GöteborgsPosten > Opinion

Sunday, 17 February, 11:30

GöteborgsPosten - 17 nov 18 kl. 05:00

Teodorescu: Varför göder ni SD?I över tio år har strategin gått ut på att frysa ut och isolera Sverigedemokraterna och i tio år har den strategin lett till att partiet vuxit ännu mer. Är det målet? Det är allvar nu, för att använda centerspråk, skriver Alice Teodorescu..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
SD, Sverigedemokraterna, Alice Teodorescu

Dela artikeln

11908 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: TeodorescuVarför , göderni SD
GöteborgsPosten - 31 aug 17 kl. 05:00

Teodorescu: Ta tillbaka förorten från de kriminella

Det behövs nya grepp för att komma åt våldet och de parallella samhällssystem som präglar svenska städer allt mer..

GöteborgsPosten - 28 sep 17 kl. 09:03

Teodorescu: Ta tillbaka förorten från de kriminella

Det behövs nya grepp för att komma åt våldet och de parallella samhällssystem som präglar svenska städer allt mer..

GöteborgsPosten - 27 jan 18 kl. 05:00

Teodorescu: Den nya segregationen är här

Eftersom det råder en nästan fanatisk ovilja att angripa samhällsproblem när de är i sin linda står vi nu med monumentala utmaningar, som det heter på politiska..

GöteborgsPosten - 03 nov 18 kl. 06:56

Teodorescu: Goda intentioner, dåliga resultat

Utifrån åtta års empiri råder ingen tvekan: att inte ta upp känsliga frågor för att SD också talar om dem, att inte lägga fram sin egen politik, att i stället göra allt för att isolera SD, leder bara till att SD växer samtidigt som övrig politik lamslås..

Cornucopia - 07 mar 15 kl. 09:34

Stampen/GP spränger åsiktskorridoren

Muteborgs lokalblaska Stampen/GP, en del av den sk Göteborgsandan, har rekryterat unga högerkvinnan Alice Teodorescu till chef över ledarredaktionen. Hon utlovar att spränga åsiktskorridoren, vilket fått ledarredaktörer hos Stampen/GPsom inte tycker att man får ha bredare åsikter att sjukskriva sig i protest. Vänsterdominerade mediasverige rasar.

Dagens PS - 04 okt 16 kl. 09:45

Ledare: Regeringen missar målet

Det skriver GP:s ledarskribent Alice Teodorescu och konstaterar att allt skett inom loppet av bara ett år. Att migrationen tar plats i debatten är inte konstigt, frågan är så stor att den inte går att separera från andra politiska områden, menar hon och lyfter fram problematiken att få fram jobb och bostäder åt alla flyktingar som kommit till Sverige. ”Vid den här tiden för ett år sedan hade fler människor flytt till Sverige än någonsin tidigare.

Cornucopia - 17 mar 15 kl. 09:25

Tomma Kaplantunnor skramlar mest

Bostads- och turkietminister Mehmet Kaplan (mp) har anlänt till ytterligare slutsatser kring den svenska bostadsmarknaden, efter sina omfattande studier av Turkiet under hösten och vintern. Han levererar tom retorik och tomma ord i en debattinlaga i Bonnier/DN, vilket väl är ungefär det andra han alls presterat under sin tid som bostadsminister.

Egentligen ville jag sätta rubriken "Tomma Kaplanturbiner skramlar mest", men jag gissar att den rubriken gått över huvudet på de flesta.

Cornucopia - 10 jul 14 kl. 15:15

Johan Westerholm om invandring

Johan Westerholm (s) på Ledarsidorna.se har skrivit några rader om invandringsproblematiken, och lägger nu några åtgärdsförslag i frågan. Till skillnad mot de flesta andra ser han nämligen inte att man kan minska främlingsfientligheten via chockterapi genom att öka invandringen.

Expressen - 02 mar 15 kl. 22:27

Kaos och bråk på Göteborgs-Posten

Det råder för tillfället kaos på Göteborgs-Postens redaktion i Göteborg. Efter flera bråk tillträdde nya ledarredaktören Alice Teodorescu den första mars – och då slutade kollegerna i protest. – GP befinner sig i djup kris, både journalistiskt och ekonomiskt, sågar Gert Gelotte, avgående ledarskribent..

Expressen - 20 aug 18 kl. 18:11

Camilla Thulins angrepp mot Fridolin – efter modellvalet

Modeskaparen Camilla Thulin använder Göteborgspostens politiska redaktör Alice Teodorescu som modell för sina kläder.Camilla Thulin menar att valet inte har politiska motiv:– Jag riktar inte in mig på ett håll. Det är åt alla håll.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 6 timmar sedan

Det våras för nya partier

Utrymmet för nya partier på den rödgröna kanten har nog aldrig varit bättre. Men frågan är om den avhoppade miljöpartisten Carl Schlyters nyskapelse "Partiet Vändpunkt", kan få tillräckligt bred förankring..

GöteborgsPosten - 6 timmar sedan

Popova: Konservatism med många ansikten

Idag anser sig C och L vara garanterna för liberalism i Sverige, men samtidigt går det inte att låta bli att undra: anser sig C och L ha koll på väljarna på andra sidan åsiktsklyftan?.

GöteborgsPosten - Igår: 20:45

Säkerhetsföretag avslöjade skolkorruption

GöteborgsPosten - Igår: 20:47

Läkare får prövotid efter rattfylleri

GöteborgsPosten - Igår: 20:50

Högsta antalet trafikdödade sedan 2008

Under januari omkom 31 personer och 1 489 skadades i vägtrafiken. Inte sedan 2008 har så många omkommit i januaritrafiken, visar preliminär statistik från Transportstyrelsen..

GöteborgsPosten - Igår: 20:52

Italiens M5S bildar ny EU-grupp

Det italienska regeringspartiet Femstjärnerörelsen bildar en ny populistgrupp i EU-parlamentet inför vårens val. En toppolitiker i det andra regeringspartiet Lega varnar för att Italien kan behöva lämna unionen..

GöteborgsPosten - Igår: 20:59

Ungdomar kastade sten mot ordningsvakter

GöteborgsPosten - Igår: 21:03

Helsa lägger ned vårdcentralen i Knäred

Knäredsbornas protester får inte gehör. Vårdföretaget Helsa har ansökt om att omvandla vårdcentralen till en filial..

GöteborgsPosten - Igår: 21:12

66 döda hittade i centrala Nigeria

GöteborgsPosten - Igår: 21:13

Solberg: Jag bodde på samma gata som BreivikOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.