UT > Nyheter

Saturday, 23 February, 07:30

UT - 17 nov 18 kl. 01:00

uGenom att vända på perspektivet blir berättelsen om den förlorade sonen en betraktelse över den förlåtande fadern. Så inledde prästen Rebecca Jansdotter Hultqvist husförhöret i Brunn i onsdags..
Läs mer på UT
Läs mer om:
Rebecca Jansdotter Hultqvist, Brunn

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: u
Dalarnas tidningar - 03 jan 13 kl. 09:33

Bland lortgrisar och festivalrävar

[Borlänge] Festivalrävar som borstar tänderna i öl, eller "Bajsmannen" som åker runt på festivaler och välter bajamajor... Det går att bada i skrönorna och uppfattningarna om festivalhygien, men det går också att bada i Maserhallen, raggarduscha på campingen eller tvätta sig i älven. Hur gör Peace & Love-besökarna?.

Nya Wermlands Tidningen - 10 okt 11 kl. 07:30

Rock och kärlek i årets sommarteater

Inga föreställningar ska regna bort i årets sommarteater. Lekaresällskapet drog lärdom av förra årets lynniga sommarväder och i år spelas sommarteatern under tak ? i ett cirkustält..

Dalarnas tidningar - 11 aug 11 kl. 07:17

Eugenia fann sin morfar - efter 67 års ovisshet

[DALARNA] För 67 år sedan försvann Nikolaj Dupenko. Det sista familjen hörde, var att han befann sig vid fronten i Sevastopol. För några veckor sedan, hittade Eugenia Lindkvist sin morfar - på en rysk hemsida.

Nya Wermlands Tidningen - 02 nov 11 kl. 09:28

"Vi borde få ta farliga hundar direkt"

En del polisanmälda hundar mentaltestas. Sedan får de sin dom: avlivning eller omplacering..

BT - 14 dec 11 kl. 00:30

Ledare: "En fråga om balansgång"

Hade vi på något sätt kunnat skydda oss mot lördagens terrordåd i centrala Stockholm? Alla söker svar och rationella förklaringar. Kommentaren ?

SvD - 03 feb 11 kl. 02:00

Våldsamma islamister i hela Sverige

Det finns omkring 200 extrema islamister i Sverige, enligt Säpos kartläggning av den våldsbejakande islamismen. De flesta är aktiva i andra länder. Men några bedöms även ha kapacitet att utföra....

Helsingborgs Dagblad - 01 jan 11 kl. 00:00

Resultatet från Sylvesterloppets tipspromenad

Rätta raden från Sylvesterloppets tipspromenad såg ut såhär: 1X2, 2X1, XX1, 121.Rätt svar på skiljefrågan: 76,1 kg.Vinnare: 1) Britt-Marie Herrman 11 rätt, 2) Karl Ivar Karlsson 10 rätt, 3) Bo Larsson 10 rätt.

Posh24 - 01 jan 11 kl. 00:00

Gott Nytt År!

En bild säger mer än tusen ord, speciellt en bild på Paris Hilton i Saint Tropez! Gott Nytt År önskar vi alla våra läsare, må 2011 vara fyllt av champagne och tomtebloss!

Relaterade bildserier
Kändisarnas galna gymvanor!

SVT - 01 jan 11 kl. 00:07

Kanada tar ledningen på tolvslaget

SVT - 01 jan 11 kl. 00:19

Cehlin kvitterar med drömmål

Patrik Cehlin kvitterar med drömmål.

UNT - 01 jan 11 kl. 00:27

Flera döda i bombdåd i Nigeria

Fyra personer dödades och tolv skadades när en bomb exploderade inne på en militärförläggning i Nigerias huvudstad Abuja på nyårsaftonen. Enligt myndigheter rörde det sig om ett bombdåd. Det jämfördes med attackerna i Jos i norra Nigeria i julas..

Fler nyheter från UT

UT - 6 timmar sedan

Nytt stadsbibliotek väntas öppna i oktober 2021

Nu finns en tidpunkt utsatt för när det blivande nya stadsbiblioteket i Ulricehamn ska invigas..

UT - 6 timmar sedan

Publika ytor minskas i nya stadsbiblioteket

Mindre ytor för besökare. Men fler kontorsplatser. Så ser det uppdaterade programmet för nytt stadsbibliotek i Ulricehamn ut..

UT - 6 timmar sedan

Ursprungligt program för nytt stadsbibliotek

Enligt den ursprungliga visionen i Lokalprogram för Ulricehamns nya stadsbibliotek ska det bli ett nav i kommunens vardagsliv - en upplevelsebaserad mötesplats..

UT - 6 timmar sedan

Jörgen Wester: Vem vill missa såna musikaliska fester?

Ikväll, lördag, går den sista deltävlingen i årets melodifestival i bandyhallen i Lidköping. Jaså, det hängde ni inte med på? Tittar ni inte på årets största musikhändelse?

UT - 6 timmar sedan

De tar över Leklust: ”En dröm som uppfyllts”

Nu är det klart att det är makarna Annelie och Kenneth Peischl från Brämhult som köpt Leklust av Hans och Lenita Nyberg. Första april tar de över verksamheten. – Reaktionerna har bara varit positiva.

UT - 6 timmar sedan

VM-BLOGGEN: Jumbon fick känna sig som en vinnare

UT:s Jonas Emtervall VM-bloggar om vad som händer bakom rubrikerna och kulisserna i Seefeld. Klicka på länken nedan för att läsa det senaste inlägget..

UT - 7 timmar sedan

Bo Högborn: Klimatet allas ansvar

Ytterst är det politiker och andra makthavare som sätter ramarna för vad som ska göras och inte göras. Men enskildas engagemang och insatser får aldrig underskattas. Det gäller inte minst den ödesmättade klimatfrågan..

UT - 7 timmar sedan

Insändare: Vart tog rätten till egen bostad vägen?

Sedan slutet av 80-talet har hemlösheten konstant ökat i Sverige. Våra sociala skyddsnät har fått större och större maskor..

UT - 14 timmar sedan

Ishockey: Nittorp rustar inför kvalserien

Nittorp tar in nya spelare inför kvalet till hockeytvåan. Alla har ett förflutet i klubben, men det är den här gången inte tal om att damma av några veteraner..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.