DI > Ekonomi

Saturday, 23 February, 19:51

Liknande nyheter

Taggar: Lögndetektor, nytt, verktygvid , gränskontroller
Norrtelje Tidning - 12 nov 15 kl. 11:33

TT Live: Senaste nytt om gränskontroller

Expressen - 11 nov 15 kl. 22:21

Krisen kräver mer än bara gränskontroller

Gränskontroller minskar troligen inte söktrycket mot Sverige. Men regeringen köper sig i bästa fall tid att lägga fram ett nytt krispaket..

SVT - 02 jul 18 kl. 13:11

Nu börjar nya inre gränskontroller gälla

”Ett hot mot den allmänna ordningen och inre säkerheten”, så låter regeringens motivering till att polisens inre gränskontroller nu utökas. Nytt från nu är att även fler flygplatser och hamnar kommer att påverkas..

Helsingborgs Dagblad - 15 okt 15 kl. 11:46

Anna Kinberg Batra vill forma nytt projekt - frågan är vilket.

Anna Kinberg Batra inledde Moderatstämman i Karlstad med att slå fast att Sverige står vid ett vägskäl.Läget är allvarligt: Växande utanförskap och flyktingkris. "Hur vi möter den akuta flyktingkrisen kommer att definiera vår framtid för lång tid", sade hon i sitt öppningstal.

DI - 18 sep 18 kl. 22:38

EU har nytt förslag till britterna om gränsen

EU är beredd att lägga fram ett nytt förslag för att lösa den svåraste frågan i brexitförhandligarna: hur gränskontroller undviks vid gränsen mellan Irland och Nordirland..

UNT - 16 nov 15 kl. 14:37

Nytt gränsbeslut på torsdag

Tidigast på torsdag fattar regeringen beslut om huruvida de tillfälliga gränskontroller som infördes den 12 november ska förlängas..

GöteborgsPosten - 16 nov 15 kl. 08:09

Nytt gränsbeslut på torsdag

Tidigast på torsdag fattar regeringen beslut om huruvida de tillfälliga gränskontroller som infördes den 12 november ska förlängas. Samtidigt fortsätter flyktingarna anlända i oförminskat antal..

Corren - 16 nov 15 kl. 14:37

Nytt gränsbeslut på torsdag

Tidigast på torsdag fattar regeringen beslut om huruvida de tillfälliga gränskontroller som infördes den 12 november ska förlängas..

Affärsvärlden - 16 nov 15 kl. 16:03

Nytt gränsbeslut på torsdag

Tidigast på torsdag fattar regeringen beslut om huruvida de tillfälliga gränskontroller som infördes den 12 november ska förlängas. Samtidigt fortsätter flyktingarna anlända i oförminskat antal..

DI - 31 mar 16 kl. 14:22

Malmö i nytt ljus

MalmöDet våras för Malmö. Efter en turbulent höst som inleddes med stora flyktingströmmar och avslutades med stängda gränser och gränskontroller för både pendlare och flyktingar börjar staden åter att resa sig.Men för Katrin Stjernfeldt Jammeh, Malmös socialdemokratiska kommunalråd, återstår flera utmaningar – inte minst att visa en mer mångfacetterad sida av staden..

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

Sommarjobbet som ger dig 100.000 kronor i månaden

Det är dags att skicka in ansökan till Sveriges bäst betalda sommarjobb. Tusentals ungdomar har tidigare sökt tjänsten som vd för en månad. .

DI - 1 timme sedan

Upprorisk stämning när konvojerna rullar mot Venezuela

Lastbilar med förnödenheter har börjat rulla från Colombia och Brasilien mot Venezuelas gräns, meddelar oppositionen. Det råder upprorisk stämning i venezuelanska gränsstäder, där militären har skjutit tårgas..

DI - 2 timmar sedan

Dyr nota för skattebetalarna – så mycket kostar Melodifestivalen

Melodifestivalen är i full gång och ikväll är det Lidköpings tur att stå som värd för den glittriga turnén. Men glittret kan bli kostsamt för de kommuner som är värdar för festen, där de mindre städerna får betala betydligt mycket mer än storstäderna. .

DI - 2 timmar sedan

Kristianstad har fått smak för Melodifestivalen – nu vill de ha mer

I flera år kämpade Kristianstad för att få anordna Melodifestivalen, förra året lyckades kommunen. Nu är Pierre Månsson (L), kommunstyrelsens ordförande, sugen på mer.  ”Vi har ingen tvekan om att vi skulle kunna tänka oss att vara med igen”, säger han..

DI - 2 timmar sedan

Avsiktlig attack släckte svenska valsajten

Det var en så kallad överbelastningsattack som ledde till att Valmyndighetens sajt slogs ut under valkvällen i höstas. Tidigare har det från myndighetens sida hetat att "ingenting tydde" på att så var fallet..

DI - 3 timmar sedan

Miljardärernas ålderskrig: Uppladdade själar och robotar i blodet ska ge oss evigt liv

Silicon Valleys entreprenörer har förändrat världen som vi känner den. Nu siktar de ännu högre. Eller vad sägs om att avskaffa ålderdom, döden och Gud?.

DI - 4 timmar sedan

Kristersson glömde vapenskåp olåst – utreds av polis

Moderaternas partiledare Ulf Kristersson utreds av polis efter att ha haft ett vapenskåp med vapen och ammunition olåst i sitt hem, skriver Aftonbladet..

DI - 4 timmar sedan

Investeringsoraklets jakt fortsätter: ”Priserna är skyhöga”

Warren Buffetts jakt på en riktigt stor investering fortsätter. Det enda problemet? Priserna är skyhöga.

DI - 6 timmar sedan

Entreprenörens svar på globala oron: Flytta ut till kunderna

HALMSTAD. Efter etableringen i Kina är det nu dags för USA. Carl Magnusson, ägare av Unimer Plast och Gummi, ser en global trend och väljer att agera i tid.

DI - 6 timmar sedan

6 råd från experten: Så lyckas ditt företag utomlands

Expandera globalt? Då gäller det att kavla upp ärmarna inför ett grundligt förarbete. Charlotte Holmstrand, sektionschef för EY:s revisionsavdelning Tillväxt, guidar dig till hur du lyckas med bolagets utlandsetablering – utan att drunkna i byråkratitrasslet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.