Skånskan > Nyheter

Saturday, 16 February, 17:38

Skånskan - 14 nov 18 kl. 07:09

Cigarettbråk slutade med misshandelMalmö En man misshandlades tidigt under onsdagsmorgonen på Möllevångstorget efter ett bråk om en cigarett.Det var vid 06-tiden som polisen kallades till Sus i Malmö med anledning av att en man kommit dit med en skada i ansiktet. Mannen som är i 25-årsåldern uppger att han blivit slagen av en okänd man på Möllevångstorget en timme tidigare. Enligt mannen ska misshandeln ha inträffat efter en diskussion om en cigarett..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
En, Möllevångstorget, Sus, Malmö

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Cigarettbråk, slutademed , misshandel
Sydsvenskan - 26 dec 13 kl. 10:11

Misshandel efter cigarettbråk

Tre kvinnor blev slagna och spottade på efter att ha nekat en man en cigarett. Mannen ska även ha slagit sönder en glasruta vid en port..

Kristianstadsbladet - 02 sep 13 kl. 20:08

Ungdomstjänst för våldsamma flickor


Tre flickor från Sundsvalls kommun, alla födda 1997, döms till ungdomstjänst på mellan 20 och 40 timmar för misshandel och olaga hot mot en flicka som de ansåg spred falska rykten om dem. En fjärde flicka var med om misshandeln - sparkar, slag och hot om cigarettbränning och avklippt tunga - men hon var minderårig då händelsen inträffade i november i fjol.Alla erkänner delar av misshandeln men bestrider brott, skriver Sundsvalls Tidning på nätet..

Helsingborgs Dagblad - 02 sep 13 kl. 20:11

Ungdomstjänst för våldsamma flickor

Tre flickor från Sundsvalls kommun, alla födda 1997, döms till ungdomstjänst på mellan 20 och 40 timmar för misshandel och olaga hot mot en flicka som de ansåg spred falska rykten om dem. En fjärde flicka var med om misshandeln ? sparkar, slag och hot om cigarettbränning och avklippt tunga ?

NT - 02 sep 13 kl. 20:08

Ungdomstjänst för våldsamma flickor

Tre flickor från Sundsvalls kommun, alla födda 1997, döms till ungdomstjänst på mellan 20 och 40 timmar för misshandel och olaga hot mot en flicka som de ansåg spred falska rykten om dem. En fjärde flicka var med om misshandeln - sparkar, slag och hot om cigarettbränning och avklippt tunga - men hon var minderårig då händelsen inträffade i november i fjol..

NSD - 02 sep 13 kl. 20:08

Ungdomstjänst för våldsamma flickor

Tre flickor från Sundsvalls kommun, alla födda 1997, döms till ungdomstjänst på mellan 20 och 40 timmar för misshandel och olaga hot mot en flicka som de ansåg spred falska rykten om dem. En fjärde flicka var med om misshandeln - sparkar, slag och hot om cigarettbränning och avklippt tunga - men hon var minderårig då händelsen inträffade i november i fjol..

UNT - 02 sep 13 kl. 20:08

Ungdomstjänst för våldsamma flickor

Tre flickor i 15-årsåldern från Sundsvall döms till ungdomstjänst för misshandel och olaga hot mot en flicka som de ansåg spred falska rykten. De sparkade, slog och hotade om cigarettbränning och avklippt tunga.(TT).

BT - 02 sep 13 kl. 20:10

Ungdomstjänst för våldsamma flickor

Tre flickor från Sundsvalls kommun, alla födda 1997, döms till ungdomstjänst på mellan 20 och 40 timmar för misshandel och olaga hot mot en flicka som de ansåg spred falska rykten om dem. En fjärde flicka var med om misshandeln - sparkar, slag och hot om cigarettbränning och avklippt tunga - men hon var minderårig då händelsen inträffade i november i fjol. Alla erkänner delar av misshandeln men bestrider brott, skriver Sundsvalls Tidning på nätet..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 30 minuter sedan

Hus på 85 kvadratmeter från 1936 sålt i Eslöv

Eslöv 1 840 000 kronor fick Chris Larsson, 23, och Amanda Olofsson, 22, ge för huset på Onsjövägen 6 i Eslöv. Husets byggår är 1936 och det har en boyta på 85 kvadratmeter. Köpet från säljaren Stig Fridolf och Evy Ann-Margret Andersson blev klart i januari 2019.

Skånskan - 30 minuter sedan

Bostadsinbrotten minskar drastiskt

Skåne Sedan 2015 har antalet bostadsinbrott i regionen har minskat med 45 procent. I Malmö minskade de totalt med 47 procent.Enligt ett pressmeddelande från polisen skedde under 3220 fullbordade bostadsinbrott i permanentbostäder i regionen under 2018.

Skånskan - 1 timme sedan

Grundaren ropar inte hej

Malmö Det är två månader sedan han förklarade klubben död på Facebook efter ännu ett avslag när det gäller alkoholtillstånd.
Men nu har ett försiktigt hopp om framtiden vaknat för Carlo Emme. Men han vågar inte ropa hej ännu..

Skånskan - 1 timme sedan

Redhawks leder med 2-0

ISHOCKEY Det var svårt att känna igen Malmö Redhawks i början av lördagens hemmamatch mot Växjö.
Retrotröjor från guldåren på 1990-talet, Panterns Lars Volden i mål och en plötsligt ny pondus i spelet.
Dessutom 2-0 efter den första perioden.

Skånskan - 2 timmar sedan

Plan B ser ut att räddas

Malmö Under hela sin treåriga existens har rockmedlemsklubben Plan B fört en kamp för sin existens – och för att få det för verksamhetens ekonomi nödvändiga alkoholtillståndet.
Nu ser det ut som att klubben räddas.För tre år sedan startade Carlo Emme och Victor Höber Plan B i en källare på Norra Grängesbergsgatan.

Skånskan - 4 timmar sedan

Lantbruksfastighet i Tjörnarp har fått nya ägare

Tjörnarp Fastigheten på Korsaröd 325 i Tjörnarp har fått nya ägare. Köpare är Magnus och Jenny Andersson, 50 och 43 år, från Gärds Köpinge, och säljare är Lars-Erik Ingvar Persson. Köpet blev klart i februari 2019 och priset blev 4 500 000 kronor.

Skånskan - 4 timmar sedan

Bil med släp i olycka

Haglösa En personbil med släp var inblandad i en singelolycka på väg 108 vid Haglösa, norr om Trelleborg, strax efter lunch på lördagen.Olyckan inträffade i norrgående riktning, men ska inte ha medfört några personskador. Trafikverket uppger att det råder begränsad framkomlighet på platsen och att arbetet vid olycksplatsen kommer att pågå tills klockan 13.

Skånskan - 5 timmar sedan

Salmonella i Lidls nötfärs

Skåne Lidl återkallar nötfärs av varumärket Guldgrytan sedan företaget upptäckt salmonellabakterier i köttfärsen.Återkallandet gäller nötfärs i 500-gramsförpackning med en fetthalt på sex procent med utgångsdatum 20190212. Lidl skriver i ett pressmeddelande: ”Bäst före-datumet har passerat men vi vill ändå uppmana alla våra kunder som kan ha kvar nötfärsen i frysen att återlämna produkten.

Skånskan - 5 timmar sedan

50-årig tradition avslutas

Tyringe Lejla Svantesson har spenderat otaliga timmar i ishallen. För femtionde året håller hon i ”skridsko till tusen” under sportlovet, för sista gången.Året var 1970 och Lejla Svantesson fick tillgång till Tyrs Hov isbana innan invigningen hade tagit plats.

Skånskan - 5 timmar sedan

När ljuset försvinner

Vad händer när elen försvinner?
– Värmen försvinner.
– Det blir svårt att laga och förvara mat.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.