DI > Ekonomi

Thursday, 13 December, 09:17

DI - 16 nov 18 kl. 21:00

Budgetkaos ger läge för lägre skatt – så påverkas din plånbokEfter nya besked från C och L pekar nu det mesta på att Moderaternas ”alliansbudget” kommer att vinna över regeringens budget i riksdagen. Skattesänkningar och nya satsningar på polis och försvar är sannolikt att vänta. Och för Ulf Kristersson innebär det ökade chanser att knipa statsministerposten. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Moderaternas, Ulf Kristersson

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Budgetkaosger , lägeför , lägre, skatt, , påverkasdin , plånbok
Sydsvenskan - 16 aug 11 kl. 06:30

Dramatisk politikhöst ska ge tio svar

Nu drar politiken i gång efter sommaren. Ett år efter val brukar betyda stiltje. Men hösten 2011 blir allt annat än lugn för Fredrik Reinfeldt, Håkan Juholt och de and­ra toppolitikerna.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Kvinnor är positiva till invandring och ogillar Sverigedemokraterna

Rödgröna väljare vill fortfarande göra allt de kan för att hålla Sverigedemokraterna borta från inflytande, det visar en undersökning från Ipsos som Dagens Nyheter ligger bakom. Samma sak gäller också generellt för kvinnliga väljare som i mycket större utsträckning är skeptiska till Sverigedemokraterna.– Det ligger i linje med andra ­undersökningar vi gjort, där vi sett att kvinnor är mer positiva till ­invandring och där män rankar migrationsfrågorna högre än kvinnor, säger David Ahlin, opinionschef på Ipsos, till Dagens Nyheter
Men samma undersökning visar även att många borgerliga väljare svängt – och nu vill ha till ett samarbete med Jimmie Åkessons parti.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

SSAB har slutfört modernisering för 370 Mkr i Tavastehus

Stålbolaget SSAB meddelar att moderniseringen av inmatningssektionen för betningslinjen har slutförts vid Hämeenlinna-anläggningen i Tavastehus..

DI - 15 minuter sedan

Attendo och Stena bygger nytt äldreboende i Göteborg

Stena Fastigheter och vårdföretaget Attendo bygger ett nytt äldreboende på Smaragdgatan i Tynnered. .

DI - 15 minuter sedan

Fortsatt problem med indisk miljardfordran för Ericsson

Ericssons indiska kund Reliance Communication kommer inte att kunna betala sina skulder till Ericsson. Summan är okänd men har spekulerats vara värd miljardbelopp..

DI - 15 minuter sedan

Metsä Board vinstvarnar för fjärde kvartalet

Finska kartongtillverkaren Metsä Board vinstvarnar för fjärde kvartalet och sänker prognosen för rörelseresultatet..

DI - 30 minuter sedan

Amerikanska patentverket meddelar datum för godkännande av Nanexas patent

Det amerikanska patentverket har nu utfärdat en "Issue Notification" för Nanexas amerikanska patentansökan avseende bolagets drug delivery-plattform PharmaShell®. Även om ett patent rent tekniskt sett kan återkallas när som helst innan det faktiska utfärdandet så inträffar inte det i normala fall. Den utfärdade ”issue of notification” kungör att ett patent kommer att utfärdas den 1 januari, 2019 med patentnummer US 10166198..

DI - 30 minuter sedan

Patrick MacArthur utsedd till CFO på Nordax

Patrick MacArthur har utsetts till ny CFO för Nordax Bank. Patrick har varit anställd på Nordax sedan oktober 2017 och ingår sedan tidigare i koncernledningen i sin roll som Head of Business Development and Strategy. Patrick tillträder sin nya tjänst omgående..

DI - 30 minuter sedan

Skanska orderför bostadsprojekt i norska Lilleström efter bra försäljning

Byggkoncernen Skanska startar efter årsskiftet byggnation av bostadsprojektet Aveny Vest med 176 lägenheter i centrala Lilleström. Detta efter att försäljningen har gått väl sedan säljstarten i augusti/september i år..

DI - 30 minuter sedan

Franska inflationen sjönk i november

Franska konsumentpriser sjönk 0,2 procent i november, jämfört med månaden före. Jämfört med samma månad föregående år steg konsumentpriserna 1,9 procent..

DI - 45 minuter sedan

Granskning: Ineffektivt PPM kommer att ge lägre pensioner

Det svenska premiepensionssystemet har effektivitetsbrister som påverkar framtida pensioner negativt, enligt en granskning från Riksrevisionen..

DI - 45 minuter sedan

Morgan Stanley: ”SEB:s nya affärsplan inte särskilt upphetsande”

Storbanken SEB:s affärsplan för 2019-2021, med i stort oförändrade finansiella mål, är inget som kan tänkas göra investerare upphetsade. Vidare är kostnadsguidningen svagt negativ jämfört med konsensus, skriver Morgan Stanley i en snabbkommentar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.