Skånskan > Opinion

Saturday, 23 February, 19:43

Skånskan - 18 nov 18 kl. 05:00

”Dålig skötsel i Gyaskogen”stehag Skötseln av elljusspåren i Gyaskogen är under all kritik. Det tycker flera föreningar som hört av sig till Skånskan.
Men nu är en helt ny belysningsanläggning på gång, lovar Eslövs kommun.Eslövs friluftsklubb, Eslövs allmänna friidrottsförening, Stehags intresse- och försköningsförening samt pensionärsföreningen SPF 108 har gemensamt hört av sig till tidningen.
De berättar att flera av lamporna i elljusspåret varit trasiga i 3-4 år.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Gyaskogen, Skötseln, Skånskan, Eslövs, SPF, Arne Thell, Stehag, Sven-Otto Jönsson, Tobias Palm, Stehagsborna, Lindahl

Dela artikeln

16 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dålig, skötseli , Gyaskogen
Dalarnas tidningar - 16 mar 15 kl. 15:00

Djurägare får föreläggande efter misskötsel

I höstas fick länsstyrelsen en anmälan om dålig djurskötsel på en gård i Hedemoratrakten..

SR - 10 nov 18 kl. 18:05

Trump: Bränderna beror på dålig skogsförvaltning

Flera bränder härjar i Kalifornien, däribland en av de mest förödande i delstatens historia. Från Paris twittrar Donald Trump att katastrofen beror på dålig skötsel av skogen..

SmålandsPosten - 10 apr 14 kl. 06:26

Dålig skötsel av hundar och katter

En katt- och hundägare i Alvesta kommun har fått föreläggande om att omedelbart ge sina katter bättre tillsyn och att minska ner antalet katter inom en månad. Djurskyddsinspektörerna kunde räkna till 17 katter och ett antal hundar, när de kom till fastigheten. Anledningen till besöket var en anmälan om misstankar att skötseln av katterna inte var bra.

Barometern - 20 aug 14 kl. 22:01

Vite för dålig djurskötsel

Hundar saknade skydd för väder och vind, det fanns ingen koja och inga liggplatser enligt länsstyrelsens föreskrifter för hundrastgårdar. Dessutom saknades pass för de hästar som fanns på gården och de hade inte heller godkänt utformade utrymmen att vara i.
En kvinna i 25-årsåldern har nu fått ett föreläggande med vite av länsstyrelsen sedan hon inte gjort de förändringar hon kommit överens om med länsstyrelsen inom den tidsram de bestämt.

Barometern - 21 aug 14 kl. 14:24

Djurägare anmäld för dålig skötsel

Länsstyrelsen har fått en anonym anmälan från allmänhet mot en djurägare i kommunen. Mannen anklagas för oklippta får som verkade fara illa i sommarvärmen på grund av ullen.
Anmälaren vill att länsstyrelsen kontrollerar djurhållningen.

UNT - 08 sep 14 kl. 06:00

Dålig skötsel av Centralgaraget

Centralgaraget vid Uppsala central sköts av Uppsala Parkerings AB..

Nya Wermlands Tidningen - 13 jan 15 kl. 06:00

Fortsatt dålig skötsel av djur på gård i Nössemark

Den djurägare i Nössemark som är föremål för en djurskyddsutredning hos länsstyrelsen har fått ett nytt föreläggande. Bland annat ska han omedelbart se till att hans fåglar har tillgång till rent vatten och en ren och torr ströyta..

ÖstersundsPosten - 12 apr 15 kl. 11:00

Dålig skötsel av skidbacke

Vi är två tjejer från klass 6:1 på Anders-Olof skolan i Hammarstrand..

Blekinge Läns tidning - 22 jan 16 kl. 14:00

Ris för dålig skötsel av grusväg

Barometern - 10 feb 16 kl. 06:47

Boende klagar på dålig skötsel

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 45 minuter sedan

Det demonstrerades mot övervåldet

Malmö Vid 17-tiden i lördags samlades ett hundratal människor på Möllevångstorget för att protestera mot polisens och ordningsvakternas övervåld.Under lördagen hölls ett flertal manifestationer runtom i landet med anledning av att en afrosvensk kvinna misshandlades av ordningsvakter i tunnelbanan i Stockholm och på grund av andra händelser av rasprofilering och övervåld från polis och ordningsvakter den senaste tiden. Afrosvenskarnas forum för rättvisa var initiativtagarna till demonstrationen som hölls på Möllevångstorget i lördags.

Skånskan - 3 timmar sedan

Hus på 80 kvadratmeter sålt i Sjöbo

Sjöbo Försäljningen av huset på Elestorpsvägen 119-1 i Sjöbo är nu klar. Nya ägare blir Petra och Martin Nilsson, 41 och 35 år, som köper fastigheten av Lisa Maria Björklund och Jona Olander. Huset har en boyta på 80 kvadratmeter.

Skånskan - 7 timmar sedan

Motorcyklist omkull på Revingefältet

Revinge Larmet om motorcykelolycka på Revingefältet inkom 12:01 till SOS Alarm. Omständigheterna kring själva olyckan är i inledningskedet oklara.
– Det är en motorcyklist som kört omkull, men vi har inte klarhet i skadetillståndet.

Skånskan - 8 timmar sedan

Nya ägare till lantbruksfastighet i Rydsgård

Rydsgård Ena Huseinovic, 28, och Marcus Tomasson, 30, har tagit över fastigheten på Solberga 203 i Rydsgård från Bo Johansson och Pia Lander. Ägarbytet blev klart i januari 2019 och köpesumman blev 3 900 000 kronor. Huset har en boyta på 115 kvadratmeter.

Skånskan - 8 timmar sedan

Förlänger inte avtal om äldremat

STAFFANSTORP Den politiska ledningen i Staffanstorp har beslutat att inte förlänga avtalet med ISS som under flera år svarat för maten till Magnolia- och Pilegården. Någon ny leverant finns ännu inte utsedd.Avtalet går ut i höst och innan dess måste en ny lösning vara på plats.

Skånskan - 14 timmar sedan

Se hel­heten för bo­staden

Fri hy­res­sätt­ning vid ny­bygg­na­tion har hit­tills varit mest dis­ku­terat av ja­nu­a­ri­av­talets 73 punkter. kri­tiken har både gällt att det leder till för höga hy­ror som få kan be­tala och att det inte löser bo­stads­bristen.
För­sla­get kan vara bara en del av en större re­for­me­ring av bo­stads­po­li­tiken, som inte fun­gerat på de­cen­ni­er.

Skånskan - 18 timmar sedan

Dig­i­tal­momsen sänks – det borde gjorts ti­digare

Änt­li­gen! Det ut­ropet hördes sä­kert i både tid­nings­hus och på bok­för­lag, när det kun­gjordes att momsen på di­gi­tala tid­ningar och böcker ska sänkas till sam­ma nivå (sex pro­cent) som på tryckta skrifter.
Att moms­satsen ska vara den­sam­ma oav­sett om en text trycks på papper el­ler kan läsas di­gi­talt har varit ett krav från branschen länge.

Skånskan - 18 timmar sedan

Falsk till­vi­tel­se är ett all­var­ligt brott

För­ra vec­kan an­mälde tre ledande po­li­ti­ker i Skurup, en sve­ri­ge­de­mo­krat och två mo­de­rater, 17 en­sam­kom­man­de flyk­ting­barn till po­lisen för bi­drags­brott. Deras an­kla­gel­se gick ut på att de talat osan­ning om sin ål­der och där­i­ge­nom fått bi­drag de inte haft rätt till.
Be­slu­tet togs i kom­munens myn­dig­hets­nämnd och ba­seras på en mo­tion från SD om att po­lis­an­mäla alla en­sam­kom­man­de som ljugit om sin ål­der.

Skånskan - 18 timmar sedan

Stress­bomb på väg att bri­sera

Stress är ett ord på al­las läppar. Fler och fler blir sjuka på grund av stress. Så har det varit i flera år nu.

Skånskan - 21 timmar sedan

Man till sjukhus efter cykelolycka

Malmö En olycka mellan två cyklister inträffade på fredagseftermiddagen i korsningen Lyckebogatan/Lyckåsgatan.Räddningstjänst, ambulans och polis åkte till platsen för närmare kontroll. De inblandade i olyckan är en kvinna i 40-årsåldern och en man i 35-årsåldern.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.