DI > Ekonomi

Monday, 10 December, 14:15

Liknande nyheter

Taggar: Cisconågot bättre , än, väntat
SvD - 13 aug 14 kl. 22:22

Cisco: nÅgot hÖgre justerat resultat Än vÄntat

Cisco Systems, som tillverkar nätverksutrustning, redovisar ett justerat resultat per aktie på 0:55 dollar för det fjärde kvartalet 2013..

SvD - 12 nov 14 kl. 22:26

Cisco: justerat resultat nÅgot bÄttre Än vÄntat 1 kv

Cisco Systems, som tillverkar nätverksutrustning, redovisar ett justerat resultat per aktie på 0:54 dollar för det första kvartalet 2014 (0:44)..

SvD - 12 nov 14 kl. 23:02

Cisco: spÅr fÖrsÄljning Ökar 4-7% 2 kv (vÄntat +8%)

Cisco Systems, som tillverkar nätverksutrustning, spår att försäljningen under det andra kvartalet i det brutna räkenskapsåret kommer att stiga med 4-7 procent jämfört med motsvarande period föregående år..

DI - 12 feb 15 kl. 18:27

USA-börser: Cisco och American Express motpoler

USA-börserna steg på torsdagen, där glädjen över eldupphör i Ukraina tycktes smitta av sig till andra sidan Atlanten. Samtidigt blickade marknaden mot en amerikansk statistikskörd som var sämre än väntat. På aktiefront drog Cisco och American Express Dow Jones i olika riktningar..

E24 - 13 aug 15 kl. 09:30

Cisco gick något bättre än väntat

Cisco Systems, som tillverkar nätverksutrustning, redovisar ett justerat resultat per aktie på 0:59 dollar för det fjärde kvartalet 2014..

Sydsvenskan - 13 aug 15 kl. 22:11

Cisco vinnare på Wall Street

Handeln på USA-börserna var ryckig under torsdagen. Under inledningen av dagen låg börserna kring nollstrecket, men efterhand höjdes börshumöret, för att sedan sjunka igen.Försäljningen i den amerikanska detaljhandeln tog fart igen under juli och var bättre än väntat.

Helsingborgs Dagblad - 13 aug 15 kl. 22:11

Cisco vinnare på Wall Street

Handeln på USA-börserna var ryckig under torsdagen. Under inledningen av dagen låg börserna kring nollstrecket, men efterhand höjdes börshumöret, för att sedan sjunka igen.Försäljningen i den amerikanska detaljhandeln tog fart igen under juli och var bättre än väntat.

DI - 11 feb 16 kl. 05:19

Cisco något bättre än väntat

Cisco Systems, som tillverkar nätverksutrustning, redovisar ett justerat resultat per aktie på 0:57 dollar för det andra kvartalet 2016..

DI - 18 maj 16 kl. 22:12

Cisco något bättre än väntat

Amerikanska nätverksjätten Cisco Systems rapporterar ett justerat resultat på 0,57 dollar per aktie (0,54) för det tredje kvartalet i det brutna räkenskapsåret..

DI - 16 aug 18 kl. 07:31

Ökat resultat för Cisco

Techbjässen Cisco redovisar en omsättning i linje med förväntat under fjärde kvartalet i sitt brutna räkenskapsår. Resultatet var i linje med marknadens förväntningar. Jämfört med föregående år steg vinsten..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Raysearch får order på 37 miljoner kronor

Medicinteknikbolaget Raysearch har landat en order på ett nytt behandlingskontrollsystem, Raycommand, som omfattar totalt 3,6 miljoner euro, motsvarande cirka 37 miljoner kronor..

DI - 45 minuter sedan

Världens högst betalde dansk utmanövrerad

Aktivistinvesterare har satt press på Bunge, en av världens största handlare i majs, vete och ris. Nu avgår dess vd Søren Schrøder och en ny ordförande tillsätts..

DI - 1 timme sedan

Nedåt på Stockholmsbörsen med energisektorn i täten

Stockholmsbörsen började handelsveckan med minus, i likhet med andra europeiska börser. De flesta sektorer handlades lägre med undantag för defensiva branscher som teleoperatörer och läkemedel..

DI - 1 timme sedan

Mörk start för Azelio – aktien faller under första handelsdagen

Solenergibolaget Azelio fick en tung start på karriären som noterat bolag. Strax innan klockan slog 13 handlades aktien för omkring 15 kronor viket var ett tapp på drygt 30 procent jämfört med teckningskursen på 22 kronor. .

DI - 1 timme sedan

Uppgifter: Theresa May ställer in brexitomröstningen i morgon

Det brittiska pundet faller efter uppgifter från Bloomberg att premiärminister Theresa May kommer att ställa in morgondagens brexitomröstning i parlamentet. Detta för att undvika en stor förslust..

DI - 1 timme sedan

Teknisk analys: Tre nyårsraketer i börsfrossan

Stockholmsbörsen har utlöst en säljsignal och det finns inga stöd på medellång sikt, enligt Investtechs tekniska analys. Analysfirman pekar dock ut tre aktier som kan bli riktiga kursvinnare de kommande veckorna – bland annat ett spelbolag som rasat 70 procent, men som nu närmar sig fyndläge..

DI - 1 timme sedan

Indiens centralbankschef avgår

Indiens centralbankschef Urjit Patel avgår med omedelbar verkan..

DI - 1 timme sedan

13.30: Stefan Löfven håller presskonferens

Socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven kommer att hålla en pressträff klockan 13.30 för att kommentera de avbrutna förhandlingarna med Centerpartiet, det skriver partiet i ett pressmeddelande. Följ presskonferensen direkt här..

DI - 1 timme sedan

Beijer Alma köper finsk stenkross-underleverantör

Beijer Alma köper en finsk leverantör av reserv- och slitdelar till stenkrossar..

DI - 1 timme sedan

AC Floby wins local award for sustainable development

Prize is a reflection of the company’s recent project to convert inbound factory supplies from trucks to train transportation - part of AC Floby’s ongoing commitment to reducing emissions and ambition to become climate neutral.   .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.