YA > Lokalt

Monday, 10 December, 09:22

Liknande nyheter

Taggar: Förolämpade, busschaufföroch , hotade, bränna, ner, bussen
Skånskan - 21 okt 15 kl. 14:00

Knivdrama på folkhögskolan

eslöv En elev på Eslövs folkhögskola åtalas för att ha hotat en annan elev på internatet med kniv.Enligt åtalet ska 25-åringen, som var berusad, ha viftat med en kniv mot en kvinnlig elev i ett kök till internatdelen på skolan. Det skedde i december förra året.

Fler nyheter från YA

YA - 3 timmar sedan

Rondo samarbetar med Volvo i nytt miljöprojekt

Ystadsföretaget Rondo Plast samarbetar med Volvo Cars i biltillverkarens nya miljösatsning att ha minst 25 procent av plasten i sina bilar tillverkad av hållbart material till år 2025..

YA - 9 timmar sedan

2 miljoner till förstelärare

YA - 11 timmar sedan

Ystad: Fastnade med cannabis i tullen – erkände direkt

En lastbilschaufför fastnade i tullen på söndagsmorgonen med 2,6 gram cannabis. Han erkände direkt..

YA - 12 timmar sedan

Brott: Tonårsgäng med droger stoppades på väg 19

Fyra 19-åringar och en 20-åring stoppades i Ystad efter att polisen fått tips om att föraren kört på ett misstänkt sätt. Den 19-årige föraren är nu misstänkt för drograttfylleri..

YA - 21 timmar sedan

Stämningsfullt till förmån för Jemen

Klosterkyrkan var vackert upplyst med tända ljus under Rädda barnens välgörenhetskonsert till förmån för Jemen på lördagen. .

YA - 21 timmar sedan

Möt familjerna i tidningens nya familjepanel

YA har samlat fem familjer som alla lever olika familjeliv. Framöver kommer de att svara på frågor och dela med sig av sina erfarenheter av att leva med barn. Har du en fråga som du tycker att familjerna borde diskutera?

YA - Igår: 20:52

Maktskifte: De ska styra de kommunägda bolagen

Moderaterna kopplar greppet om de kommunala bolagen i Ystad. Partiet får samtliga ordförandeposter i de tunga bolagen när de bytt styrelser i samband med sina stämmor..

YA - Igår: 19:03

Festlig stämning på Sockerhus-invigning

Alkoholfritt bubbel i glasen, tal, snittar och ballongsläpp. Det första av Sockerhusen på Fridhemsgatan invigdes på lördagsförmiddagen under festliga former..

YA - Igår: 17:14

Solcellsföretag bjuder in till vegansk julbrunch

Är det möjligt med ett helt veganskt julbord? Under flera helger fram till jul bjuder solcellsföretaget Ekologisk Energi in till hemlagad julbrunch i sina egna lokaler. .

YA - Igår: 14:31

Vädret: Polferries ställer in färjor – Unity line seglar

Polferries tvingas ställa in lördagskvällens avgång med färkan Cracovia från Ystad till Swinoiscie..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.