Nyteknik > Teknik

Tuesday, 11 December, 23:09

Liknande nyheter

Taggar: ABB, byggervärldens , mest, avancerade, robotfabrik
IDG - 09 feb 11 kl. 07:02

"Mest avancerade musikappen hittills"

Intua meddelar att Beatmaker 2 inte bara klarar allt - det är dessutom den mest avancerade musik-appen hittills..

Expressen - 21 sep 13 kl. 23:14

"Blir den tekniskt mest avancerade någonsin"

C More gör sig redo för ett potentiellt tittarrekord när allsvenska superveckan stundar. Till Stockholmsderbyt mellan Djurgården och AIK använder sig kanalen för första gången av en så kallad spidercam. ?

Opinionen.se - 07 feb 14 kl. 11:24

Premiär för nya Lumix: "Mest avancerade hittills"


I dag lanseras Lumix DMC-GH4, som beskrivs som Panasonics tekniskt sett mest avancerade spegellösa systemkamera hittills..

DN - 24 mar 14 kl. 10:27

Världens mest avancerade ubåtsjaktsplan kammade noll

Trots att amerikanska flottan använt världens mest avancerade flyg för ubåtsjakt för att söka av ett området där vad som skulle kunna vara flygplansdelar siktats kammade man noll..

Dagensanalys.se - 26 aug 16 kl. 18:00

Norge ska få ”världens mest avancerade TV-mätningar”

TNS Gallup som ägs av Kantar ska fortsätta att leverera TV-mätningar till den norska marknaden, efter en lång upphandling. Det nya kontraktet som börjar först år 2018 och avslutas 2023 innehåller enligt dem själva ”världens mest avancerade TV-mätningar”. Bakom beslutat att fortsätta med TNS Gallup finner vi organisationen NRK som representeras av TV 2 AS, MTG AS och Discovery Networks Norway.

Nyteknik - 17 jan 18 kl. 13:41

Är det här Android-viruset världens mest avancerade spionprogram?

Trojanen Skygofree är det mest avancerade spionprogrammet för mobiler som forskare upptäckt hittills. Det drabbar Android-telefoner, och tros ha sålts till den italienska polisen..

IDG - 04 okt 18 kl. 11:53

Varning: Torii är det mest avancerade IoT-botnätet hittills


Du har förmodligen inte hört namnet än, för Torii är kodat för att hålla låg profil, men botnätet är det mest avancerade hittills enligt forskare på Avast..

Dalarnas tidningar - 28 sep 15 kl. 11:50

ABB driftar Indiens mest avancerade kraftsystem

ABB har driftsatt den första polen i North-East Agra, den nya 800 kilovolts kraftlänken för överföring av ultrahögspänd likström, UHVDC, som ska leverera el från förnybar vattenkraft till en kraftstation i Agra, mer känt för Taj Mahal, och därifrån mata den vidare till miljontals användare i norra Indien..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

ABB bygger ut elnätet i Irak

Industrikoncernen ABB ska bygga ut en transformatorstation i södra Irak. Uppdraget är värt 75 miljoner dollar, cirka en halv miljard kronor, och omfattar bland annat luftisolerade ställverk, transformatorer och kablar. Projektet ska vara klart näst år och genomförs av ABB i Västerås och Ludvika.

Helsingborgs Dagblad - 26 jun 12 kl. 10:16

ABB bygger ut elnätet i Irak

Industrikoncernen ABB ska bygga ut en transformatorstation i södra Irak. Uppdraget är värt 75 miljoner dollar, cirka en halv miljard kronor, och omfattar bland annat luftisolerade ställverk, transformatorer och kablar. Projektet ska vara klart näst år och genomförs av ABB i Västerås och Ludvika.

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 6 timmar sedan

Daimler köper battericeller för 200 miljarder

Daimler gör sig redo för att lansera elfordon på bred front. Företaget kommer att köpa battericeller för över 200 miljarder kronor fram till 2030..

Nyteknik - 7 timmar sedan

Scania bygger sopbil driven av bränsleceller

Scania har fått en beställning på en lastbil som drivs av bränsleceller och vätgas. Den kan komma att rulla i Göteborg redan nästa vinter..

Nyteknik - 8 timmar sedan

Macchiarini-utredning tas upp igen – fler kan misstänkas

Kjell Asplund, ordförande för Statens medicin-etiska råd, är nöjd med beskedet att förundersökningen mot Paolo Macchiarini återupptas. Fler än den italienske kirurgen kan komma att delges misstanke om brott. Närmast till hands ligger de två verksamhetschefer som ansvarade för vårdens kvalitet..

Nyteknik - 8 timmar sedan

Microsoft köper mark i Norrland för 256 miljoner

Gävle och Sandviken har sålt 130 hektar mark till IT-jätten Microsoft. Men än så länge är det inte känt vad marken ska användas till..

Nyteknik - 9 timmar sedan

Dagen efter domen – Apple trotsar säljförbud i Kina

Trots förbudsdomen – Apple fortsätter tills vidare att sälja Iphone-telefoner precis som vanligt i Kina..

Nyteknik - 10 timmar sedan

Nya pengar till svensk undervattensdrake – ska ge fler tidvattenkraftverk

Med tio nya miljoner i kassan kan svenska Minesto öka takten i ansträngningarna att sälja sin undervattensdrake inom EU. Nästa år ska två nya kraftverk installeras på Färöarna..

Nyteknik - 11 timmar sedan

RAC: Hybriderna borde förbjudas vid offentliga laddstolpar

Laddhybrider tar mycket längre tid på sig för att fylla batteriet än rena elbilar. Därför anser brittiska intresseorganisationen RAC att hybriderna borde förbjudas att använda offentliga laddstolpar..

Nyteknik - 11 timmar sedan

Oneplus och McLaren släpper supersnabb 6T

Snabbare laddning och 10 gigabyte i RAM - kinesiska Oneplus och sportbilstillverkaren McLaren släpper en upphottad version av Oneplus 6T-modellen..

Nyteknik - 13 timmar sedan

Komplett och helautomatiserad spårbarhetsetikettering

Upptäck Bradys kompletta och tillförlitliga etiketteringslösning för kretskort som ger möjlighet att automatisera spårbarheten och samla in smarta tillverkningsdata från produktionslinjer för ytmonterade komponenter..

Nyteknik - 12 timmar sedan

Här är vad som orsakade jordens värsta massdöd

Vi vet att det var klimatförändringar på grund av vulkanisk aktivitet som ledde till det som kallas historiens värsta massdöd. Nu har forskarna fått fram fler detaljer om det som nästan utraderade livet på jorden..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.