Barometern > Nyheter

Tuesday, 19 February, 09:30

Liknande nyheter

Taggar: Julmarknadoch , glödande, glasugnar
Nya Wermlands Tidningen - 26 nov 13 kl. 06:00

Julmarknad i vävstugan

I lördags hade Nordmarkshyttans vävstugeförening julmarknad i vävstugan i Taberg. Vävda mattor hade en framträdande plats bland det som såldes och det fanns även julpynt och julklappar. En trappa upp fanns en kaffeservering..

YA - 30 nov 18 kl. 00:01

Julmarknad och luciaframträdande på söndag

På söndag 2 december blir det julmarknad på Torget. Och då blir det helt enligt Tomelillatraditionen också två olika tillfällen att se och höra årets luciakandidater. .

Helsingborgs Dagblad - 27 nov 13 kl. 12:01

Julmarknad i Össjö på lördag

Ett flertal utställare finns på plats och Össjö bygdespel gör ett uppträdande..

Helsingborgs Dagblad - 05 dec 16 kl. 14:26

Julmarknad i Ramlösa

Tomtegrotta och luciaframträdande på söndag..

DalaDemokraten - 30 nov 17 kl. 16:00

Glödande gatushow och "krympande" kyrka när Ore fixar julstämning

Mästersmeden Matts Fällman genomför en "gatushow". Årets Orebo koras genom spontanröstning och bygdens matställen "krymper" kyrkan. Aktiviteterna är många när Furudal ordnar julmarknad – eller julstämning – under två helger, totalt fyra dagar..

Dalarnas tidningar - 30 nov 17 kl. 16:00

Glödande gatushow och "krympande" kyrka när Ore fixar julstämning

Mästersmeden Matts Fällman genomför en "gatushow". Årets Orebo koras genom spontanröstning och bygdens matställen "krymper" kyrkan. Aktiviteterna är många när Furudal ordnar julmarknad – eller julstämning – under två helger, totalt fyra dagar..

Magazin24 - 09 dec 12 kl. 20:33

Josefine kröntes till Kungsörs Lucia

På söndagskvällen var det åter dags för den traditionella luciakröningen i samband med Gammeldags julmarknad på Kungsudden. Ett antal personer hade trotsat kylan och stod på plats för att se luciaföljet anlända till Kungsudden med traktor och vagn. Josefine Bertling kröntes till Kungsörs Lucia 2012, sedan gjorde lucian och tärnorna ett stämningsfullt uppträdande på Kungsudden, innan de fortsatte sin färd till Kung Karls kyrka.

BT - 30 nov 14 kl. 16:58

Borås lucior har gjort sitt intåg

Under söndagen gjorde Borås lucior sin debut då de förgyllde stämningen på Ymergården. – Det är jättekul att äntligen få börja, säger lucian Cajsa Dahlberg. På söndagen var det öppet hus på Ymergården med julmarknad innehållande lotterier, glögg, loppmarknad – och luciatåg.

Helsingborgs Dagblad - 13 dec 12 kl. 11:44

Nyvångsbarn skänker pengar

Barnen på Nyvångs skola lyckades samla in hela 6 500 kronor under sin julmarknad i måndags.? Det var jättelyckat. Barnen sålde saker som de själva hade gjort och bakat.

Corren - 19 nov 16 kl. 18:13

Tomtens sista helg i Norrköping

Lagerlunda julmarknad blev Kolmårdstomtens sista offentliga framträdande i våra trakter..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Små kursrörelser på börsen

Stockholmsbörsen inleder dagen med små kursrörelser. OMXS-index har efter 15 minuters handel inte rört sig alls jämfört med måndagens stängningskurs. Bland tungviktarna drar telekomtillverkaren Ericsson och mobiloperatören Tele2 uppåt med 0,8 respektive 1,5 procent.

Barometern - 5 minuter sedan

Ingen misstänkt efter möte om Gui Minhai

Ännu är ingen delgiven misstanke om brott i utredningen som inletts efter mötet om den frihetsberövade svensk-kinesiske förläggaren Gui Minhai. Brottsrubriceringen är fortfarande egenmäktighet vid förhandling med främmande makt, bekräftar åklagaren Hans Ihrman.(TT).

Barometern - 3 minuter sedan

Borgholmsbor tjänade mest på sålda bostäder

Personer från Borgholms kommun tjänade mest i länet på bostadsförsäljning 2017. Minst pengar fick Emmabodaborna..

Barometern - 2 minuter sedan

Revisionsbolag har genomlyst kommunstyrelsen

Revisionsföretaget PwC har genomfört en genomlysning av kommunstyrelsens förvaltning. Den är tänkt att ligga till grund för en möjlig omorganisation..

Barometern - 30 minuter sedan

Plastskruv brast i stol – kunde lett till dödsfall

Både en svårt sjuk kvinna och hennes anhöriga och personal blev chockade när en plastskruv plötsligt brast på hygienstolen hon satt i. Tillbudet hade kunnat få allvarliga konsekvenser..

Barometern - 30 minuter sedan

Filip och Fredrik leder kändisfrågesport

Tv-radarparet Filip Hammar och Fredrik Wikingsson ska snart leda ett eget frågesportprogram, skriver Aftonbladet. Programmet heter "Alla mot alla" och i det ska kändisar parvis göra upp mot varandra i allmänbildning med Wikingsson och Hammar som programledare och domare.(TT).

Barometern - 45 minuter sedan

Par svårt misshandlat vid inbrott

Ett par misshandlades vid ett bostadsinbrott i Biskopsgården i Göteborg sent på måndagskvällen. Mannens skador uppges vara allvarliga. Polisen larmades till platsen av en kvinna, som berättade att två män försökte ta sig in i familjens lägenhet.

Barometern - 1 timme sedan

Skogsägare tvingas vänta på utlovad ersättning

Fem färska domar och ett kraftigt budgethugg av riksdagen i anslaget för skydd av skog. Det gör att 25 skogsägare får vänta på omkring 30 miljoner i utlovad ersättning från Skogsstyrelsen. Men fler kan beröras på sikt.

Barometern - 1 timme sedan

Stor motorvägsorder i USA till Skanska

Skanska har fått i uppdrag att bredda motorvägen State Route 60 i Riverside, Kalifornien, USA, skriver byggkoncernen i ett pressmeddelande. Enligt Skanska är ordern värd cirka 860 miljoner kronor, vilket kommer att inkluderas i Skanskas orderingång under första kvartalet 2019.(TT).

Barometern - 1 timme sedan

Nytt köttbeslag vid Öresundsbron

Gränspolisen har återigen stoppat införsel av kött via Öresundsbron - den här gången har 439 kilo nötkött belagts med försäljningsförbud eftersom salmonellaintyg saknades. Köttet fanns i samma skåpbil som stoppades i januari med 970 kilo oförpackat kebabkött utan salmonellaintyg, rapporterar Sydsvenskan.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.