Sydöstran > Nyheter

Wednesday, 19 December, 04:44

Sydöstran - 18 nov 18 kl. 11:02

Brott: Kvinna överfallen – försökte stjäla handväskaEn kvinna i 65-årsåldern, som varit och handlat i centrala Karlskrona, blev vid 17-tiden på fredagen överfallen av en gärningsman som försökte slita åt sig hennes handväska..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Karlskrona

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brott, Kvinna, överfallen, försökte, stjäla, handväska
Nya Wermlands Tidningen - 06 nov 17 kl. 16:32

Slog kvinna som försökte stoppa bråk

En kvinna som försökte stoppa ett bråk, blev själv misshandlad..

Nyhetskanalen - 08 jul 12 kl. 12:18

Kvinna överfallen på Roskildefestivalen

En misstänkt är anhållen efter ett överfall på en svensk kvinna på Roskildefestivalen. Polisen fick anmälan vid halvniotiden på söndagsförmiddagen. Två timmar tidigare skulle kvinnan ha blivit överfallen.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Kvinna överfallen av okänd

Vid halvfyratiden på söndagsmorgonen blev en kvinna i 20-årsåldern överfallen och utsatt för ett våldtäktsförsök, uppger SR Östergötland.Händelsen inträffade enligt anmälan utanför hotell Ekoxen i Linköping, då kvinnan var på väg hem från krogen.Mannen som överföll kvinnan försökte slita av henne byxorna, men kvinnan lyckades slå sig fri.

GT - 04 jul 15 kl. 11:44

Kvinna överfallen av man på campingplats

En kvinna blev överfallen på en campingplats i Torsby natten till lördag. En okänd gärningsman knuffade omkull kvinnan och försökte slita av henne kläderna. – Hon lyckades på något sätt slita sig loss, säger Bjarne Andersson, vakthavande befäl vid polisen i Värmland..

GT - 02 okt 17 kl. 03:05

Kvinna överfallen i motionsspår: ”Försökte slita av kläderna”

En kvinna blev överfallen av två personer i ett motionsspår utanför Vänersborg på söndagen, rapporterar Sveriges Radio P4 Väst..

GT - 02 okt 17 kl. 03:05

Kvinna överfallen i motionsspår: ”Försökte slita av kläderna”

En kvinna blev överfallen av två personer i ett motionsspår utanför Vänersborg på söndagen, rapporterar Sveriges Radio P4 Väst..

UNT - 31 jul 13 kl. 07:30

Kvinna överfallen av tre män

En kvinna överfölls av tre män som försökte våldta henne under natten mot onsdag..

Kristianstadsbladet - 19 okt 13 kl. 10:22

Kvinna överfallen av främmande man

Strax efter ett på fredagsnatten uppsökte en 18-årig kvinna akuten i Kristianstad.
Kvinnan berättar att hon har blivit misshandlad av en främmande man på Östra Vallgatan. Mannen har av okänd anledning hoppat på kvinnan och sparkat henne flera gånger.

Expressen - 14 nov 15 kl. 20:30

Ung kvinna överfallen av män på parkering

Nästan mitt på dagen blev en kvinna i 20-årsåldern utsatt för ett överfall på en parkeringsplats i Kävlinge. Enligt hennes anmälan överfölls hon av två män som försökte dra in henne i en skåpbil. – Vi har tagit hennes jacka i beslag för teknisk undersökning, säger Marcus Ingemarsson, inre befäl vid Lundapolisen..

Västerbottens Folkblad - 01 feb 17 kl. 07:25

Kvinna överfallen vid kyrka

En kvinna i 20-årsåldern blev vid 22-tiden utsatt för en misshandel vid Ålidhems kyrka av en för henne okänd gärningsman. Polisen vänder sig nu till allmänheten för tips eller iakttagelser som kan kopplas till händelsen. Kvinnan fick motta ett slag i ansiktet, därefter avvek gärningsmannen från platsen.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 30 minuter sedan

700 kallas till kontroll efter tbc-larm

En person som har lungsjukdomen tuberkulos har vistats i en hälsocentral och tandvårdsklinik i Luleå kommun, rapporterar SVT Nyheter Norrbotten - Det är väldigt ovanligt att någon bär på en sådana här smitta.(TT).

Sydöstran - 45 minuter sedan

Totalförbud mot ålfiske nästa år

Efter förhandlingar i dagar har EU:s fiskeministrar beslutat att förbjuda allt ålfiske i EU-vatten under tre månader nästa år. Förra året klibbades ett liknande beslut, men då gällde det bara större ål i Östersjön, Nordsjön och Atlanten.(TT).

Sydöstran - 1 timme sedan

En anhållen för Järfällaöverfall

En person har anhållits efter flera överfall i Järfälla, nordväst om Stockholm. Polisen uppger för Aftonbladet att bakgrunden är ett intensivt utredningsarbete. Den 9 och 12 december larmades polisen till området sedan kvinnor attackerats i ett grönområde.

Sydöstran - 1 timme sedan

Brottsplats funnen för skottlossning

Polisen har hittat den plats där en man skottskadades i södra Stockholm under tisdagskvällen. Flera patruller sökte under tisdagskvällen i ett område runt Skärholmen och Sätra, och det är också där polisen tror att mannen kan ha skjutits. Mannen tog sig på något sätt till sjukhus.

Sydöstran - 1 timme sedan

Tvåårigt stöd till Folk och kultur

Det kulturpolitiska konventet Folk och kultur får ett tvåårigt projektstöd från Postkodstiftelsen. Konventets syfte är att synliggöra de regionala och kommunala kulturpolitiska frågorna genom att föra diskussioner samt att främja ett vitalt kulturliv i hela landet.(TT).

Sydöstran - 1 timme sedan

Försiktig inledning på Asiens börser

Börsen i Tokyo öppnade handelsdagen nedåt i väntan på att den amerikanska centralbanken ska hålla ett policymöte. Både Nikkei 225 och det bredare Topix-index sjönk drygt 0,2 procent i den tidiga handeln.(TT).

Sydöstran - 2 timmar sedan

Homoäktenskap skippas i ny grundlag

Formuleringar som skulle tillåta samkönade äktenskap i Kuba har tagits bort från utkastet till landets nya konstitution.(TT).

Sydöstran - 2 timmar sedan

Två medvetslösa i fabriksolycka

Två anställda vi ett företag i Alvesta hittades medvetslösa på ett fabriksgolv under tisdagen. - De ska ha fallit ihop och blivit medvetslösa på grund av kolmonoxidförgiftning.(TT).

Sydöstran - 2 timmar sedan

Knivrån mot restaurang i Karlskrona

En restaurang på Ronnebygatan i centrala Karlskrona utsattes för ett rån sent på tisdagskvällen..

Sydöstran - 2 timmar sedan

Hamnstrejk i Chile drabbar fruktexporten

Det har blivit allt våldsammare i den månadslånga strejken i hamnen i Valparaíso i Chile. Protesterna spred sig även till andra hamnar längs Stillahavskusten under tisdagen, vilket ställer till det för landets fruktexport i början av sommarsäsongen.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.