DI > Ekonomi

Saturday, 16 February, 17:02

Liknande nyheter

Taggar: Teslabörjar ta , emot, beställningarav , Model3 i , Kina
DI - 21 apr 16 kl. 12:02

Tesla-beställningar överraskar Musk

Tesla har nu tagit emot nästan 400.000 beställningar på bolagets senaste bil, Modell 3. Det sade vd Elon Musk vid en konferens i Oslo på torsdagen, enligt Reuters..

Dagens PS - 13 okt 17 kl. 07:29

Tesla återkallar 11.000 Model X-bilar

Sätet flytta på sig vid en kollision, har elbilstillverkaren upptäckt. Tesla kommer att göra en frivillig återkallelse av 11 000 Model X på grund av problem med baksätena, rapporterar Electrek. Enligt bolaget måste kablarna i den bakre vänstra sitsen justeras annars kan sätet flytta på sig framåt vid en kollision.

IDG - 28 mar 17 kl. 09:33

Tesla börjar ta emot beställningar för soltak i april


Men inga uppgifter om vare sig pris, planer eller leverans..

IDG - 10 maj 17 kl. 10:27

Nu börjar Tesla ta emot beställningar på sitt solpanelstak – även från Europa


Teslas solpaneler börjar skeppas till Europa 2018..

YLE - 28 nov 13 kl. 07:34

"STX sänker Åbovarvets möjligheter att få nya beställningar"

Spela upp klipp på ArenanDet var väntat att STX-varv i Åbo skulle gå miste om en isbrytarbeställning och att deras förhandlingar med Scandlines inte ledde till några resultat. Det säger Jorma Taina, som är professor emeritus i sjöfartsekonomi vid Åbo universitet. Om Åbovarvet ska kunna komma igen så behövs nya beställningar och det tror Taina inte STX lyckas få.

HBL - 09 aug 13 kl. 08:40

Industrins beställningar ökade i juni

Industrin fick i juni drygt två procent fler beställningar än för ett år sedan, rapporterar Statistikcentralen. Beställningarna har annars minskat i snabb takt under början av året.  I maj minskade de med drygt 8 procent och mellan januari och juni minskade beställningarna med 6,3 procent jämfört med i fjol.

HBL - 10 sep 14 kl. 08:31

Industrin fick fler nya beställningar

Industrins nya beställningar ökade med 6,4 procent i juli jämfört med i fjol, rapporterar Statistikcentralen.Beställningarna har ökat kontinuerligt sedan februari med undantag av juni då de backade med nästan fem procent. Mest ökade metallindustrins beställning.

HBL - 10 dec 14 kl. 09:21

Industrins beställningar ökar långsamt

Industrin fick i oktober 3,9 procent fler beställningar än för ett år sedan, rapporterar Statistikcentralen. Orderingången ökade mest inom metallindustrin som fick nästan sex procent fler beställningar än i fjol. Däremot minskade beställningarna på papper samt pappers- och kartongprodukter med nästan en procent.

Blekinge Läns tidning - 09 sep 17 kl. 02:00

Företag i Bräkne-Hoby gör sig redo för större beställningar

Kolafabriken i Bräkne-Hoby förbereder för en större produktion. Men det handlar inte om en ny stororder, ännu. – Vi vill kunna ta emot nya beställningar när de kommer, säger Pia Jaarnek..

YLE - 10 aug 12 kl. 10:37

Färre nya beställningar inom industrin

Antalet nya beställningar inom industrin gick kraftigt ner i juni, visar uppgifter från Statistikcentralen. Värdet på de nya beställningarna inom industrin gick ner med nästan 14 procent jämfört med juni i fjol. Då var antalet beställningar ovanligt högt, vilket delvis förklarar raset.

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

VM gav prisrally på fjällstugor

Fritidshus i de svenska fjällen fortsätter att locka skidsugna. Hetast för tillfället är VM-aktuella Åre där priserna rusade med 9 procent i fjol..

DI - 1 timme sedan

Kronofogden stäms för slarv med utbetalningar

Centrum för rättvisa stämmer Kronofogden för slarv med enskildas pengar och kräver skadestånd från staten, rapporterar fackförbundet ST:s tidning  Publikt..

DI - 1 timme sedan

Thermoprodukter breddar båtliv med campingprodukter

Med en ny, patenterad innovation tog Thermoprodukter plats i världens båtar. Men den gungiga båtbranschen har fått familjeföretaget att utforska ny mark..

DI - 1 timme sedan

Mike Pence pressar EU om Iranavtal

USA:s vicepresident Mike Pence uppmanar EU att dra sig ur kärnenergiavtalet med Iran..

DI - 2 timmar sedan

Vd:n vägrade flytta – undvik skräckscenarion när du hyr ut bostad

Tre gånger har den före detta vd:n hyrt en bostad och ganska snabbt slutat att betala hyran – men vägrat flytta. Undvik att hamna i samma fälla som de uthyrare som råkat ut för honom..

DI - 2 timmar sedan

Sjöstedt: Vänsterpartiet vill att Sverige stannar i EU

Ska Vänsterpartiet som enda parti driva kravet på att Sverige ska lämna EU eller inte? Det är den heta frågan på Vänsterpartiets EU-valkonferens i Norrköping. ”Många vill veta var vi står och då ska vi också säga det i valrörelsen”, säger ordförande för Skånedistriktet Ana Süssner Rubin..

DI - 3 timmar sedan

Stefan Perssons Mercedes till salu

H&M:s storägare Stefan Perssons Mercedes är ute till försäljning.  ”Bilen går som en dröm, det går knappt att ha en bättre kärra”, säger den nuvarande ägaren. .

DI - 3 timmar sedan

Generaldirektören: Svårt att klara målet om punktliga tåg

Förra året var ett riktigt dåligt tågår. Och även om det blir bättre i år, blir det svårt för branschens att nå målet för punktligheten till 2020.  Det framgick av Ekots lördagsintervju där Trafikverkets generaldirektör Lena Erixon var gäst.

DI - 3 timmar sedan

Skistar in i klädbranschen med egen kollektion

Skidreseföretaget Skistar, som kontrolleras av bröderna Mats och Erik Paulsson med familjer, har varit i fokus under alpina VM som avslutas i helgen.  Förutom att vara huvudsponsor har bolaget också varit officiell klädleverantör till VM genom det nya varumärket EQPE, en satsning som Skistars vd Mats Årjes hoppas ska bredda affärerna..

DI - 4 timmar sedan

Nederländsk revolt skakar flygjätten Air France-KLM

En maktstrid rasar inom det fransk-nederländska flygbolaget Air France-KLM. I centrum står nye en nyinkommen fransk koncern-vd, en skicklig och omtyckt dotterbolagsdirektör – samt massor av nationell prestige..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.