Expressen > Nyheter

Monday, 10 December, 03:18

Expressen - 17 nov 18 kl. 11:30

Pappan lät fyra månader gamla sonen ruttna till dödsZachary Paul Koehn, 29, lät sin fyra månader gamle son Sterling son ruttna till döds.När pojken hittades död i en gunga i sitt hem blödde han ur munnen och hans blöja var full av maskar efter att inte ha bytts på två veckor.Nu har pappan funnits skyldig till mord och riskerar livstids fängelse..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Paul Koehn, Sterling

Dela artikeln

13641 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pappan, lät, fyra, månader, gamla, sonen, ruttnatill , döds
Expressen - 10 aug 13 kl. 17:03

Schibbye om sista mötet med pappan

Under tiden i etiopiskt fängelse blev Martin Schibbyes pappa Sture Karlsson svårt sjuk hemma i Sverige. I cellen skrev Martin ett avskedsbrev - om han aldrig skulle få chansen att ta farväl. I "Sommar i P1" berättade Schibbye känslosamt om sitt sista möte med pappan.

HBL - 14 mar 15 kl. 04:48

Fyra år av ensamhet

En morgon väcktes Adno Iise Abdi extra tidigt i hemmet i Mogadishu. Hon skickades hastigt i väg i en bil som tog henne ut ur staden och ut ur landet. Hon hann inte ens ta farväl av sina syskon.

Nyheter 24 - 26 aug 13 kl. 07:58

Fyraåring kom åt växel ? och körde ihjäl 16 månader gammal baby

WESTMINISTER. Familjen höll på att packa bilen inför en utflykt när den fyraårige sonen satte sig i förarsätet. Med föräldrarna inne i bostaden vred pojken om nycklarna och lade växeln i neutral.

Metro - 04 jan 15 kl. 18:02

Här låter pappan sin bebis leka med en fyra meter lång pytonorm

Pappan har filmat när hans 13 månader gamla dotter leker med en burmesisk tigerpyton för att visa....

Trelleborgs Allehanda - 17 jan 13 kl. 09:20

Pojke fick vänta elva månader på tandvård

Arkiv: Scanpix
En pappa i Trelleborg har anmält Folktandvården i Trelleborg till Socialstyrelsen för fel i vården. Hans treåriga son fick vänta i nästan elva månader på specialisttandvård.
Pojken fick till slut vård den 20 november hos Specialisttandläkarna i Trelleborg.

YLE - 02 nov 16 kl. 05:00

Kampen för ett barn

Hittills i år har våra myndigheter haft hand om 26 fall av bortförda av barn. Det innebär att mer än 30 barn har förts utomlands av den ena föräldern, utan den andra förälderns medgivande. En av de föräldrar som under några månader inte fick träffa sin dotter är "Anna".

YLE - 21 apr 16 kl. 12:12

FFC vill slopa hemvårdsstödet

Slopa hemvårdsstödet och ge mer pengar till pappan och andra personer som vårdar barnet. Det vill fackcentralen FFC i sitt familjepolitiska program. Det är inga revolutionerande nya förslag som FFC lägger fram.

Kristianstadsbladet - 06 dec 12 kl. 09:30

Föräldrarna fick inte överklaga

Foto: Tommy Svensson
Socialsekreterarna hämtade mamman på jobbet, och tog hennes mobiltelefon för att hon inte skulle kontakta barnens pappa. I fyra månader fick hon och de tre barnen bo på ett utredningshem, sedan skickades barnen till fosterhem. Nu begär socialen att föräldrarna ska betala egenavgift.

YLE - 10 jul 15 kl. 04:16

Domen faller för tjänstemännen i Eerika-fallet

Åttaåriga Eerika misshandels i flera månader tills hon slutligen mördades 2012. Elva personer som var i kontakt med Eerika står åtalade för tjänstebrott. Åklagaren har yrkat på att de åtalade ska straffas för brott mot tjänsteplikt antingen avsiktligt eller av oaktsamhet.

YLE - 16 jun 16 kl. 17:32

Fler pappor stannar hemma med barnen – Finland fortfarande efter Sverige i jämställdhet inom familjen

Antalet finländska pappor som tar ut pappaledighet har ökat under hela 2000-talet, men fortfarande låter en femtedel av alla pappor helt bli att ta ut någon ledighet. Trots att Finland ligger bra till om man jämför med Frankrike eller Storbritannien så ligger vi långt efter Sverige då det gäller jämställdhet mellan föräldrarna. – Sverige är i en helt egen klass när det gäller till exempel attityder och hur man delar upp föräldraledigheten, säger ledande forskare Minna Ylikännö på Folkpensionsanstalten.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Tre män gripna för stöld i Nyköping

Polisen i Nyköping fick strax efter midnatt larm om att tre män skar sönder kapell till parkerade lastbilar vid Nyköpingsbro för att stjäla föremål ur lasten, skriver polisen på sin hemsida. .

Expressen - 2 timmar sedan

bin Salmans politiska livlina i Vita huset heter Jared Kushner

I två år har de varit nära vänner. Nu var det dags att rädda kronprinsens huvud genom att ge honom ”goda råd”. Saudiarabiens kronprins Mohammed bin Salman – anklagad för att ligga bakom mordet på journalisten Jamal Khashoggi – och Trumps svärson Jared Kushner har haft tät kontakt via telefonsamtal och sms-meddelanden – även efter mordet på Khashoggi, avslöjas av tidningen The New York Times.

Expressen - 2 timmar sedan

Khashoggis sista ord: ”Jag kan inte andas”

– Jag kan inte andas.Så löd journalisten Jamal Khashoggis sista ord innan han dödades inne på Saudiarabiens konsulat i Istanbul den 2 oktober.Det framgår av en transkribering av en ljudupptagning av journalistens sista ögonblick i livet, som CNN tagit del av.

Expressen - 2 timmar sedan

Malin, 47, trodde att hon skulle dö i cancer

För drygt tre år sedan trodde Malin Hagman, 47, att hon skulle dö.Nu är hon fri från hudcancern – och fick på söndagen tacka Nobelpristagarna som kom på den nya behandlingen.– Jag sa: ”Thank you for saving my life”, berättar Malin..

Expressen - 3 timmar sedan

Stefan Löfvens tuffaste förhandling i karriären

Stefan Löfven har nu sin tuffaste förhandling i karriären. Det här talar för – och mot – att han lyckas vinna Annie Lööfs och Jan Björklunds välsignelse till statsministerposten.  – Rent personkemimässigt kan det bli svårt att hitta varandra, säger Expressens statsvetare Jenny Madestam.

Expressen - 4 timmar sedan

Viltolycka på E22 – två bilar i krock med älg

Vid 22.08 larmades polisen om en viltolycka på E22 i höjd med Mörrum, Karlshamns kommun.Det handlar om två personbilar som ska ha krockat med en älg på platsen..

Expressen - 4 timmar sedan

Trafikstörningar på E65 efter krock

Vid 21.48 larmades polisen om att två personbilar krockat på E65 i höjd med Rydsgård, Skurups kommun.Det råder inledningsvis stopp i östergående riktning på vägen efter olyckan..

Expressen - 4 timmar sedan

Brand i lägenhet – boende evakueras via brandstegar

En lägenhet i ett flerfamiljshus i Skarpnäck söder om Stockholm är övertänd. Boende i huset evakueras just nu med hjälp av brandstegar – då det är farlig gas i trapphuset. – Rökdykare tar sig in i lägenheten för att hitta eventuellt skadade just nu, säger Emil Skoglund på Storstockholms brandsförsvar.

Expressen - 5 timmar sedan

Bodström om rädslan att inte kunna få barn

Thomas Bodström drabbades av cancer i 30-årsåldern, någonting han inte talat öppen om tidigare. I SVT-programmet ”Min sanning” delar han med sig av sina personliga motgångar – och oron.– Jag är konstant orolig för mina fyra barn och min fru och tänker att de kan råka ut för brott och olyckor, säger han i programmet..

Expressen - 5 timmar sedan

JUST NU: Två bilar i lågor – ska ha hörts en smäll

Vid 21.24 larmades räddningstjänst och polis om att det brinner i två personbilar på Hålsjögatan i Malmö.Enligt uppgifter till Kvällsposten ska boende i området ha hört någon form av smäll i samband med branden.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.