Dagensanalys.se > Ekonomi

Sunday, 17 February, 10:26

Dagensanalys.se - 14 nov 18 kl. 23:12

Tre SEO-trender inför nästa år som du måste ha koll påAtt blidka sökmotorerna är en av de viktigaste delarna i alla marknadsstrategier. Allt fler söker och Google vill närma sig händelserna som sker efter. Att vara ”sökvänlig” är inte längre bara något som är bra, utan ett krav. Här är fyra trender som du måste ha koll på inför nästa år. 1.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
SEO, Google, Numera, SEMRush, Moz, WebSite Auditor, Speed, SERP, Enligt, BuzzSumo, GDPR

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tre, SEO-trenderinför nästa , årsom du måste ha , koll på
Magazin24 - 26 okt 11 kl. 16:24

Sport i kväll - tre händelser att ha koll på

I dag är det tre ishockeymatcher att hålla koll på. 1 Surahammars IF spelar borta mot IFK Ore klockan 19.00 i Furudals Hockeycenter.

Magazin24 - 19 okt 11 kl. 17:00

Sport i kväll - tre händelser att ha koll på

I dag är det tre ishockeymatcher att hålla koll på. Vi bevakar Surahammars IF möte mot topplaget Hudiksvalls HC. 1 Surahammars IF spelar hemma mot Hudiksvalls HC klockan 19.

IDG - 06 jan 15 kl. 19:01

CES-mässan har öppnat - här är tre tydliga trender för 2015

Nu har den gigantiska prylmässan CES slagit upp portarna och M3 är på plats. Några tydliga trender dominerar mässan i år..

IDG - 15 apr 16 kl. 06:15

Tre trista trender inom webbdesign – gör inte så här!


Enformiga sajter, dåligt innehåll och internt perspektiv. Det är tre brister hos webbplatser generellt i dag, anser Martin Roos, creative director på digitalbyrån Oxys..

DI - 20 jun 18 kl. 07:24

Tre punkter att ha koll på innan börsöppningen

Här är tre saker att hålla koll på i dag..

DI - 21 jun 18 kl. 07:39

Tre punkter att ha koll på i dag

Här är tre saker att hålla koll på i dag.  .

Magazin24 - 30 sep 11 kl. 12:54

Sport i kväll - tre händelser att ha koll på

Nu drar innebandyn i gång och i kväll är det tre matcher som spelas. 1 Herrarnas division 2 drar igång. IFK Arboga IBK spelar mot Tillberga IK klockan 19.

Magazin24 - 30 nov 11 kl. 15:46

Tre ishockeymatcher att ha koll på

Tre ishockeymatcher Magazin24 bevakar i kväll. 1. I kväll spelar IFK Arboga borta mot Mjölby HC.

SR - 21 jun 14 kl. 20:14

Matchens tre stjärnor: ”Full koll på allting”

Radiosportens expert Richard Henriksson listar de tre bästa spelarna i matchen mellan Argentina och Iran..

Sydsvenskan - 03 jan 18 kl. 05:30

Tre spelare att ha koll på i januariturnén

Fotbollslandslaget inleder året med januariturnén. Här är tre spelare värda att hålla ett extra öga på i Abu Dhabi enligt den allsvenska experten Anders Andersson. Med ett fotbolls-VM som stundar så är januariturnén i Abu Dhabi den stora chansen för fle.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - Igår: 19:28

Apple köper analysföretaget DataTiger

DataTiger hjälper sina kunder att skräddarsy marknadsföringssystem så att de kan maximera analysnyttan. Enligt DataTiger är data och analys “the fastest and easiest way to increase retention and monetisation”. Och tillägger “with our platform you can individually optimize the marketing flows for your customers in real-time across all channels.

Dagensanalys.se - Igår: 15:11

Nu tar Adobe personaliseringen till de fysiska butikerna

Företags konkurrenskraft och kundlojalitet bygger i dag i allt större utsträckning på personaliserade kundupplevelser. Nya funktioner i Adobe Experience Manager gör det nu möjligt att erbjuda digitala upplevelser som följer kunderna på alla skärmar de möter – även i fysiska butiker. Den digitala utvecklingen bidrar i snabb takt till nya kundbeteenden.

Dagensanalys.se - Igår: 15:14

Schibsted först i Norden med en AR-annonsprodukt

Nu lanserar Schibsted ett nytt format som tar annonsörer ännu närmre sin målgrupp. Genom att blanda den digitala och fysiska världen kan Augmented Reality (AR) skapa både ökat engagemang och stärkt betalningsvilja. om första medieaktör i Norden erbjuder nu Schibsted Sales & Inventory (SSI) en standardiserad AR-annonsprodukt.

Dagensanalys.se - I förrgår: 05:17

Dela listor i LinkedIn Sales Navigator och mer i senaste uppdateringen

LinkedIn har uppdaterat sin Sales Navigator med nya funktioner som gör det möjligt att bland annat dela prospeklistor med kollegor. LinkedIn är ett trevlig häng för dig som söker jobb eller vill vidga ditt nätverk. Det är också ett verktyg för rekryterare och säljare av olika produkter och tjänster.

Dagensanalys.se - I förrgår: 04:53

TikTok lanserar sponsrade videoklipp

Nu kan alla annonsörer nå ut till TikToks unga publik genom att visa målgruppsanpassade videoklipp. Ett första test av “Sponsored” innehåll dök upp från cykelmärket Specialized på TikTok. Rolling through TikTok and got an ad from Specialized Bikes that just takes you to their profile when you tap “Learn more” but then brings up “video ads do not support this feature” when you tap on the promoted music track.

Dagensanalys.se - I förrgår: 04:43

SurveyMonkey integreras med Microsoft

Gör-det-själv-verktyget SurveyMonkey och Microsoft är numera samarbetspartners. Tanken är att användare av Microsofts plattformar numera ska kunna lyfta in feedback från sina kunder direkt in i sin vanliga miljö. “Combining the insights from customer and employee feedback with operational information from Power BI can help customers transform their businesses,” kommenterar SurveyMonkey.

Dagensanalys.se - I förrgår: 19:49

Så här ska Amazon få sin AI-assistent att bli ännu smartare

Även om Amazons Alexa redan har 80.000 skills (tänk appar) vill man nu öka takten så att AI-assistenten blir ännu smartare. Nu kan nämligen vem som helst (ja, även du) börja koda skills för Alexa.

Dagensanalys.se - I förrgår: 17:00

Nu ska föräldrar få hjälp att fatta E-sport

Inet har sedan tidigare ingått i ett treårigt samarbete med Female Legends målet är bland andra att på ett pedagogiskt vis ge föräldrar och andra vuxna en bättre förståelse för tävlingsinriktade tv- och datorspel. – Vi tycker att det är viktigt att vuxenvärlden skaffar sig större insyn i e-sporten, så att fler engagerar sig och bidrar till en bättre miljö online, säger Johan Wahlberg, marknads- och försäljningschef på Inet. Inet har sedan tidigare ingått i ett treårigt samarbete med Female Legends för att kämpa för en mer inkluderande e-sport genom projektet Framtidens e-sport.

Dagensanalys.se - I förrgår: 16:11

En analytiker i teamet – så viktigt!

Oavsett bransch och vilken kundupplevelse du arbetar med – är dessa tips guld värda! I detta avsnitt av Growthpodden får du svar på hur du ska ta hjälp för att driva digital transformation. Dessutom berättar man vilka kompetenser du behöver ha med dig på den resan och varför det är så viktigt att ha en analytiker med i teamet.

Dagensanalys.se - I förrgår: 15:31

Ny marknads- och försäljningschef på Åhléns

Cecilia Mortimer Meurling, nuvarande försäljningschef på Åhléns, får en ny roll som marknads- och försäljningschef. c – För att hela tiden kunna utveckla mötet med våra kunder lever vi i ständig förändring. Genom ett gemensamt ledarskap för marknad och försäljning tar vi tillvara potentialen i Åhléns starka varumärke, samtidigt som vi förstärker våra försäljningsinsatser.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.