Aftonbladet > Sport

Tuesday, 11 December, 23:09

Liknande nyheter

Taggar: Ekdalom , kraftiga, ovädretDet var , riktigt, kaos
BT - 20 sep 13 kl. 16:08

Vägar förstörda av regnovädret

Banvallar och vägar som spolats bort. Det kraftiga regnovädret har drabbat mellersta Norrland hårt, även om många nu drar en lättnadens suck när läget stabiliserats.- Det är fortfarande väldigt mycket vatten i många vattendrag och problemet med avskurna vägar kvarstår.

BT - 20 sep 13 kl. 21:51

Regnovädret rör sig norrut

Vattenfyllda källare och vägar som spolats bort. Regnovädret har drabbat Norrland hårt. Under fredagseftermiddagen kunde räddningstjänsten efter en helikoptertur över det drabbade området konstatera att det ser bättre ut på flera håll.

BT - 20 sep 13 kl. 08:09

Regnovädret rör sig norrut

Det kraftiga regnovädret över mellersta Norrland kommer under dagen att röra sig norrut. Flera vägar har de senaste dagarna stängts av i Västernorrland på grund av översvämningar och äldre människor har evakuerats med bandvagn. Enligt SMHI mattas nu regnovädret av något och rör sig norrut över nordligaste Norrland.

Kristianstadsbladet - 20 sep 13 kl. 08:07

Regnovädret rör sig norrut


Det kraftiga regnovädret över mellersta Norrland kommer under dagen att röra sig norrut. Flera vägar har de senaste dagarna stängts av i Västernorrland på grund av översvämningar och äldre människor har evakuerats med bandvagn.Enligt SMHI mattas nu regnovädret av något och rör sig norrut över nordligaste Norrland.

BT - 20 sep 13 kl. 09:56

Vägar fortsatt stängda efter ovädret

Krisläget i de översvämningsdrabbade delarna av Norrland har stabiliserats under natten. Samtidigt rör sig regnmassorna mot fjällen. Det kraftiga regnovädret över mellersta Norrland kommer under dagen att röra sig norrut.

Helsingborgs Dagblad - 20 sep 13 kl. 08:09

Regnovädret rör sig norrut

Det kraftiga regnovädret över mellersta Norrland kommer under dagen att röra sig norrut. Flera vägar har de senaste dagarna stängts av i Västernorrland på grund av översvämningar och äldre människor har evakuerats med bandvagn. Enligt SMHI mattas nu regnovädret av något och rör sig norrut över nordligaste Norrland..

BT - 27 jul 14 kl. 15:51

Regnvädret ställde till det i Herrljunga

Vid järnvägsviadukten på Alingsåsvägen i Herrljunga bildade regnvädret en kraftig översvämning under eftermiddagen. Enligt Trafikverket hade översvämningen ”mycket stor påverkan” över trafikläget. Även tågen mellan Herrljunga och Skövde var stillastående från tre-tiden, av åskrelaterade orsaker.

Skånskan - 27 dec 15 kl. 16:06

Regnovädret ställer till det i Skåne

Skåne Det kraftiga regnovädret som drog in över Skåne på söndagen har ställt till det för många i trafiken.
Framförallt på väg 108 har det varit problem. – Där har vägen varit avstängd.

UNT - 20 sep 13 kl. 08:07

Regnovädret rör sig norrut

Det kraftiga regnovädret över mellersta Norrland rör sig i dag norrut över norra Norrland och mattas av något. Flera vägar har stängts av i Västernorrland på grund av översvämningar och äldre människor har evakuerats.(TT).

NT - 20 sep 13 kl. 08:07

Regnovädret rör sig norrut

Det kraftiga regnovädret över mellersta Norrland kommer under dagen att röra sig norrut. Flera vägar har de senaste dagarna stängts av i Västernorrland på grund av översvämningar och äldre människor har evakuerats med bandvagn..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.