DI > Ekonomi

Saturday, 16 February, 17:05

DI - 13 nov 18 kl. 19:59

General Electric rusar efter Baker Hughes-försäljningDet hårt pressade amerikanska industrikonglomeratet General Electric meddelade på tisdagen att bolaget säljer aktier i oljeserviceföretaget Baker Hughes för uppemot 4 miljarder dollar. Beskedet möttes med öppna armar på Wall Street och aktien rusar med nästan 10 procent. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Electric, Baker Hughes, General Electric, Wall Street

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: General, Electric, rusarefter , Baker, Hughes-försäljning
Affärsvärlden - 31 okt 16 kl. 11:18

General Electric bekräftar stor oljeaffär med Baker Hughes

Amerikanska General Electric bekräftade på måndagsmorgonen medieuppgifter om att bolaget avser att slå samman sin verksamhet inom olja och gas med oljeservicebolaget Baker Hughes..

DI - 13 nov 18 kl. 15:38

General Electric säljer aktier i Baker Hughes för uppemot 4 miljarder dollar

Det pressade amerikanska industrikonglomeratet General Electric meddelade på tisdagen att bolaget säljer aktier i oljeserviceföretaget Baker Hughes för uppemot 4 miljarder dollar. Aktien stiger med omkring 2,6 procent i den inledande handeln. .

Dagens PS - 06 dec 17 kl. 07:28

General Electric ska säga upp 4.500 i Europa

Dystert beslut efter att energijätten ska ha gjort en översyn av tillgångarna. General Electric kommer att dra ned med cirka 4 500 jobb i Europa efter att ha gjort en översyn av tillgångarna man fick i samband med köpet av franska Alstom. Det uppger franska tidningen Les Echos, rapporterar Reuters.

DI - 13 dec 18 kl. 16:32

General Electric rusar på positiva USA-börser

New York-börserna rörde sig försiktigt uppåt i den inledande handeln på torsdagen medan investerare håller ett vakande öga på utvecklingen mellan USA och Kina. .

SmålandsPosten - 02 nov 15 kl. 16:42

Alstom i Växjö överlåts till General Electric

Amerikanska General Electric köper franska Alstoms energiverksamhet. Detta innebär att Alstoms kontor i Växjö numera är under General Electrics flaggor..

DI - 21 jan 11 kl. 12:35

Styrkebesked från General Electric

Det amerikanska industrikonglomeratet General Electric redovisar ett resultat för kvarvarande verksamhet på 0:36 dollar per aktie för årets fjärde kvartal (0:28)..

E24 - 21 jan 11 kl. 14:12

Bättre än väntat för General Electric

General Electric lyfte på Wall Street efter ett oväntat starkt bokslut i dag. Nettovinsten blev 4,5 miljarder dollar..

DI - 21 jan 11 kl. 22:13

USA-börser: General Electric-rally lyfte humöret

De amerikanska börserna noterade blandade rörelser på fredagen. General Electric lyfte Dow Jones medan teknik- och råvarubolag tyngde Nasdaq..

DI - 21 apr 11 kl. 12:31

Starka siffror från General Electric

Amerikanska General Electric redovisar ett justerat nettoresultat på 0,31 dollar per aktie i den kvarvarande verksamheten för det första kvartalet 2011..

E24 - 21 apr 11 kl. 12:47

General Electric ökar vinsten

Det amerikanska industrikonglomeratet General Electric redovisar ett justerat resultat på 0:33 dollar per aktie för det första kvartalet 2011 (0:21)..

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

VM gav prisrally på fjällstugor

Fritidshus i de svenska fjällen fortsätter att locka skidsugna. Hetast för tillfället är VM-aktuella Åre där priserna rusade med 9 procent i fjol..

DI - 1 timme sedan

Kronofogden stäms för slarv med utbetalningar

Centrum för rättvisa stämmer Kronofogden för slarv med enskildas pengar och kräver skadestånd från staten, rapporterar fackförbundet ST:s tidning  Publikt..

DI - 1 timme sedan

Thermoprodukter breddar båtliv med campingprodukter

Med en ny, patenterad innovation tog Thermoprodukter plats i världens båtar. Men den gungiga båtbranschen har fått familjeföretaget att utforska ny mark..

DI - 1 timme sedan

Mike Pence pressar EU om Iranavtal

USA:s vicepresident Mike Pence uppmanar EU att dra sig ur kärnenergiavtalet med Iran..

DI - 2 timmar sedan

Vd:n vägrade flytta – undvik skräckscenarion när du hyr ut bostad

Tre gånger har den före detta vd:n hyrt en bostad och ganska snabbt slutat att betala hyran – men vägrat flytta. Undvik att hamna i samma fälla som de uthyrare som råkat ut för honom..

DI - 2 timmar sedan

Sjöstedt: Vänsterpartiet vill att Sverige stannar i EU

Ska Vänsterpartiet som enda parti driva kravet på att Sverige ska lämna EU eller inte? Det är den heta frågan på Vänsterpartiets EU-valkonferens i Norrköping. ”Många vill veta var vi står och då ska vi också säga det i valrörelsen”, säger ordförande för Skånedistriktet Ana Süssner Rubin..

DI - 3 timmar sedan

Stefan Perssons Mercedes till salu

H&M:s storägare Stefan Perssons Mercedes är ute till försäljning.  ”Bilen går som en dröm, det går knappt att ha en bättre kärra”, säger den nuvarande ägaren. .

DI - 3 timmar sedan

Generaldirektören: Svårt att klara målet om punktliga tåg

Förra året var ett riktigt dåligt tågår. Och även om det blir bättre i år, blir det svårt för branschens att nå målet för punktligheten till 2020.  Det framgick av Ekots lördagsintervju där Trafikverkets generaldirektör Lena Erixon var gäst.

DI - 3 timmar sedan

Skistar in i klädbranschen med egen kollektion

Skidreseföretaget Skistar, som kontrolleras av bröderna Mats och Erik Paulsson med familjer, har varit i fokus under alpina VM som avslutas i helgen.  Förutom att vara huvudsponsor har bolaget också varit officiell klädleverantör till VM genom det nya varumärket EQPE, en satsning som Skistars vd Mats Årjes hoppas ska bredda affärerna..

DI - 4 timmar sedan

Nederländsk revolt skakar flygjätten Air France-KLM

En maktstrid rasar inom det fransk-nederländska flygbolaget Air France-KLM. I centrum står nye en nyinkommen fransk koncern-vd, en skicklig och omtyckt dotterbolagsdirektör – samt massor av nationell prestige..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.