Barometern > Nyheter

Monday, 10 December, 09:19

Liknande nyheter

Taggar: Julmarknadoch , glödande, glasugnar
Nya Wermlands Tidningen - 26 nov 13 kl. 06:00

Julmarknad i vävstugan

I lördags hade Nordmarkshyttans vävstugeförening julmarknad i vävstugan i Taberg. Vävda mattor hade en framträdande plats bland det som såldes och det fanns även julpynt och julklappar. En trappa upp fanns en kaffeservering..

YA - 30 nov 18 kl. 00:01

Julmarknad och luciaframträdande på söndag

På söndag 2 december blir det julmarknad på Torget. Och då blir det helt enligt Tomelillatraditionen också två olika tillfällen att se och höra årets luciakandidater. .

Helsingborgs Dagblad - 27 nov 13 kl. 12:01

Julmarknad i Össjö på lördag

Ett flertal utställare finns på plats och Össjö bygdespel gör ett uppträdande..

Helsingborgs Dagblad - 05 dec 16 kl. 14:26

Julmarknad i Ramlösa

Tomtegrotta och luciaframträdande på söndag..

DalaDemokraten - 30 nov 17 kl. 16:00

Glödande gatushow och "krympande" kyrka när Ore fixar julstämning

Mästersmeden Matts Fällman genomför en "gatushow". Årets Orebo koras genom spontanröstning och bygdens matställen "krymper" kyrkan. Aktiviteterna är många när Furudal ordnar julmarknad – eller julstämning – under två helger, totalt fyra dagar..

Dalarnas tidningar - 30 nov 17 kl. 16:00

Glödande gatushow och "krympande" kyrka när Ore fixar julstämning

Mästersmeden Matts Fällman genomför en "gatushow". Årets Orebo koras genom spontanröstning och bygdens matställen "krymper" kyrkan. Aktiviteterna är många när Furudal ordnar julmarknad – eller julstämning – under två helger, totalt fyra dagar..

Magazin24 - 09 dec 12 kl. 20:33

Josefine kröntes till Kungsörs Lucia

På söndagskvällen var det åter dags för den traditionella luciakröningen i samband med Gammeldags julmarknad på Kungsudden. Ett antal personer hade trotsat kylan och stod på plats för att se luciaföljet anlända till Kungsudden med traktor och vagn. Josefine Bertling kröntes till Kungsörs Lucia 2012, sedan gjorde lucian och tärnorna ett stämningsfullt uppträdande på Kungsudden, innan de fortsatte sin färd till Kung Karls kyrka.

BT - 30 nov 14 kl. 16:58

Borås lucior har gjort sitt intåg

Under söndagen gjorde Borås lucior sin debut då de förgyllde stämningen på Ymergården. – Det är jättekul att äntligen få börja, säger lucian Cajsa Dahlberg. På söndagen var det öppet hus på Ymergården med julmarknad innehållande lotterier, glögg, loppmarknad – och luciatåg.

Helsingborgs Dagblad - 13 dec 12 kl. 11:44

Nyvångsbarn skänker pengar

Barnen på Nyvångs skola lyckades samla in hela 6 500 kronor under sin julmarknad i måndags.? Det var jättelyckat. Barnen sålde saker som de själva hade gjort och bakat.

Corren - 19 nov 16 kl. 18:13

Tomtens sista helg i Norrköping

Lagerlunda julmarknad blev Kolmårdstomtens sista offentliga framträdande i våra trakter..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Sjungande sjöman släpper sin fjärde bok

När han skriver sina böcker är det med papper och penna som verktyg. Det tar lite tid men nu har Roland Flemk blivit klar med sin fjärde bok..

Barometern - 10 minuter sedan

EU-domstol: London kan ångra sig om brexit

Storbritannien kan på egen hand ångra sig om brexit, fastslår EU-domstolen i ett rekordsnabbt utslag.(TT).

Barometern - 10 minuter sedan

En allvarligt skadad i bilolycka i Dalarna

En person har förts till sjukhus med allvarliga skador efter en trafikolycka utanför Vika i Dalarna på måndagsmorgonen. En personbil körde i diket och hamnade på taket, rapporterar Dalarnas Tidningar. En person befann sig fortfarande i bilen när räddningstjänsten kom till platsen.

Barometern - 15 minuter sedan

Lucia knackar snart på dörren

På onsdag väntar traditionellt Luciafirande i Emmaboda och i tåget återfinns i vanlig ordning elever från Kulturskolan..

Barometern - 15 minuter sedan

En annan väg till frisöryrket

Kerstin Olofsson ångrade länge att hon inte valde frisörprogrammet. Nu har hon fått en andra chans till sitt drömjobb..

Barometern - 45 minuter sedan

Fem vägar vidare - om May förlorar om brexit

Nya förhandlingar, nytt försök, nyval eller ny folkomröstning? Här är fem vägar vidare - eller snarare sex - om den brittiska regeringen förlorar tisdagens parlamentsomröstning om brexit. Nya förhandlingar?

Barometern - 45 minuter sedan

Minskad tro på stigande bopriser

Allt färre tror att bostadspriserna fortsätter att stiga. Storbankens SEB:s månatliga boprisindikator fortsätter att sjunka. Under december har indikatorn sjunkit tre enheter till 10.

Barometern - 1 timme sedan

Stenson gör ett gästspel på Asientouren

Henrik Stenson vill hinna med några golfsvingar till innan jul. 42-åringen, som bara har spelat två tävlingar sedan armbågsoperationen i oktober, avslutar den här veckan säsongen med ett udda gästspel i Asientourens avslutningstävling i Indonesien.(TT).

Barometern - 1 timme sedan

Starbreeze saknar fullständig styrelse

Två av styrelsemedlemmarna i det skandalomsusade spelutvecklingsbolaget Starbreeze, Ulrika Hagdahl och Åsa Wirén, har begärt att få avgå från styrelsen med omedelbar verkan, skriver bolaget i ett pressmeddelande.(TT).

Barometern - 1 timme sedan

Thunberg listas som en av världens mäktigaste

Hon har genomfört en uppmärksammad skolstrejk för klimatet, talat vid FN:s klimattoppmöte i polska Katowice och inspirerat till miljöaktioner världen över. Nu listar amerikanska Time Magazine svenska Greta Thunberg som en av världens mest inflytelserika tonåringar.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.