DI > Ekonomi

Saturday, 23 February, 07:29

DI - 15 nov 18 kl. 17:54

Nedåt på Europabörserna – press på brittiska bankerEuropabörserna handlades tydligt nedåt på torsdagen. Samlingsindexet Stoxx 600 minskade 1,1 procent. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Europabörserna, Stoxx

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nedåt på Europabörserna, press, brittiska, banker
DI - 23 mar 16 kl. 17:44

Europabörser: Press på banker

Europabörserna orkade inte riktigt försvara sina initiala uppgångar utan stängde onsdagshandeln blandat, då råvaru- och finansrelaterat vägde på indexen..

E24 - 03 feb 16 kl. 17:55

Blytung dag på Europabörserna

Onsdagen var blytung på Europabörserna som föll brett med främst press från banker. Vidare höll investerare ett öga på oljan och bolagsrapporter..

DI - 04 sep 18 kl. 17:49

Europabörser: Nedåt för brittiska banker och tyska fordon

Europabörserna uppvisade genomgående svag utveckling under tisdagen. Samlingsindexet Europe Stoxx 600 sjönk 0,7 procent. FTSE 100-indexet i London tappade 0,6 procent.

DI - 10 nov 16 kl. 18:24

Europabörser: USA-tunga banker går rakt upp

Europabörserna orkade inte försvara sina inledande uppgångar utan stängde torsdagshandeln lätt på minus. Banker fortsatte dock upp på spekulation att Donald Trumps politik kommer få fart på inflationen med högre räntor som följd..

DI - 11 jun 12 kl. 11:44

Europabörserna: Stark öppning

Europabörserna öppnade starkt under förmiddagen efter uppgörelsen med stödpaket till spanska banker..

DI - 04 aug 15 kl. 17:47

Europabörserna halkade under nollan

Efter att ha slutat fem raka handelsdagar på plus stängde Europabörserna under nollstrecket på tisdagen. Grekiska banker hade det fortsatt tungt..

E24 - 08 feb 16 kl. 18:18

Blodig dag på Europabörserna

Europabörserna föll brett i måndagshandeln på oro för den globala konjunkturen och det låga oljepriset. Greklands banker föll kraftigt och påverkade det allmänna sentimentet negativt..

DI - 08 feb 16 kl. 19:39

Blodig dag på Europabörserna

Europabörserna föll brett i måndagshandeln på oro för den globala konjunkturen och det låga oljepriset. Greklands banker föll kraftigt och påverkade det allmänna sentimentet negativt..

Affärsvärlden - 24 aug 16 kl. 11:05

Europabörserna: London backar

De ledande Europabörserna noterade en oregelbunden utveckling på onsdagen. Paris och Frankfurt noterade högre nivåer, medan råvarutunga Londonbörsen backade marginellt. Bästa sektorer under morgonen var media och banker, medan gruvrelaterat återfanns i botten där Glencore ledde nedgångarna efter en svag rapport..

DI - 20 apr 18 kl. 17:54

Blandad utveckling på europabörserna

Europabörserna visade en blandad utveckling under fredagen. Samlingsindexet Europe Stoxx 600 var oförändrat. I London steg FTSE 100-index med 0,5 procent.

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Norskt grus i tillväxtraketen Trustly

Trustly växer så det knakar och det har nu passerat en volym på hela 200 miljarder kronor i betalbolagets system. Men företaget har också stött på patrull i grannlandet Norge. .

DI - 8 timmar sedan

Forskaren: Statliga pengar slösas på stöd

Bättre spelregler är viktigare än riktade statliga stöd till företag och entreprenörer. Det säger Jason Potts, världsledande innovationsforskare, som också har tips om hur politikerna ska handskas med digitala uppstickare som Uber..

DI - 9 timmar sedan

Hans tuffa val: Nödstopp eller börja anställa

Fakturor hamnade mellan stolarna och Thom Andersson tvingades tacka nej till uppdrag. 2017 stod han inför två alternativ: rycka i nödbromsen eller börja anställa. Ett och ett halvt år och nio anställda senare växer nu Mässupport i Sverige i snabb takt..

DI - 9 timmar sedan

Wall Street stärks på positiva handelssignaler – ras för Kraft Heinz

USA-börserna stärktes på fredagen när marknaden tog fasta på positiv rapportering om handelssamtalen mellan USA och Kina. .

DI - 9 timmar sedan

Finländsk reaktor försenas av nytt problem

Ett säkerhetsproblem har upptäckts vid den Fortum-ägda kärnkraftsreaktorn Olkiluoto 3. Problemet måste åtgärdas innan reaktorn – som redan försenats i omkring tio år – kan ges tillstånd att vara i drift, enligt en inspektion..

DI - 9 timmar sedan

Så dras hushållen med i Swedbanks ras – miljarder utraderade

Det kraftiga raset i Swedbankaktien drabbar hushållen hårt. I de flesta svenska aktiefonder är storbanken ett tungt innehav..

DI - 10 timmar sedan

Röhsska på banan igen med nytt mod

Efter nästan två år öppnar Röhsska museet på lördag åter portarna för allmänheten. Med respekt för historien är det nu dags att blicka framåt, anser museichefen Nina Due. Attityden gäller så väl samlingarna som arbetsmiljön..

DI - 10 timmar sedan

Mnuchin: USA och Kina har nått avtal om valuta

I ett uttalande från Vita huset säger den amerikanske finansministern Steve Mnuchin att USA och Kina nått ett ”slutligt avtal” som täcker valuta som en del i handelsförhandlingarna..

DI - 10 timmar sedan

WSJ: Så samlar Facebook intima persondetaljer via andra appar

Facebook samlar in personliga data från andra appar, även om användaren inte har något Facebook-konto eller använder Facebook för att logga in i appen. Det rör sig om allt från menstruationscykler till kroppsvikt och graviditetsdrömmar, avslöjar Wall Street Journal. .

DI - 11 timmar sedan

Bemanningsbolags-vd säljer aktier i för 2,5 Mkr

Per Ogunro, som är vd i bemanningsföretaget SJR, har den 20 februari sålt 53.959 aktier i bolaget för nästan 2,5 miljoner kronor. Försäljningen genomfördes till kursen 46,15 kronor per aktie..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.