DI > Ekonomi

Tuesday, 11 December, 23:32

DI - 14 nov 18 kl. 06:47

THQ Nordic höjer resultat och omsättning rejält, förvärvar Coffee StainRörelseresultatet ökade med över 270 procent för spelutvecklaren THQ Nordic under det tredje kvartalet och nettoomsättningen slog rekord. Samtidigt meddelar bolaget att man förvärvar sektorskollegan Coffe Stain..
Läs mer på DI
Läs mer om:
THQ Nordic, Coffee Stain, Coffe Stain

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: THQ, Nordic, höjer, resultatoch , omsättningrejält , förvärvar, Coffee, Stain
DI - 16 maj 17 kl. 07:19

THQ Nordic dubblar vinsten

Spelbolaget THQ Nordic redovisar ett resultat efter skatt på 23,5 miljoner kronor i det första kvartalet 2017 (10,7)..

PrivataAffärer - 16 maj 17 kl. 08:24

THQ Nordic: Dubblade resultatet första kvartalet

Spelbolaget THQ Nordic redovisar ett resultat efter skatt på 23,5 miljoner kr i det första kvartalet 2017 (10,7). Det framgår av rapporten för det första kvartalet....

PrivataAffärer - 14 nov 18 kl. 09:08

Starkt resultat av THQ Nordic

Genomsnittet av fyra analytikers estimat låg på 194 miljoner, enligt Bloomberg News. Nettoomsättningen uppgick till 1.273 miljoner kronor.

DI - 01 sep 17 kl. 07:34

Pareto höjer THQ Nordic

Pareto höjer riktkursen för THQ Nordic från 57 till 70 kronor, och upprepar rekommendationen behåll. Det framgår av en analys..

DI - 14 nov 17 kl. 07:26

Starkare resultat av THQ Nordic

Spelbolaget THQ Nordic redovisar ett rörelseresultat före avskrivningar (ebitda) på 34,6 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2017 (25,4). Resultatet per aktie uppgick till 0:26 kronor (0:21)..

PrivataAffärer - 16 maj 18 kl. 08:32

THQ Nordic: Starkt resultat efter förvärv

Spelbolaget THQ Nordic redovisar ett rörelseresultat före av- och nedskrivningar (ebitda) på 226 miljoner kr för det första kvartalet 2018 (42)....

Affärsvärlden - 15 aug 18 kl. 07:43

Stark rapport från THQ Nordic

THQ Nordic ökade såväl omsättning som resultat i det andra kvartalet, inte minst tack vare det tidigare köpet av Koch Media. Men även exklusive jätteförvärvet bjöd det andra kvartalet på en förbättring och jämfört med Bloomberg News analytikersamanställning slogs förhandstipsen rejält..

Cornucopia - 26 apr 18 kl. 13:16

Icke-inflationen slår till igen - HBO Nordic höjer priset med 11%

Icke-inflationen fortsätter sitt segertåg genom Sverige. Denna gång genom att HBO Nordic höjer priset på sitt abonnemang med 11% från 89:- SEK till 99:- SEK i månaden. Med en svagare krona måste förstås licenspengarna in för amerikanska serier.

PrivataAffärer - 14 feb 18 kl. 06:38

Kraftig vinstökning för THQ Nordic

Spelbolaget THQ Nordics resultat mer än fördubblades under det fjärde kvartalet. Även omsättningen steg rejält....

Nya Wermlands Tidningen - 16 aug 12 kl. 11:55

Nordic Youth Trophy, resultat kvalificeringsspel

Resultat från onsdagens och torsdagens kvalificeringsspel i Nordic Youth Trophy..

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Flygbolagens knep snuvar resenärer på kompensation

Hittills i år har världens flygbolag sparat motsvarande 40 miljoner kronor på att helt enkelt förlänga flygtiderna och därmed minska risken för att behöva betala förseningsavgifter. .

DI - 2 timmar sedan

Två döda vid skjutning i Strasbourg – EU-parlamentet har stängts ned

Två människor har dödats och minst elva har skadats kritiskt i skottlossningar i Strasbourg i Frankrike. Polisen känner till identiteten på skytten och han jagas nu, rapporterar AFP. En utredning om terrorbrott har öppnats..

DI - 1 timme sedan

Volvoavknoppning gör elsatsning med Scania

Bränslecellsbolaget PowerCell som knoppades av från Volvokoncernen inleder nu ett samarbete med Scania för att ta fram en elektrifierad sopbil till renhållningsföretaget Renova..

DI - 1 timme sedan

E-tron – tanklös körning i ökenlandskap

Audis elbil E-tron hann inte i tid för att bli aktuell för årets bil 2019. Men Di har så klart kört den ändå, i Abu Dhabi av alla ställen.  Att vara elbilist i emiratet är ensamt bland alla bensinslukande suvar.

DI - 1 timme sedan

Ola Källenius håller dörren öppen för Volvo

Från och med i maj 2019 tar Ola Källenius som första icke-tysk över jättekoncernen Daimler. Han gör det i en omställningsperiod där Volvoägaren Geely även är storägare i Daimler. Och Ola Källenius håller dörren på glänt för framtida samarbeten..

DI - 1 timme sedan

Festen snart slut – nytt läge för våra sparpengar

Årets sista veckor bjuder på en räcka räntebesked där tonläget från USA:s Federal Reserve, Riksbanken och den Europeiska centralbanken avgör marknadsoptimismen i närtid. Mindre frikostiga centralbankirer betyder ett nytt läge för våra lån och sparpengar..

DI - 1 timme sedan

Uppgifter: Förtroendeomröstning om Theresa May är nära

En förtroendeomröstning mot Storbritanniens premiärminister Theresa May är nära förestående, rapporterar flera brittiska medier..

DI - 1 timme sedan

ABG sänker rådet på Ahlsell efter budet

ABG Sundal Collier sänker sin rekommendation för Ahlsell till behåll från köp. Riktkursen höjs dock till 55 från 52 kronor. Det skriver Bloomberg News..

DI - 2 timmar sedan

En död vid skjutning i Strasbourg – EU-parlamentet har stängts ned

En person har dödats och ytterligare sex har skadats vid skjutningen nära en julmarknad i centrala Strasbourg, meddelar den franska nyhetsbyrån AFP, med hänvisning till polisen.  Gärningsmannen ska fortfarande vara på fri fot. EU-parlamentet har stängts ned efter skjutningen..

DI - 2 timmar sedan

Indexen kastar sig mellan plus och minus på Wall Street

USA-börserna visar upp ännu en svängig dag där indexen kastar sig mellan plus och minus under handelns gång. En knapp timme före stängning står alla tre ledande index återigen på plus..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.