Fyra män i åldrarna 20-24 år har dömts till fängelse i upp till sex år för två brutala rån mot bensinstationer i Jönköpingstrakten i våras, rapporterar SVT Jönköpingsnytt. (TT).

BT - 27 maj 11 kl. 07:57

Sex år för brutala mackrån

En av boråsarna som var med vid de brutala mackrånen i Jönköping i mars i år dömdes i går till sex års fängelse för bland annat grovt rån.
De andra tre åtalade fick mellan två och tre års fängelse. Totalt dömdes fyra unga män i åldrarna 20?

GöteborgsPosten - 18 jun 11 kl. 09:01

Åtalas för brutala våldtäkter

En notorisk sexbrottsling åtalas för två brutala våldtäkter och två avbrutna försök, under senaste månaderna. Äldsta offret ? en 80-årig kvinna..

Expressen - 20 jul 11 kl. 11:14

Två åtalas för brutala åldringsrån i Malmö

I förhör berättar de båda rånarna för polisen hur de med stor omsorg valde ut sina offer. Särskilt intressanta var äldre svenska damer eftersom de är svaga och lätta att råna. Nu åtalas duon för en rad brutala halsbandsrån i Malmö.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 5 minuter sedan

Strasbourgskyttens familjemedlemmar friges

Fyra familjemedlemmar till den misstänkte skytten i Strasbourg har släppts fria, enligt franska åklagare. Fortfarande hålls tre personer som stod nära Cherif Chekatt frihetsberövade. Tre människor dödades och ett tiotal personer skadades när Chekatt öpp.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Putin vill ta kontroll över rysk rapmusik

Kreml bör ta kontroll över rysk rapmusik och ungdomskultur, snarare än att bekämpa den, enligt Rysslands president Vladimir Putin. Uttalandet fälldes på lördagen under ett direktsänt möte med presidenten och hans kulturråd. – Om det inte går att stoppa.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Bedragarnas julafton på nätet – se upp

Skor, kläder och leksaker är några av de vanligaste produkterna som piratkopieras. När förfalskningarna blir alltmer förfinade och näthandeln ökar finns många fallgropar att se upp för. – Standardregeln är att om det är för bra för att vara sant så är d.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Danskt tunnelbygge i nytt blåsväder

Efter många förseningar stod hoppet till en byggstart 2019 – men nu ser det ut som att jättebygget från Danmark över Fehmarn Bält till Tyskland kan drabbas av ytterligare förseningar. Tunnelbolaget Fehmern a/s förlorar nämligen statliga garantier för si.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Myskoxar får dela halv miljon i testamente

En kvinna från Halland har testamenterat en del av sina besparingar till myskoxar och fjällrävar i Jämtlands län. Det är länsstyrelsen och Naturskyddsföreningen i västra Härjedalen som får 270 000 kronor var, skriver SVT Nyheter Jämtland. Kvinnan specif.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

"Grevinnan och betjänten" får hemmapremiär

Den brittiska tv-sketchen "Grevinnan och betjänten" ska för första gången sändas i Storbritannien på nyårsafton, skriver The Guardian. Sketchen har i årtionden varit enormt populär i Tyskland, Skandinavien och Baltikum, där den traditionellt sänds under.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Höllviken förlorade omstarten: ”Stor skillnad”

Höllviken förlorade mot Kalmarsund i omstarten av Superligan. Nu väntar viktig bottenmatch mot Helsingborg på tisdag..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Kontroversiellt "Fortnite"-vapen skrotas

Epic Games, tillverkaren bakom det omåttligt populära onlinespelet "Fortnite", har dragit tillbaka ett nytt vapen i spelet efter massiv kritik från spelare, skriver Variety. Svärdet "Infinity blade" introducerades i en uppdatering i tisdags, men har av.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Ambulans mot självmord på plats till våren – så fungerar förlagan i Stockholm

Vanligen är det polisens jobb att hindra självmordsbenägna. Nu får de hjälp av en specialambulans..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Mer pengar per patient stärker skånska vårdcentraler

Lättad ekonomisk press kan ge mer personal. 350 miljoner går ut i höjd vårdpeng..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.