DI > Ekonomi

Thursday, 17 January, 10:38

Liknande nyheter

Taggar: Skanska, investerar, 1,8, miljarderi , jätteskrapan, nära, Ullevi
Affärsvärlden - 07 jun 16 kl. 08:17

Skanska investerar 1,3 miljarder i kontorshus

Byggbolaget Skanska investerar 1,3 miljarder kronor i kontorshuset Solna United intill Solna station, strax norr om Stockholm. Bygguppdraget har tilldelats Skanska Sverige och är värt 1 miljard kronor, vilket inkluderas i orderingången för Skanska Sverige i det andra kvartalet 2016, det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 30 jan 17 kl. 07:49

Skanska investerar 1,3 miljarder i Stockholm

Skanska investerar cirka 1,3 miljarder kronor i kontorshuset Sthlm 01 i Hammarby Sjöstad, med en total uthyrningsbar yta på cirka 26.000 kvadratmeter. Byggkontraktet är värt cirka 1,0 miljarder kronor, vilket kommer att inkluderas i orderingången för Skanska Sverige för det första kvartalet 2017.

DI - 30 jan 17 kl. 07:36

Skanska investerar 1,3 miljarder i Hammarby Sjöstad

Skanska investerar cirka 1,3 miljarder kronor i kontorshuset Sthlm 01 i Hammarby Sjöstad, med en total uthyrningsbar yta på cirka 26.000 kvadratmeter..

Affärsvärlden - 09 jul 15 kl. 08:48

Skanska investerar miljarder i kontorsfastighet i Boston

Skanska investerar 281 miljoner dollar, cirka 2,4 miljarder kronor, i en ny kontorsfastighet i Boston, USA..

DI - 06 aug 13 kl. 08:41

Skanska investerar miljard i USA

Byggbolaget Skanska investerar cirka 1,7 miljarder kronor i en kontorsfastighet i Boston, USA. Den totala uthyrningsbara ytan kommer att bli cirka 41.000 kvadratmeter..

DI - 28 okt 16 kl. 08:39

Skanska investerar i Nacka

Skanska investerar tillsammans med sin joint venture-partner Carlyle totalt cirka 1,2 miljarder kronor i flerbostadshuset The View i Nacka Strand, Stockholm. Det framgår av ett pressmeddelande..

Supermiljöbloggen - 02 dec 15 kl. 11:52

Svenska banker investerar över 60 miljarder kronor i fossilbolag

Uppmanas avsluta allt ägande i de 200 största fossilbolagen - som ett första steg.  Naturskyddsföreningen publicerade i dag en ny rapport inom ramen för initiativet Fair Finance Guide, Bankernas svarta samvete – en kartläggning av svenska bankers investeringar i kol, olja och gas (pdf). I rapporten konstateras att de sju största bankerna i Sverige sammanlagt investerar över 60 miljarder kronor i världens 200 största fossilbolag, som ingår i listan CU200.

SvD - 28 sep 12 kl. 14:00

LKAB investerar 1,5 miljarder

LKAB investerar 1,5 miljarder kronor i tre rökgasreningsanläggningar för pelletsverken i Malmberget och Svappavaara..

E24 - 28 sep 12 kl. 14:00

LKAB investerar 1,5 miljarder

LKAB investerar 1,5 miljarder kronor i tre rökgasreningsanläggningar för pelletsverken i Malmberget och Svappavaara..

SvD - 30 jan 17 kl. 07:41

Skanska miljardsatsar på Stockholmskontor

Byggjätten Skanska investerar 1,3 miljarder kronor i ett nytt kontorshus i Hammarby Sjöstad i Stockholm. Som en följd kommer Skanska att inkludera ett byggkontrakt på 1,0 miljarder kronor i första kvartalets orderingång, enligt ett pressmeddelande från bolaget..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Kronan försvagas något under torsdagsförmiddagen

Europaräntorna sjönk något på torsdagen när marknaden fortsatte smälta senaste utvecklingen kring brexit. Kronan har tappat några öre under förmiddagen. .

DI - 15 minuter sedan

Avanzas vd: Q4 var väldigt utmanande för våra kunder

På torsdagen var det dags för Avanza att smygstarta rapportperioden för det gjärde kvartalet 2018 på Stockholmsbörsen. Nätbankens fjärde kvartal nådde inte upp till marknadens förväntningar och aktien backar med drygt 6 procent på torsdagsförmiddagen. .

DI - 45 minuter sedan

Nexttobe tar post om 5 procent av aktierna i Intervacc

Investeringsbolaget Nexttobe, grundat och kontrollerat av finansmannen Bengt Ågerup, har under det fjärde kvartalet gått in i First North-listade Intervacc genom köp av nästan 2 miljoner aktier..

DI - 45 minuter sedan

Gaming Innovation får affiliate-tillstånd i New Jersey

Gaming Innovation, GIG, har fått en så kallad affiliate vendor-registrering i amerikanska delstaten New Jersey, vilket ger bolaget tillstånd att skicka trafik till reglerade kasino och sportböcker där..

DI - 45 minuter sedan

Olja och aluminium under press på förväntningar om utbudsökningar

Oljepriserna drar nedåt på torsdagen efter att statistik visat på rekordhög amerikansk oljeproduktion. Även basmetallpriserna har överlag dragit nedåt..

DI - 45 minuter sedan

Rekar: Berenberg höjer Kindred till behåll

Tyska Berenberg Bank har höjt rekommendationen för speloperatören Kindred från sälj till behåll. Riktkursen höjs samtidigt från 88 till 95 kronor..

DI - 1 timme sedan

ECB-höken inte gett upp om räntehöjning i år

Den senaste tidens lägre inflation och tillväxt i euroområdet var så väntad att det inte är tillräckligt för att grusa förväntningarna om en räntehöjning..

DI - 1 timme sedan

Uppgifter: Geely visar förnyat intresse för Fiat Chryslers tillgångar

Kinesiska Geely har de senaste veckorna uttryckt ett förnyat intresse för vissa av Fiat Chryslers och fordonskoncernen CNH Industrials tillgångar. .

DI - 1 timme sedan

Minskad upplåning i obligationer under december efter kronförstärkning

Under december uppgick den svenska räntebärande värdepappersskulden till 7.411 miljarder kronor. Det är en minskning med 218 miljarder jämfört med föregående månad..

DI - 1 timme sedan

Fönstertillverkaren: Vi måste ha invandrad arbetskraft

Inwidos integration av nyanlända i Vetlanda har inspirerat flera andra företag i kommunen att göra likadant.  Framgångarna har samtidigt blottat bristen på SFI-lärare. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.