Skånskan > Opinion

Wednesday, 12 December, 08:07

Skånskan - 18 nov 18 kl. 05:00

”Dålig skötsel i Gyaskogen”stehag Skötseln av elljusspåren i Gyaskogen är under all kritik. Det tycker flera föreningar som hört av sig till Skånskan.
Men nu är en helt ny belysningsanläggning på gång, lovar Eslövs kommun.Eslövs friluftsklubb, Eslövs allmänna friidrottsförening, Stehags intresse- och försköningsförening samt pensionärsföreningen SPF 108 har gemensamt hört av sig till tidningen.
De berättar att flera av lamporna i elljusspåret varit trasiga i 3-4 år.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Gyaskogen, Skötseln, Skånskan, Eslövs, SPF, Arne Thell, Stehag, Sven-Otto Jönsson, Tobias Palm, Stehagsborna, Lindahl

Dela artikeln

16 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dålig, skötseli , Gyaskogen
Dalarnas tidningar - 16 mar 15 kl. 15:00

Djurägare får föreläggande efter misskötsel

I höstas fick länsstyrelsen en anmälan om dålig djurskötsel på en gård i Hedemoratrakten..

SR - 10 nov 18 kl. 18:05

Trump: Bränderna beror på dålig skogsförvaltning

Flera bränder härjar i Kalifornien, däribland en av de mest förödande i delstatens historia. Från Paris twittrar Donald Trump att katastrofen beror på dålig skötsel av skogen..

SmålandsPosten - 10 apr 14 kl. 06:26

Dålig skötsel av hundar och katter

En katt- och hundägare i Alvesta kommun har fått föreläggande om att omedelbart ge sina katter bättre tillsyn och att minska ner antalet katter inom en månad. Djurskyddsinspektörerna kunde räkna till 17 katter och ett antal hundar, när de kom till fastigheten. Anledningen till besöket var en anmälan om misstankar att skötseln av katterna inte var bra.

Barometern - 20 aug 14 kl. 22:01

Vite för dålig djurskötsel

Hundar saknade skydd för väder och vind, det fanns ingen koja och inga liggplatser enligt länsstyrelsens föreskrifter för hundrastgårdar. Dessutom saknades pass för de hästar som fanns på gården och de hade inte heller godkänt utformade utrymmen att vara i.
En kvinna i 25-årsåldern har nu fått ett föreläggande med vite av länsstyrelsen sedan hon inte gjort de förändringar hon kommit överens om med länsstyrelsen inom den tidsram de bestämt.

Barometern - 21 aug 14 kl. 14:24

Djurägare anmäld för dålig skötsel

Länsstyrelsen har fått en anonym anmälan från allmänhet mot en djurägare i kommunen. Mannen anklagas för oklippta får som verkade fara illa i sommarvärmen på grund av ullen.
Anmälaren vill att länsstyrelsen kontrollerar djurhållningen.

UNT - 08 sep 14 kl. 06:00

Dålig skötsel av Centralgaraget

Centralgaraget vid Uppsala central sköts av Uppsala Parkerings AB..

Nya Wermlands Tidningen - 13 jan 15 kl. 06:00

Fortsatt dålig skötsel av djur på gård i Nössemark

Den djurägare i Nössemark som är föremål för en djurskyddsutredning hos länsstyrelsen har fått ett nytt föreläggande. Bland annat ska han omedelbart se till att hans fåglar har tillgång till rent vatten och en ren och torr ströyta..

ÖstersundsPosten - 12 apr 15 kl. 11:00

Dålig skötsel av skidbacke

Vi är två tjejer från klass 6:1 på Anders-Olof skolan i Hammarstrand..

Blekinge Läns tidning - 22 jan 16 kl. 14:00

Ris för dålig skötsel av grusväg

Barometern - 10 feb 16 kl. 06:47

Boende klagar på dålig skötsel

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 2 timmar sedan

KC Attitude gästar buren

Musikhjälpen Nöjesredaktionen ställer fyra frågor till Lundabandet KC Attitude som gästar Musikhjälpens glasbur på onsdagen.Vad ska ni göra i buren?
– Vi i KC Attitude kommer att spela i glasburen onsdag den 12 december strax efter kl 14.

Skånskan - 11 timmar sedan

YIF-ynglingarna bakom segern

HANDBOLL 18-årige Ludvig Hallbäck och ett år äldre målvakten Erik Hvenfelt gladde när deras Ystads IF bekvämt betvingade Karlskrona med 30–23.Efter debaclet senast borta mot Lugi så var det ett fokuserat YIF som visade upp sig inför hemmapubliken i Ystad arena.
– Det var gött, vi gör en bra match överlag, där vi var väl förberedda och kämpade för varandra, summerar Ludvig Hallbäck insatsen i C More.

Skånskan - 11 timmar sedan

Skottlossning på julmarknad i Strasbourg

Frankrike En person uppges vara död och ytterligare tre ska ha skadats i samband medf en skottlossning på en julmarknad i Strasbourg.Enligt BBC ska skottlossningen ha skett på en julmarknad i centrala delarna av Strasbourg..

Skånskan - 11 timmar sedan

Historieintresserade hittade julklappar

lund Historieintresset i Lund är kanske större än någonsin. Det märktes när förlaget Historiska media hade julstuga på Bantorget under tisdagskvällen.
Många kom för att fynda bland förlagets utgivning.

Skånskan - 12 timmar sedan

Unga engagerade i Musikhjälpen

Rydsgård Med hjälp av en ny basar på Hallenborgsskolan vill elever hjälpa andra barn.Hela gymnastiksalen är full av bord med barn både framför och bakom. De bakom säljer sina hantverk och de framför beundrar och handlar ibland.

Skånskan - 13 timmar sedan

Besviken arrendator förbereder för flytt

SJÖBO Vid årsskiftet tar Sjöbo kommun över driften av Orebackens camping efter arrendatorerna Eva och Mats Nilsson.
– Vi får se vad vi ska göra sen. Men jag kan säga att det inte blir någon överenskommelse med Sjöbo kommun!

Skånskan - 14 timmar sedan

Rallyåret 2019 inleds i Simrishamn

RALLY Ett nytt rallyår står för dörren. 2019 inleds Sydsvenska Rallycupen den 6 april med Simrishamnsmixen.Sydsvenska Rallycupen går 2019 in på sin elfte säsong.

Skånskan - 14 timmar sedan

Skånska spelare vann i Halmstad

BORDTENNIS IFK Lunds Andreas Odhelius tog hem segern i den äldsta juniorklassen, HJ20, i det sydsvenska mästerskapet i bordtennis, vilket avgjordes i Halmstad. Klassegrar togs även av bland andra William Björklund och Charlie Ridegård, IFK Lund respektive Eslövs AI.I finalen vände han 1-2-underläge till 3-2-seger och 11-8 i skiljesetet mot BTK Frejs Hannes Gummesson-Svensson.

Skånskan - 14 timmar sedan

Fick servera honnörsbordet på Nobelfesten

Sjöbo – Finns det något som kan slå detta? Jag tror inte det.
Det säger Erika Hatje, 18, från Malenagymnasiet som tillsammans med klasskamraten Hugo Nilsson, 18, fick servera celebra gäster på Nobelfesten, bland andra Sara Danius.

Skånskan - 14 timmar sedan

Unga jaktskyttar får stöd

SÖVDE Sövdeborgs jaktskytteklubb har – trots skjutförbudet för föreningens banor – hunnit ha verksamhet under första halvan av 2018.
Föreningen har sökt stöd för sin ungdomsverksamhet. Efter kontroll har politikerna i kultur-, turist- och fritidsutskottet beslutat att betala ut nära 13 000 kronor.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.