Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Saturday, 15 December, 21:18

Liknande nyheter

Taggar: Explosionutanför , Landskrona, museum
Helsingborgs Dagblad - 04 mar 11 kl. 15:55

Landskrona museum vill låna fotalbum från 70-talet

Epa, Inga-baren och Herlitz hörna. På minnesbanken, på Landskrona museum kan man just nu komma och titta på foton från 70-talets Landskrona. Men det saknas bilder på människor.

Helsingborgs Dagblad - 27 sep 12 kl. 14:19

Mångmiljongåva till Landskrona museum

Landskrona blir nu hemvisten för en av svensk samtids största konstnärer, Carl Fredrik Reuterswärds, Non Violenceverk. På torsdagen blev det nämligen officiellt att han donerar 200 verk till ett värde av åtskilliga miljoner kronor till Landskrona museum..

Helsingborgs Dagblad - 19 jan 11 kl. 16:55

Gripande fotoutställning på Landskrona museum

En kort tidningsnotis om albinobarn i Tanzania resulterade i en två månader lång reportageresa i Tanzania. Nu ställer Malmöfotografen Johan Bävman ut sina bilder på Landskrona museum..

Helsingborgs Dagblad - 26 okt 11 kl. 16:41

SMS-brodera på Landskrona museum

Vad har dagens SMS-teknik med gammaldags broderi att göra? Ja, det ska det funderas över på Landskrona museum när den mobila syjuntan stannar till här på sin väg genom landet. Snabba SMS och långsamt, traditionellt broderi kopplas ihop när besökarna kan programmera in valfritt SMS i broderimaskinen som finns på plats från och med i dag till 6 november..

Helsingborgs Dagblad - 27 sep 12 kl. 11:59

Mångmiljondontion till Landskrona museum

Totalt 200 verk av samtidskonstnären Carl Fredrik Reutersswärd har donerats till Landskrona museum. Detta meddelade museichef Elisabeth Arvidsson is amband med en presskonferens på torsdagen..

Helsingborgs Dagblad - 27 sep 12 kl. 12:58

Mångmiljondonation till Landskrona museum

Totalt 200 verk av samtidskonstnären Carl Fredrik Reuterswärd har donerats till Landskrona museum. Detta meddelade museichef Elisabeth Arvidsson i samband med en presskonferens på torsdagen..

Västerbottens Folkblad - 27 sep 12 kl. 15:22

Stordonation till Landskrona museum

Landskrona museum har fått en donation värd flera miljoner kronor. Konstnären Carl Fredrik Reuterswärd, mest känd för verket ?Non-violence?

Helsingborgs Dagblad - 20 nov 15 kl. 13:54

Stök och pyssel på Landskrona museum

Julen närmar sig och då blir det förstås julstök på Landskrona museum, söndagen den 29 november..

Helsingborgs Dagblad - 09 mar 17 kl. 09:52

Konstskatt visas på Landskrona museum

För första gångern visas Höckertska donationen i sin helhet på Landskrona museum.

Helsingborgs Dagblad - 27 nov 16 kl. 14:44

Magiskt julpyssel på Landskrona museum

Tomten har sannolikt tvättat sitt skägg med mängder av gråbo för att få det så stort och långt, får besökarna veta på den traditionella jul på museet i Landskrona..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Andra raka för Nadal Broline

Nadal Broline har hittat en härlig vinterform. På lördagen kom andra raka segern på V75 efter en stark prestation. Erik Adielsson valde ett högt tempo i spets och åttaåringen vann mycket enkelt på fina 1.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Soldater krävde högre lön – fängslas i 14 år

En domstol i Etiopien har dömt 66 soldater till fängelse efter en protest i huvudstaden Addis Abeba i oktober, rapporterar statliga medier. Fängelsestraffens längd varierar från fem till fjorton år. Hundratals elitsoldater arrangerade en protest i oktob.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

OV:s herrar har bara fina minnen av Amo

Nu måste man glömma sina 19-målssegrar..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Man med stickskador – misstänkt mordförsök

En man med stickskador har blivit avlämnad vid ett sjukhus i Stockholms län. Polisen har inlett en förundersökning om synnerligen grov misshandel alternativt försök till mord. – Han har stickskador, är på sjukhus och får vård där, svarar polisens talesp.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Tonåring spridde nakenbild – döms

En tonåring som delat en bild på sin klasskamrats nakna överkropp i sociala medier döms för olaga integritetsintrång, skriver SVT Nyheter Sörmland. Den utsatta flickan lade hösten 2015 ut bilden på sin överkropp på Instagram. Hon ångrade sig och tog bor.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Bedragarnas julafton på nätet – se upp

Skor, kläder och leksaker är några av de vanligaste produkterna som piratkopieras. När förfalskningarna blir alltmer förfinade och näthandeln ökar finns många fallgropar att se upp för. – Standardregeln är att om det är för bra för att vara sant så är d.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Putin vill ta kontroll över rysk rapmusik

Kreml bör ta kontroll över rysk rapmusik och ungdomskultur, snarare än att bekämpa den, enligt Rysslands president Vladimir Putin. Uttalandet fälldes på lördagen under ett direktsänt möte med presidenten och hans kulturråd. – Om det inte går att stoppa.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

OV föll med uddamålet mot jumbon

Helsingborg nu under nedflyttningsstrecket..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Julbordens toppar och floppar i Helsingborg: ”Vi har lagt till mycket grönt”

Vi har stämt av trenderna på tre julbord i Helsingborg..

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Oberoende ortodox kyrka bildad i Ukraina

En ny ortodox kyrka oberoende av Ryssland har bildats i Ukraina. Ukrainas president Petro Porosjenko säger att beslutet handlar om nationell säkerhet. Tillkännagivandet kom vid ett historiskt kyrkomöte i Sofiakatedralen i Kiev.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.