DI > Ekonomi

Monday, 18 February, 21:15

Liknande nyheter

Taggar: , investerar, börsprofilerna1 , Mkr
E24 - 14 feb 12 kl. 08:21

Karolinska development: investerar 6,8 mkr i gligene

Karolinska Developments dotterbolag Kdev Oncology investerar 6,8 miljoner kronor i en ägarandel på 44 procent i bolaget Gligene..

DI - 28 maj 13 kl. 09:41

Världsbanken investerar i svenskt bolag

Världsbankens finansinstitutet IFC går in med 80 Mkr i det svenska miljöteknikföretaget Flexenclosure. Industrifonden och Andra AP-fonden investerar tillsammans ytterligare 80 Mkr..

DI - 22 mar 16 kl. 12:30

Springfield har 80 Mkr på fickan - investerar i ett tiotal startups

Riskkapitalbolaget The Springfield Project, med medgrundaren Anna Settman, har 80 Mkr kvar att investera. Nu tar man in ansökningar och investerar i ytterligare ett tiotal startups..

Dagens PS - 21 sep 17 kl. 07:24

Swedbank satsar 154 Mkr i svenskt poddbolag

Poddplattformen Acast har tagit in 154 miljoner i nytt kapital från Swedbank Roburs och Norrons fonder, skriver Di Digital. För pengarna stod även fonden Swedbank Robur Microcap som går in som ny investerare i bolaget. Swedbank Robur som inte har en vana av att investera i onoterade företag som Acast beskriver deltagandet på följande sätt: ”I USA finns det många duktiga fonder som investerar i onoterat.

DI - 23 okt 18 kl. 08:13

Kinnevik investerar 443 Mkr i bokningsplattformen Goeuro

Investmentbolaget Kinnevik har investerat 443 Mkr i Goeuro, en bokningsplattform för resor i Europa. Investeringen görs i partnerskap med det Singaporebaserade investmentbolaget Temasek. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 25 aug 11 kl. 15:29

Buffett investerar 30 Mkr i Bank of America

Berkshire Hathaway, med Warren Buffet i spetsen, investerar 5 miljarder dollar i Bank of America i en riktad emission av 50.000 preferensaktier för 100.000 dollar styck.

DI - 11 jun 14 kl. 08:14

Billerud Korsnäs investerar 500 Mkr i Gävle

Skogsbolaget Billerud Korsnäs investerar drygt 450 miljoner kronor för miljöförbättrande åtgärder vid produktionsenheten i Gävle..

DI - 26 aug 14 kl. 14:23

Billerud investerar för 900 Mkr

Förpackningspappers- och massaproducenten BillerudKorsnäs investerar 900 miljoner kronor i produktionsanläggningarna i Frövi och Rockhammar, som en del i bolagets tillväxtplan..

DI - 14 jan 16 kl. 06:30

Superängeln Dušan Stojanović investerar i handikapp-app

Affärsängeln Dušan Stojanović investerar knappt en miljon kronor i Handiscover, ett Airbnb för funktionshindrade. Bolaget stänger de närmaste veckorna sin första investeringsrunda på drygt 3 Mkr..

DI - 15 jan 16 kl. 06:30

Vinnova investerar i robotrådgivare

Finansiell robotrådgivning har fått luft under vingarna i USA men det saknas större aktörer i Norden. Nu investerar Vinnova drygt 2 Mkr i svenska Primepilot som ska lansera en automatiserad spartjänst i år..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Garos vd Carl-Johan Dalin får sparken

Styrelsen i Garo har beslutat att avsluta Carl-Johan Dalins anställning som verkställande direktör. Patrik Andersson, för närvarande försäljnings- och marknadsdirektör, tar tillsvidare över rollen som tillförordnad vd, enligt ett pressmeddelande..

DI - 45 minuter sedan

RÅ ska granska avlyssningsbeslut mot jaktbrottsmisstänkte Karl Hedin

Det var i oktober i fjol som Hedin tillsammans med flera andra personer greps av polisens nationella operativa avdelning efter en längre tids spaning och telefonavlyssning. Karl Hedin satt häktad i 31 dagar, och strax efter nyår kom nyheten att huvudvittnet i jakthärvan inte längre vill medverka i utredningen..

DI - 45 minuter sedan

Flera stjärnor föll ur Michelinguiden

Restaurang Gastrologik på Östermalm i Stockholm belönas med två stjärnor i årets upplaga av Guide Michelin.  Noma i Köpenhamn och Koks på Färöarna fick också två stjärnor..

DI - 1 timme sedan

Magdalena Andersson: Vi ska inte sänka skattetrycket

Socialdemokraterna tvingades till svåra eftergifter för att behålla makten och ska nu driva igenom stora skattesänkningar.  Samtidigt vill finansminister Magdalena Andersson väga upp med andra reformer för att minska de ekonomiska klyftorna. En ny stor skattereform kommer även innehålla skattehöjningar, enligt finansministern..

DI - 1 timme sedan

Ahlsell ansöker om avnotering från Nasdaq

Industridistributören Ahlsell, som är under uppköp av riskkapitalbolaget CVC Capital Partners, har på begäran av CVC beslutat att ansöka om avnotering av Ahlsells aktier från Nasdaq Stockholm. Sista dag för handel kommer att meddelas snarast efter att bolaget erhållit bekräftelse från Nasdaq Stockholm..

DI - 1 timme sedan

Nynordisk knockout på Gastrologik

Grattis svenska kroggäster – det nynordiska köket fyller moppe i år! Tänk att det ­redan gått 15 år sedan tolv nordiska kockar, bland dem stjärnor som Mattias Dahlgren och René Redzepi undertecknade de tio punkterna i Det Nynordiska Manifestet 2004. .

DI - 1 timme sedan

Allrachef överklagar beslut att frysa 50 av hans miljoner

Medgrundaren till skandaliserade pensionsbolaget Allra, ex-direktören David Rothman, överklagar Stockholms tingsrätts förordnande om kvarstad på drygt 50 miljoner kronor, rapporterar nyhetsbyrån Siren..

DI - 1 timme sedan

De spräcker glastaket

Glastaket i svenskt näringsliv har äntligen spräckts. Så kan man tolka beskedet att Carina Åkerström blir vd för Handelsbanken. Med ens får två av Sveriges fyra storbanker kvinnlig vd samtidigt.

DI - 1 timme sedan

Dags att tala sanning om kapitalskatterna

LEDARE. De senaste dagarna har både statsminister Stefan Löfven (TT) och Expressens ledarskribent Anna Dahlberg pläderat för att höja kapitalskatterna. Men den debatten måste rätas upp..

DI - 2 timmar sedan

Se och lär, Sverige – lösningen finns bakom hörnet

Sverige har stora problem. Men det finns också lösningar närmare än vi tror – och koncept vi borde kopiera. Di har planerat en resrutt för intresserade politiker..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.