DI > Ekonomi

Saturday, 16 February, 17:25

DI - 16 nov 18 kl. 22:47

Arkitekturens rockstjärnor bakom Oscar Properties prestigebyggenHärom veckan landade två av arkitekturens superstjärnor i Stockholm. Holländaren Reinier de Graaf och dansken Bjarke Ingels var i huvudstaden för att inviga två av sina senaste skapelser – Norra Tornen och 79 & Park. Två byggnader som arkitektoniskt sticker ut ordentligt och lär bli nya landmärken..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Oscar Properties, Stockholm, Reinier, Graaf, Bjarke Ingels, Tornen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Arkitekturens, rockstjärnor, bakom, Oscar, Properties, prestigebyggen
Dagens PS - 04 okt 16 kl. 13:49

Bankstjärnans fall från toppen: ”Vi levde som rockstjärnor”

”Syndabock eller mastermind?” Så inleds en lång artikel på Bloomberg om 35-årige Tim ”Wiz” Wisell. För bara några år sedan var han en av Deutsche Banks mest lovande stjärnor som levde flott liv i Moskvas exklusiva nattliv.

SVT - 06 jun 13 kl. 16:13

Rockstjärnor blir filmstjärnor

De har inte bara varit rockstjärnor sedan 60-talet. Nu blir medlemmarna i Status quo filmstjärnor också. Se bandets presskonferens här..

Sydsvenskan - 20 nov 12 kl. 13:58

TV: Rockstjärnor gör teaterdebut

När musikalen 'Rock of ages' kommer till Sverige gör svenska rockstjärnor teaterdebut. Joacim Cans och Kee Marcello ses i rollerna. I februari är det premiär på Chinateatern i Stockholm..

Nyteknik - 12 mar 13 kl. 19:55

?Vi är rockstjärnor inom statistik?

Med stora internationella kunder som OECD, Eurostat och FN är forskargänget från Norrköping redan välkända i statistikkretsar. På tisdagkvällen utsågs de till ett av landets hetaste unga teknikbolag. - Inom statistik är vi rockstjärnor..

Västerbottens Folkblad - 30 jul 14 kl. 16:00

Rockstjärnor upphävde gitarrförbud

Stålsträngade gitarrer är inte längre förbjudna i brittiska fängelser. Det har den brittiska regeringen beslutat efter en påtryckningskampanj av rockstjärnor som Billy Bragg, Johnny Marr och David Gilmour, rapporterar BBC. Det var i november förra året som förbudet infördes som en del av ett större beslut om att minska fångars privilegier i fängelset.

Trelleborgs Allehanda - 30 jul 14 kl. 15:58

Rockstjärnor upphävde gitarrförbud


Stålsträngade gitarrer är inte längre förbjudna i brittiska fängelser. Det har den brittiska regeringen beslutat efter en påtryckningskampanj av rockstjärnor som Billy Bragg, Johnny Marr och David Gilmour, rapporterar BBC.Det var i november förra året som förbudet infördes som en del av ett större beslut om att minska fångars privilegier i fängelset.

Kristianstadsbladet - 30 jul 14 kl. 15:58

Rockstjärnor upphävde gitarrförbud


Stålsträngade gitarrer är inte längre förbjudna i brittiska fängelser. Det har den brittiska regeringen beslutat efter en påtryckningskampanj av rockstjärnor som Billy Bragg, Johnny Marr och David Gilmour, rapporterar BBC.Det var i november förra året som förbudet infördes som en del av ett större beslut om att minska fångars privilegier i fängelset.

SvD - 30 jul 14 kl. 15:58

Rockstjärnor upphävde gitarrförbud

Stålsträngade gitarrer är inte längre förbjudna i brittiska fängelser. Det har den brittiska regeringen beslutat efter en påtryckningskampanj av rockstjärnor som Billy Bragg, Johnny Marr och David Gilmour, rapporterar BBC..

Helsingborgs Dagblad - 30 jul 14 kl. 16:13

Rockstjärnor upphävde gitarrförbud

Stålsträngade gitarrer är inte längre förbjudna i brittiska fängelser. Det har den brittiska regeringen beslutat efter en påtryckningskampanj av rockstjärnor som Billy Bragg, Johnny Marr och David Gilmour, rapporterar BBC. Det var i november förra året som förbudet infördes som en del av ett större beslut om att minska fångars privilegier i fängelset..

GT - 02 nov 14 kl. 21:53

Leif "Loket": Har varit rockstjärnor och skit

När "Bingolotto" firade 25 år var Leif "Loket" Olsson, 72, tillbaka i rutan – tillsammans med nuvarande värden Ingvar Oldsberg, 69. "Loket" ser just nu ljust på programmets framtid. – Ingvar tycker om ungefär den musiken jag tycker om.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Så slipper du köpa alla dyra sportlovsprylar

Låna i stället för att köpa – nu finns vintergrejerna att låna gratis på ett "sportbibliotek". Inför sportloven är det full rulle hos Fritidsbanken, som nu växer i hela landet..

DI - 3 minuter sedan

Stort ras på universitet i Sankt Petersburg

Flera våningar har rasat in i en byggnad på ett av Rysslands största universitet i Sankt Petersburg, rapporterar ryska medier..

DI - 15 minuter sedan

Han stod för Sveriges största bostadsköp 2018

Den svenska fastighetsmarknaden fortsatte att gå starkt under 2018, enligt statistik från analystjänsten Datscha.  För bostadsfastigheter blev året det bästa någonsin..

DI - 1 timme sedan

VM gav prisrally på fjällstugor

Fritidshus i de svenska fjällen fortsätter att locka skidsugna. Hetast för tillfället är VM-aktuella Åre där priserna rusade med 9 procent i fjol..

DI - 1 timme sedan

Kronofogden stäms för slarv med utbetalningar

Centrum för rättvisa stämmer Kronofogden för slarv med enskildas pengar och kräver skadestånd från staten, rapporterar fackförbundet ST:s tidning  Publikt..

DI - 1 timme sedan

Thermoprodukter breddar båtliv med campingprodukter

Med en ny, patenterad innovation tog Thermoprodukter plats i världens båtar. Men den gungiga båtbranschen har fått familjeföretaget att utforska ny mark..

DI - 2 timmar sedan

Mike Pence pressar EU om Iranavtal

USA:s vicepresident Mike Pence uppmanar EU att dra sig ur kärnenergiavtalet med Iran..

DI - 2 timmar sedan

Vd:n vägrade flytta – undvik skräckscenarion när du hyr ut bostad

Tre gånger har den före detta vd:n hyrt en bostad och ganska snabbt slutat att betala hyran – men vägrat flytta. Undvik att hamna i samma fälla som de uthyrare som råkat ut för honom..

DI - 2 timmar sedan

Sjöstedt: Vänsterpartiet vill att Sverige stannar i EU

Ska Vänsterpartiet som enda parti driva kravet på att Sverige ska lämna EU eller inte? Det är den heta frågan på Vänsterpartiets EU-valkonferens i Norrköping. ”Många vill veta var vi står och då ska vi också säga det i valrörelsen”, säger ordförande för Skånedistriktet Ana Süssner Rubin..

DI - 3 timmar sedan

Stefan Perssons Mercedes till salu

H&M:s storägare Stefan Perssons Mercedes är ute till försäljning.  ”Bilen går som en dröm, det går knappt att ha en bättre kärra”, säger den nuvarande ägaren. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.