Dagensanalys.se > Ekonomi

Sunday, 17 February, 11:09

Dagensanalys.se - 14 nov 18 kl. 23:06

Vår skribent Olle F. Ringensons bok är nominerad till Årets MarknadsföringsbokPå måndag 19 november korar Sveriges Marknadsförbund 2018 års marknadsföringsbok. Vår skribent Olle F. Ringenson är nominerad med sin bok Marknadsföring Inifrån. Olle F. Ringenson publicerade sin bok Marknadsföring Inifrån tillsammans med Dagensanalys.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Olle, Årets Marknadsföringsbok, Sveriges Marknadsförbund, Marknadsföring Inifrån, Dagensanalys, Olles

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vår skribent, OlleF , Ringensons, bokär , nomineradtill , Årets Marknadsföringsbok
Dalarnas tidningar - 04 aug 14 kl. 13:06

22-årige Olle skrev Årets hembygdsbok

Det var i våras som Dalarnas Forminnes- och Hembygdsförbund korade Olle Tranbergs bok "Berga och Åsen - folk och gårdar i Berga och Åsen" till Årets hembygdsbok i Dalarna 2013. Boken, vilken getts ut i samverkan med Transtrands hembygdsförening, är en dokumentation av människor och gårdar i de bägge Transtrandsbyarna under 500 års tid..

Dagensanalys.se - 09 mar 17 kl. 12:33

Olle F. förklarar: Åk på kongress minst en gång om året

Kongressprogram är ofta tråkiga. 20-minutersrabbel om avlägsna ämnen, knepigt att höra och förstå, alldeles för lätt att nicka till. Ändå är kongresser oändligt populära.

Dagensanalys.se - 29 jun 17 kl. 12:30

Olle F. förklarar: Det finns nycklar till de flesta lås

När vi skaffade oss ett fritidshem i Roslagen med storskogen in på knuten var vår tvillingdotter Helene, 9 år, beredd att omedelbart pröva lyckan i svampskogen. Hon och jag gav oss ut med korg i hand. Vi kunde snabbt konstatera att kantareller var de enda svampar som vi vågade äta av vår första skörd.

Dagensanalys.se - 12 mar 18 kl. 11:19

Olle F. förklarar: Gammalt och nytt måste kunna blandas

Det äldsta huset i Norrtälje är en vacker, nymålad länga som en gång i världen rymde Norrtälje gevärsfaktori, rikets främsta vapensmedja. Nu står det Roslagsmuseet på skylten, men huset är tomt sedan tio år. Pengarna tog slut, golven bågnade och revs upp, den temperaturanpassade lagerbyggnaden fylldes med prylar och såldes för att hyras på nytt.

BT - 12 dec 14 kl. 11:40

Olle Blomqvist lussade med sin bok

Några tusen år av samlad yrkeserfarenhet på Ellos. Och alla fick varsitt exemplar av grundarens biografi. I går delade Olle Blomqvist ut sin bok till alla anställda och till medlemmarna i pensionärsföreningen.

Kristianstadsbladet - 14 sep 11 kl. 06:30

Olle - överlevaren

Vill vi verkligen veta allt detta om Olle Ljungström? undrar Christer Paulstrup efter att ha läst hans klippbok med historier och bilder. En sak blir dock tydlig.

Skånskan - 27 jul 16 kl. 18:00

Lysande skribent om krig och moral

Recension/litteratur I reportageboken Mannen från Harem åker han till Syrien för att prata med folk som har påverkats av kriget och de som aktivt deltagit i det. Sidea vill förstå hur människor tvingas handla mot sina principer eller agerar drivna av en stark tro. BOK
Mannen från Harem
Författare: Emanuel Sidea
Förlag: Natur & KulturInför sin förra bok Skräck och avsky i euroland (2013) reste journalisten Emanuel Sidea från Aten, till Rom och vidare till Madrid och intervjuade servitriser, byggarbetare och trädgårdsarbetare om hur den ekonomiska krisen hade drabbat dem.

Dagensanalys.se - 07 feb 18 kl. 21:53

Olle F. förklarar: Det handlar om förtroende för dagens influencers

Arthur Godfrey, det var hans namn. Den rödhåriga, fräkniga. fyrkantiga irländaren som log så varmt och övertygande.

Kristianstadsbladet - 14 nov 12 kl. 09:29

För första gången ber Olle om respekt

Foto: Scanpix
Hösten drar sina sista suckar över nordöstra Skånes böljande bergskedja. Det är vackert och stämningsmättat. Och det är i de här trakterna Lasse Stefanz-sångaren Olle Jönsson bryter sin tystnad mot omvärlden och hör av sig till sin hemmatidning.

Skånskan - 08 jan 16 kl. 10:34

Lundbergs bok gräver i glappet

Recension BOK
Jag rör mig mot en nollpunkt där allt är du. Anteckningar om dikten
Författare: Kristian Lundberg
Förlag: EllerströmsKristian Lundberg har ett gudabenådat förhållande till sitt eget språk. Det är åtminstone vad man tror när man läser det han skriver.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - Igår: 19:28

Apple köper analysföretaget DataTiger

DataTiger hjälper sina kunder att skräddarsy marknadsföringssystem så att de kan maximera analysnyttan. Enligt DataTiger är data och analys “the fastest and easiest way to increase retention and monetisation”. Och tillägger “with our platform you can individually optimize the marketing flows for your customers in real-time across all channels.

Dagensanalys.se - Igår: 15:11

Nu tar Adobe personaliseringen till de fysiska butikerna

Företags konkurrenskraft och kundlojalitet bygger i dag i allt större utsträckning på personaliserade kundupplevelser. Nya funktioner i Adobe Experience Manager gör det nu möjligt att erbjuda digitala upplevelser som följer kunderna på alla skärmar de möter – även i fysiska butiker. Den digitala utvecklingen bidrar i snabb takt till nya kundbeteenden.

Dagensanalys.se - Igår: 15:14

Schibsted först i Norden med en AR-annonsprodukt

Nu lanserar Schibsted ett nytt format som tar annonsörer ännu närmre sin målgrupp. Genom att blanda den digitala och fysiska världen kan Augmented Reality (AR) skapa både ökat engagemang och stärkt betalningsvilja. om första medieaktör i Norden erbjuder nu Schibsted Sales & Inventory (SSI) en standardiserad AR-annonsprodukt.

Dagensanalys.se - I förrgår: 05:17

Dela listor i LinkedIn Sales Navigator och mer i senaste uppdateringen

LinkedIn har uppdaterat sin Sales Navigator med nya funktioner som gör det möjligt att bland annat dela prospeklistor med kollegor. LinkedIn är ett trevlig häng för dig som söker jobb eller vill vidga ditt nätverk. Det är också ett verktyg för rekryterare och säljare av olika produkter och tjänster.

Dagensanalys.se - I förrgår: 04:53

TikTok lanserar sponsrade videoklipp

Nu kan alla annonsörer nå ut till TikToks unga publik genom att visa målgruppsanpassade videoklipp. Ett första test av “Sponsored” innehåll dök upp från cykelmärket Specialized på TikTok. Rolling through TikTok and got an ad from Specialized Bikes that just takes you to their profile when you tap “Learn more” but then brings up “video ads do not support this feature” when you tap on the promoted music track.

Dagensanalys.se - I förrgår: 04:43

SurveyMonkey integreras med Microsoft

Gör-det-själv-verktyget SurveyMonkey och Microsoft är numera samarbetspartners. Tanken är att användare av Microsofts plattformar numera ska kunna lyfta in feedback från sina kunder direkt in i sin vanliga miljö. “Combining the insights from customer and employee feedback with operational information from Power BI can help customers transform their businesses,” kommenterar SurveyMonkey.

Dagensanalys.se - I förrgår: 19:49

Så här ska Amazon få sin AI-assistent att bli ännu smartare

Även om Amazons Alexa redan har 80.000 skills (tänk appar) vill man nu öka takten så att AI-assistenten blir ännu smartare. Nu kan nämligen vem som helst (ja, även du) börja koda skills för Alexa.

Dagensanalys.se - I förrgår: 17:00

Nu ska föräldrar få hjälp att fatta E-sport

Inet har sedan tidigare ingått i ett treårigt samarbete med Female Legends målet är bland andra att på ett pedagogiskt vis ge föräldrar och andra vuxna en bättre förståelse för tävlingsinriktade tv- och datorspel. – Vi tycker att det är viktigt att vuxenvärlden skaffar sig större insyn i e-sporten, så att fler engagerar sig och bidrar till en bättre miljö online, säger Johan Wahlberg, marknads- och försäljningschef på Inet. Inet har sedan tidigare ingått i ett treårigt samarbete med Female Legends för att kämpa för en mer inkluderande e-sport genom projektet Framtidens e-sport.

Dagensanalys.se - I förrgår: 16:11

En analytiker i teamet – så viktigt!

Oavsett bransch och vilken kundupplevelse du arbetar med – är dessa tips guld värda! I detta avsnitt av Growthpodden får du svar på hur du ska ta hjälp för att driva digital transformation. Dessutom berättar man vilka kompetenser du behöver ha med dig på den resan och varför det är så viktigt att ha en analytiker med i teamet.

Dagensanalys.se - I förrgår: 15:31

Ny marknads- och försäljningschef på Åhléns

Cecilia Mortimer Meurling, nuvarande försäljningschef på Åhléns, får en ny roll som marknads- och försäljningschef. c – För att hela tiden kunna utveckla mötet med våra kunder lever vi i ständig förändring. Genom ett gemensamt ledarskap för marknad och försäljning tar vi tillvara potentialen i Åhléns starka varumärke, samtidigt som vi förstärker våra försäljningsinsatser.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.