Expressen > Nyheter

Tuesday, 19 February, 10:24

Expressen - 16 nov 18 kl. 18:30

Alexander, 7, ville inte gå till skolan med eksemenHela Alexanders ansikte täcktes med eksem när det var som värst.Den sjuårige pojken ville inte gå till skolan och smärtan var nästintill outhärdlig, berättar föräldrarna Rebecca, 33, och Robin Nyberg, 32.– Det blev bara värre och värre, säger hans mamma..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Alexanders, Rebecca, Robin Nyberg

Dela artikeln

6231 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Alexander7 ville inte , till , skolanmed , eksemen
SmålandsPosten - 17 nov 18 kl. 08:29

Eksemen försvann med ren luft

Alexanders allergi ledde till eksem och ständiga infektioner. Nu har han en luftrenare över sängen – och fått ett nytt liv. – Vi är så tacksamma.

Skånskan - 14 okt 15 kl. 10:00

Alexander önskade en träff med toppolitiker

LUND Det politiska intresset började redan i fjärde klass och har inte svalnat. Nu kommer 14-årige Alexander att träffa Jan Björklund, men även statsminister Stefan Löfven och M-ledaren Anna Kinberg Batra.
Och de tre politikerna kommer nog att få ett och annat tips.

YLE - 01 feb 16 kl. 06:00

Alexander Komarov: ”För mig är Leo ingen stjärna”

Leo Komarov har vunnit mycket och hunnit med mycket under sin ishockeykarriär. En ytterligare bekräftelse på hans stjärnstatus var nomineringen till All Star-matchen i NHL. Det är onsdagskväll i Nykarleby.

YLE - 09 jun 14 kl. 04:35

Dan Johansson: Skolan bör vara ett svenskt rum

Nej tack till både tvåspråkiga skolor och en permanent klasslärarutbildning i södra Finland. Det säger Dan Johansson, som slutar som ordförande för Finlands Svenska Lärarförbund efter sexton år. - Jag tillåter mig ha diametralt annan åsikt till Alexander Stubb.

YLE - 19 nov 14 kl. 07:04

Politiker ovanliga gäster i skolan - kyrkan dominerar

Religiösa gäster i skolorna är vanliga, medan politiska inte är det. Så kan resultatet i Yle Huvudstadsregionens enkät sammanfattas. Enkäten besvarades av 18 grundskolor i Esbo, Grankulla, Helsingfors, Kyrkslätt och Vanda.

Kristianstadsbladet - 12 dec 12 kl. 08:30

Alexander kan fira dubbelt

Foto: Tommy Svensson
Tolfte i tolfte 2012 är hans 12-årsdag. En lite speciell dag för Alexander Lindahl som dessutom har namnsdag.
Brobygrabben kom själv på hur det låg till för några månader sedan.

Dalarnas tidningar - 26 jan 14 kl. 19:40

Jobb direkt efter skolan

Bra val, säger 19-årige Alexander Iversen från Orsa om utbildningen till bilmekaniker. Alexander fick jobb direkt efter skolan, på Skogs bilvaruhus i Mora..

GöteborgsPosten - 29 nov 16 kl. 09:31

Alexander, 10, tvingades gå av bussen - var försvunnen i fyra timmar

Tioårige Alexander skulle ta bussen hem från skolan, men hade glömt sitt skolkort. Efter några hållplatser tvingade busschauffören honom att gå av, i ett för Alexander helt okänt område. Nu kräver mamma Jessica Rosendahl en personlig ursäkt från Västtrafik..

Expressen - 03 dec 14 kl. 23:03

Alexander Nylander gjorde allsvensk debut

Klanen Nylander regerar i svensk hockey. På onsdagen gjorde Alexander Nylander debut när AIK förlorade med 2-1 mot Almtuna. – Jag kunde inte fokusera på skolan, säger han till Hockeysverige.

Expressen - 16 okt 15 kl. 18:04

Alexander, 14, fick träffa sin politikeridol

14-årige Alexander Tufvesson-Cohen lider av två ovanliga sjukdomar och drömmer om att bli utbildningsminister. Nu har han fått träffa Stefan Löfven, Anna Kinberg Batra och sin största idol: Jan Björklund. – Han har ju varit utbildningsminister, och jag går ju i skolan, säger 14-åringen från Lund som ställde politikerna mot väggen..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Pojke hittades död – var anmäld saknad

Den minderårige pojke som förra veckan hittades död i ett skogsområde i Märsta, norr om Stockholm, hade varit försvunnen i ett antal dagar innan kroppen hittades, bekräftar kammaråklagare Rickard Wahlqvist för SVT:s Veckans brott..

Expressen - 15 minuter sedan

Studenter från Kina har tagit över i Stockholm

Stockholm ökar i popularitet bland utländska studenter.Nu lockar huvudstaden till sig nära 10 000 internationella studenter – där allra flest kommer från Kina, visar en rapport från Stockholms akademiska forum.– Det är en betydelsefull ökning och det är vi väldigt glada över, säger Lotta Edholm, skolborgarråd i Stockholm, i ett pressmeddelande..

Expressen - 45 minuter sedan

Karin Johannesson blir ny biskop i Svenska kyrkan

Söndagen den 3 mars vigs Karin Johannesson, docent i religionsfilosofi vid Uppsala universitet, till biskop för Uppsala stift. Vigningen äger rum kl. 11:00 i Uppsala domkyrka och förrättas av ärkebiskop Antje Jackelén i närvaro av kungaparet, utländska gäster och Svenska kyrkans biskopar..

Expressen - 30 minuter sedan

Svagare inflation än väntat i januari

Inflationen i januari var svagare än förväntat.Det meddelar Statistiska centralbyrån (SCB), som publicerar nya siffror i dag. En svag inflation gör det i förlängningen svårare att höja reporäntan, enligt Riksbankens tidigare rapporter.

Expressen - 30 minuter sedan

Susana kidnappades – hittades död i soppåse

Den mexikanska affärskvinnan Susana Carrera kidnappades när hon skulle hämta sina barn.En vecka senare hittades hennes styckade kropp i en svart sopsäck – intill låg en makaber lapp.”Det här hände mig eftersom min man är ett as som inte ville betala lösensumman.

Expressen - 1 timme sedan

Tryckt stämning på ambassaden

Stämningen på svenska ambassaden i Kina är spänd.Ambassadören och högsta chefen Anna Lindstedt har skickats hem och ingen vet vad framtiden kommer innebära. – Det är en mycket ovanlig situation det här, säger Karl-Olof Andersson som är ministerråd och chargé d'affaires på ambassaden i Peking.

Expressen - 1 timme sedan

Fullsatt för häktade i Malmö: ”Det har inte hänt på tio år”

Platsbristen på Sveriges häkten är omtalad, och fick ny aktualitet i Malmö den gångna helgen. Från lördag kväll till måndag kunde inga fler häktade tas emot.– Mig veterligen har det inte hänt på över tio år.

Expressen - 1 timme sedan

Skogsägare tvingas vänta på ersättning

Fem färska domar och ett kraftigt budgethugg av riksdagen i anslaget för skydd av skog. Det gör att 25 skogsägare får vänta på omkring 30 miljoner i utlovad ersättning från Skogsstyrelsen. Men fler kan beröras på sikt.

Expressen - 1 timme sedan

Nytt köttbeslag vid Öresundsbron – samma bil som stoppats tidigare

Gränspolisen har återigen stoppat införsel av kött via Öresundsbron – den här gången har 439 kilo nötkött belagts med försäljningsförbud eftersom salmonellaintyg saknades..

Expressen - 1 timme sedan

Sanningen om Ardalan Shekarabis doktorshatt

I debatter på sociala medier har ministerkollegor spridit uppgiften att Ardalan Shekarabi har doktorerat i upphandlingsrätt.Även medier som DN och SVT har slagit fast att Ardalan Shekarabi har en doktorshatt.Enligt studieintygen från Uppsala universitet var civilministern inskriven på forskarutbildningen men fick bara poäng för introduktionskursen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.