YLE > Finland

Monday, 10 December, 09:39

Liknande nyheter

Taggar: Pizzaråneti , Karis, 16-åringen, dömsför , stöldoch , misshandel

Fler nyheter från YLE

YLE - 2 timmar sedan

Socialdemokraterna bygger inget seniorhus i Karis

Det byggs inget seniorhus på tomten bakom Folkets hus i Karis. Jag har jobbat hundratals timmar i onödan, säger Jorma Saaristo som var eldsjälen bakom projektet..

YLE - 4 timmar sedan

Invandring kunde lösa Finlands brist på arbetskraft– men alla får inte möjligheten att träda in på arbetsmarknaden

Finland behöver specialexpertis som inte finns i landet och arbetare för de jobb finländare inte är villiga att göra. Med en åldrande befolkning är Finland tvungen att hitta arbetskraften utomlands..

YLE - 4 timmar sedan

Morgonkollen: Oro för rennäring, spänning inför brexitomröstning och Macron till tals

EU-medborgare i Storbritannien är spända inför morgondagens omröstning i det brittiska parlamentet. I svenska Lappland oroar man sig för rennäringen. Frankrikes president Emmanuel Macron ska i dag uttala sig om protesterna i landet..

YLE - 5 timmar sedan

De gröna i Lojo: Barn med frånskilda föräldrar borde få skolskjuts från båda hemmen

I Lojo ser tjänstemännen inte med blida ögon på att barn som bor veckovis med sina frånskilda föräldrar skulle få skolskjuts från båda hemmen. Politikerna diskuterar nu hur staden ska förhålla sig till skolskjutsarna..

YLE - 5 timmar sedan

Bra år för både älg- och hjortjakt: "Älgstammen har ökat i östra Nyland"

Särskilt vitsvanshjortarna har ökat i antal, men också för älgarna har det på många håll varit ett bra år. Det betyder många dagar till skogs och flera fällda djur för de lokala jaktlagen..

YLE - 5 timmar sedan

Sannfinländare: "De som hatat oss, hatar oss förmodligen fortfarande"

Sannfinländarna går till riksdagsval i en ny situation. Borta är den gamla ledningen. Partiet leds av Jussi Halla-aho, som av många anses vara för radikal för samarbete.

YLE - 5 timmar sedan

Sjundeå IF:s handbollsdamer besegrade tabelljumbon KyIF i Kyrkslätt

Sjundeå IF:s damlag gav inte hemmalaget Kyrkslätt IF någon chans då lagen möttes på söndag kväll i en match i handbollens FM-serie. SIF vann med åtta måls marginal i Kyrkslätt..

YLE - 18 timmar sedan

Mycket byggrätt i nytt industriområde i Skogby

Drygt 180 000 kvadratmeter byggrätt planeras i det nya industriområdet i Skogby i Raseborg. Det 66 hektar stora området är obebyggt..

YLE - 18 timmar sedan

I centrumbiblioteket Ode finns 85 000 böcker – men endast två hyllor skönlitteratur är på svenska

Det nyöppnade centrumbiblioteket Ode i Helsingfors har hyllats för att vara så vackert och att det har många funktioner. Många besökare har ändå önskat att det skulle finnas mera svenskspråkiga böcker i Ode..

YLE - 22 timmar sedan

Julmarknad i hällregn i Pargas

Det ihållande regnet i lördags avskräckte varken besökare eller försäljare från julmarknaden i Pargas..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.