DI > Ekonomi

Monday, 10 December, 13:51

Liknande nyheter

Taggar: Gunnebo, fokuserar, produkteroch , letar, förvärv
YA - 29 maj 17 kl. 00:01

Blomstrande helg på Gunnebo

En mamma och hennes dotter hamnar i bråk om en kruka med gräs. – Men snälla det är ju bara några strån och inte allas så fylligt som det ska vara, klagar dottern och kräver att mamman rotar fram något bättre. Det är Medelhavshelg på Gunnebo i Skivarp och 1000–tals besökare letar efter växter att förgylla den egna täppan med..

DI - 05 jul 13 kl. 10:19

Gunnebo köper i Sydkorea

Säkerhetskoncernen Gunnebo har tecknat avtal om att förvärva samtliga aktier i ATG Entrance Corporation, distributören av Gunnebos produkter för tillträdeskontroll i Sydkorea..

Kristianstadsbladet - 04 maj 12 kl. 08:50

Asper nobbar Mjällby - nu letar man ersättare

Mattias Asper nobbar Mjällbys kontraktsinvit. Klubben hoppades att förlänga med två ytterligare år, men fick tummen ner. Nu tyder allt på att Asper lägger av och Mjällby medger att de redan letar ersättare.

BT - 07 jul 14 kl. 13:14

Underhållande show på Gunnebo

Egentligen krävs det inte mycket att få folk att skratta och bli glada. Leverera humor med sång, dans, bra musik och framförallt knivskarpa och aktuella texter. Det gör Claes Malmberg & Co i sommar på Gunnebo.

YLE - 15 jun 12 kl. 07:49

Ledarskribenter fokuserar på Nokias konkurrenter

Nokias massuppsägningar behandlas på ledarspalterna i många tidningar och stor fokus ligger på konkurrenterna. Vilken marknad Nokia än riktar sig in på så finns där redan bättre aktörer med försprång och medvind, skriver Åbo Underrättelser och lyfter fram Apples Iphone som symbolen för Nokias misslyckande. Enligt ÅU är det på sikt sundare att Nokias oproportionerligt stora andel minskar, men på omedelbar sikt blir det en svår omställning.

Helsingborgs Dagblad - 04 okt 15 kl. 19:07

"Vi fokuserar bara på det sportsliga"

Ett Landskorna BoIS förankrat i mitten av tabellen tar emot nästjumbon Halmia som måste vinna för att få lite kontakt med lagen ovanför strecket. Samtidigt har hemmalaget BoIS inte helt säkrat kontraktet. – Vi ska spela på samma sätt som senast mot Trelleborg, där jag trots förlusten tycker att vi gör en bra insats, säger BoIS-tränaren Zvezdan Milosevic.

BT - 25 jun 12 kl. 10:30

Axfood väljer Gunnebo

Gunnebo tar hand om Axfoods kontanthantering när systemet SafePay ska in i alla butiker som ingår i Axfoods kedjor. Uppdraget sträcker sig över tre år och gäller leverans, installation och service. Kontanthanteringsystemet är det enda på marknaden som gör det möjligt för värdetransportföretag att hämta kontanter i bläckskyddade väskor, skriver Gunnebo.

Kristianstadsbladet - 05 mar 14 kl. 09:09

Gunnebo stänger i Uckfield


Säkerhetskoncernen Gunnebo planerar att stänga en anläggning i Uckfield, Storbritannien, och flytta produktionen av tillträdeskontroller där till andra anläggningar, skriver Gunnebo i ett pressmeddelande.Enligt Gunnebo kan 32 anställda komma att beröras av stängningen, planerad till fjärde kvartalet 2014.Kostnaden för stängningen beräknas till 16 miljoner kronor, medan åtgärden beräknas ge en besparing per år på 11 miljoner kronor..

Opinionen.se - 05 mar 14 kl. 09:15

Gunnebo stänger i Uckfield


Säkerhetskoncernen Gunnebo planerar att stänga en anläggning i Uckfield, Storbritannien, och flytta produktionen av tillträdeskontroller där till andra anläggningar, skriver Gunnebo i ett pressmeddelande. Enligt Gunnebo kan 32 anställda komma att beröras av stängningen, planerad till fjärde kvartalet 2014. Kostnaden för stängningen beräknas till 16 miljoner kronor, medan åtgärden beräknas ge en besparing per år på 11 miljoner kronor..

Trelleborgs Allehanda - 05 mar 14 kl. 09:09

Gunnebo stänger i Uckfield


Säkerhetskoncernen Gunnebo planerar att stänga en anläggning i Uckfield, Storbritannien, och flytta produktionen av tillträdeskontroller där till andra anläggningar, skriver Gunnebo i ett pressmeddelande.Enligt Gunnebo kan 32 anställda komma att beröras av stängningen, planerad till fjärde kvartalet 2014.Kostnaden för stängningen beräknas till 16 miljoner kronor, medan åtgärden beräknas ge en besparing per år på 11 miljoner kronor..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Raysearch får order på 37 miljoner kronor

Medicinteknikbolaget Raysearch har landat en order på ett nytt behandlingskontrollsystem, Raycommand, som omfattar totalt 3,6 miljoner euro, motsvarande cirka 37 miljoner kronor..

DI - 15 minuter sedan

Världens högst betalde dansk utmanövrerad

Aktivistinvesterare har satt press på Bunge, en av världens största handlare i majs, vete och ris. Nu avgår dess vd Søren Schrøder och en ny ordförande tillsätts..

DI - 30 minuter sedan

Nedåt på Stockholmsbörsen med energisektorn i täten

Stockholmsbörsen började handelsveckan med minus, i likhet med andra europeiska börser. De flesta sektorer handlades lägre med undantag för defensiva branscher som teleoperatörer och läkemedel..

DI - 30 minuter sedan

Mörk start för Azelio – aktien faller under första handelsdagen

Solenergibolaget Azelio fick en tung start på karriären som noterat bolag. Strax innan klockan slog 13 handlades aktien för omkring 15 kronor viket var ett tapp på drygt 30 procent jämfört med teckningskursen på 22 kronor. .

DI - 30 minuter sedan

Uppgifter: Theresa May ställer in brexitomröstningen i morgon

Det brittiska pundet faller efter uppgifter från Bloomberg att premiärminister Theresa May kommer att ställa in morgondagens brexitomröstning i parlamentet. Detta för att undvika en stor förslust..

DI - 45 minuter sedan

Teknisk analys: Tre nyårsraketer i börsfrossan

Stockholmsbörsen har utlöst en säljsignal och det finns inga stöd på medellång sikt, enligt Investtechs tekniska analys. Analysfirman pekar dock ut tre aktier som kan bli riktiga kursvinnare de kommande veckorna – bland annat ett spelbolag som rasat 70 procent, men som nu närmar sig fyndläge..

DI - 45 minuter sedan

Indiens centralbankschef avgår

Indiens centralbankschef Urjit Patel avgår med omedelbar verkan..

DI - 45 minuter sedan

13.30: Stefan Löfven håller presskonferens

Socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven kommer att hålla en pressträff klockan 13.30 för att kommentera de avbrutna förhandlingarna med Centerpartiet, det skriver partiet i ett pressmeddelande. Följ presskonferensen direkt här..

DI - 1 timme sedan

Beijer Alma köper finsk stenkross-underleverantör

Beijer Alma köper en finsk leverantör av reserv- och slitdelar till stenkrossar..

DI - 1 timme sedan

AC Floby wins local award for sustainable development

Prize is a reflection of the company’s recent project to convert inbound factory supplies from trucks to train transportation - part of AC Floby’s ongoing commitment to reducing emissions and ambition to become climate neutral.   .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.