GöteborgsPosten > Nyheter

Tuesday, 19 February, 19:56

GöteborgsPosten - 15 nov 18 kl. 06:23

Boström: Någonstans ska stängslet ståNär samhället inte tar ansvar för säkerheten så faller det på individerna att skydda sig själva och sin egendom. Bostadsrättsinnehavarna i Kviberg har haft problem med skadegörelse, stölder och vandalisering. Det är förståeligt att de vill skydda sig..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Kviberg

Dela artikeln

1514 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Boström, Någonstansska , stängslet, stå

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 5 minuter sedan

Fortsatt satsning på fornborg

GöteborgsPosten - 10 minuter sedan

Över 130 döda i attacker i Nigeria

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Våren knappt här – SMHI: Risk för gräsbränder

Det kan tyckas som snön just försvunnit – och att gräset inte borde kunna ta eld. Men nu utfärdar SMHI så kallad risk för gräsbrand..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Polen vill ha 89-åring utlämnad från Sverige

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Här är Volvos första elektriska lastbilar

Här skrivs världshistoria. Volvos första el-lastbilar för kommersiellt bruk, en sopbil och en distributionsbil, överlämnades på tisdagen till sina beställare. Redan nästa vecka kan Göteborgarna se den tysta sopbilen glida fram på gatorna i centrum..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Fyra skadade efter lavin i sydvästra Schweiz

Mellan tio och tolv skidåkare har begravts av en lavin i de schweiziska Alperna, enligt lokala myndigheter. Fyra personer har skadats, varav en livshotande, uppger polisen..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Sju barn omkom i brand i Kanada

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Swenn-Larsson trea – Myhrer mot ny andraplats

Sverige hade tre åkare med i Stockholms parallellslalomtävling. Anna Swenn-Larsson, Frida Hansdotter och André Myhrer kommer att ta två pallplatser och en fjärdeplats i Hammarbybacken – men ingen seger. Swenn-Larsson besegrade Hansdotter i match om tredjeplatsen, och Myhrer lär bli tvåa efter att ha kört bort sig i det första finalåket..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Gustafsson ersätter Hodor

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

"Jag har spelat mördare utan att ha mördat någon"

Hur växer ett äkta par och en familj efter att mamman fått beskedet att hon drabbats av en obotlig sjukdom? Det avhandlas i den norska filmen "Håp" med Stellan Skarsgård och Andrea Braein Hovig i huvudrollerna. Filmen spelas in just nu i Trollhättan.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.