Dagensanalys.se > Ekonomi

Wednesday, 12 December, 00:00

Dagensanalys.se - 14 nov 18 kl. 23:06

Vår skribent Olle F. Ringensons bok är nominerad till Årets MarknadsföringsbokPå måndag 19 november korar Sveriges Marknadsförbund 2018 års marknadsföringsbok. Vår skribent Olle F. Ringenson är nominerad med sin bok Marknadsföring Inifrån. Olle F. Ringenson publicerade sin bok Marknadsföring Inifrån tillsammans med Dagensanalys.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Olle, Årets Marknadsföringsbok, Sveriges Marknadsförbund, Marknadsföring Inifrån, Dagensanalys, Olles

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vår skribent, OlleF , Ringensons, bokär , nomineradtill , Årets Marknadsföringsbok
Dalarnas tidningar - 04 aug 14 kl. 13:06

22-årige Olle skrev Årets hembygdsbok

Det var i våras som Dalarnas Forminnes- och Hembygdsförbund korade Olle Tranbergs bok "Berga och Åsen - folk och gårdar i Berga och Åsen" till Årets hembygdsbok i Dalarna 2013. Boken, vilken getts ut i samverkan med Transtrands hembygdsförening, är en dokumentation av människor och gårdar i de bägge Transtrandsbyarna under 500 års tid..

Dagensanalys.se - 09 mar 17 kl. 12:33

Olle F. förklarar: Åk på kongress minst en gång om året

Kongressprogram är ofta tråkiga. 20-minutersrabbel om avlägsna ämnen, knepigt att höra och förstå, alldeles för lätt att nicka till. Ändå är kongresser oändligt populära.

Dagensanalys.se - 29 jun 17 kl. 12:30

Olle F. förklarar: Det finns nycklar till de flesta lås

När vi skaffade oss ett fritidshem i Roslagen med storskogen in på knuten var vår tvillingdotter Helene, 9 år, beredd att omedelbart pröva lyckan i svampskogen. Hon och jag gav oss ut med korg i hand. Vi kunde snabbt konstatera att kantareller var de enda svampar som vi vågade äta av vår första skörd.

Dagensanalys.se - 12 mar 18 kl. 11:19

Olle F. förklarar: Gammalt och nytt måste kunna blandas

Det äldsta huset i Norrtälje är en vacker, nymålad länga som en gång i världen rymde Norrtälje gevärsfaktori, rikets främsta vapensmedja. Nu står det Roslagsmuseet på skylten, men huset är tomt sedan tio år. Pengarna tog slut, golven bågnade och revs upp, den temperaturanpassade lagerbyggnaden fylldes med prylar och såldes för att hyras på nytt.

BT - 12 dec 14 kl. 11:40

Olle Blomqvist lussade med sin bok

Några tusen år av samlad yrkeserfarenhet på Ellos. Och alla fick varsitt exemplar av grundarens biografi. I går delade Olle Blomqvist ut sin bok till alla anställda och till medlemmarna i pensionärsföreningen.

Kristianstadsbladet - 14 sep 11 kl. 06:30

Olle - överlevaren

Vill vi verkligen veta allt detta om Olle Ljungström? undrar Christer Paulstrup efter att ha läst hans klippbok med historier och bilder. En sak blir dock tydlig.

Skånskan - 27 jul 16 kl. 18:00

Lysande skribent om krig och moral

Recension/litteratur I reportageboken Mannen från Harem åker han till Syrien för att prata med folk som har påverkats av kriget och de som aktivt deltagit i det. Sidea vill förstå hur människor tvingas handla mot sina principer eller agerar drivna av en stark tro. BOK
Mannen från Harem
Författare: Emanuel Sidea
Förlag: Natur & KulturInför sin förra bok Skräck och avsky i euroland (2013) reste journalisten Emanuel Sidea från Aten, till Rom och vidare till Madrid och intervjuade servitriser, byggarbetare och trädgårdsarbetare om hur den ekonomiska krisen hade drabbat dem.

Dagensanalys.se - 07 feb 18 kl. 21:53

Olle F. förklarar: Det handlar om förtroende för dagens influencers

Arthur Godfrey, det var hans namn. Den rödhåriga, fräkniga. fyrkantiga irländaren som log så varmt och övertygande.

Kristianstadsbladet - 14 nov 12 kl. 09:29

För första gången ber Olle om respekt

Foto: Scanpix
Hösten drar sina sista suckar över nordöstra Skånes böljande bergskedja. Det är vackert och stämningsmättat. Och det är i de här trakterna Lasse Stefanz-sångaren Olle Jönsson bryter sin tystnad mot omvärlden och hör av sig till sin hemmatidning.

Skånskan - 08 jan 16 kl. 10:34

Lundbergs bok gräver i glappet

Recension BOK
Jag rör mig mot en nollpunkt där allt är du. Anteckningar om dikten
Författare: Kristian Lundberg
Förlag: EllerströmsKristian Lundberg har ett gudabenådat förhållande till sitt eget språk. Det är åtminstone vad man tror när man läser det han skriver.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

Pushnotiser fungerar riktigt bra om du gör det rätt

Innan du drar igång en strategi för att aktivera push-notiser måste du ha koll på din relation med konsumenten. Att integreras med konsumentens upplevda hemma-miljö kan vara känsligt. Helt plötsligt dyker du upp med ett erbjudande i webbläsarfönstret utan att konsumenten befinner sig på dina sidor.

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

Konsumenter ratar reviews som är mer än 3 månader gamla

När det kommer till reviews/recensioner så är det en färskvara. Över 40 procent säger att de bara tittar på recensioner som är från högst två veckor tillbaka. Hela 85 procent säger att recensioner som är 3 månader gamla är förlegade och irrelevanta, enligt en kartläggning som genomförts i USA bland 1.

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

Facebook testar annonser i sin sök

Facebooks agenda är att klämma in annonser i samtliga vrån på Facebook. Senast är nu deras egna sökmotor. Annonser i sökresultaten testas nu på några marknader.

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

Sociala medier nu förbi tidningar som nyhetskälla – tv är störst

I Trump-styrda USA har sociala medier seglat förbi tidningar som den största källan för nyheter. Bakom upptäckten finner vi Pew Research som kartlagt hur många som läser nyheter på sociala medier versus papperstidningar. Enligt resultatet är det 20 procent som läser på sociala medier och bara 16 procent i tidningar.

Dagensanalys.se - 6 timmar sedan

Hubspot har numera en fond som riktas till ”Customer-First Startups”

Över 270 miljoner kronor ska delas ut till företag som vill förbättra och utveckla kundupplevelser som placerar kunden i första rum. Lyssna också: Intervju med internationella marknadschefen för Hubspot Här kan du läsa deras pressmeddelande och få information om du kan söka: HubSpot announced today the launch of HubSpot Ventures, a $30 million fund that aims to bolster and expand the impact of startups focused not just on growing bigger, but on growing better. Through the venture fund, HubSpot will seek out companies that take the long-view on success by putting their customers first, investing in an inclusive company culture and delivering highly differentiated products.

Dagensanalys.se - 8 timmar sedan

OutSystems fortsätter sin satsning i Norden och rekryterar svenskt

OutSystems har anställt två för att stärka sin roll som den ledande low-code aktören även i Sverige. Jörgen Simon med en bakgrund som bland annat Partner Director Nordic hos Alteryx, SDL plc och Qliktech samt Business Director för TietoEnator Healthcare i Nederländerna är sedan i början av hösten ny nordisk chef för ”Channel and Alliances”. Och han säger såhär om sin nya tjänst hos OutSystems: – Jag valde att börja på OutSystems for att det är ett av de få europeiska high-tech företagen som expanderar stenhårt på marknaden och den snabba tillväxtfas som vi befinner oss i passar mig perfekt.

Dagensanalys.se - 8 timmar sedan

Intellecta rekryterar nya talanger

Intellecta har rekryterat Andreas Ericson och Linus Areng. Andreas Ericson är senior skribent, redaktör och rådgivare med bakgrund inom opinionsjournalistik och på tankesmedjor. Han är civilekonom och drev tidigare det liberala samhällsmagasinet Neo.

Dagensanalys.se - 8 timmar sedan

Lägst förtroende för sociala medier

Svenskarna har dock störst förtroende för bankerna när det kommer till hanteringen av deras privata data – Lägst är förtroendet för sociala plattformar. Detta visar en ny Sifo-undersökning som NTT Security låtit genomföra. Undersökningen visar även vilken typ av företag som svenskarna har mest förtroende för när det gäller förmågan att hantera personuppgifter.

Dagensanalys.se - 10 timmar sedan

”För tryckta medier blev november en katastrofmånad”

Nedgången för tryckta medier ökade på bred front och tuffast under månaden hade kategorin fackpress som backade med 25,6 procent. Totalt förmedlades under november drygt 1,3 miljarder kronor, anger Sveriges Mediebyråer. Medieinvesteringarna, förmedlade via Sveriges Mediebyråers medlemmar, landade på en oförändrad nivå under november, jämfört med samma period föregående år.

Dagensanalys.se - 10 timmar sedan

Allt fler shoppar via mobilen avslöjar ny rapport från Salesforce

Rapporten, som ger marknadsförare insikter i dagens konsumentbeteenden, avslöjar bland annat att mobilen fortsätter dominera handeln. Salesforce har analyserat miljontals konsumenter i över 30 länder som köpt varor från plattformar som använder Commerce Cloud, flera miljarder konsumentinteraktioner med Marketing Cloud och miljontals ärenden som hanterats av Service Cloud. Majoriteten av konsumenterna använde mobilen under Black Friday och Cyber Monday för att söka efter och köpa produkter.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.