Skånskan > Nyheter

Monday, 18 February, 22:20

Skånskan - 17 nov 18 kl. 17:54

Full aktivitet på invigningen av den nya parkenSjöbo. Trots att det inte var mer än en handfull grader ute, drog invigningen av den nya aktivitetsparken storpublik.
Mer än femhundra människor kom för ta del av aktiviteterna.– Jag tror inte att det är många kommuner som kan ta fram något liknande på bara tre år, sade Jörgen Jönsson (C), tekniska nämndens ordförande, i sitt invigningstal när de sista tonerna från Sjöbos ungdomsorkester dött ut.
– Att blanda unga och gamla på det här sättet, det tror jag är ett framgångskoncept.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Jörgen Jönsson, Sjöbos, Åke Karlsson, Sjöbo, Elias Larsson Johansson, Skurup, Daniel Gevalsen, Rydsgård, Ystad, Malmö, Johnsson

Dela artikeln

12 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Full, aktivitet, invigningenav den nya , parken
Dagen - 21 jul 11 kl. 03:00

Full aktivitet på Olsnäsgården

I fäbodvallen Olsnäs, fem kilometer från Siljansnäs, ligger Olsnäsgården. Här har hållits gudstjänster, läger och kristen verksamhet sedan 1960-talet.


Anläggningen ligger vackert vid Siljan och inköptes på 1960-talet av EFS-föreningen i Siljansnäs.

Nya Wermlands Tidningen - 28 nov 11 kl. 13:57

Full aktivitet under skyltsöndagen

Under söndagen var det första advent och traditionsenligt är det då skyltsöndag både i Degerfors och i Karlskoga. Det var full aktivitet i båda kommunerna och många hade hittat ut trots att snön och den riktiga julstämningen saknades..

Nya Wermlands Tidningen - 05 sep 13 kl. 06:00

Full aktivitet under teaterdagarna

När Ferlinskolan i tisdags höll sin sista av två temadagar rådde full aktivitet. Eleverna fick själva välja vilka stationer de ville delta i, bland annat akrobatik och teatersmink. ?

Nya Wermlands Tidningen - 17 sep 13 kl. 06:00

Full aktivitet vid Långseruds kyrka

Det var full aktivitet vid Långseruds kyrka på söndagen. Under två pass hölls kyrkoval och inför det första passet var det både högmässa med ceremonier och kyrkkorv, kaffe och äppelkaka..

Nerikes Allehanda - 20 okt 13 kl. 17:04

Full aktivitet på öppen Alléskola

I går var det full aktivitet på Alléskolan. Och det på en lördag av alla dagar. Anledningen?

YA - 07 okt 14 kl. 06:30

Full aktivitet långt in på hösten

Foto: Britt Risberg
Trots att hösten är här på allvar råder det full aktivitet på koloniområdena i Sjöbo. Några har höstgrävt sina odlingslotter, andra skördar sina sista grönsaker och på många håll växer det fortfarande så det knakar.
Ann-Mari Gustavsson har en gård utanför Lövestad men arrenderar ändå en lott vid Måsalyckans koloniområde i Sjöbo.

UT - 13 jun 17 kl. 01:00

Full aktivitet på Ica innan kunderna släpps in

Redan innan kunderna släpps in för att handla det som saknas hemma i kylskåpet är det full aktivitet. Transporter ska tas emot, varor ska packas upp och bäst före-datum kontrolleras. Den tredje och sista delen i UT:s serie Innan öppning är livsmedelsaffären..

Nya Wermlands Tidningen - 19 jun 17 kl. 10:48

Full aktivitet på Not Quite

Det var full aktivitet på Not Quite i Fengersfors under lördagen med både boksläpp och vernissage..

YA - 27 nov 18 kl. 00:01

Lovdag med full aktivitet i nya parken

På måndagen var det a-dag som i aktivitetsparksdag i skolan. Många lediga sökte sig till den nya parken och föräldrarna som stod och tittade på fick se till att ha rejält på sig i det soliga medan kyliga vädret..

Jönköpingsnytt - 17 jan 16 kl. 16:39

Full aktivitet på isen

Kylan ligger kompakt över Jönköping, och därmed blir isarna på våra sjöar tjockare och tjockare.
Under söndagseftermiddagen rådde stor aktivitet på Munksjön.
– Alla borde passa på att gå här, säger Benjamin Glandberger som tog en genväg över sjön tillsammans med Ida Strandberg..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Sparkade på ytterdörren

MARIEHOLM Polisen har fått in en anmälan om skadegörelse i Marieholm. Inbrottslarmet utlöstes i en bostad på lördagen vid 15.30-tiden.

Skånskan - 1 timme sedan

Inbrott i Baldersskolan

STAFFANSTORP I fredags kväll vid 20-tiden gjordes ett inbrott i Baldersskolan i Staffanstorp.
Larmet utlöstes och polisen kunde konstatera att någon tagit sig in genom att krossa en ruta vid en dörr. Även en ruta inne i skolan, vid matsalen, hade krossats.

Skånskan - 1 timme sedan

Skadegörelse i Balders hage

STAFFANSTORP Muren runt scenen i Balders hage i Staffanstorp är sönderslagen och kablar till belysningen har blivit kapade.
Skadegörelsen inträffade någon gång under helgen. En tigersåg hittades på platsen..

Skånskan - 1 timme sedan

Två greps för skolinbrott

STAFFANSTORP I söndags kväll greps två unga personer när de försökte bryta sig in i Anneroskolan.
Ett vittne som såg två killar bryta på en dörr på skolan larmade polis som snabbt kom dit och kunde gripa de båda killarna som är i 16-17-årsåldern. Händelsen inträffade i söndags kväll klockan 17.

Skånskan - 1 timme sedan

Tjuvar härjade mitt på dagen

ESLÖV Det har varit inbrott i en bostad på Nämndemansvägen i Eslöv. Husägarna var ute i trädgården och jobbade, men hade inte låst ytterdörren. När de kom in märkte de att någon hade varit inte hallen och tagit skor och jackor.

Skånskan - 1 timme sedan

Inbrott i flera förråd

ESLÖV Vid ett inbrott i ett källarförråd på Storgatan någon gång mellan torsdagen och lördagen stals bland annat bildäck. Fler förråd på adressen ska ha varit uppbrutna. Det har även varit stöld i ett källarförråd på Rönnebergavägen.

Skånskan - 1 timme sedan

Två personer rånade av beväpnat gäng

Lund Två personer ska ha blivit rånade på kläder och mobiltelefon under måndagskvällen i Stadsparken.Polis larmades till Stadsparken vid 20-tiden. Inledningsvis finns det uppgifter som tyder på att de misstänkta gärningsmännen ska ha uppvisat ett pistolliknande föremål innan rånet och därefter ha försvunnit från platsen..

Skånskan - 1 timme sedan

Hotade butikspersonalen

Eslöv Personalen i en matbutik blev på måndagsmorgonen utsatt för olaga hot, En person ringer till polisen vid nio-tiden på måndagsmorgonen och uppger att en man ska ha hotat personal inne på en Ica-butik på Kvarngränd. – Den misstänkte mannen, som är i 20-årsåldern, ska ha hotat en man och en kvinna. Han ska även ha knuffat och spottat på mannen, säger Anna Göransson vid polisens ledningscentral.

Skånskan - 2 timmar sedan

Bröt sig in i restaurang

ESLÖV Tjuvar bröt sig in i Asian Fusions lokaler på Stora torg vid femtiden på lördagsmorgonen genom att krossa en ruta. Det är oklart vad som har stulits från restaurangen..

Skånskan - 2 timmar sedan

Skadad man låg på marken

ESLÖV Polis och ambulans fick vid fyratiden på lördagsmorgonen samtal om att det låg en skadad man på marken på Storgatan i centrala Eslöv. Mannen påträffades på den angivna platsen, och fördes med ambulans till sjukhuset. Skadeläget är enligt polisen oklart.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.