Dagensanalys.se > Ekonomi

Tuesday, 11 December, 23:09

Dagensanalys.se - 14 nov 18 kl. 23:12

Tre SEO-trender inför nästa år som du måste ha koll påAtt blidka sökmotorerna är en av de viktigaste delarna i alla marknadsstrategier. Allt fler söker och Google vill närma sig händelserna som sker efter. Att vara ”sökvänlig” är inte längre bara något som är bra, utan ett krav. Här är fyra trender som du måste ha koll på inför nästa år. 1.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
SEO, Google, Numera, SEMRush, Moz, WebSite Auditor, Speed, SERP, Enligt, BuzzSumo, GDPR

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tre, SEO-trenderinför nästa , årsom du måste ha , koll på
Magazin24 - 26 okt 11 kl. 16:24

Sport i kväll - tre händelser att ha koll på

I dag är det tre ishockeymatcher att hålla koll på. 1 Surahammars IF spelar borta mot IFK Ore klockan 19.00 i Furudals Hockeycenter.

Magazin24 - 19 okt 11 kl. 17:00

Sport i kväll - tre händelser att ha koll på

I dag är det tre ishockeymatcher att hålla koll på. Vi bevakar Surahammars IF möte mot topplaget Hudiksvalls HC. 1 Surahammars IF spelar hemma mot Hudiksvalls HC klockan 19.

IDG - 06 jan 15 kl. 19:01

CES-mässan har öppnat - här är tre tydliga trender för 2015

Nu har den gigantiska prylmässan CES slagit upp portarna och M3 är på plats. Några tydliga trender dominerar mässan i år..

IDG - 15 apr 16 kl. 06:15

Tre trista trender inom webbdesign – gör inte så här!


Enformiga sajter, dåligt innehåll och internt perspektiv. Det är tre brister hos webbplatser generellt i dag, anser Martin Roos, creative director på digitalbyrån Oxys..

DI - 20 jun 18 kl. 07:24

Tre punkter att ha koll på innan börsöppningen

Här är tre saker att hålla koll på i dag..

DI - 21 jun 18 kl. 07:39

Tre punkter att ha koll på i dag

Här är tre saker att hålla koll på i dag.  .

Magazin24 - 30 sep 11 kl. 12:54

Sport i kväll - tre händelser att ha koll på

Nu drar innebandyn i gång och i kväll är det tre matcher som spelas. 1 Herrarnas division 2 drar igång. IFK Arboga IBK spelar mot Tillberga IK klockan 19.

Magazin24 - 30 nov 11 kl. 15:46

Tre ishockeymatcher att ha koll på

Tre ishockeymatcher Magazin24 bevakar i kväll. 1. I kväll spelar IFK Arboga borta mot Mjölby HC.

SR - 21 jun 14 kl. 20:14

Matchens tre stjärnor: ”Full koll på allting”

Radiosportens expert Richard Henriksson listar de tre bästa spelarna i matchen mellan Argentina och Iran..

Sydsvenskan - 03 jan 18 kl. 05:30

Tre spelare att ha koll på i januariturnén

Fotbollslandslaget inleder året med januariturnén. Här är tre spelare värda att hålla ett extra öga på i Abu Dhabi enligt den allsvenska experten Anders Andersson. Med ett fotbolls-VM som stundar så är januariturnén i Abu Dhabi den stora chansen för fle.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

Pushnotiser fungerar riktigt bra om du gör det rätt

Innan du drar igång en strategi för att aktivera push-notiser måste du ha koll på din relation med konsumenten. Att integreras med konsumentens upplevda hemma-miljö kan vara känsligt. Helt plötsligt dyker du upp med ett erbjudande i webbläsarfönstret utan att konsumenten befinner sig på dina sidor.

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

Konsumenter ratar reviews som är mer än 3 månader gamla

När det kommer till reviews/recensioner så är det en färskvara. Över 40 procent säger att de bara tittar på recensioner som är från högst två veckor tillbaka. Hela 85 procent säger att recensioner som är 3 månader gamla är förlegade och irrelevanta, enligt en kartläggning som genomförts i USA bland 1.

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

Facebook testar annonser i sin sök

Facebooks agenda är att klämma in annonser i samtliga vrån på Facebook. Senast är nu deras egna sökmotor. Annonser i sökresultaten testas nu på några marknader.

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

Sociala medier nu förbi tidningar som nyhetskälla – tv är störst

I Trump-styrda USA har sociala medier seglat förbi tidningar som den största källan för nyheter. Bakom upptäckten finner vi Pew Research som kartlagt hur många som läser nyheter på sociala medier versus papperstidningar. Enligt resultatet är det 20 procent som läser på sociala medier och bara 16 procent i tidningar.

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

Hubspot har numera en fond som riktas till ”Customer-First Startups”

Över 270 miljoner kronor ska delas ut till företag som vill förbättra och utveckla kundupplevelser som placerar kunden i första rum. Lyssna också: Intervju med internationella marknadschefen för Hubspot Här kan du läsa deras pressmeddelande och få information om du kan söka: HubSpot announced today the launch of HubSpot Ventures, a $30 million fund that aims to bolster and expand the impact of startups focused not just on growing bigger, but on growing better. Through the venture fund, HubSpot will seek out companies that take the long-view on success by putting their customers first, investing in an inclusive company culture and delivering highly differentiated products.

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

OutSystems fortsätter sin satsning i Norden och rekryterar svenskt

OutSystems har anställt två för att stärka sin roll som den ledande low-code aktören även i Sverige. Jörgen Simon med en bakgrund som bland annat Partner Director Nordic hos Alteryx, SDL plc och Qliktech samt Business Director för TietoEnator Healthcare i Nederländerna är sedan i början av hösten ny nordisk chef för ”Channel and Alliances”. Och han säger såhär om sin nya tjänst hos OutSystems: – Jag valde att börja på OutSystems for att det är ett av de få europeiska high-tech företagen som expanderar stenhårt på marknaden och den snabba tillväxtfas som vi befinner oss i passar mig perfekt.

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

Intellecta rekryterar nya talanger

Intellecta har rekryterat Andreas Ericson och Linus Areng. Andreas Ericson är senior skribent, redaktör och rådgivare med bakgrund inom opinionsjournalistik och på tankesmedjor. Han är civilekonom och drev tidigare det liberala samhällsmagasinet Neo.

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

Lägst förtroende för sociala medier

Svenskarna har dock störst förtroende för bankerna när det kommer till hanteringen av deras privata data – Lägst är förtroendet för sociala plattformar. Detta visar en ny Sifo-undersökning som NTT Security låtit genomföra. Undersökningen visar även vilken typ av företag som svenskarna har mest förtroende för när det gäller förmågan att hantera personuppgifter.

Dagensanalys.se - 10 timmar sedan

”För tryckta medier blev november en katastrofmånad”

Nedgången för tryckta medier ökade på bred front och tuffast under månaden hade kategorin fackpress som backade med 25,6 procent. Totalt förmedlades under november drygt 1,3 miljarder kronor, anger Sveriges Mediebyråer. Medieinvesteringarna, förmedlade via Sveriges Mediebyråers medlemmar, landade på en oförändrad nivå under november, jämfört med samma period föregående år.

Dagensanalys.se - 10 timmar sedan

Allt fler shoppar via mobilen avslöjar ny rapport från Salesforce

Rapporten, som ger marknadsförare insikter i dagens konsumentbeteenden, avslöjar bland annat att mobilen fortsätter dominera handeln. Salesforce har analyserat miljontals konsumenter i över 30 länder som köpt varor från plattformar som använder Commerce Cloud, flera miljarder konsumentinteraktioner med Marketing Cloud och miljontals ärenden som hanterats av Service Cloud. Majoriteten av konsumenterna använde mobilen under Black Friday och Cyber Monday för att söka efter och köpa produkter.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.