DI > Ekonomi

Friday, 14 December, 00:05

DI - 17 nov 18 kl. 15:49

Tesla börjar ta emot beställningar av Model 3 i KinaTesla har börjat ta emot beställningar av Model 3 i Kina, enligt bolagets kinesiska webbsida. Det framgår av Seeking Alpha..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Model, Kina, Seeking Alpha

Dela artikeln

5 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Teslabörjar ta , emot, beställningarav , Model3 i , Kina
DI - 21 apr 16 kl. 12:02

Tesla-beställningar överraskar Musk

Tesla har nu tagit emot nästan 400.000 beställningar på bolagets senaste bil, Modell 3. Det sade vd Elon Musk vid en konferens i Oslo på torsdagen, enligt Reuters..

Dagens PS - 13 okt 17 kl. 07:29

Tesla återkallar 11.000 Model X-bilar

Sätet flytta på sig vid en kollision, har elbilstillverkaren upptäckt. Tesla kommer att göra en frivillig återkallelse av 11 000 Model X på grund av problem med baksätena, rapporterar Electrek. Enligt bolaget måste kablarna i den bakre vänstra sitsen justeras annars kan sätet flytta på sig framåt vid en kollision.

IDG - 28 mar 17 kl. 09:33

Tesla börjar ta emot beställningar för soltak i april


Men inga uppgifter om vare sig pris, planer eller leverans..

IDG - 10 maj 17 kl. 10:27

Nu börjar Tesla ta emot beställningar på sitt solpanelstak – även från Europa


Teslas solpaneler börjar skeppas till Europa 2018..

YLE - 28 nov 13 kl. 07:34

"STX sänker Åbovarvets möjligheter att få nya beställningar"

Spela upp klipp på ArenanDet var väntat att STX-varv i Åbo skulle gå miste om en isbrytarbeställning och att deras förhandlingar med Scandlines inte ledde till några resultat. Det säger Jorma Taina, som är professor emeritus i sjöfartsekonomi vid Åbo universitet. Om Åbovarvet ska kunna komma igen så behövs nya beställningar och det tror Taina inte STX lyckas få.

HBL - 09 aug 13 kl. 08:40

Industrins beställningar ökade i juni

Industrin fick i juni drygt två procent fler beställningar än för ett år sedan, rapporterar Statistikcentralen. Beställningarna har annars minskat i snabb takt under början av året.  I maj minskade de med drygt 8 procent och mellan januari och juni minskade beställningarna med 6,3 procent jämfört med i fjol.

HBL - 10 sep 14 kl. 08:31

Industrin fick fler nya beställningar

Industrins nya beställningar ökade med 6,4 procent i juli jämfört med i fjol, rapporterar Statistikcentralen.Beställningarna har ökat kontinuerligt sedan februari med undantag av juni då de backade med nästan fem procent. Mest ökade metallindustrins beställning.

HBL - 10 dec 14 kl. 09:21

Industrins beställningar ökar långsamt

Industrin fick i oktober 3,9 procent fler beställningar än för ett år sedan, rapporterar Statistikcentralen. Orderingången ökade mest inom metallindustrin som fick nästan sex procent fler beställningar än i fjol. Däremot minskade beställningarna på papper samt pappers- och kartongprodukter med nästan en procent.

Blekinge Läns tidning - 09 sep 17 kl. 02:00

Företag i Bräkne-Hoby gör sig redo för större beställningar

Kolafabriken i Bräkne-Hoby förbereder för en större produktion. Men det handlar inte om en ny stororder, ännu. – Vi vill kunna ta emot nya beställningar när de kommer, säger Pia Jaarnek..

YLE - 10 aug 12 kl. 10:37

Färre nya beställningar inom industrin

Antalet nya beställningar inom industrin gick kraftigt ner i juni, visar uppgifter från Statistikcentralen. Värdet på de nya beställningarna inom industrin gick ner med nästan 14 procent jämfört med juni i fjol. Då var antalet beställningar ovanligt högt, vilket delvis förklarar raset.

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Akademikrogen tas över av ung stjärnkrögare

Den Gyldene Freden i Stockholm har fått ny krögare, den 21:a sedan 1720-talet. Den här gången sker en rejäl föryngring, Filip Fastén är 29 år, men redan välmeriterad. "Det betyder att jag har minst 40 år till att ge det här huset", säger han..

DI - 1 timme sedan

Millicom har ansökt om USA-notering

Millicom meddelar på torsdagen att det lämnat in en ansökan till amerikanska SEC om en notering på Nasdaq-börsen i New York. Det framgår av ett pressmeddelande.  .

DI - 1 timme sedan

SD-topp bakom konto som spred kvinnohat

En av Sverigedemokraternas riksdagsledamöter står bakom ett konto på nätforumet Flashback som har publicerat kvinnoförnedrande inlägg, visar en granskning som DN har gjort. Partiet är dock nöjt med de förklaringar han har gett..

DI - 1 timme sedan

Theresa May vill ha "förtydligande" från EU i brexitfrågan

Storbritannien ber EU om ett "juridiskt förtydligande" om reservlösningen för att kunna övertyga det brittiska parlamentet att rösta för brexitavtalet..

DI - 1 timme sedan

SJ:s system hackat – 1,3 miljoner kunder tvingas byta lösenord

SJ har utsatts för ett bedrägeri och inloggningsuppgifter har läckt ut. Kunder har även fått sina så kallade priopoäng stulna. Nu måste samtliga 1,3 miljoner användare byta lösenord..

DI - 2 timmar sedan

Blandad utveckling på Wall Street – GE vinnare på höjt råd

USA-börserna utvecklades blandat på torsdagen men stängde en bra bit från högstanivåerna i den tidiga handeln. Bland vinnarna syntes General Electric, efter en vändning i analytikerkåren. Stigande oljepriser gav samtidigt stöd till energisektorn..

DI - 2 timmar sedan

Uppgifter: Skytten i Strasbourg död

Den man som låg bakom dödskjutningen i franska Strasbourg i tisdags är död, enligt en poliskälla som Reuters hänvisar till. "Minst en person är neutraliserad", uppgav källan..

DI - 2 timmar sedan

Stockholmsbyggarnas framtidstro nere på djupfrysta nivåer

Byggföretagens framtidstro i Stockholm sviktar på ett dramatiskt sätt, visar tidigare opublicerade data.  ”Läget i huvudstadsregionen är väldigt skakigt”, säger Andreas Hatzigeorgiou, vd på Stockholms Handelskammare..

DI - 2 timmar sedan

Uppgifter: Frankrike letar efterträdare till Carlos Ghosn

Frankrikes regering uppges nu leta efter kandidater som kan ersätta Renaults styrelseordförande och vd Carlos Ghosn, enligt källor till Reuters..

DI - 3 timmar sedan

Kraftig återhämtning i oljepriserna under torsdagen

Oljepriserna fortsätter att stiga på torsdagen efter nyheten om att Saudiarabien ska kapa sina oljeexporter till USA under de kommande veckorna. Sedan bottennivåerna vid lunchtid, svensk tid, har Brentoljan stigit med 2 dollar per fat..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.