DI > Ekonomi

Saturday, 16 February, 16:55

Liknande nyheter

Taggar: Fler, aktiva, oljeoch , gasriggari , USAoch , Kanada
DI - 12 jun 15 kl. 19:23

Något fler aktiva olje- och gasriggar i USA

Antalet aktiva olje- och gasriggar i Nordamerika ökade med 2 stycken till 986 stycken den senaste veckan, enligt statistik från Baker Hughes..

DI - 25 nov 15 kl. 19:40

Fler aktiva olje- och gasriggar än under förra veckan

Antalet aktiva olje- och gasriggar i Nordamerika ökade med 5 stycken till 928 stycken den senaste veckan, enligt statistik från Baker Hughes.Jämfört med för ett år sedan har antalet riggar minskat med 1.427 stycken..

DI - 12 okt 18 kl. 19:36

Fler aktiva olje- och gasriggar i USA

Det totala antalet aktiva olje- och gasriggar i USA steg under den senaste rapportveckan. Det visar veckosiffror från Houstonbaserade oljeservicebolaget Baker Hughes..

DI - 28 dec 18 kl. 20:11

Fler aktiva olje- och gasriggar i USA

Totala antalet aktiva olje- och gasriggar i USA steg under senaste rapportveckan. Det visar veckosiffror från Houstonbaserade oljeservicebolaget Baker Hughes..

DI - 11 sep 15 kl. 19:13

Olja: Aktiva olje- och gasriggar minskar

Antalet aktiva olje- och gasriggar i Nordamerika minskade med 18 stycken till 1.033 stycken den senaste veckan, enligt statistik från Baker Hughes..

DI - 13 nov 15 kl. 19:15

Färre aktiva olje- och gasriggar i Nordamerika

Antalet aktiva olje- och gasriggar i Nordamerika minskade med 13 stycken till 943 stycken den senaste veckan, enligt statistik från Baker Hughes..

DI - 26 okt 18 kl. 19:11

Antalet aktiva olje- och gasriggar i USA steg senaste veckan

Totala antalet aktiva olje- och gasriggar i USA steg under senaste rapportveckan..

DI - 11 jan 19 kl. 19:17

Antalet aktiva olje- och gasriggar i Kanada stiger till 184 stycken

Totala antalet aktiva olje- och gasriggar i Kanada steg under senaste rapportveckan. Det visar veckosiffror från Houstonbaserade oljeservicebolaget Baker Hughes..

DI - 18 jan 19 kl. 19:53

Antalet aktiva olje- och gasriggar i USA sjönk under senaste rapportveckan

Totala antalet aktiva olje- och gasriggar i USA sjönk under senaste rapportveckan. Det visar veckosiffror från Houstonbaserade oljeservicebolaget Baker Hughes..

DI - 18 jan 19 kl. 19:52

Antalet aktiva olje- och gasriggar i Kanada uppgår till 209 stycken

Totala antalet aktiva olje- och gasriggar i Kanada steg under senaste rapportveckan. Det visar veckosiffror från Houstonbaserade oljeservicebolaget Baker Hughes..

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

VM gav prisrally på fjällstugor

Fritidshus i de svenska fjällen fortsätter att locka skidsugna. Hetast för tillfället är VM-aktuella Åre där priserna rusade med 9 procent i fjol..

DI - 1 timme sedan

Kronofogden stäms för slarv med utbetalningar

Centrum för rättvisa stämmer Kronofogden för slarv med enskildas pengar och kräver skadestånd från staten, rapporterar fackförbundet ST:s tidning  Publikt..

DI - 1 timme sedan

Thermoprodukter breddar båtliv med campingprodukter

Med en ny, patenterad innovation tog Thermoprodukter plats i världens båtar. Men den gungiga båtbranschen har fått familjeföretaget att utforska ny mark..

DI - 1 timme sedan

Mike Pence pressar EU om Iranavtal

USA:s vicepresident Mike Pence uppmanar EU att dra sig ur kärnenergiavtalet med Iran..

DI - 1 timme sedan

Vd:n vägrade flytta – undvik skräckscenarion när du hyr ut bostad

Tre gånger har den före detta vd:n hyrt en bostad och ganska snabbt slutat att betala hyran – men vägrat flytta. Undvik att hamna i samma fälla som de uthyrare som råkat ut för honom..

DI - 2 timmar sedan

Sjöstedt: Vänsterpartiet vill att Sverige stannar i EU

Ska Vänsterpartiet som enda parti driva kravet på att Sverige ska lämna EU eller inte? Det är den heta frågan på Vänsterpartiets EU-valkonferens i Norrköping. ”Många vill veta var vi står och då ska vi också säga det i valrörelsen”, säger ordförande för Skånedistriktet Ana Süssner Rubin..

DI - 3 timmar sedan

Stefan Perssons Mercedes till salu

H&M:s storägare Stefan Perssons Mercedes är ute till försäljning.  ”Bilen går som en dröm, det går knappt att ha en bättre kärra”, säger den nuvarande ägaren. .

DI - 3 timmar sedan

Generaldirektören: Svårt att klara målet om punktliga tåg

Förra året var ett riktigt dåligt tågår. Och även om det blir bättre i år, blir det svårt för branschens att nå målet för punktligheten till 2020.  Det framgick av Ekots lördagsintervju där Trafikverkets generaldirektör Lena Erixon var gäst.

DI - 3 timmar sedan

Skistar in i klädbranschen med egen kollektion

Skidreseföretaget Skistar, som kontrolleras av bröderna Mats och Erik Paulsson med familjer, har varit i fokus under alpina VM som avslutas i helgen.  Förutom att vara huvudsponsor har bolaget också varit officiell klädleverantör till VM genom det nya varumärket EQPE, en satsning som Skistars vd Mats Årjes hoppas ska bredda affärerna..

DI - 4 timmar sedan

Nederländsk revolt skakar flygjätten Air France-KLM

En maktstrid rasar inom det fransk-nederländska flygbolaget Air France-KLM. I centrum står nye en nyinkommen fransk koncern-vd, en skicklig och omtyckt dotterbolagsdirektör – samt massor av nationell prestige..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.