Skånskan > Nyheter

Friday, 14 December, 00:43

Skånskan - 14 nov 18 kl. 07:09

Cigarettbråk slutade med misshandelMalmö En man misshandlades tidigt under onsdagsmorgonen på Möllevångstorget efter ett bråk om en cigarett.Det var vid 06-tiden som polisen kallades till Sus i Malmö med anledning av att en man kommit dit med en skada i ansiktet. Mannen som är i 25-årsåldern uppger att han blivit slagen av en okänd man på Möllevångstorget en timme tidigare. Enligt mannen ska misshandeln ha inträffat efter en diskussion om en cigarett..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
En, Möllevångstorget, Sus, Malmö

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Cigarettbråk, slutademed , misshandel
Sydsvenskan - 26 dec 13 kl. 10:11

Misshandel efter cigarettbråk

Tre kvinnor blev slagna och spottade på efter att ha nekat en man en cigarett. Mannen ska även ha slagit sönder en glasruta vid en port..

Kristianstadsbladet - 02 sep 13 kl. 20:08

Ungdomstjänst för våldsamma flickor


Tre flickor från Sundsvalls kommun, alla födda 1997, döms till ungdomstjänst på mellan 20 och 40 timmar för misshandel och olaga hot mot en flicka som de ansåg spred falska rykten om dem. En fjärde flicka var med om misshandeln - sparkar, slag och hot om cigarettbränning och avklippt tunga - men hon var minderårig då händelsen inträffade i november i fjol.Alla erkänner delar av misshandeln men bestrider brott, skriver Sundsvalls Tidning på nätet..

Helsingborgs Dagblad - 02 sep 13 kl. 20:11

Ungdomstjänst för våldsamma flickor

Tre flickor från Sundsvalls kommun, alla födda 1997, döms till ungdomstjänst på mellan 20 och 40 timmar för misshandel och olaga hot mot en flicka som de ansåg spred falska rykten om dem. En fjärde flicka var med om misshandeln ? sparkar, slag och hot om cigarettbränning och avklippt tunga ?

NT - 02 sep 13 kl. 20:08

Ungdomstjänst för våldsamma flickor

Tre flickor från Sundsvalls kommun, alla födda 1997, döms till ungdomstjänst på mellan 20 och 40 timmar för misshandel och olaga hot mot en flicka som de ansåg spred falska rykten om dem. En fjärde flicka var med om misshandeln - sparkar, slag och hot om cigarettbränning och avklippt tunga - men hon var minderårig då händelsen inträffade i november i fjol..

NSD - 02 sep 13 kl. 20:08

Ungdomstjänst för våldsamma flickor

Tre flickor från Sundsvalls kommun, alla födda 1997, döms till ungdomstjänst på mellan 20 och 40 timmar för misshandel och olaga hot mot en flicka som de ansåg spred falska rykten om dem. En fjärde flicka var med om misshandeln - sparkar, slag och hot om cigarettbränning och avklippt tunga - men hon var minderårig då händelsen inträffade i november i fjol..

UNT - 02 sep 13 kl. 20:08

Ungdomstjänst för våldsamma flickor

Tre flickor i 15-årsåldern från Sundsvall döms till ungdomstjänst för misshandel och olaga hot mot en flicka som de ansåg spred falska rykten. De sparkade, slog och hotade om cigarettbränning och avklippt tunga.(TT).

BT - 02 sep 13 kl. 20:10

Ungdomstjänst för våldsamma flickor

Tre flickor från Sundsvalls kommun, alla födda 1997, döms till ungdomstjänst på mellan 20 och 40 timmar för misshandel och olaga hot mot en flicka som de ansåg spred falska rykten om dem. En fjärde flicka var med om misshandeln - sparkar, slag och hot om cigarettbränning och avklippt tunga - men hon var minderårig då händelsen inträffade i november i fjol. Alla erkänner delar av misshandeln men bestrider brott, skriver Sundsvalls Tidning på nätet..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 2 timmar sedan

Uppgifter: Skytten i Strasbourg död

Frankrike Mannen som sedan i tisdags jagats av polisen, misstänkt för att ha utfört skottdådet i Strasbourg, har dödats, uppger källor till fransk media.Tre personer dödades och tolv skadades när 29-årige Chérif Chekatt öppnade eld på en julmarknad i centrala Strasbourg, skrikandes ”allahu akbar”. Mördaren ska vara dömd för 27 olika brott och haft kopplingar till radikala islamistiska rörelser.

Skånskan - 3 timmar sedan

”Vi är inte så dåliga som tabellen visar”

Innebandy Skurups innebandyherrar har fått en tuff start i division 1 och krigar i botten. På söndag väntar Växjö IBK U på bortaplan i sista matchen före juluppehållet.
- En viktig match.

Skånskan - 3 timmar sedan

Sent luciatåg i Barsebäcks kyrka

Barsebäcksby På lördag bjuder Löddebygdens församling in till luciakonsert i Barsebäcks kyrka.
Det är barnkören som under ledning av Marie Rosenqvist och Göran Brenden går luciatåg i kyrkan. Luciafirandet börjar klockan 16.

Skånskan - 3 timmar sedan

Biblioteket bjuder på sagostund

Löddeköpinge I dag fredag läser barnbibliotekarien på biblioteket i Löddeköpinge sagor för barn mellan tre och sex år.
Sagostunden pågår mellan klockan 10 och 10.45 på förmiddagen..

Skånskan - 4 timmar sedan

”Hon kommer att bli väldigt saknad”

Rydsgård Äldrepedagog Tina Ståhl Johannesson gjorde sin sista dag på Bruksgårdens öppna verksamhet i går.
Det är oklart om hennes tjänst ska utlysas eller ej.Det är med tårar i ögonen som Sonja Mauritsson berättar att äldepedagogen Tina Ståhl Johnnesson betytt mycket för henne:
– Hon kommer att bli väldigt saknad.

Skånskan - 4 timmar sedan

Föreslår belysning på cykelbana

Furulund Det är mörkt för pendlare som cyklar mellan Lund och Furulund, anser en cykelpendlare som använder cykelvägen även under den mörka årstiden.
I ett e-förslag på kommunens hemsida föreslås att cykelbanan får belysning, vilket skulle underlätta för pendlarna..

Skånskan - 4 timmar sedan

Elev hotade att ta med vapen till skola

Sjöbo En elev på Färsingaskolan i Sjöbo ska ha uttryckt att han tänkte ta med vapen till skolan i syfte att döda.
– Vi ser allvarligt på detta och har gjort en tillsyn på skolan, säger Pär Hallin Kvalvik, inre befäl på polisen i Ystad.Skånskan fick på torsdagsförmiddagen ett anonymt tipsmejl om händelsen på Färsingaskolan.

Skånskan - 5 timmar sedan

Flygplan nödlandade på Malmö Airport

Vid 19.15-tiden nödlandade ett flygplan på Malmö Airport på grund av tekniska problem.Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till platsen.

Skånskan - 5 timmar sedan

Använde falskt körkort – döms

Löddeköpinge När den 57-årige Malmöbon stoppades av polis på Grand Prixvägen mellan Löddeköpinge och Hofterup plockade han fram sitt körkort och visade för patrullen.
Det stod snart klart att körkortet var utländskt, och dessutom förfalskat. Uppgifter från landet där det var utfärdat visade att mannen inte har körkort.

Skånskan - 5 timmar sedan

Trelleborgs FF fyller på truppen

Fotboll Trelleborgs FF vässar truppen. På torsdagen presenterades fem nyförvärv. Det är Ebba Jahnfors, Johanna Nilsson, Emma Nilsson, Julia Larsson och Elin Engbe som ansluter till division 1-laget.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.