Affärsvärlden > Ekonomi

Saturday, 23 February, 07:30

Affärsvärlden - 14 nov 18 kl. 22:40

Fynda underleverantören till rabattANALYS. Fordonsunderleverantörens aktie har fallit omotiverat djupt. Affärsvärlden ser ett köpläge..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Analys

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fynda, underleverantörentill , rabatt
Dagens Medicin - 19 feb 19 kl. 14:42

Medhelp: Underleverantören är godkänd

Enligt Medhelp finns det, tvärtemot vad Daniel Forslund (L) påstår, ett skriftligt godkännande från Region Stockholm av underleverantören Medicall. Samtidigt står det klart att uppgifter om omkring 50 patienter har röjts..

DI - 09 nov 17 kl. 11:36

Underleverantören: ”Fordonsindustrin peakar"

Di frågade fyra chefer i underleverantörsbranschen om framtiden. .

DI - 21 nov 18 kl. 15:51

Underleverantören har fått nog av Oscar Properties: "Vi ses i tingsrätten"

En av Oscar Properties underleverantörer tar nu strid i rätten på grund av 1,5 miljoner kronor i uteblivna betalningar. “Vi har tröttnat. Vi får inga svar, inga pengar, inga besked.

Affärsvärlden - 26 mar 18 kl. 07:46

DI: Köp underleverantören

Den svenska fordonsunderleverantören Bulten står inför en ny tillväxtfas. Aktien har dessutom blivit 15 procent billigare i år och därmed är det köpläge..

YLE - 27 jun 17 kl. 19:38

Rapporter avslöjar: Åbovarvets underleverantörer har tveksamma arbetsförhållanden

Utländska arbetstagare har fått allt för liten lön av underleverantörer till Meyer Turku, framkom i de rapporter som Yle kommit åt. I en del av underleverantörsföretagen har man betalat löner som är under kollektivavtalet. I dokumenten framkommer att det finns brister i bokföringen av arbetstider, organisering av arbetshälsovård samt övertidsersättning.

Sydsvenskan - 05 mar 13 kl. 13:26

Underleverantör granskas

Efter Dafgårds spårning av den underleverantör som enligt företaget ska ha levererat hästkött från polska slakterier tar nu Livsmedelsverket som tillsynsmyndighet vid. Den svenska underleverantören ska nu granskas.

Affärsvärlden - 18 apr 13 kl. 09:13

Apple föll efter prognos från underleverantör

Apple föll 5,5 procent och stängde på 402:80 dollar i New York på onsdagskvällen. En intäktsprognos som var sämre än väntat från underleverantören Cirrus Logig pressade Apple-aktien..

Affärsvärlden - 20 aug 13 kl. 07:43

Apple ber underleverantör leverera två nya Iphones

Det amerikanska it-bolaget Apple har bett den taiwaneiska underleverantören Hon Hai Precision att leverera två nya Iphones i början av september..

DI - 29 nov 17 kl. 16:11

Saabs underleverantör får smäll på 110 miljoner

Underleverantören Lear Corporation åker på en rejäl smäll i sviterna av Saab Automobiles konkurs. Enligt en färsk dom ska Lear betala tillbaka de cirka 110 miljoner kronor bolaget fick när Saab var på obestånd. Men domen ska överklagas..

Affärsvärlden - 14 jan 19 kl. 10:26

Apples underleverantör varnar för intäktstapp

Apple-underleverantören Dialog Semiconductor uppger att intäkterna för det fjärde kvartalet preliminärt blev 431 miljoner dollar, vilket är i den nedre delen av det guidade intervallet på 430-470 miljoner dollar som kommunicerades i slutet av oktober..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

Börsplus: Sportamore-aktien lär pressas ytterligare - sälj

I hela e-handelssegmentet har förhoppningarna om högre lönsamhet skruvats ned rejält under hösten. När den synen sprider sig till Sportamore lär aktien pressas ytterligare..

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

”Det står högst på agendan”

INTERVJU. Rejlers vd Viktor Svensson ligger inte på latsidan. Efter ett år av städande går hans åtgärdsprogram nu in i fas två.

Affärsvärlden - 17 timmar sedan

Ingves: Bankerna var för naiva

Bankerna var för naiva när de klev in i Baltikum, anser riksbankschefen Stefan Ingves. Det gick helt enkelt för fort efter bankkrisen där för tio år sedan, säger han..

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

Kraft Heinz rasar i förhandeln på Wall Street

Handeln på New York-börserna såg på fredagseftermiddagen ut att inleda med något högre index, efter att samtliga tre huvudindex fallit 0,4 procent på torsdagen..

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

Fullvärderad förvärvare

ANALYS Addtech-avknoppningen Addlife har utvecklats starkt under bolagets knappa tre år på börsen. Från dagens nivåer är uppsidan begränsad..

Affärsvärlden - 17 timmar sedan

Brant fall för Elekta

Efter ett par dagar då bankerna tyngt index på Stockholmsbörsen sågs en vändning på fredagen, då de hårt prövade bankerna med Swedbank i täten rekylerade upp. Dagens förlorare var strålknivstillverkaren Elekta som föll tungt efter sin kvartalsrapport..

Affärsvärlden - 21 timmar sedan

Ingves ser "stora och ovanliga osäkerhetsmoment"

På den globala ekonomiska arenan är det främst handelskonflikten mellan USA och Kina som fortsatt är en riskfaktor, enligt Riksbankschefen Stefan Ingves..

Affärsvärlden - 17 timmar sedan

Volvo Cars backar i kvalitetsranking

Volvo hamnar i det nedre skiktet av den inflytelserika konsumenttidningen Consumer Reports årliga lista över de bästa och sämsta bilarna på USA-marknaden..

Affärsvärlden - 21 timmar sedan

Rekyl för Swedbank-aktien

Stockholmsbörsen har inlett fredagen med en tydlig uppgång där Swedbank har rekylerat upp efter den omfattande kursslakten tidigare i veckan. Håller nuvarande indexnivå i sig kan Stockholmsbörsen lägga ännu en uppgångsvecka till handlingarna..

Affärsvärlden - 21 timmar sedan

Momentum får ny huvudägare i Nordstjernan

Industriåterförsäljaren Momentum får en ny huvudägare när Nordstjernan i dag meddelat att de förvärvat A- och B-aktier motsvarande 4,2 procent av kapitalet och närmare 15,0 procent av rösterna i bolaget från den nuvarande ägaren Tisenhult-gruppen. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.