Expressen > Nyheter

Tuesday, 19 February, 09:58

Expressen - 17 nov 18 kl. 11:30

Pappan lät fyra månader gamla sonen ruttna till döds



Zachary Paul Koehn, 29, lät sin fyra månader gamle son Sterling son ruttna till döds.När pojken hittades död i en gunga i sitt hem blödde han ur munnen och hans blöja var full av maskar efter att inte ha bytts på två veckor.Nu har pappan funnits skyldig till mord och riskerar livstids fängelse..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Paul Koehn, Sterling

Dela artikeln

13688 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pappan, lät, fyra, månader, gamla, sonen, ruttnatill , döds
Expressen - 10 aug 13 kl. 17:03

Schibbye om sista mötet med pappan

Under tiden i etiopiskt fängelse blev Martin Schibbyes pappa Sture Karlsson svårt sjuk hemma i Sverige. I cellen skrev Martin ett avskedsbrev - om han aldrig skulle få chansen att ta farväl. I "Sommar i P1" berättade Schibbye känslosamt om sitt sista möte med pappan.

HBL - 14 mar 15 kl. 04:48

Fyra år av ensamhet

En morgon väcktes Adno Iise Abdi extra tidigt i hemmet i Mogadishu. Hon skickades hastigt i väg i en bil som tog henne ut ur staden och ut ur landet. Hon hann inte ens ta farväl av sina syskon.

Nyheter 24 - 26 aug 13 kl. 07:58

Fyraåring kom åt växel ? och körde ihjäl 16 månader gammal baby

WESTMINISTER. Familjen höll på att packa bilen inför en utflykt när den fyraårige sonen satte sig i förarsätet. Med föräldrarna inne i bostaden vred pojken om nycklarna och lade växeln i neutral.

Metro - 04 jan 15 kl. 18:02

Här låter pappan sin bebis leka med en fyra meter lång pytonorm

Pappan har filmat när hans 13 månader gamla dotter leker med en burmesisk tigerpyton för att visa....

Trelleborgs Allehanda - 17 jan 13 kl. 09:20

Pojke fick vänta elva månader på tandvård

Arkiv: Scanpix
En pappa i Trelleborg har anmält Folktandvården i Trelleborg till Socialstyrelsen för fel i vården. Hans treåriga son fick vänta i nästan elva månader på specialisttandvård.
Pojken fick till slut vård den 20 november hos Specialisttandläkarna i Trelleborg.

YLE - 02 nov 16 kl. 05:00

Kampen för ett barn

Hittills i år har våra myndigheter haft hand om 26 fall av bortförda av barn. Det innebär att mer än 30 barn har förts utomlands av den ena föräldern, utan den andra förälderns medgivande. En av de föräldrar som under några månader inte fick träffa sin dotter är "Anna".

YLE - 21 apr 16 kl. 12:12

FFC vill slopa hemvårdsstödet

Slopa hemvårdsstödet och ge mer pengar till pappan och andra personer som vårdar barnet. Det vill fackcentralen FFC i sitt familjepolitiska program. Det är inga revolutionerande nya förslag som FFC lägger fram.

Kristianstadsbladet - 06 dec 12 kl. 09:30

Föräldrarna fick inte överklaga

Foto: Tommy Svensson
Socialsekreterarna hämtade mamman på jobbet, och tog hennes mobiltelefon för att hon inte skulle kontakta barnens pappa. I fyra månader fick hon och de tre barnen bo på ett utredningshem, sedan skickades barnen till fosterhem. Nu begär socialen att föräldrarna ska betala egenavgift.

YLE - 10 jul 15 kl. 04:16

Domen faller för tjänstemännen i Eerika-fallet

Åttaåriga Eerika misshandels i flera månader tills hon slutligen mördades 2012. Elva personer som var i kontakt med Eerika står åtalade för tjänstebrott. Åklagaren har yrkat på att de åtalade ska straffas för brott mot tjänsteplikt antingen avsiktligt eller av oaktsamhet.

YLE - 16 jun 16 kl. 17:32

Fler pappor stannar hemma med barnen – Finland fortfarande efter Sverige i jämställdhet inom familjen

Antalet finländska pappor som tar ut pappaledighet har ökat under hela 2000-talet, men fortfarande låter en femtedel av alla pappor helt bli att ta ut någon ledighet. Trots att Finland ligger bra till om man jämför med Frankrike eller Storbritannien så ligger vi långt efter Sverige då det gäller jämställdhet mellan föräldrarna. – Sverige är i en helt egen klass när det gäller till exempel attityder och hur man delar upp föräldraledigheten, säger ledande forskare Minna Ylikännö på Folkpensionsanstalten.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Karin Johannesson blir ny biskop i Svenska kyrkan

Söndagen den 3 mars vigs Karin Johannesson, docent i religionsfilosofi vid Uppsala universitet, till biskop för Uppsala stift. Vigningen äger rum kl. 11:00 i Uppsala domkyrka och förrättas av ärkebiskop Antje Jackelén i närvaro av kungaparet, utländska gäster och Svenska kyrkans biskopar..

Expressen - 15 minuter sedan

Svagare inflation än väntat i januari

Inflationen i januari var svagare än förväntat.Det meddelar Statistiska centralbyrån (SCB), som publicerar nya siffror i dag. En svag inflation gör det i förlängningen svårare att höja reporäntan, enligt Riksbankens tidigare rapporter.

Expressen - 15 minuter sedan

Susana kidnappades – hittades död i soppåse

Den mexikanska affärskvinnan Susana Carrera kidnappades när hon skulle hämta sina barn.En vecka senare hittades hennes styckade kropp i en svart sopsäck – intill låg en makaber lapp.”Det här hände mig eftersom min man är ett as som inte ville betala lösensumman.

Expressen - 30 minuter sedan

Tryckt stämning på ambassaden

Stämningen på svenska ambassaden i Kina är spänd.Ambassadören och högsta chefen Anna Lindstedt har skickats hem och ingen vet vad framtiden kommer innebära. – Det är en mycket ovanlig situation det här, säger Karl-Olof Andersson som är ministerråd och chargé d'affaires på ambassaden i Peking.

Expressen - 45 minuter sedan

Fullsatt för häktade i Malmö: ”Det har inte hänt på tio år”

Platsbristen på Sveriges häkten är omtalad, och fick ny aktualitet i Malmö den gångna helgen. Från lördag kväll till måndag kunde inga fler häktade tas emot.– Mig veterligen har det inte hänt på över tio år.

Expressen - 1 timme sedan

Skogsägare tvingas vänta på ersättning

Fem färska domar och ett kraftigt budgethugg av riksdagen i anslaget för skydd av skog. Det gör att 25 skogsägare får vänta på omkring 30 miljoner i utlovad ersättning från Skogsstyrelsen. Men fler kan beröras på sikt.

Expressen - 1 timme sedan

Nytt köttbeslag vid Öresundsbron – samma bil som stoppats tidigare

Gränspolisen har återigen stoppat införsel av kött via Öresundsbron – den här gången har 439 kilo nötkött belagts med försäljningsförbud eftersom salmonellaintyg saknades..

Expressen - 1 timme sedan

Sanningen om Ardalan Shekarabis doktorshatt

I debatter på sociala medier har ministerkollegor spridit uppgiften att Ardalan Shekarabi har doktorerat i upphandlingsrätt.Även medier som DN och SVT har slagit fast att Ardalan Shekarabi har en doktorshatt.Enligt studieintygen från Uppsala universitet var civilministern inskriven på forskarutbildningen men fick bara poäng för introduktionskursen.

Expressen - 1 timme sedan

Melanias resa från blyg modell till presidentfru

Från tystlåten och tillbakadragen till att ha hela världens blickar på sig. Blicken för det vackra verkar ha varit en del av henne sedan barnsben.Men en sak löper genom Melania Trumps resa från det enkla livet i Slovenien till flärden och makten i New York och Washington: Målmedvetenheten.

Expressen - 1 timme sedan

Tre bilar i olycka på E6 – stor påverkan på pendlartrafiken

Tre bilar har varit inblandade i en olycka på E6 under tisdagsmorgonen. Den inträffade i södergående riktning mellan Flädie och Lomma. Enligt Trafikverket är det begränsad framkomlighet på platsen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder




Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.