DI > Ekonomi

Tuesday, 19 February, 10:27

DI - 17 nov 18 kl. 09:42

Bortglömd doldis i fokus på superauktionsvecka



Auktionssäsongen drar i gång på allvar. Nästa vecka hålls de moderna auktionerna i Stockholm med nästan 1.000 klubbslag på två dagar. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Stockholm

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bortglömd, doldisi , fokus, superauktionsvecka
Supermiljöbloggen - 11 sep 14 kl. 21:09

Valspecial: Den bortglömda fiskepolitiken

Vilka partier satsar på fiskepolitiken? Johan Bohlin vid Uppsala universitet har undersökt saken. Slutsatsen är att miljöpartiet, vänsterpartiet och folkpartiet för den tydligaste och mest seriösa fiskepolitiken, medan moderaterna och socialdemokraterna utan tvekan har "fokus på annat håll".

SvD - 27 aug 13 kl. 16:11

Bortglömd pärla vid Italiens kust

Italiensk doldis och andra tips för höstens helgresa..

Kristianstadsbladet - 08 nov 12 kl. 10:19

Fritidshemmet, den bortglömda länken

Den fackliga organisationen, Kommunal, har aktualiserat ett ämne som vi inom Lärarförbundet också brottas med, fritidshemmen ? den bortglömda länken. Kommunals undersökning bekräftar med tydlighet att fritidshemmet har hamnat i strykklass när det gäller resurser och andra förutsättningar.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Jultidningar, sommar och en bortglömd födelsedag – här är veckans sporttweets

5. Behöver inget extraknäck Messi behöver inte sälja jultidningar direkt ;) #brakontrakt— john alvbåge (@JALV82BAGE) May 19, 2014 Lionel Messi skrev på ett nytt kontrakt med FC Barcelona som ska ge honom mellan 180 och 200 miljoner kronor per år. IFK Göteborgs John Alvbåge tror inte att Messi behöver jobba vid sidan av fotbollen.

SVT - 29 nov 15 kl. 06:51

Påvebesök sätter fokus på bortglömd konflikt

När påven Franciskus på söndagen besöker Centralafrikanska republiken (CAR) uppmärksammas en av världens mest bortglömda konflikter. FN slår nu larm om att mer än en miljon barn i CAR är i skriande behov av hjälp..

Skånskan - 31 aug 18 kl. 09:46

Framtiden i Doc Lounges fokus

Framtiden är temat för höstens tio filmkvällar på dokumentärfilmklubben Doc Lounge på Babel i Malmö.
– Sverige går snart till val, världen är i förändring och vi behöver blicka in i framtiden, säger Doc Lounges nya projektledare Maja Goffe.Doc Lounge
Doc Lounge är en kulturförening med syfte att visa och distribuera ny nordisk och internationell dokumentärfilm.

Skånskan - 06 nov 18 kl. 19:00

”Bortglömd” insjö ska få bättre status

Sjöbo/Lund Vombsjön mår inte så bra. Enligt EU:s vattendirektiv får den värdefulla sjön som förser runt 400 000 skåningar med dricksvatten för närvarande bara betyget ”otillfredsställande status”, en tvåa på en femgradig skala.
– Vombsjön har varit lite bortglömd.

Newsmill - 14 okt 12 kl. 21:45

HIV bland transpersoner ett bortglömt problem

http://www.newsmill.se/trackback/47277Transaktivist: Jonas Gardells romaner sätter fokus på HIV-problematiken.

BT - 12 nov 12 kl. 13:06

Millenniemålens bortglömda barn

I samband med Mänskliga rättighetsdagarna i Göteborg 12?13 november publicerar Myright tillsammans med funktionshinderorganisationer en rapport som visar att över 100 miljoner barn med funktionsnedsättning inte får möjlighet att gå i skolan. I FN:s millenniemål har världens länder enats om att till år 2015 se till att alla barn får gå i grundskola.

YA - 04 sep 14 kl. 06:30

Pensionärslivet i fokus

Foto: Jenni Dahlgren
SPI Välfärden ser sig som den tredje kraften i samhället. Och även om man inte längre vill kalla sig för ett renodlat pensionärsparti handlar den viktigaste valfrågan fortfarande om livet efter pensioneringen.
– Vi kallar oss numera för SPI Välfärden eftersom vi involverar alla åldersgrupper och vill skapa välfärd för alla.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

SJ sorgebarnet i Anderssons portfölj

Svenska statens bolag ger sammantaget ett större klirr i finansminister Magdalena Anderssons kassa i år jämfört med fjolåret. Mest kommer från den delägda telekomjätten Telia. Men SJ levererar en riktig kalldusch..

DI - 15 minuter sedan

Analytiker: Bostadsbyggandet lite starkare än väntat

Bostadsbyggandet under det fjärde kvartalet och helåret 2018 blev lite starkare än väntat, enligt flera analytiker..

DI - 15 minuter sedan

Monstermiss från Ingves – nu ökar pressen

Lättnaden för Riksbanken blev kortvarig. Efter att decemberinflationen landat prick på prognos bjöd januaristatistiken på en ny körare. Kronan tappade rejält på beskedet..

DI - 15 minuter sedan

HSBC ser fortsatt tillväxt men varnar för Kinas inbromsning

Helårsvinsten för Europas största bank Hongkong and Shanghai Banking Corporation, HSBC, kom in sämre än väntat på tisdagen. Detta sedan högre kostnader och dåliga börsförutsättningar i senaste kvartalet bidragit till den allmänna försvagningen från Kina och Storbritannien, enligt bankens bokslutskommuniké..

DI - 30 minuter sedan

Analys: Lägre global efterfrågan påverkar tillväxten för Assa Abloy

En vikande global konjunktur talar emot att låskoncernen Assa Abloy kommer att fortsätta leverera positiva tillväxtöverraskningar de kommande två åren. .

DI - 45 minuter sedan

SCB: 16 procent färre byggstarter av lägenheter under 2018

Under det fjärde kvartalet påbörjades byggandet av 13.850 lägenheter, varav 11.450 i flerfamiljshus och 2.

DI - 45 minuter sedan

Kraftig kronförsvagning efter svaga inflationssiffror

Den svenska kronan försvagas ordentligt jämfört med både dollarn och euron efter att den svenska inflationen mätt i KPI landade på 1,9 procent i januari. Klart under analytikernas prognos på 2,2 procent enligt Infront Datas sammanställning. .

DI - 45 minuter sedan

ABB får order värd 391 miljoner

Verkstadsbolaget ABB har fått en order från Indian Railway värd 42 miljoner dollar, motsvarande drygt 391 miljoner kronor..

DI - 1 timme sedan

Inflationen svagare än väntat i januari

Den svenska inflationen mätt i KPI landade på 1,9 procent, klart under analytikernas förväntningar på 2,2 procent enligt Infront Data. Även KPIF var under förväntan på 2 procent. Analytikerna hade räknat med 2,3 procent och Riksbanken med 2,4 procent..

DI - 1 timme sedan

Pareto ser ökad risk för kursnedgångar i verkstadssektorn

En global inbromsning i tillverkningssektorn kan väntas och det innebär att risken för kursnedgångar i verkstadssektorn har ökat efter den positiva kursutvecklingen i januari..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder




Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.