YLE > Finland

Wednesday, 12 December, 08:07

Liknande nyheter

Taggar: Rakel, Kasper, mammaoch , sonom , kampenmot , marginalisering
SN - 23 apr 15 kl. 21:44

Mamma/son team ännu inte i vattnet

Förra året tog Mattias Dahlqvist och Anna Glassel sitt första RM-guld i V115-klassen, i år är det tänkt att det ska bli en repris – om de ställer upp. Allt beror på vilka hästkrafter mamma/son-duon kommer att sätta i båten och om de hittar en motor till VM..

Posh24 - 20 jan 12 kl. 15:11

Sandy och Louis: Den sötaste mamma-son duon någonsin!

Sandra Bullock och hennes son Louis måste vara vår favoritfamilj. Vi tycker att de verkar så himla lyckliga! Vi vill se mer av den här familjer, typ hela tiden!

Posh24 - 23 feb 12 kl. 02:12

Sandra Bullocks son är otroligt söt!

Vi såg Sandra Bullock i Los Angeles när hon lämnade sin son Louis till skolan. Hennes son är bara för söt! Gullunge!

GT - 18 mar 14 kl. 14:29

Misshandlade mamma – son får skyddstillsyn

VÄNERSBORG. En 23-årig man i Vänersborg misshandlade sin mor så illa att hon fick en hjärnblödning. Mannen döms till skyddstillsyn..

SN - 27 jun 16 kl. 06:00

Kasper, 5 år, är biltokig – nu blir drömmen sann

Anne-Christine och Thomas Engströms femåriga son Kasper har alltid varit intresserad av bilar. De vet inte varför, för varken mamma eller pappa delar intresset med sin son, men de gör allt för att göra Kasper lycklig – och de får god hjälp på vägen av grannar och nya bekanta..

Expressen - 10 aug 17 kl. 17:09

Kasper attackerades – försvann spårlöst

Hunden Kasper var ute på promenad med sin ägare Rakel Nýtt i tisdags. Plötsligt attackerades han – och sprang i väg. Sedan dess har hunden varit försvunnen.

YLE - 03 apr 17 kl. 22:54

På campuset tycks alla känna Kasper Björkqvist

Var Kasper Björkqvist än rör sig på campuset dyker det upp någon som hälsar på finländaren. Hockeyspelaren trivs med att träna och studera i USA - men starten var tuff. Klockan är halv tolv på förmiddagen och föreläsningen i marknadsföring på Providence College på den amerikanska östkusten har precis börjat.

YLE - 24 jul 17 kl. 11:19

Rakel åker med dina barn då du inte vågar

Om du som förälder inte vågar, vill eller kan åka i någon av attraktionerna på Borgbacken men har ett barn som är väldigt åksuget - då finns attraktionsfaddrarna till för dig. Attraktionsfaddrarna följer med barn i sådana attraktioner som man kan åka ensam i om man är tillräckligt lång, och barnet är lite för kort och vill ha någon med sig. Men ibland fungerar faddrarna också som sällskap åt sådana som är tillräckligt långa, men som inte vill åka ensamma.

YLE - 15 feb 16 kl. 19:26

Kasper Björkqvist: ”VM-guldet förstärkte mina aktier”

JVM-guldmedaljören Kasper Björkqvist har inte spelat några matcher i ishockeyligan för att behålla rätten till att spela universitetsishockey i Nordamerika. För tillfället talar det mesta för att det blir en flytt till något av de tio universiteten som försökt locka honom västerut. Blues A-junior Kasper Björkqvist var en av spelarna som fick jobba hårdast för att övertyga landslagstränaren Jukka Jalonen att han skulle vara med i hemma-VM.

GT - 19 maj 18 kl. 18:24

Rakel sprang för sin döda mamma

GÖTEBORG. Ung Cancer-loggan lyser starkt på bröstet. För Rakel och Anton Cedersjö handlar Göteborgsvarvet om så mycket mer än att få en bra tid.

Fler nyheter från YLE

YLE - 10 minuter sedan

Det här googlade finländarna mest i år: presidentval, Airiston Helmi och mässling

Världens största sökfunktion, Google, har publicerat listor på de mest sökta ämnena för år 2018. På listorna, som bland annat täcker populäraste personerna och filmerna, finns presidentvalet, månförmörkelse och GDPR..

YLE - 5 minuter sedan

Aktia Bank: Ekonomin mattas av i hela världen

Aktia Bank skruvar ner sin prognos för den ekonomiska tillväxten nästa år från 2,2 procent till 1,8 procent. Det är de osäkra utsikterna för världsekonomin som ligger bakom justeringen..

YLE - 45 minuter sedan

I-L och L-U: Eero Lehti blir laglig ägare av Trä-Anttila i Lojo - parterna kom överens utanför rättssalen

En segsliten tvist om den historiska träbyggnaden Trä-Anttila i Lojo centrum har nu avgjorts. Det blir riksdagsledamoten Eero Lehti (Saml) som ska äga byggnaden..

YLE - 1 timme sedan

"Förut var det bara att knacka på och ta en kaffe hos kommundirektören, nu är det lite längre väg" - vintertid kapas vägen mellan Iniö och resten av kommunen

Med sina kring 200 invånare är Iniö den minsta av de forna kommunerna som i dag utgör Pargas stad..

YLE - 1 timme sedan

Lilla Gustavs har klarat sig utan kommunfusion - har nu en skattesats på 18,5 procent och skyr privatiseringar

Med sina 935 invånare är Gustavs den tredje minsta kommunen på fastlandet, men under sommaren mer än tiodubblas invånarantalet. Vi tittade närmare på kommunen som förblivit självständig..

YLE - 2 timmar sedan

Tio år sedan kommunsammanslagningarna på Kimitoön och i Väståboland - vad tycker invånarna?

I Kimitoöns kommun är man överens om att de tre tidigare små kommunerna inte skulle ha klarat sig. Men många är ändå missnöjda med utvecklingen. I Houtskär känns avståndet till beslutsfattarna mycket längre nuförtiden, vilket minskar intresset att delta i politiken..

YLE - 2 timmar sedan

Tio år sedan de små skärgårdskommunerna försvann – hopp om beständighet förbyttes snabbt i turbulens

För tio år sedan gick åtta skärgårdskommuner in för en reform som betraktades som en permanent lösning. Bara några år senare kom verkligheten i kapp och nya reformer väntade bakom hörnet..

YLE - 2 timmar sedan

Morgonkollen: dödsskjutning i Strasbourg, tidigarelagd screening för bröstcancer kunde rädda liv

Hotnivån i Frankrike har höjts efter dödsskjutning i Strasbourg i går kväll. Den misstänkte skytten är fortfarande på flykt. I Tyskland pågår heta debatter kring abort i regeringen och här hemma menar specialist att kvinnor borde screenas för bröstcancer tidigare..

YLE - 12 timmar sedan

Pargas går mot minusbudget för 2019 – ekonomin har kommit i obalans

Pargas går mot en minusbudget för andra året i rad. Det är fel riktning, säger stadsdirektören. Två miljoner euro saknas i kassan..

YLE - 12 timmar sedan

Protester mot 400 000 euros väg och Dalsbruks hälsovårdsservice flyttar - Kimitoöns budget är godkänd

Kimitoöns fullmäktige fortsatte arbetet med att krympa underskottet under fullmäktigemötet i tisdags. Efter smärre justeringar godkändes den nya budgeten som gör cirka 2,5 miljoner euro underskott..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.