Expressen > Nyheter

Saturday, 15 December, 22:55

Liknande nyheter

Taggar: Stora störningarpå E6 efter , trafikolycka
Expressen - 20 jun 13 kl. 13:51

Trafikstörningar E6 efter trafikolycka

Under onsdagseftermiddagen inträffar en trafikolycka på E6 vid trafikplats Lundåkra. En lastbil och en personbil med husvagn ska ha kolliderat. Just nu råder trafikstörningar i södergående riktning..

DalaDemokraten - 27 feb 17 kl. 16:45

Trafikolycka orsakar störningar i trafiken på väg 692

En trafikolycka som inträffade på måndagseftermiddagen skapar störningar i trafiken åt båda håll.
Olyckan har inträffat på väg 692 i Avesta kommun..

Dalarnas tidningar - 27 feb 17 kl. 16:45

Trafikolycka orsakar störningar i trafiken på väg 692

En trafikolycka som inträffade på måndagseftermiddagen skapar störningar i trafiken åt båda håll.
Olyckan har inträffat på väg 692 i Avesta kommun..

Kristianstadsbladet - 05 jul 18 kl. 16:57

Trafikolycka: Flera bilar inblandade i trafikolycka – störningar i trafiken

Flera bilar är inblandade i en trafikolycka i Sibbhult, enligt SOS Alarm..

Magazin24 - 06 aug 12 kl. 18:37

Singelolycka skapade trafikstörningar

En trafikolycka inträffade på måndagskvällen. En personbil hade kört av vägen på E20 i höjd med Johannisberg, strax öster om Arboga. Ingen person skadades vid olyckan och det är oklart varför bilen körde av vägen.

NT - 11 mar 13 kl. 08:27

Stora trafikstörningar efter olycka

En trafikolycka på E18 mellan Stäket och Kungsängen nordväst om Stockholm orsakade stora störningar i den södergående trafiken under måndagsmorgonen. Olyckan skedde strax innan klockan sju och minst en lastbil och en personbil var inblandade i krocken. Ett av körfälten stängdes av helt i samband med olyckan.

UNT - 11 mar 13 kl. 15:24

Trafikstörningar efter krock på E 18

En trafikolycka på E 18 södergående mellan Stäket och Kungsängen norr om Stockholm orsakade stora störningar i trafiken i morse. En person fördes till sjukhus med befarade benbrott.(TT).

Expressen - 24 jun 13 kl. 12:03

Flerbilskrock på E6 ? stora trafikstörningar

Vid halv tolv på måndagsförmiddagen inträffar en trafikolycka på E6 i norrgående riktning mot Helsingborg. Tre personbilar och en husbil ska vara inblandade i olyckan. Inga allvarliga personskador har rapporterats.

BT - 06 mar 14 kl. 16:24

Stora störningar efter krock på E4

En trafikolycka orsakade stora störningar i Stockholmstrafiken på torsdagen. Vid lunchtid krockade en personbil och en lastbil på E4:an mellan trafikplats Bredden och trafikplats Rotebro norr om Stockholm. Lastbilsföraren fördes till sjukhus.

NT - 06 mar 14 kl. 21:26

Stora störningar efter krock på E4

En trafikolycka vid lunchtid på E4:an mellan Bredden och trafikplats Rotebro norr om Stockholm orsakade stora trafikstörningar. En lastbilsförare fördes till sjukhus. Vid 19-tiden var bärgningsarbetet klart.

UNT - 06 mar 14 kl. 21:26

Stora störningar efter krock på E4

En trafikolycka vid lunchtid på E4:an mellan Bredden och trafikplats Rotebro norr om Stockholm orsakade stora trafikstörningar. En lastbilsförare fördes till sjukhus. Vid 19-tiden var bärgningsarbetet klart.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Bernie Sanders hyllar Greta Thunberg

Greta Thunberg fortsätter väcka beundran världen över. Nu senast är det den amerikanske senatorn Bernie Sanders som hyllar den unga svenskans miljöengagemang.”Denna 15 år gamla klimataktivist uppmanade precis världens ledare att ta tag i klimatförändringarna”, skriver Sanders på Facebook..

Expressen - 1 timme sedan

SD-ledamoten sitter kvar efter Flashbackhärvan

SD:s riksdagsledamot Jonas Millard startade år 2002 ett konto på Flashback som postat mängder av kvinnohatiska inlägg, avslöjade DN tidigare i veckan.  Millard förnekade dock att han skrivit de grovt inläggen.Han behåller sin riksdagsplats, efter en dialog med gruppledningen i riksdagen.

Expressen - 1 timme sedan

Vit jul? Glöm det! Det blir rått, grått och vått

Det faller snö både under söndagen och framåt torsdag.Men det finns ändå ingen chans att julen blir vit i Skåne. Uppåt Småland finns kanske en viss möjlighet – men den är inte stor.

Expressen - 2 timmar sedan

Valmyndigheten utgår ifrån att vi slipper extraval

Talmannen och Valmyndigheten har haft ett första möte om ett eventuellt extraval. Hamnar vi där får Valmyndigheten organisera två val på kort tid. Enligt Valmyndighetens kanslichef Anna Nyqvist följer man utvecklingen.

Expressen - 2 timmar sedan

Politiker om våldet: ”Väldigt allvarlig kris – måste vakna”

Tolv personer har skjutits till döds i Malmö i år. Samtidigt ökar det grova våldet i flera skånska städer.Politikerna är eniga om att det måste få ett slut – men inte om vad som behöver göras.

Expressen - 3 timmar sedan

Snuskiga detaljen i femåringens leksaksfår

Femåriga Alfie fick en maskeraddräkt och ett tillhörande uppblåsbart får att ta med sig till skolan för julfirandet.Men fåret var inte vilken leksak som helst.– Jag kan inte fatta det här, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, säger mamman Helen Cox till brittiska Metro..

Expressen - 3 timmar sedan

"När jag tar semester kostar det – ibland hyr jag ett plan"

När Danmarksfärjan lägger till alldeles utanför panoramafönstret vibrerar det lite lätt i möblemanget.– Det är viktigt att man har en känsla för sin rörelse. Jag bli påmind varje dag, säger Dan Sten Olsson och ler.

Expressen - 4 timmar sedan

Tobé vill att EU tar krafttag mot kriminella och terrorister

Moderaternas toppnamn i EU-valet, Tomas Tobé, vill satsa att EU satsar mer på brottsbekämpning. Tobé vill bland annat stoppa den fria rörligheten för kriminella och terrorister, rapporterar Aftonbladet.  – Mycket av de problem vi ser just nu, med kriminalitet och oförmåga att hantera invandringsfrågan, behöver lösas mer på europeisk nivå, säger han till tidningen.

Expressen - 4 timmar sedan

Två till sjukhus efter våldsam krock

Två personer fördes på lördagskvällen till sjukhus med ambulans efter en våldsam krock på väg 23 vid Räppe väster om Växjö..

Expressen - 4 timmar sedan

Kniven som dödade gravida Louise, 32, kan ha hittats

Två år efter att gravida Louise Borglit knivhöggs till döds i Köpenhamn har sökexperter hittat något som kan vara mordvapnet.Specialutbildad sökpersonal från försvaret hittade en kniv i ett vattendrag mindre än en kilometer från platsen där Louise dog, skriver tidningen BT..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.