E24 > Ekonomi

Friday, 24 February, 06:52

E24 - 30 sep 10 kl. 08:42

Dyrt att växla dina 50-öringarDet är inte gratis att växla in dina 50-öringar på banken - om du inte har ett konto i banken där du lämnar in mynten..
Läs mer på E24

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dyrtatt , växladina , 50-öringar

Fler nyheter från E24

E24 - 5 timmar sedan

Kina i topp som tysk handelspartner

Kina var 2016 för första gången Tysklands viktigaste handelspartner. USA som tidigare hade den positionen knuffades ner till en tredjeplats, medan Frankrike fortsatt är nummer två..

E24 - 8 timmar sedan

Han fick straffavgift på 7 000 kronor – för att flytta ett lån

Karl Hallgren är en av dem som skulle få betala många tusenlappar till Handelsbanken för att byta bank - trots att hans lån endast är bundet på tre månader, så kallat ”rörligt lån”. – Jag tycker att det är alarmerande att Handelsbanken gör så här, säger Karl Hallgren. .

E24 - 9 timmar sedan

Studie: Fler skilsmässor för klättrande kvinnor

Kvinnor som befordras till toppjobb skiljer sig oftare än män som får motsvarande jobb, visar en studie. Skilsmässorna blir fler när en befordran går emot de roller, eller ansvarsföredelning, som makarna tidigare haft. Det är slutsatsen som två forskare drar i en artikel i tidskriften Ekonomisk debatt..

E24 - 11 timmar sedan

SCA miljardsatsar i Mexiko och Europa

Skogs- och hygienföretaget SCA har beslutat att investera cirka 950 miljoner svenska kronor i mjukpappersverksamheten i Mexiko. I Europa ska företaget investera 380 miljoner kronor för att stärka produkterbjudandet inom barnblöjor, skriver SCA i ett pressmeddelande..

E24 - 14 timmar sedan

Telia vägrar ge upp den fria surfen

Senast i dag måste Telia upphöra med sitt erbjudande om fri surf på sociala medier. Det enligt ett tidigare beslut av Post- och telestyrelsens (PTS), som krävt att bolaget sätter stopp för erbjudandet som gäller när bolagets kunder förbrukat sin surfpott..

E24 - 14 timmar sedan

Friare tyglar ska bromsa skuldsättning

Finansinspektionen (FI) får friare tyglar att hålla koll på hushållens ökade skuldsättning. Regeringen föreslår att myndigheten ska få rätt att föreslå ytterligare åtgärder för att bromsa den kraftiga lånetillväxten..

E24 - 17 timmar sedan

Lundbergs höjer utdelningen

Finansmannen Fredrik Lundbergs investeringsföretag Lundbergs höjer utdelningen och redovisar ett ökat substansvärde hittills i år..

E24 - Igår: 06:49

Tesla försöker lockas till Trollhättan

Amerikanska Tesla kan vara på väg att börja bygga elbilar i Sverige. En grupp, med bland annat representanter från Business Sweden, har bildats för att få Tesla att tillverka sina bilar i Trollhättan. .

E24 - Igår: 06:30

”Arbetsförmedlingen gör fel som avstår miljarder”

Samtidigt som Arbetsförmedlingen nu betalar tillbaka 3 500 miljoner kronor ökar den grupp arbetslösa som har en utsatt ställning. Vi ser många områden där pengarna kunde ha gjort stor skillnad, skriver representanter för Coompanion..

E24 - Igår: 06:00

Börsen kan stiga mer: ”Girigheten starkare än rädslan”

Efter flera börsrekord i USA är även Stockholmsbörsen uppe och nosar på ”all time high”. Och det finns flera tecken på att börsuppgången kan fortsätta. – Girigheten är starkare än rädslan, säger SEB:s aktiestrateg Esbjörn Lundevall..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.