Affärsvärlden > Ekonomi

Saturday, 15 December, 21:39

Liknande nyheter

Taggar: De små, värdebolagens, vecka
YLE - 09 aug 16 kl. 03:47

Glada vi till skolan gå – i morgon eller om en vecka

Barn och unga i Åbo hinner ännu njuta av sommaren, men i Lojo, Vichtis och Uleåborg börjar de svenska skolorna redan på onsdag. Sommarlovets längd varierar stort mellan olika kommuner. Åbo hör till de sista som inleder höstterminen - först den 18 augusti - mer än en vecka efter de tidigaste kommunerna.

YLE - 29 okt 16 kl. 10:42

Vintern kommer med ett brak – det kan snöa ordentligt nästa vecka

Nästa vecka för ett lågtryck med sig kallare väder i hela landet. Senast nu lönar det sig att byta till vinterdäck. Den milda hösten ser ut att ta slut och nästa vecka blir det vinter på riktigt.

Alliansfritt Sverige - 22 jan 12 kl. 11:36

"Bu eller blä?" vecka 3PREMIÄR. Alliansfritt Sverige arbetar ständigt med utveckling av bloggen och idag introducerar vi ett nytt koncept (oroa er inte, det går fortfarande ut på grisbrottning med Alliansen). Vi kommer att sammanfatta den gångna veckan i "Bu eller blä?

Dagen - 25 jan 12 kl. 03:00

En vecka är inte tillräckligt

Tom Lehrer, som på 1960-talet hade stora framgångar med sina satiriska texter om samtida förhållanden i USA och i världen, driver i en av sina sånger med "Nationella broderskapsveckan". Den syftade till att överbrygga motsättningarna i det amerikanska samhället, inte minst mellan svarta och vita. Slutraderna lyder i fri översättning: "Det är bara en vecka.

Alliansfritt Sverige - 29 jan 12 kl. 16:00

"Bu eller blä?" vecka 4


USCH. "Bu eller blä?" har återkommit för att summera vecka 4.

Magazin24 - 17 maj 12 kl. 08:32

Dags för en vecka i kulturens tecken

På måndag den 21 maj är det premiär för Kulturveckan i Arboga. Det blir en vecka fylld med musik, konst, teater och mycket annat. Under hela vecka 21 kommer arbogaborna att kunna njuta av kultur i alla dess former, då Arboga Kommun arrangerar Kulturveckan.

Barometern - 12 sep 13 kl. 08:22

Äpplet hyllas i en hel vecka

Äpplet står i fokus när Bygdens Vecka arrangeras i Torsås kommun den 16-21 september.
Ett besök av en pomolog är en av höjdpunkterna. Hösten 2012 körde Bygdens Marknad en satsning på Bygdens Vecka.

Magazin24 - 13 sep 13 kl. 13:25

Try-out-vecka i Hallsta

Nästa vecka har Hallstahammars hockeyklubb en try-out-vecka, vilket innebär att de välkomnar seniorspelare att komma och träna med dem. Vecka 38 anordnar Hallstahammars hockeyklubb en så kallad try-out-vecka. ?

YA - 07 maj 14 kl. 07:00

Åtal mot Tomelillakvinna väntas nästa vecka

Nästa vecka väntas åtalet mot en Tomelillakvinna som misstänks för mordförsök mot en man i mars i år lämnas in till rätten. Enligt åklagaren är utredningsarbetet nu klart. Och under tisdagen meddelade kvinnans försvarare att man accepterar ytterligare en veckas häktning.

YLE - 15 maj 14 kl. 11:15

Sommarvärme utlovas nästa vecka

Vädret blir varmare i hela landet och på måndag väntas kvicksilvret ställvis åtminstone i söder stiga till över 25 grader. Vid kusten blir det kanske inte fullt så varmt till följd av det kalla havsvattnet. Yles meteorolog Toni Hellinen säger att man kan börja tala om shortsväder nästa vecka.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - Igår: 13:18

Bank får draghjälp av Gardell

Stockholmsbörsen fortsatte nedåt på fredagen med kurstapp för bland annat industri och råvaror, medan defensiva sektorer som teleoperatörer klarade sig bäst. Nordea steg efter uttalanden i finsk affärspress från finansmannen Christer Gardell..

Affärsvärlden - Igår: 16:12

Veckans småbolagsvinnare

Energilagringsbolaget Saltx och labtechbolaget Inhalation Sciences tillhörde vinnarna bland de mindre bolagen under en generellt hyfsad börsvecka där kurserna fick stöd av förhoppningar kring USA och Kinas handelskonflikt..

Affärsvärlden - Igår: 15:58

”Snapsvisa förbinder folk i glädje”

Välkänd melodi, kort text och fyndig avrundning. Enligt visforskaren har en bra snapsvisa tre tydliga beståndsdelar..

Affärsvärlden - Igår: 13:05

H&M väntas öka sin försäljning

På måndag presenterar klädjätten H&M försäljningsrapporten för fjärde kvartalet. Då väntas också positiva siffror, i alla fall enligt analytikerna..

Affärsvärlden - Igår: 15:03

Londonaktör tar position i Cinnober - säger nej till bud

En eventdriven förvaltningsaktör i London har tagit en position om runt 8 procent av kapitalet i Cinnober och kommer att säga nej till Nasdaqs bud..

Affärsvärlden - Igår: 13:29

Intern FI-granskning efter dokumentsutlämning till SvD

Finansinspektionen har inlett en intern rättslig prövning med syfte att säkerställa att ett utlämningsärende till tidningen Svenska Dagbladet hanterades på ett korrekt sätt..

Affärsvärlden - Igår: 14:02

Så lyckas Skanskas nye vd

BÖRSSPANING Vad kan vi förvänta oss för avkastning i Skanska-aktien under nye vd:n Anders Danielsson? Affärsvärlden tar sig an problemet på ett minst sagt udda sätt..

Affärsvärlden - Igår: 11:08

Bred nedgång med bilrelaterat i botten

Stockholmsbörsen inledde veckans sista handelsdag med en tydlig nedgång som var något större än vad förhandeln hade indikerat..

Affärsvärlden - Igår: 11:16

Kina plockar bort strafftullar på bilar från USA

Kinas finansdepartement uppger på fredagen att de kommer att ta bort strafftullarna på bilar och bildelar från USA från den 1 januari 2019..

Affärsvärlden - Igår: 10:52

Analytiker: "Stora utmaningar för Autoliv och Veoneer"

Deutsche Bank har tagit ett helhetsgrepp på en rad fordons- och fordonsteknikbolag i en ny sektorrapport. Bankens beskriver sin inställning som "försiktig" mot bakgrund rådande makrooro, men också med den mer långsiktiga utvecklingen mot elektrifierade och självkörande fordon i åtanke..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.