DI > Ekonomi

Wednesday, 19 December, 04:08

DI - 13 nov 18 kl. 22:50

Så investerar börsprofilerna 1 MkrDi TV brukar fråga personer hur de skulle investera en miljon kronor. Så här löd svaren från juli till oktober i år. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Mkr, TV

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , investerar, börsprofilerna1 , Mkr
E24 - 14 feb 12 kl. 08:21

Karolinska development: investerar 6,8 mkr i gligene

Karolinska Developments dotterbolag Kdev Oncology investerar 6,8 miljoner kronor i en ägarandel på 44 procent i bolaget Gligene..

DI - 28 maj 13 kl. 09:41

Världsbanken investerar i svenskt bolag

Världsbankens finansinstitutet IFC går in med 80 Mkr i det svenska miljöteknikföretaget Flexenclosure. Industrifonden och Andra AP-fonden investerar tillsammans ytterligare 80 Mkr..

DI - 22 mar 16 kl. 12:30

Springfield har 80 Mkr på fickan - investerar i ett tiotal startups

Riskkapitalbolaget The Springfield Project, med medgrundaren Anna Settman, har 80 Mkr kvar att investera. Nu tar man in ansökningar och investerar i ytterligare ett tiotal startups..

Dagens PS - 21 sep 17 kl. 07:24

Swedbank satsar 154 Mkr i svenskt poddbolag

Poddplattformen Acast har tagit in 154 miljoner i nytt kapital från Swedbank Roburs och Norrons fonder, skriver Di Digital. För pengarna stod även fonden Swedbank Robur Microcap som går in som ny investerare i bolaget. Swedbank Robur som inte har en vana av att investera i onoterade företag som Acast beskriver deltagandet på följande sätt: ”I USA finns det många duktiga fonder som investerar i onoterat.

DI - 23 okt 18 kl. 08:13

Kinnevik investerar 443 Mkr i bokningsplattformen Goeuro

Investmentbolaget Kinnevik har investerat 443 Mkr i Goeuro, en bokningsplattform för resor i Europa. Investeringen görs i partnerskap med det Singaporebaserade investmentbolaget Temasek. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 25 aug 11 kl. 15:29

Buffett investerar 30 Mkr i Bank of America

Berkshire Hathaway, med Warren Buffet i spetsen, investerar 5 miljarder dollar i Bank of America i en riktad emission av 50.000 preferensaktier för 100.000 dollar styck.

DI - 11 jun 14 kl. 08:14

Billerud Korsnäs investerar 500 Mkr i Gävle

Skogsbolaget Billerud Korsnäs investerar drygt 450 miljoner kronor för miljöförbättrande åtgärder vid produktionsenheten i Gävle..

DI - 26 aug 14 kl. 14:23

Billerud investerar för 900 Mkr

Förpackningspappers- och massaproducenten BillerudKorsnäs investerar 900 miljoner kronor i produktionsanläggningarna i Frövi och Rockhammar, som en del i bolagets tillväxtplan..

DI - 14 jan 16 kl. 06:30

Superängeln Dušan Stojanović investerar i handikapp-app

Affärsängeln Dušan Stojanović investerar knappt en miljon kronor i Handiscover, ett Airbnb för funktionshindrade. Bolaget stänger de närmaste veckorna sin första investeringsrunda på drygt 3 Mkr..

DI - 15 jan 16 kl. 06:30

Vinnova investerar i robotrådgivare

Finansiell robotrådgivning har fått luft under vingarna i USA men det saknas större aktörer i Norden. Nu investerar Vinnova drygt 2 Mkr i svenska Primepilot som ska lansera en automatiserad spartjänst i år..

Fler nyheter från DI

DI - 5 timmar sedan

Tysk miljöorganisation vill bromsa autobahn

Den tyska miljöorganisationen DUH, som under året fått igenom dieselstopp i flera storstäder, siktar nu in sig på Tysklands hjärta: autobahn. DUH vill få bort den fria farten och införa hastighetsbegränsning..

DI - 5 timmar sedan

Trump beordrar Pentagon att skapa rymdkommando

USA:s president Donald Trump har beordrat det amerikanska försvarshögkvarteret Pentagon att skapa ett rymdkommando..

DI - 5 timmar sedan

Transportbolaget Fedex slår analytikernas förväntningar

Fedex redovisar ett justerat resultat per aktie på 4,03 dollar för räkenskapsårets andra kvartal..

DI - 6 timmar sedan

Wall Street vände upp igen under sista handelstimmen

New York-börsen rörde sig under nollan inför den sista handelstimmen men lyckades kravla sig upp lagom till stängning. S&P 500 avslutade precis på nollan medan Dow Jones och Nasdaq stängde upp 0,4 respektive 0,5 procent..

DI - 6 timmar sedan

Betssons vd är med i budet på konkurrenten

Betssons vd Pontus Lindwall ingår i konsortiet som lägger bud på Cherry – ett bolag som är en av Betssons konkurrenter. Cherrys styrelseledamot och tillförordnade vd Gunnar Lind avfärdar dock att Pontus Lindwall är aktuell för vd-posten i Cherry..

DI - 6 timmar sedan

Dunkelt spel om Cherry

Ett privat konsortium lägger bud på spelbolaget Cherry – och bland annat ingår Cherrys styrelseordförande och storägare Morten Klein i konsortiet. Di granskar spelet om Cherry..

DI - 6 timmar sedan

Stor oenighet om avtalslös brexit i brittiska regeringen

Ministrarna hade svårt att enas kring hur den brittiska regeringen ska hantera en avtalslös brexit. Arbetsmarknadsministern Amber Rudd liknande ett utträde utan avtal vid en bilkrasch enligt Financial Times..

DI - 6 timmar sedan

Carnegie har utfört stabiliseringsåtgärder i Q-linea

Carnegie har utfört stabiliseringsåtgärder i medicinteknikbolaget Q-linea efter noteringen på Stockholmsbörsen. .

DI - 6 timmar sedan

Daiwa sänker Autoliv till neutral, skriver ned riktkursen

Japanska Daiwa har sänkt Autoliv från tidigare outperform till neutral. Riktkursen sänks samtidigt från 89 till 76 dollar, motsvarande 689,7 kronor..

DI - 6 timmar sedan

Skuggdirektionen: Räntan bör höjas – trots marknadsstöket

Marknadsstöket håller i sig, konjunkturoron ökar och de senaste inflationsutfallen har varit en besvikelse. Ändå är det ingen tvekan om att räntan ska höjas. Det är budskapet från Skuggdirektionen som inte är så orolig för konjunkturen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.