Blekinge Läns tidning > Nyheter

Wednesday, 27 January, 14:10

Blekinge Läns tidning - 14 nov 18 kl. 13:24

Olycka: Ånga strömmade ut – gömde sig bakom pelareNär en panna skulle rengöras sprack en ledning och ånga strömmade ut. Den anställda på Nymölla bruk räddades dock av att hen stod bakom en pelare..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Nymölla

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Olycka, Ånga, strömmadeut , gömdesig , bakom, pelare
Skånskan - 18 jul 16 kl. 06:28

Venezuelaner strömmar in i Colombia när gränsen öppnas

När gränsen mellan grannländerna tillfälligt öppnade så strömmade tiotusentals venezuelaner in i staden Cucuta i Colombia för att införskaffa mat och mediciner.I spåren utav den ekonomiska krisen i Venezuela så är det brist på många varor i landet rapporterar nyhetsbyrån AFP. Venezuelas president Nicolas Maduro och hans regering bestämde att öppna gränsen under lördagen, en dag tidigare än planerat.

Sydsvenskan - 28 jul 13 kl. 06:30

Rossi tog ett djupt andetag och klappade sin rumskamrat Dino på ena axeln.?Nu börjar det?, sa han. ?Det stora äventyret.?Dino log nervöst och nickade.

Kapitel 29Tåget var försenat en dryg halvtimme. Jonnervik svor åt hettan som fick den svettfuktiga skjortan att klibba fast vid huden. Den hade kommit lika oväntat som en snöstorm i april.

YLE - 15 apr 14 kl. 13:53

25 år sedan Hillsborough

I dag har det gått 25 år sedan den händelse som fick fotbollsvärlden runt om i världen att stanna upp. Den 15 april gick 96 personer till en fotbollsmatch, och kom aldrig hem igen. Spela upp klipp på Arenan Hillsborough minnessten Bild: EPA/PETER POWELL 96 Liverpoolscarfar på Wembley - (Copyright: EPA/ANDY RAIN) Liverpoolscarfar på Wembley Bild: EPA/ANDY RAIN Paul Machin - (Copyright: RedmenTV) Paul Machin Bild: RedmenTV Minnesmärke vid Anfield Minnessten Anfield Bild: EPA/PETER POWELL

Skånskan - 31 jan 17 kl. 10:00

Stort läsprojekt ska nå 35 000 elever

Nu ska fler elever på högstadiet och gymnasieskolan lockas in i litteraturens värld. Under året ska 35 000 elever i 200 skolor runt om i landet läsa 10 böcker. På måndagen drog projektet Berättelser som förändrar igång med en regional konferens för svensklärare, skolbibliotekarier och skolledare i Malmö.

BT - 09 jul 12 kl. 18:19

Skyfallens kulmen ännu inte nådd

Måndagen blev solig, men redan under tisdagen kan skyfallen vara tillbaka över Götaland. ? Vattnet stiger fortfarande och efter vad vi hört ska kulmen inte nås förrän i morgon, säger räddningsledare Bernt Westerström.

YLE - 21 jan 16 kl. 04:37

Unionen tog tag i kvinnohatare - registrerade över 70 hatbrott på en helg

Efter att Kvinnosaksförbundet Unionen har tagit ställning i frågan om asylsökande och sexuella trakasserier strömmade hatposten in i mycket större utsträckning än förut. Över 70 hatbrott har polisanmälts nyligen, men polisen har ännu inte vidtagit några konkreta åtgärder. Kvinnosaksförbundet Unionen har alltid fått utstå mycket kritik och hatpost från olika håll.

YLE - 20 nov 16 kl. 06:00

Essä: 1946 - året då världen älskade Amerika

I sin kulturessä skriver Stefan Brunow om Europa just nu; om ett politiskt fiasko, om en humanism som är som ett sockerpiller, om desperata människor som röstar på politiska clowner eller flyr mot en hopplös framtid. De barn som den 23-åriga Stig Dagerman mötte i det besegrade Tysklands ruinstäder är nu åldringar och Tredje rikets sista vittnen. En nyläsning av reportageboken Tysk höst påminner oss om hur Europa skulle se ut utan USA.

YLE - 29 apr 17 kl. 07:14

Kalasefterlysning på Facebook gav vänner

Det började med en bortsprungen hund som efterlystes via Facebook. Hunden hittades i grannbyns fårfarm och historien fortsätter med en idé att efterlysa kalas till en ensam sexåring med autism. Nu kommer historien om hur det gick när Patrik ”Putte” Lempiäinen fick gå på sina första kalas.

BT - 20 feb 14 kl. 08:04

Första föreläsningen om sköldkörtelsjukdom

Insändaren i BT ledde till en studiecirkel om sköldkörtelsjukdom – några månader senare har den redan 50 deltagare. Igår ordnades en första föreläsning för att nå ut till ännu fler. Elma Weezepoel skrev insändaren i Borås tidning i höstas, om svårigheterna med att få hjälp som sköldkörtelsjuk.

BT - 18 sep 13 kl. 04:36

Turister evakueras ur Acapulco

Myndigheterna i Mexiko började flyga ut strandsatta turister ur översvämmade Acapulco på tisdagen, samtidigt som tusentals plundrare tömde butiker i staden vid Stillahavskusten. Tropiska oväder har drabbat landet från två håll med svåra översvämningar och jordskred som följd. Minst 47 människor har mist livet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.