DI > Ekonomi

Sunday, 24 February, 03:54

DI - 16 nov 18 kl. 08:11

Gunnebo fokuserar på produkter och letar förvärvGunnebo söker aktivt efter förvärv inom affärsområdet Entrance Control..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Entrance Control

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gunnebo, fokuserar, produkteroch , letar, förvärv
DI - 05 jul 13 kl. 10:19

Gunnebo köper i Sydkorea

Säkerhetskoncernen Gunnebo har tecknat avtal om att förvärva samtliga aktier i ATG Entrance Corporation, distributören av Gunnebos produkter för tillträdeskontroll i Sydkorea..

YA - 29 maj 17 kl. 00:01

Blomstrande helg på Gunnebo

En mamma och hennes dotter hamnar i bråk om en kruka med gräs. – Men snälla det är ju bara några strån och inte allas så fylligt som det ska vara, klagar dottern och kräver att mamman rotar fram något bättre. Det är Medelhavshelg på Gunnebo i Skivarp och 1000–tals besökare letar efter växter att förgylla den egna täppan med..

Kristianstadsbladet - 04 maj 12 kl. 08:50

Asper nobbar Mjällby - nu letar man ersättare

Mattias Asper nobbar Mjällbys kontraktsinvit. Klubben hoppades att förlänga med två ytterligare år, men fick tummen ner. Nu tyder allt på att Asper lägger av och Mjällby medger att de redan letar ersättare.

BT - 07 jul 14 kl. 13:14

Underhållande show på Gunnebo

Egentligen krävs det inte mycket att få folk att skratta och bli glada. Leverera humor med sång, dans, bra musik och framförallt knivskarpa och aktuella texter. Det gör Claes Malmberg & Co i sommar på Gunnebo.

YLE - 15 jun 12 kl. 07:49

Ledarskribenter fokuserar på Nokias konkurrenter

Nokias massuppsägningar behandlas på ledarspalterna i många tidningar och stor fokus ligger på konkurrenterna. Vilken marknad Nokia än riktar sig in på så finns där redan bättre aktörer med försprång och medvind, skriver Åbo Underrättelser och lyfter fram Apples Iphone som symbolen för Nokias misslyckande. Enligt ÅU är det på sikt sundare att Nokias oproportionerligt stora andel minskar, men på omedelbar sikt blir det en svår omställning.

Helsingborgs Dagblad - 04 okt 15 kl. 19:07

"Vi fokuserar bara på det sportsliga"

Ett Landskorna BoIS förankrat i mitten av tabellen tar emot nästjumbon Halmia som måste vinna för att få lite kontakt med lagen ovanför strecket. Samtidigt har hemmalaget BoIS inte helt säkrat kontraktet. – Vi ska spela på samma sätt som senast mot Trelleborg, där jag trots förlusten tycker att vi gör en bra insats, säger BoIS-tränaren Zvezdan Milosevic.

BT - 25 jun 12 kl. 10:30

Axfood väljer Gunnebo

Gunnebo tar hand om Axfoods kontanthantering när systemet SafePay ska in i alla butiker som ingår i Axfoods kedjor. Uppdraget sträcker sig över tre år och gäller leverans, installation och service. Kontanthanteringsystemet är det enda på marknaden som gör det möjligt för värdetransportföretag att hämta kontanter i bläckskyddade väskor, skriver Gunnebo.

Kristianstadsbladet - 05 mar 14 kl. 09:09

Gunnebo stänger i Uckfield


Säkerhetskoncernen Gunnebo planerar att stänga en anläggning i Uckfield, Storbritannien, och flytta produktionen av tillträdeskontroller där till andra anläggningar, skriver Gunnebo i ett pressmeddelande.Enligt Gunnebo kan 32 anställda komma att beröras av stängningen, planerad till fjärde kvartalet 2014.Kostnaden för stängningen beräknas till 16 miljoner kronor, medan åtgärden beräknas ge en besparing per år på 11 miljoner kronor..

Opinionen.se - 05 mar 14 kl. 09:15

Gunnebo stänger i Uckfield


Säkerhetskoncernen Gunnebo planerar att stänga en anläggning i Uckfield, Storbritannien, och flytta produktionen av tillträdeskontroller där till andra anläggningar, skriver Gunnebo i ett pressmeddelande. Enligt Gunnebo kan 32 anställda komma att beröras av stängningen, planerad till fjärde kvartalet 2014. Kostnaden för stängningen beräknas till 16 miljoner kronor, medan åtgärden beräknas ge en besparing per år på 11 miljoner kronor..

Trelleborgs Allehanda - 05 mar 14 kl. 09:09

Gunnebo stänger i Uckfield


Säkerhetskoncernen Gunnebo planerar att stänga en anläggning i Uckfield, Storbritannien, och flytta produktionen av tillträdeskontroller där till andra anläggningar, skriver Gunnebo i ett pressmeddelande.Enligt Gunnebo kan 32 anställda komma att beröras av stängningen, planerad till fjärde kvartalet 2014.Kostnaden för stängningen beräknas till 16 miljoner kronor, medan åtgärden beräknas ge en besparing per år på 11 miljoner kronor..

Fler nyheter från DI

DI - 6 timmar sedan

Moderaterna vill ha nya lagar och skärpta straff mot terrorism

Moderaterna vill ha hårdare tag mot terrorism. I en debattartikel i Svenska Dagbladet föreslår Moderatledaren Ulf Kristersson och partiets rättspolitiske talesperson Johan Forssell en rad åtgärder och nya lagar..

DI - 6 timmar sedan

Ny press på Sobi – konkurrenten nära miljardköp

Den schweiziska läkemedelsbjässen Roche uppges vara nära att köpa bioteknikbolaget Spark Therapeutics. Det rapporterar Wall Street Journal.  Affären kan sätta ny press på svenska läkemedelsbolaget Sobi..

DI - 6 timmar sedan

Biltest: Nya Porsche 911 – den perfekta bilen

Di:s Carl-Johan Lejland har testkört den uppdaterade versionen av Porsches klassiker 911 – och hyllningarna låter inte vänta på sig..

DI - 7 timmar sedan

FI är självkritisk – vill se tätare samarbete med Baltikum

Finansinspektionen (FI) är självkritisk efter Uppdrag gransknings avslöjande om misstänkt penningtvätt i Swedbanks verksamhet i Baltikum. Samarbetet med baltiska myndigheter måste bli bättre. ”Här borde vi gjort mer”, konstaterar Martin Noréus, biträdande generaldirektör på FI..

DI - 7 timmar sedan

Polischef: Frånta IS-terrorister medborgarskap

Polischefen i Storgöteborg, Erik Nord, gör på Twitter ett utspel om behandling av de så kallade återvändarna som stridit för terrorsekten IS. De ska inte få komma tillbaka till Sverige. ”Vi är för mjuka mot de här terroristerna”, säger han till GT..

DI - 7 timmar sedan

Maduro klipper alla band med Colombia

Venezuelas sittande ledare Nicolás Maduro klipper alla band med grannlandet Colombia. All personal vid den colombianska ambassaden i Caracas skickas ut från landet..

DI - 7 timmar sedan

Kim Jong-un på väg till Vietnam inför toppmötet

Den nordkoreanske ledaren Kim Jong-un kommer inom kort att avlägga ett statsbesök i Vietnam, meddelar det vietnamesiska utrikesdepartementet på sin Facebooksida..

DI - 7 timmar sedan

Proteinkakorna rena guldet för tillverkarna

Proteinbarer har blivit svenska folkets nya mellanmål, och pengarna rullar in, samtidigt som fler vill ha en del av den växande kakan. Ändå är det en produkt som för de flesta är helt onödig..

DI - 7 timmar sedan

Uppsving för krisprylar efter SVT:s serie: ”Stor skillnad”

Hjälp, det kan bli strömavbrott. Hit med en vevradio, ett gasolkök och en vattenrenare tänker svensken, och köper krisberedskapsprylar som aldrig förr. Efter SVT:s serie Nedsläckt land får krisbranschen ett uppsving..

DI - 8 timmar sedan

Sommarjobbet som ger dig 100.000 kronor i månaden

Det är dags att skicka in ansökan till Sveriges bäst betalda sommarjobb. Tusentals ungdomar har tidigare sökt tjänsten som vd för en månad. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.