DI > Ekonomi

Saturday, 15 December, 22:33

DI - 15 nov 18 kl. 17:44

Generics omsättning ökade med 15 procent under det tredje kvartaletFirst North-listade Generic Sweden, som bedriver konsult- och telekomverksamhet med fokus på kritisk kommunikation inom områden där det ställs krav på extremt hög tillförlitlighet, ökade omsättningen med 15 procent till 14,1 miljoner kronor under tredje kvartalet (12,2)..
Läs mer på DI
Läs mer om:
North, Generic Sweden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Generics, omsättning, ökademed 15 procent under det tredje kvartalet
YLE - 20 jul 16 kl. 07:48

Wärtsiläs omsättning ökade något

Wärtsiläs orderingång och omsättning ökade något under perioden april-maj och har hållits relativt stabilt under det första halvåret. Marknadsområdet marina lösningar har däremot gått sämre och man registrerade enbart 228 kontrakt på nya fartyg jämfört med 806 året innan. På onsdag morgon publicerade Wärtsilä sin delårsrapport för årets andra kvartal.

YLE - 24 apr 14 kl. 08:47

Wärtsiläs omsättning ökade

Wärtsiläs omsättning ökade under årets första tre månader. Omstruktureringarna har bidragit till att öka effektiviteten säger Koncernchefen. Omsättningen ökade med 15 procent men orderingången minskade med 16 procent och orderstocken med 10.

DI - 09 nov 18 kl. 07:43

Infronts omsättning ökade men underliggande resultat sjönk

Nyhetsbyrån Direkts norska ägares omsättning ökade något i kvartalet, men det underliggande rörelseresultatet minskade..

YLE - 12 maj 16 kl. 09:00

Finnairs omsättning ökade

Flygbolaget Finnair ökade sin omsättning och minskade förlusten under årets första kvartal. Det är sjätte kvartalet i rad som Finnair förbättrar sin omsättning. Omsättningen ökade med 2,9 procent till över 536 miljoner euro.

YLE - 27 okt 15 kl. 10:49

Anvias omsättning ökade kraftigt

Anvia fortsätter att växa. Under årets första nio månader ökade koncernens omsättning med 20 procent jämfört med samma period i fjol. Den steg från 79,5 miljoner till 95,7 miljoner euro.

YLE - 10 aug 12 kl. 09:35

Finnairs omsättning ökade - förlusten minskade

Finnair bättrade sitt resultat under årets andra kvartal jämfört med fjolåret men gjorde ändå förlust. Omsättningen ökade med drygt 10 procent till 594 miljoner euro. Efterfrågan på resor ökade och bolaget kunde bättre utnyttja sin flygkapacitet, skriver Finnair i sin delårsrapport.

Expressen - 21 feb 18 kl. 08:07

Mjölkjättens omsättning ökade

Mjölkjätten Arla presenterar på morgonen sitt resultat under det fjärde kvartalet 2017.Omsättningen ökade med 8,1 procent och mjölkpriset till ägarna steg med 27,4 procent..

DI - 26 feb 18 kl. 09:31

ASTG:s omsättning ökade men Ebitda-resultatet försämrades

Teknikbolaget ASTG redovisar ökande omsättning under fjärde kvartalet jämfört med samma period året innan. Ebitda-resultatet försämrades..

DI - 23 okt 18 kl. 07:57

BE Groups omsättning ökade 15 procent

Metallgrossisten BE Groups rörelseresultat, ebit, blev 33 miljoner kronor i det tredje kvartalet 2018 (19).  Omsättningen ökade 15 procent i årstakt..

YLE - 29 jan 15 kl. 10:05

Wärtsilä ökade omsättning och order

Wärtsilä visar positiva siffror för sista kvartalet 2014. Både orderingång och omsättning ökade under sista kvartalet. Omsättningen ökade med fyra procent för hela 2014.

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Audis korsning klarar klumptestet

Det här är en biltyp, lyxcoupé och suv på samma gång, som är svår att få ihop designmässigt. Stora suvar som slimmas ser ofta mest klumpiga ut. Men med Q8 har Audi lyckats ovanligt bra och modellen har fina proportioner trots sin storlek..

DI - 1 timme sedan

EU ber Turkiet avstå invasion i Syrien

EU:s utrikeschef Federica Mogherini vädjar till Turkiet att inte inleda en militärinsats i områden i nordöstra Syrien som den kurdisk-arabiska alliansen SDF kontrollerar. Även USA har varnat för en intervention..

DI - 2 timmar sedan

Soldater krävde högre lön – fängslas i 14 år

En domstol i Etiopien har dömt 66 soldater till fängelse efter en protest i huvudstaden Addis Abeba i oktober, rapporterar statliga medier. Fängelsestraffens längd varierar från fem till fjorton år..

DI - 2 timmar sedan

Bedragarnas julafton på nätet – se upp

Skor, kläder och leksaker är några av de vanligaste produkterna som piratkopieras. När förfalskningarna blir alltmer förfinade och näthandeln ökar finns många fallgropar att se upp för. ”Standardregeln är att om det är för bra för att vara sant så är det säkert också det”, säger Peter Hedin på Patent- och registreringsverket (PRV)..

DI - 2 timmar sedan

Franska regeringen: 66.000 deltog i protesterna

Inrikesdepartementet ändrar nu antalet deltagare i protesterna under dagen till cirka 66 000, rapporterar AFP..

DI - 2 timmar sedan

Svenskan som ger Renault nya linjer

En intensivt blå Renault Laguna fick Agneta Dahlgren att falla för bildesign.  Som en av de svenskar som klättrat högst i den inter­nationella bilvärlden har hon nått toppjobb inom design hos Renault och prisats som föredöme i branschen. Nu formger hon morgondagens eldrivna bilar.

DI - 3 timmar sedan

Mycket färre deltar i protesterna i Frankrike

Proteströrelsen Gula västarna har samlats i centrala Paris och på andra håll i Frankrike för en femte helg av demonstrationer. Men demonstranterna är mycket färre än vid tidigare protester..

DI - 3 timmar sedan

Danskt tunnelbygge i nytt blåsväder

Efter många förseningar stod hoppet till en byggstart 2019 – men nu ser det ut som att jättebygget från Danmark över Fehmarn Bält till Tyskland kan drabbas av ytterligare förseningar..

DI - 4 timmar sedan

Myskoxar får dela halv miljon i testamente

En kvinna från Halland har testamenterat en del av sina besparingar till myskoxar och fjällrävar i Jämtlands län.  Det är länsstyrelsen och Naturskyddsföreningen i västra Härjedalen som får 270.000 kronor var, skriver SVT Nyheter Jämtland..

DI - 4 timmar sedan

Säpo förhindrade nytt terrordåd i Sverige

Säkerhetspolisen gjorde ett tillslag mot ett uzbekiskt nätverk i våras och förhindrade därmed sannolikt ett nytt terrordåd i Sverige, enligt myndighetschefen Klas Friberg, skriver Svenska Dagbladet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.