DI > Ekonomi

Sunday, 21 April, 08:59

DI - 16 nov 18 kl. 07:43

Skanska investerar 1,8 miljarder i jätteskrapan nära UlleviSkanska gör en miljardsatsning i kontorsprojektet Citygate nära Ullevi i Göteborg. Bolaget investerar 1,8 miljarder kronor i projektet och byggkontraktet är värt 1,5 miljarder kronor..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Ullevi, Citygate, Göteborg

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skanska, investerar, 1,8, miljarderi , jätteskrapan, nära, Ullevi
Affärsvärlden - 07 jun 16 kl. 08:17

Skanska investerar 1,3 miljarder i kontorshus

Byggbolaget Skanska investerar 1,3 miljarder kronor i kontorshuset Solna United intill Solna station, strax norr om Stockholm. Bygguppdraget har tilldelats Skanska Sverige och är värt 1 miljard kronor, vilket inkluderas i orderingången för Skanska Sverige i det andra kvartalet 2016, det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 30 jan 17 kl. 07:49

Skanska investerar 1,3 miljarder i Stockholm

Skanska investerar cirka 1,3 miljarder kronor i kontorshuset Sthlm 01 i Hammarby Sjöstad, med en total uthyrningsbar yta på cirka 26.000 kvadratmeter. Byggkontraktet är värt cirka 1,0 miljarder kronor, vilket kommer att inkluderas i orderingången för Skanska Sverige för det första kvartalet 2017.

DI - 30 jan 17 kl. 07:36

Skanska investerar 1,3 miljarder i Hammarby Sjöstad

Skanska investerar cirka 1,3 miljarder kronor i kontorshuset Sthlm 01 i Hammarby Sjöstad, med en total uthyrningsbar yta på cirka 26.000 kvadratmeter..

Affärsvärlden - 09 jul 15 kl. 08:48

Skanska investerar miljarder i kontorsfastighet i Boston

Skanska investerar 281 miljoner dollar, cirka 2,4 miljarder kronor, i en ny kontorsfastighet i Boston, USA..

DI - 06 aug 13 kl. 08:41

Skanska investerar miljard i USA

Byggbolaget Skanska investerar cirka 1,7 miljarder kronor i en kontorsfastighet i Boston, USA. Den totala uthyrningsbara ytan kommer att bli cirka 41.000 kvadratmeter..

DI - 28 okt 16 kl. 08:39

Skanska investerar i Nacka

Skanska investerar tillsammans med sin joint venture-partner Carlyle totalt cirka 1,2 miljarder kronor i flerbostadshuset The View i Nacka Strand, Stockholm. Det framgår av ett pressmeddelande..

Supermiljöbloggen - 02 dec 15 kl. 11:52

Svenska banker investerar över 60 miljarder kronor i fossilbolag

Uppmanas avsluta allt ägande i de 200 största fossilbolagen - som ett första steg.  Naturskyddsföreningen publicerade i dag en ny rapport inom ramen för initiativet Fair Finance Guide, Bankernas svarta samvete – en kartläggning av svenska bankers investeringar i kol, olja och gas (pdf). I rapporten konstateras att de sju största bankerna i Sverige sammanlagt investerar över 60 miljarder kronor i världens 200 största fossilbolag, som ingår i listan CU200.

SvD - 28 sep 12 kl. 14:00

LKAB investerar 1,5 miljarder

LKAB investerar 1,5 miljarder kronor i tre rökgasreningsanläggningar för pelletsverken i Malmberget och Svappavaara..

E24 - 28 sep 12 kl. 14:00

LKAB investerar 1,5 miljarder

LKAB investerar 1,5 miljarder kronor i tre rökgasreningsanläggningar för pelletsverken i Malmberget och Svappavaara..

SvD - 30 jan 17 kl. 07:41

Skanska miljardsatsar på Stockholmskontor

Byggjätten Skanska investerar 1,3 miljarder kronor i ett nytt kontorshus i Hammarby Sjöstad i Stockholm. Som en följd kommer Skanska att inkludera ett byggkontrakt på 1,0 miljarder kronor i första kvartalets orderingång, enligt ett pressmeddelande från bolaget..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Louvrens anseende på spel i Mellanöstern

För ett drygt år sedan slog målningen ”Salvator Mundi” (världens frälsare) auktionsrekord. Budet landade på drygt 4 miljarder kronor för verket över Jesus Kristus med Leonardo Da Vinci som trolig konstnär. Personen som vann budgivningen var nära allierad med Saudiarabiens kronprins Mohammed bin Salman, enligt New York Times..

DI - 1 timme sedan

Anrik varuhuskedja i Danmark under rekonstruktion

Den danska varuhuskedjan Magasin du Nords engelska ägarbolag Debenhams är under rekonstruktion. Allt tyder nu på att varuhuset får en ny ägare, skriver Berlingske..

DI - 1 timme sedan

Flygutsläpp från myndigheter ökar

Svenska myndigheters utsläpp av koldioxid från flygresor, fortsätter att öka för andra året i rad. Det visar Naturvårdsverkets senaste redovisning till regeringen, rapporterar  Sveriges Radio Ekot..

DI - 17 timmar sedan

Gula västarna i ny protest i Paris – över 100 gripna

Över 100 personer har gripits av polis i Paris då proteströrelsen Gula västarna samlats för nya protester – för 23:e veckan i ordningen..

DI - 18 timmar sedan

Så fixar du din egen solenergi – utan att vänta på bidrag

Solceller är hett och blir i snabb takt billigare. Men det är kö till regeringens investeringsbidrag. För den som inte vill vänta på ett osäkert bidrag finns alternativ som minskar kostnaden betydligt.

DI - 18 timmar sedan

Efter utpressningshotet: ”Fullblodsgalningar har svårt att sy ihop sådana projekt”

För knappt två veckor sedan utsattes Findus för utpressningshot. Enligt Svensk handel är det dock svårt att nå framgång med den typen av brottsliga äventyr mot storbolag som i regel står väl rustade för säkerhetshot..

DI - 18 timmar sedan

Bolagen som ser potential i samhällsnytta: Det är en god affär för oss

Sudda bort likhetstecken mellan välgörenhet och ansträngningar för att få bukt med problem i socialt utsatta bostadsområden. För fastighetsbolaget Trianon är samhällsnyttiga insatser snarare en formel för gott affärsmannaskap. I ansträngningarna för att skapa uppåtgående spiraler på en haltande arbetsmarknad visar även tandhygienföretaget Tepe vägen med hälsofrämjande aktiviteter..

DI - 19 timmar sedan

Miljöpartiet kan byta namn – frågan ska utredas

Flera medlemmar vill att Miljöpartiet de gröna bara ska heta De gröna. Nu vill Miljöpartiets ledning utreda ett namnbyte för partiet, det rapporterar Sveriges Radio..

DI - 19 timmar sedan

Flottan fyller 70 år – Kina spänner sina militära muskler

Den kinesiska flottan fyller 70 år, då passar Kina på att spänna de militära musklerna. På tisdag ska man visa upp nya krigsfartyg, däribland atomubåtar och jagare..

DI - 19 timmar sedan

Expertens åtta knep: Maxa mobilens livslängd

Är din mobil frustrerande trög, eller har batterierna börjat kärva? Genom ett par enkla knep kan du förlänga mobilens livslängd rejält, enligt mobilexperten Mattias Hartmann. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.