DI > Ekonomi

Saturday, 15 December, 21:34

Liknande nyheter

Taggar: Supersuven, trollarmed , naturkrafterna
BT - 31 maj 14 kl. 09:49

Naturkrafterna den stora lockelsen - Boråsduo slog rekord i segelflygning

Tio timmar och 46 minuter i luften – helt utan motor. Två segelflygare från Borås innehar just nu rekordet i jakten på årets längsta distansflygning. Tillsammans med Gunnar Göransson fick Kjell Folkesson den 4 maj ihop en rekordflygning som sträckte sig över närmare 110 mil.

BT - 31 maj 14 kl. 09:49

Rekordinnehavaren Kjell lockas av naturkrafterna med segelflygning

Tio timmar och 46 minuter i luften – helt utan motor. Två segelflygare från Borås innehar just nu rekordet i jakten på årets längsta distansflygning. Tillsammans med Gunnar Göransson fick Kjell Folkesson den 4 maj ihop en rekordflygning som sträckte sig över närmare 110 mil.

Sydsvenskan - 27 apr 16 kl. 14:40

Institutet trollar och förtrollar publiken

Jag trodde aldrig jag skulle använda begreppet om en Institutetföreställning. Men, här är det: nya verket "The one and the many" är bitvis enastående vackert. Förmodligen är det erfarenheter av tidigare bullriga, vulgärt explicita, groteska in-your-face-uppsättningar som trollar med mina förväntningar.

Nya Wermlands Tidningen - 06 aug 14 kl. 06:00

Kampen mot naturkrafterna

Den stora branden i Västmanland påminner oss om att naturkrafterna är som de är..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Trollar pengar ur skärmen – se de korta magiska klippenFörvandlas till pengar

THAILAND. Den thailändske magikern Bie The Ska använder – som så många andra – Vine och Instagram för att posta korta videoklipp där han trollar.Nu har han dock satt ihop ett klipp med hans bästa trollkonster där han bland annat försvinner in i en skrivare, svävar i luften och trollar fram pengar direkt från datorskärmen.

Affärsvärlden - 21 nov 11 kl. 15:13

Hakon trollar bort förlustaffär

Hakon Invest köper utestående delar av det delägda dotterbolaget InkClub för halva priset. Bolaget trollar samtidigt bort en goodwillförlust på cirka 150 miljoner kronor..

Sydsvenskan - 09 okt 12 kl. 06:30

Vem trollar?

Gränsen mellan fiktion och verklighet i litteraturen diskuteras flitigt nu. Vad får en författare sno? Är det taskigt av Knausgård att wallraffa på barnkalas?

IDG - 14 dec 12 kl. 13:01

Video: Så trollar du med Wonderbook

Nyfiken på hur du hanterar trollstaven i Book of Spells? Ingen fara. Vi demonstrerar hur du trollar med Wonderbook..

Expressen - 22 mar 13 kl. 07:32

Takida trollar fram en ny sida hos sig själva

NORRKÖPING. Takida skalar av sina hits tills bara melodierna återstår. Inget sensationellt hokuspokus där inte.

DalaDemokraten - 18 nov 17 kl. 06:04

TV: "Jag trollar för dig som åker tåg i helgen"

Nu på lördag och söndag kan din tågresa bli magisk. Sätter du dig i en vagn i Borlänge och ska antingen söderut genom Ludvika mot Hallsberg, eller norrut mot Mora eller kanske österut mot Gävle, är möjligheten stor att du kommer att möta Tåg i Bergslagens alldeles egna magiker Kouhei Linder. – Jag trollar för stora och små.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Audis korsning klarar klumptestet

Det här är en biltyp, lyxcoupé och suv på samma gång, som är svår att få ihop designmässigt. Stora suvar som slimmas ser ofta mest klumpiga ut. Men med Q8 har Audi lyckats ovanligt bra och modellen har fina proportioner trots sin storlek..

DI - 15 minuter sedan

EU ber Turkiet avstå invasion i Syrien

EU:s utrikeschef Federica Mogherini vädjar till Turkiet att inte inleda en militärinsats i områden i nordöstra Syrien som den kurdisk-arabiska alliansen SDF kontrollerar. Även USA har varnat för en intervention..

DI - 1 timme sedan

Soldater krävde högre lön – fängslas i 14 år

En domstol i Etiopien har dömt 66 soldater till fängelse efter en protest i huvudstaden Addis Abeba i oktober, rapporterar statliga medier. Fängelsestraffens längd varierar från fem till fjorton år..

DI - 1 timme sedan

Bedragarnas julafton på nätet – se upp

Skor, kläder och leksaker är några av de vanligaste produkterna som piratkopieras. När förfalskningarna blir alltmer förfinade och näthandeln ökar finns många fallgropar att se upp för. ”Standardregeln är att om det är för bra för att vara sant så är det säkert också det”, säger Peter Hedin på Patent- och registreringsverket (PRV)..

DI - 1 timme sedan

Franska regeringen: 66.000 deltog i protesterna

Inrikesdepartementet ändrar nu antalet deltagare i protesterna under dagen till cirka 66 000, rapporterar AFP..

DI - 1 timme sedan

Svenskan som ger Renault nya linjer

En intensivt blå Renault Laguna fick Agneta Dahlgren att falla för bildesign.  Som en av de svenskar som klättrat högst i den inter­nationella bilvärlden har hon nått toppjobb inom design hos Renault och prisats som föredöme i branschen. Nu formger hon morgondagens eldrivna bilar.

DI - 2 timmar sedan

Mycket färre deltar i protesterna i Frankrike

Proteströrelsen Gula västarna har samlats i centrala Paris och på andra håll i Frankrike för en femte helg av demonstrationer. Men demonstranterna är mycket färre än vid tidigare protester..

DI - 2 timmar sedan

Danskt tunnelbygge i nytt blåsväder

Efter många förseningar stod hoppet till en byggstart 2019 – men nu ser det ut som att jättebygget från Danmark över Fehmarn Bält till Tyskland kan drabbas av ytterligare förseningar..

DI - 3 timmar sedan

Myskoxar får dela halv miljon i testamente

En kvinna från Halland har testamenterat en del av sina besparingar till myskoxar och fjällrävar i Jämtlands län.  Det är länsstyrelsen och Naturskyddsföreningen i västra Härjedalen som får 270.000 kronor var, skriver SVT Nyheter Jämtland..

DI - 3 timmar sedan

Säpo förhindrade nytt terrordåd i Sverige

Säkerhetspolisen gjorde ett tillslag mot ett uzbekiskt nätverk i våras och förhindrade därmed sannolikt ett nytt terrordåd i Sverige, enligt myndighetschefen Klas Friberg, skriver Svenska Dagbladet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.