Affärsvärlden > Ekonomi

Thursday, 13 December, 09:13

Affärsvärlden - 14 nov 18 kl. 22:40

Fynda underleverantören till rabattANALYS. Fordonsunderleverantörens aktie har fallit omotiverat djupt. Affärsvärlden ser ett köpläge..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Analys

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fynda, underleverantörentill , rabatt
DI - 09 nov 17 kl. 11:36

Underleverantören: ”Fordonsindustrin peakar"

Di frågade fyra chefer i underleverantörsbranschen om framtiden. .

DI - 21 nov 18 kl. 15:51

Underleverantören har fått nog av Oscar Properties: "Vi ses i tingsrätten"

En av Oscar Properties underleverantörer tar nu strid i rätten på grund av 1,5 miljoner kronor i uteblivna betalningar. “Vi har tröttnat. Vi får inga svar, inga pengar, inga besked.

Affärsvärlden - 26 mar 18 kl. 07:46

DI: Köp underleverantören

Den svenska fordonsunderleverantören Bulten står inför en ny tillväxtfas. Aktien har dessutom blivit 15 procent billigare i år och därmed är det köpläge..

YLE - 27 jun 17 kl. 19:38

Rapporter avslöjar: Åbovarvets underleverantörer har tveksamma arbetsförhållanden

Utländska arbetstagare har fått allt för liten lön av underleverantörer till Meyer Turku, framkom i de rapporter som Yle kommit åt. I en del av underleverantörsföretagen har man betalat löner som är under kollektivavtalet. I dokumenten framkommer att det finns brister i bokföringen av arbetstider, organisering av arbetshälsovård samt övertidsersättning.

Sydsvenskan - 05 mar 13 kl. 13:26

Underleverantör granskas

Efter Dafgårds spårning av den underleverantör som enligt företaget ska ha levererat hästkött från polska slakterier tar nu Livsmedelsverket som tillsynsmyndighet vid. Den svenska underleverantören ska nu granskas.

Affärsvärlden - 18 apr 13 kl. 09:13

Apple föll efter prognos från underleverantör

Apple föll 5,5 procent och stängde på 402:80 dollar i New York på onsdagskvällen. En intäktsprognos som var sämre än väntat från underleverantören Cirrus Logig pressade Apple-aktien..

Affärsvärlden - 20 aug 13 kl. 07:43

Apple ber underleverantör leverera två nya Iphones

Det amerikanska it-bolaget Apple har bett den taiwaneiska underleverantören Hon Hai Precision att leverera två nya Iphones i början av september..

DI - 29 nov 17 kl. 16:11

Saabs underleverantör får smäll på 110 miljoner

Underleverantören Lear Corporation åker på en rejäl smäll i sviterna av Saab Automobiles konkurs. Enligt en färsk dom ska Lear betala tillbaka de cirka 110 miljoner kronor bolaget fick när Saab var på obestånd. Men domen ska överklagas..

YLE - 11 maj 16 kl. 11:14

Svårt att sätta ett pris på besvären

Kristinestad är en av de städer i Österbotten där man besvärar sig mot olika politiska beslut allra mest. Åsa Blomstedt (SFP) som är styrelseordförande i staden säger att det är svårt att säga vad besvären i slutändan kostar staden. - Det är svårt att sätta prislapp på det.

PrivataAffärer - 07 okt 15 kl. 08:20

"Köp underleverantören med låg värdering"

I det senaste numret av Affärsvärlden ger tidningen rådet att köpa Bulten medan Gunnebo, Lexington och Midsona stämplas med vänta....

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Kina tog täten i asiatisk börsuppgång

De kinesiska börserna tog täten i den asiatiska uppgången..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

160 000 bostäder på vänt - planer överklagas

I Sverige finns för närvarande möjlighet att bygga 160 000 nya bostäder. Men överklaganden sätter käppar i hjulet och leder till att byggandet drar ut på tiden..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Nordea omorganiserar

Den finländska banken Nordea har beslutat att skärpa fokus och verkställande av riskhantering och regelefterlevnad, compliance, genom att slå samman funktioner inom de två områdena..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Nytt Kinahopp tände Wall Street

New York-börserna handlades uppåt på onsdagen trots en svag avslutning..

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Ny aktie tar plats i Avkastningsportföljen

PORTFÖLJUPPDATERING Avkastningsportföljen kan inte hålla fingrarna borta från en riktig kursförlorare. Bolaget lockar med en ocyklisk affär och en mycket pressad värdering..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Vänta med riskabelt gruvbolag

Bolaget har varit en av Helsingforsbörsens sämsta aktier i år. Potentialen lockar, men osäkerhet kring en saudisk projektsmäll gör att Affärsvärlden avstår från ett bottenfiske..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Passerat spärrarna

Säkerhetskoncernen Gunnebo har stannat i växten och skrotar en 13 år gammal organisation. Nu har största ägaren Stena en plan för att dubbla försäljningen..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Affärsvärlden nummer 50, 2018

Industrispionage ● Pers paradox ● Byter fot i spelbolaget.

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Rea på mobilspelen

Tidigare säljrådet G5 Entertainments kurskrasch har gått för långt i korta loppet. Affärsvärlden ser ett opportunistiskt köpläge..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Nordens största kursfloppar

Affärsvärlden letar fynd bland bolagen som utvecklats sämst i våra nordiska grannländer..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.