DI > Ekonomi

Sunday, 24 February, 04:18

DI - 14 nov 18 kl. 22:19

Cisco något bättre än väntatCisco Systems, som tillverkar nätverksutrustning, redovisar ett justerat resultat per aktie på 0,75 dollar för räkenskapsårets första kvartal..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Systems

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Cisconågot bättre , än, väntat
DI - 13 feb 19 kl. 22:15

Starkare än väntat från Cisco – aktien stiger i efterhandeln

Nätverksutrustningsbolaget Cisco Systems redovisar ett starkare resultat än väntat för det andra kvartalet och stiger i den amerikanska efterhandeln..

SvD - 13 aug 14 kl. 22:22

Cisco: nÅgot hÖgre justerat resultat Än vÄntat

Cisco Systems, som tillverkar nätverksutrustning, redovisar ett justerat resultat per aktie på 0:55 dollar för det fjärde kvartalet 2013..

SvD - 12 nov 14 kl. 22:26

Cisco: justerat resultat nÅgot bÄttre Än vÄntat 1 kv

Cisco Systems, som tillverkar nätverksutrustning, redovisar ett justerat resultat per aktie på 0:54 dollar för det första kvartalet 2014 (0:44)..

SvD - 12 nov 14 kl. 23:02

Cisco: spÅr fÖrsÄljning Ökar 4-7% 2 kv (vÄntat +8%)

Cisco Systems, som tillverkar nätverksutrustning, spår att försäljningen under det andra kvartalet i det brutna räkenskapsåret kommer att stiga med 4-7 procent jämfört med motsvarande period föregående år..

DI - 12 feb 15 kl. 18:27

USA-börser: Cisco och American Express motpoler

USA-börserna steg på torsdagen, där glädjen över eldupphör i Ukraina tycktes smitta av sig till andra sidan Atlanten. Samtidigt blickade marknaden mot en amerikansk statistikskörd som var sämre än väntat. På aktiefront drog Cisco och American Express Dow Jones i olika riktningar..

E24 - 13 aug 15 kl. 09:30

Cisco gick något bättre än väntat

Cisco Systems, som tillverkar nätverksutrustning, redovisar ett justerat resultat per aktie på 0:59 dollar för det fjärde kvartalet 2014..

Sydsvenskan - 13 aug 15 kl. 22:11

Cisco vinnare på Wall Street

Handeln på USA-börserna var ryckig under torsdagen. Under inledningen av dagen låg börserna kring nollstrecket, men efterhand höjdes börshumöret, för att sedan sjunka igen.Försäljningen i den amerikanska detaljhandeln tog fart igen under juli och var bättre än väntat.

Helsingborgs Dagblad - 13 aug 15 kl. 22:11

Cisco vinnare på Wall Street

Handeln på USA-börserna var ryckig under torsdagen. Under inledningen av dagen låg börserna kring nollstrecket, men efterhand höjdes börshumöret, för att sedan sjunka igen.Försäljningen i den amerikanska detaljhandeln tog fart igen under juli och var bättre än väntat.

DI - 11 feb 16 kl. 05:19

Cisco något bättre än väntat

Cisco Systems, som tillverkar nätverksutrustning, redovisar ett justerat resultat per aktie på 0:57 dollar för det andra kvartalet 2016..

DI - 18 maj 16 kl. 22:12

Cisco något bättre än väntat

Amerikanska nätverksjätten Cisco Systems rapporterar ett justerat resultat på 0,57 dollar per aktie (0,54) för det tredje kvartalet i det brutna räkenskapsåret..

DI - 16 aug 18 kl. 07:31

Ökat resultat för Cisco

Techbjässen Cisco redovisar en omsättning i linje med förväntat under fjärde kvartalet i sitt brutna räkenskapsår. Resultatet var i linje med marknadens förväntningar. Jämfört med föregående år steg vinsten..

Fler nyheter från DI

DI - 6 timmar sedan

Moderaterna vill ha nya lagar och skärpta straff mot terrorism

Moderaterna vill ha hårdare tag mot terrorism. I en debattartikel i Svenska Dagbladet föreslår Moderatledaren Ulf Kristersson och partiets rättspolitiske talesperson Johan Forssell en rad åtgärder och nya lagar..

DI - 7 timmar sedan

Ny press på Sobi – konkurrenten nära miljardköp

Den schweiziska läkemedelsbjässen Roche uppges vara nära att köpa bioteknikbolaget Spark Therapeutics. Det rapporterar Wall Street Journal.  Affären kan sätta ny press på svenska läkemedelsbolaget Sobi..

DI - 7 timmar sedan

Biltest: Nya Porsche 911 – den perfekta bilen

Di:s Carl-Johan Lejland har testkört den uppdaterade versionen av Porsches klassiker 911 – och hyllningarna låter inte vänta på sig..

DI - 7 timmar sedan

FI är självkritisk – vill se tätare samarbete med Baltikum

Finansinspektionen (FI) är självkritisk efter Uppdrag gransknings avslöjande om misstänkt penningtvätt i Swedbanks verksamhet i Baltikum. Samarbetet med baltiska myndigheter måste bli bättre. ”Här borde vi gjort mer”, konstaterar Martin Noréus, biträdande generaldirektör på FI..

DI - 7 timmar sedan

Polischef: Frånta IS-terrorister medborgarskap

Polischefen i Storgöteborg, Erik Nord, gör på Twitter ett utspel om behandling av de så kallade återvändarna som stridit för terrorsekten IS. De ska inte få komma tillbaka till Sverige. ”Vi är för mjuka mot de här terroristerna”, säger han till GT..

DI - 8 timmar sedan

Maduro klipper alla band med Colombia

Venezuelas sittande ledare Nicolás Maduro klipper alla band med grannlandet Colombia. All personal vid den colombianska ambassaden i Caracas skickas ut från landet..

DI - 8 timmar sedan

Kim Jong-un på väg till Vietnam inför toppmötet

Den nordkoreanske ledaren Kim Jong-un kommer inom kort att avlägga ett statsbesök i Vietnam, meddelar det vietnamesiska utrikesdepartementet på sin Facebooksida..

DI - 8 timmar sedan

Proteinkakorna rena guldet för tillverkarna

Proteinbarer har blivit svenska folkets nya mellanmål, och pengarna rullar in, samtidigt som fler vill ha en del av den växande kakan. Ändå är det en produkt som för de flesta är helt onödig..

DI - 8 timmar sedan

Uppsving för krisprylar efter SVT:s serie: ”Stor skillnad”

Hjälp, det kan bli strömavbrott. Hit med en vevradio, ett gasolkök och en vattenrenare tänker svensken, och köper krisberedskapsprylar som aldrig förr. Efter SVT:s serie Nedsläckt land får krisbranschen ett uppsving..

DI - 9 timmar sedan

Sommarjobbet som ger dig 100.000 kronor i månaden

Det är dags att skicka in ansökan till Sveriges bäst betalda sommarjobb. Tusentals ungdomar har tidigare sökt tjänsten som vd för en månad. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.