E24 > Ekonomi

Sunday, 30 April, 01:08

E24 - 30 sep 10 kl. 08:42

Dyrt att växla dina 50-öringarDet är inte gratis att växla in dina 50-öringar på banken - om du inte har ett konto i banken där du lämnar in mynten..
Läs mer på E24

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dyrtatt , växladina , 50-öringar

Fler nyheter från E24

E24 - 9 timmar sedan

Raggaren: ”Vi har blivit mer rumsrena”

Stora jänkarbilar och högljudd rock’n’roll. ­Raggarna har funnits i 60 år – och gått från ungdomsrevolt till en etablerad motorrörelse. Genom valda delar av amerikansk kultur blickar de tillbaka mot en hoppfull tid då livet verkade vara mer okomplicerat..

E24 - 13 timmar sedan

Ser ut som vilken hundkoja som helst – men icke

SvD-läsaren Bill Petterssons Morris 850 Mini-Minor skulle med en trött axelryckning kunna avfärdas som vilken hundkoja som helst. Men icke. Hans var en förserie­bil och så här skriver Bill in till oss: .

E24 - 15 timmar sedan

Ovanligt grepp: På Fonus skriver alla affärsplanen

Genom att låta alla 750 medarbetare vara med och utforma affärsplanen har Fonus vd Mikael Åbom lyckats skapa ett större engagemang inom företaget. På köpet har affärsplanen blivit tydligare – och kortare..

E24 - 18 timmar sedan

Fintech växer — men svenska investeringar på efterkälken

Trenden är tydlig. Fler storbanker öppnar upp för samarbeten med nystartade bolag inom området finansteknologi. Samtidigt satsar investerarna stora pengar, inte minst globalt vilket driver upp bolagens värderingar till skyhöga nivåer.

E24 - Igår: 22:30

Trump riskerar missa chansen till ekonomiska reformer

Donald Trump tog sig igenom sina 100 första dagar i Vita Huset utan att få någon stor reform igenom kongressen. Inom ekonomisk politik ser utsikterna inför resten av året i bästa fall marginellt mer positiva ut. Men ingen seger är given på förhand – och Trumps chans att få något gjort hotar gå honom om intet..

E24 - Igår: 21:00

Så påverkar föräldraledighet pensionen

Att bli förälder innebär för de flesta flera månader utan arbete. Vad betyder det för pensionen? För de allra flesta påverkar det mindre än man kan tro, enligt en ny rapport.

E24 - Igår: 17:27

Trumps slipper budgetkris på 100-dagen

Representanthuset har nu tillräckligt med röster för att tillfälligt förlänga USA:s budget en vecka. Budgeten tar slut vid midnatt. Med den tillfälliga lösningen slipper Trump en budgetkris när han på lördagen uppmärksammas för 100 dagar som president.

E24 - Igår: 15:31

Delar av Saab-domen överklagas

Åklagarna överklagar vissa delar av Vänersborgs tingsrätts friande dom mot de sju personer som åtalats för misstänkta ekonomiska brott i Saab Automobile..

E24 - Igår: 14:22

Bättre än väntat för ExxonOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.