Aftonbladet > Nyheter

Tuesday, 19 February, 10:07

Liknande nyheter

Taggar: Linnea, Henriksson, ryter, ifrånefter , Albins, tilltagi , , mycket bättre
GT - 05 jul 18 kl. 20:50

Bärgaren Linnea, 20, ryter ifrån mot bilisterna – efter avslöjande filmen

Linnea Johansson, 20, avslöjar bilisternas dåliga trafikvett med en filminspelning.Nu ryter hon ifrån.– Det är för jävligt, jag vet inte vad de håller på med.

Supermiljöbloggen - 20 dec 15 kl. 21:52

Musikhjälpens Linnea Henriksson: ”Jorden har feber”

Musiken och rösterna från Musikhjälpens värdar dånar mellan husväggarna när jag anländer till ett fullsmockat stortorg i Linköping. Vädret är grått och ovanligt varmt för december månad. Något ironiskt, sett till årets tema: ”Ingen ska behöva fly klimatet”.

YLE - 23 jan 17 kl. 09:08

Linnea Henriksson snabbaste östnylänningen i junior-FM

Pernåskidåkaren Linnea Henriksson stod för den bästa östnyländska totalprestationen i veckoslutets junior-VM. Hon landade på sjätte plats både i sprinten och på sträckan tio kilometer. Remi Lindholm, också han från Pernå i Lovisa, knep en fin femte plats på 15 kilometer i junior-FM i skidåkning under veckoslutet.

SmålandsPosten - 19 feb 14 kl. 07:22

Linnea Henriksson: Du söker bråk, jag kräver dans

Denna, 27-åringens andra soloskiva sen genombrottet i Idol 2009, gör inga försök att utesluta lyssnaren. Det är lättuggad och euforisk pop där varje låt exploderar Att Linnea Henriksson studerat musik på Skurups folkhögskola och att hon varit med i jazzkonstellationer hörs. Jazzen ligger någonstans i bakgrunden hela tiden.

Skånskan - 17 maj 16 kl. 11:36

Linnea Henriksson får årets Ulla Billquist-stipendium

Kultur och Nöje Linnea Henriksson tilldelas årets Ulla Billquist-stipendium.Folkets Hus och Parkers motivering till 2016 års stipendiat Känna och förmedla engagemang är en ledstjärna för årets stipendiat. Att i sångtexter såväl som i ett offentligt samtal, ta ställning, visa solidaritet och helt enkelt bry sig om, är en viktig del av hennes person.

Nyan - 26 apr 17 kl. 15:35

Linnea Henriksson till Rockoff

Linnea Henriksson är bokad till Rockoff den 23 juli.

– Bara dryga året efter succédebuten ”Till mina älskade och älskare” – som lyckades med den svåra bedriften att lägga beslag både på förstaplatsen på Spotifys albumlista och ge Linnea Henriksson priset ”Årets Artist” på P3 Guld – släppte Linnea Henriksson uppföljaren ”Du söker bråk, jag kräver dans”, skriver arrangörerna i ett pressmeddelande, som fortsätter:

– Linnea har under de senaste åren gjort uppskattad programledarkarriär, både för radioprogrammet Hallå P3 och Musikhjälpen 2014-15 tillsammans med Petter, Gina Dirawi och Kodjo Akolor.

 .

Helsingborgs Dagblad - 11 jul 12 kl. 14:53

Linnea Henriksson öppnar för Tomas Ledin

Den svenska sommaren personifierad, Tomas Ledin, sprider glädje på Sofiero slott den 2 augusti. Nu står det klart att Linnea Henriksson som kommit långt ifrån idol och i våras debuterade med soloalbumet "Till mina älskade och älskare" står som öppningsakt..

Barometern - 11 mar 14 kl. 10:06

Linnea Henriksson klar för Latitud 57

Hon blev Årets artist på P3 Guld.
I sommar spelar Linnea Henriksson på Latitud 57 i Oskarshamn. I det förra och första släppet till sommarens Latitud 57 var det bara manliga artister.

Trelleborgs Allehanda - 06 jun 14 kl. 11:40

Linnea Henriksson leder P3-program


Artisten Linnea Henriksson gör programledardebut. I sommar ska hon leda "Hallå P3" i Sveriges Radio, ett program där kändisar svarar på lyssnarfrågor och berättar om sina liv."Det är första gången jag sätter mig på 'andra sidan' och det känns så klart väldigt spännande och roligt att få axla denna roll.

Kristianstadsbladet - 06 jun 14 kl. 11:40

Linnea Henriksson leder P3-program


Artisten Linnea Henriksson gör programledardebut. I sommar ska hon leda "Hallå P3" i Sveriges Radio, ett program där kändisar svarar på lyssnarfrågor och berättar om sina liv."Det är första gången jag sätter mig på 'andra sidan' och det känns så klart väldigt spännande och roligt att få axla denna roll.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.