DI > Ekonomi

Monday, 10 December, 10:24

DI - 17 nov 18 kl. 09:42

Bortglömd doldis i fokus på superauktionsveckaAuktionssäsongen drar i gång på allvar. Nästa vecka hålls de moderna auktionerna i Stockholm med nästan 1.000 klubbslag på två dagar. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Stockholm

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bortglömd, doldisi , fokus, superauktionsvecka
Supermiljöbloggen - 11 sep 14 kl. 21:09

Valspecial: Den bortglömda fiskepolitiken

Vilka partier satsar på fiskepolitiken? Johan Bohlin vid Uppsala universitet har undersökt saken. Slutsatsen är att miljöpartiet, vänsterpartiet och folkpartiet för den tydligaste och mest seriösa fiskepolitiken, medan moderaterna och socialdemokraterna utan tvekan har "fokus på annat håll".

SvD - 27 aug 13 kl. 16:11

Bortglömd pärla vid Italiens kust

Italiensk doldis och andra tips för höstens helgresa..

Kristianstadsbladet - 08 nov 12 kl. 10:19

Fritidshemmet, den bortglömda länken

Den fackliga organisationen, Kommunal, har aktualiserat ett ämne som vi inom Lärarförbundet också brottas med, fritidshemmen ? den bortglömda länken. Kommunals undersökning bekräftar med tydlighet att fritidshemmet har hamnat i strykklass när det gäller resurser och andra förutsättningar.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Jultidningar, sommar och en bortglömd födelsedag – här är veckans sporttweets

5. Behöver inget extraknäck Messi behöver inte sälja jultidningar direkt ;) #brakontrakt— john alvbåge (@JALV82BAGE) May 19, 2014 Lionel Messi skrev på ett nytt kontrakt med FC Barcelona som ska ge honom mellan 180 och 200 miljoner kronor per år. IFK Göteborgs John Alvbåge tror inte att Messi behöver jobba vid sidan av fotbollen.

SVT - 29 nov 15 kl. 06:51

Påvebesök sätter fokus på bortglömd konflikt

När påven Franciskus på söndagen besöker Centralafrikanska republiken (CAR) uppmärksammas en av världens mest bortglömda konflikter. FN slår nu larm om att mer än en miljon barn i CAR är i skriande behov av hjälp..

Skånskan - 31 aug 18 kl. 09:46

Framtiden i Doc Lounges fokus

Framtiden är temat för höstens tio filmkvällar på dokumentärfilmklubben Doc Lounge på Babel i Malmö.
– Sverige går snart till val, världen är i förändring och vi behöver blicka in i framtiden, säger Doc Lounges nya projektledare Maja Goffe.Doc Lounge
Doc Lounge är en kulturförening med syfte att visa och distribuera ny nordisk och internationell dokumentärfilm.

Skånskan - 06 nov 18 kl. 19:00

”Bortglömd” insjö ska få bättre status

Sjöbo/Lund Vombsjön mår inte så bra. Enligt EU:s vattendirektiv får den värdefulla sjön som förser runt 400 000 skåningar med dricksvatten för närvarande bara betyget ”otillfredsställande status”, en tvåa på en femgradig skala.
– Vombsjön har varit lite bortglömd.

Newsmill - 14 okt 12 kl. 21:45

HIV bland transpersoner ett bortglömt problem

http://www.newsmill.se/trackback/47277Transaktivist: Jonas Gardells romaner sätter fokus på HIV-problematiken.

BT - 12 nov 12 kl. 13:06

Millenniemålens bortglömda barn

I samband med Mänskliga rättighetsdagarna i Göteborg 12?13 november publicerar Myright tillsammans med funktionshinderorganisationer en rapport som visar att över 100 miljoner barn med funktionsnedsättning inte får möjlighet att gå i skolan. I FN:s millenniemål har världens länder enats om att till år 2015 se till att alla barn får gå i grundskola.

YA - 04 sep 14 kl. 06:30

Pensionärslivet i fokus

Foto: Jenni Dahlgren
SPI Välfärden ser sig som den tredje kraften i samhället. Och även om man inte längre vill kalla sig för ett renodlat pensionärsparti handlar den viktigaste valfrågan fortfarande om livet efter pensioneringen.
– Vi kallar oss numera för SPI Välfärden eftersom vi involverar alla åldersgrupper och vill skapa välfärd för alla.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Han är Guldäggets juryordförande 2019

Inför varje års Guldägg väljs en välrenommerad kreatör att axla rollen som juryordförande. I år får en designer leda juryarbetet för första gången: Björn Kusoffsky, vd och Creative Director på Stockholm Design Lab..

DI - 15 minuter sedan

Tysk kemijätte faller på börsen efter vinstvarning i fredags

Tyska kemibolaget BASF faller på Frankfurtbörsen efter en vinstvarning på fredagskvällen. Bolaget spår nu att ebit-resultatet ska minska med 15-20 procent helåret 2018. Tidigare prognos var en minskning med upp till 10 procent..

DI - 15 minuter sedan

Frankrikes tillväxt väntas bli lägre efter massiva protester

Den franska centralbanken kapar tillväxtförväntningarna för årets sista kvartal efter en dryg månad av massiva protester mot president Emmanuel Macron..

DI - 15 minuter sedan

Autoliv jumbo i OMXS30 efter USA-fall – men ÅF sämre

Autoliv backar kraftigt i måndagens öppningshandel och agerar tydlig OMXS30-jumbo efter att ett handelskrigsuppskrämt Wall Street fortsatte handla ned aktien i fredags. ÅF, som köper Pöyry med 46 procents premie, går dock ännu svagare på börsen..

DI - 30 minuter sedan

Liberalerna stödjer inte övergångsbudget

Liberalerna kommer inte att rösta på en övergångsbudget, att döma av de besked som lämnades av Mats Persson på måndagsmorgonen. .

DI - 45 minuter sedan

Politiskt dödläge slår mot bygginvesteringar i offentliga lokaler

De påbörjade byggnadsinvesteringarna i offentliga lokaler har minskat hittills i år och det politiska dödläget gör att nedgången väntas fortsätta 2019..

DI - 1 timme sedan

Lista: Aktierna som kör fast i din portfölj

Tycker du att du hittat en bortglömd pärla på börsen? Se upp bara så du inte blir sittande med den för all evighet. Vi har listan med aktierna du kan få äta upp att du köpte..

DI - 45 minuter sedan

Nu avgörs regeringsbildningen – pressträff med Annie Lööf 10.00

Nu på måndagen kan den så utdragna regeringsbildningen avgöras. Klockan tio håller Centerledaren Annie Lööf pressträff, och under dagen ska även Stefan Löfven träffa talmannen.  Säger C och L ja, kan Sverige ha en ny S-ledd regering redan på fredag..

DI - 45 minuter sedan

Restaurangförsäljningen ökade under tredje kvartalet

De svenska restaurangernas försäljningsvolym steg 0,3 procent under tredje kvartalet jämfört med motsvarande kvartal 2017..

DI - 45 minuter sedan

Hushållen drog åt svångremmen i oktober – konsumtionen minskar

Hushållens konsumtion minskade med 0,3 procent i oktober, jämfört med oktober året dessförinnan, visar statistik från SCB. Det är på tvärs med förväntningarna enligt Bloomberg, skriver Finwire..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.