DI > Ekonomi

Sunday, 17 February, 10:25

DI - 15 nov 18 kl. 22:39

Nvidia rapportbommar – rasar i efterhandelnNvidia rasade i torsdagens efterhandel i USA sedan bolaget rapporterat omsättning och vinst för det tredje kvartalet som var lägre än analytikernas förväntningar. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nvidia, rapportbommar, rasari , efterhandeln
DI - 16 nov 18 kl. 15:38

Kortslutning för Nvidia – aktien rasar 19 procent

Det amerikanska elektronikbolaget Nvidias senaste kvartalssiffror nådde inte uppe till marknadens förväntningar. Aktien rasar med omkring 19 procent i fredagens inledande handel. .

DI - 10 maj 18 kl. 22:30

Nvidia bättre än väntat – stiger i efterhandeln

Amerikanska Nvidia, mest känt för sina grafikchip redovisar en omsättning som var högre än väntat under första kvartalet..

DI - 28 jan 19 kl. 15:17

Nvidia sänker intäktsprognosen för det fjärde kvartalet – aktien rasar i förhandeln

Chipptillverkaren Nvidia sänker sin intäktsprognos för det fjärde kvartalet i bolagets brutna räkenskapsår till 2,2 miljarder dollar från tidigare 2,7 miljarder dollar. Aktien rasar med drygt 13 procent i den amerikanska förhandeln. .

Affärsvärlden - 16 okt 14 kl. 07:23

Netflix rasar i efterhandeln

Aktien rasar över 26 procent i efterhandeln efter att bolag släppt sin delårsrapport..

Affärsvärlden - 28 jan 19 kl. 15:15

Nvidia sänker intäktsprognoser - aktien rasar

Chipptillverkaren Nvidia sänker sina utsikter för fjärde kvartalet, som sträcker sig till och med 27 januari 2019..

DI - 17 aug 18 kl. 07:56

Grafikkorttillverkaren tappade 5 procent i efterhandeln

Att grafikkorttillverkaren Nvidia rapporterade stark tillväxt för såväl intäkter som resultat under andra kvartalet hjälpte inte..

DI - 18 apr 16 kl. 22:20

Netflix rasar i efterhandeln

Netflix rasade i den amerikanska efterhandeln, på svag guidning avseende användartillväxten utomlands. Det skriver Bloomberg News på måndagskvällen..

DI - 15 okt 14 kl. 22:35

Netflix-aktien rasar

Netflix spår en vinst på 0,44 dollar per aktie för det fjärde kvartalet. Marknadens prognos låg vid 0,93 dollar per aktie, enligt Zacks.Netflix nätstreamingtjänst är en konkurrent till MTG:s Viaplay.

DI - 06 okt 15 kl. 22:28

Adobe rasar efter vinstvarning

Amerikanska Adobe rasar drygt 10 procent i efterhandeln efter en vinstvarning för 2016..

Blekinge Läns tidning - 17 jul 18 kl. 16:17

Netflix rasar efter delårsrapporten

Netflix rasar med 10 procent på Wall Street efter att delårsrapporten inte nådde upp till förväntningarna. Redan när rapporten släpptes efter stängning på måndagskvällen svensk tid sjönk streamingjättens aktie i efterhandeln. Vid 16-tiden på tisdagen, svensk tid, låg priset på strax under 360 dollar.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Nybyggen reas ut - ”ligger på nivåer vi aldrig sett”

Nästan var femte nyproducerad lägenhet i Stockholm var prissänkt under januaris sista veckor.  ”Stockholm ligger på nivåer som vi aldrig har sett tidigare”, konstaterar Booli. .

DI - 30 minuter sedan

Antalet lediga sommarjobb slår rekord

Rekordmånga sommarjobb finns nu att söka för den som letar sysselsättning till sommaren. I januari fanns hela 50 000 feriejobb tillgängliga på Platsbanken – drygt 3 000 fler än förra året..

DI - 45 minuter sedan

V ska inte driva EU-utträde i valet

Vänsterpartiet ska inte driva kravet att Sverige ska lämna EU i valet till EU-parlamentet. Det beslutades på partiets EU-valkonferens i Norrköping..

DI - 1 timme sedan

Norwegians vd öppnar för att sälja

Rätt köpare får gärna ta över Norwegian, enligt storägaren och vd:n Bjørn Kjos. ”Alla bolag på börsen är ju till salu”, säger han. Samtidigt räknar han med att bolagets resultat kommer att lyfta under 2019..

DI - 1 timme sedan

Pentagonchef tyst om nödpengar till mur

USA:s Pentagonbas Patrick Shanahan säger att han ännu inte bestämt sig om en mur mot Mexiko är att betrakta som en militär nödvändighet. Det kan få betydelse för om försvarsdepartementets pengar kan användas till det under ett nödläge..

DI - 2 timmar sedan

23 varslas vid sågverk

23 personer på Ala sågverk i Ljusne varslas om uppsägning. Bakgrunden är strukturella förändringar på Stora Enso, som äger sågverket, uppger lokala medier..

DI - 2 timmar sedan

Flybmi i konkurs – anger brexit som orsak

Det brittiska flygbolaget Flybmi har gått i konkurrs, rapporterar  Nya Wermlands Tidningen. Bolaget flyger bland annat sträckan Karlstad - Jönköping - Frankfurt och har även avgångar från Norrköping..

DI - 2 timmar sedan

Hon har örnkoll när Scania förnyar fabriken

När 60 maskiner på Scanias transmissionsfabrik byts ut är det en hektisk period för alla inblandade, men teknikchefen Lina Ankargren ser till att kugghjulen snurrar som de ska.  ”Det kan vara min mest intensiva period på Scania”, säger hon..

DI - 13 timmar sedan

Här kan man också vandra bland vulkaner

Oavsett om man gillar silhuetten av en slocknad vulkan eller absolut måste få se lava flöda framför ögonen finns det många vulkaner som är lätta att besöka, över nästan hela världen..

DI - 13 timmar sedan

Ett möte med jordens inre

Vulkaner är ett naturfenomen som fascinerar och skrämmer. Di Lördag flydde trafikkaoset i Kenyas huvudstad Nairobi och hittade en perfekt krater. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.