Dagensanalys.se > Ekonomi

Saturday, 16 February, 13:31

Dagensanalys.se - 13 nov 18 kl. 19:30

Norden leder vägen med viewability som slår det globala genomsnittet



Mätföretaget Integral Ad Sciences har släppt sin senaste rapport, Media Quality Report, som tillhandahåller benchmark för viewability, brand safety, ad fraud och time-in-view för displayannonsering på desktop och mobilt i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Rapporten visar att viewability* i Norden är högre än det globala genomsnittet. För displayannonsering på desktop uppnår Norden en viewability på i snitt 66,5 % jämfört med 61,6 % för de globala visningarna. Finland och Norge leder regionen med 68 % respektive 67,7 %. För mobilt uppnår Norden 52,3 % viewability jämfört med ett globalt benchmark på 52,2 %.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Integral Ad Sciences, Quality Report, Sverige, Danmark, Norden, Norge, H2, Björn Lindholm, Integral Ad Science, Finland, Lindholm, MRC

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Norden, leder, vägenmed , viewabilitysom slår det , globala, genomsnittet
Sydsvenskan - 07 jun 15 kl. 12:48

Fischer leder vägen mot Nigeria

Ett par dåliga landskamper skakade om det annars så försvarstrygga Sverige inför VM.
I premiären mot Nigeria är det upp till Nilla Fischer att visa vägen mot de snabba och fysiskt starka motståndarna.
— Jag ska vara en ledare, säger hon..

Helsingborgs Dagblad - 07 jun 15 kl. 12:48

Fischer leder vägen mot Nigeria

Ett par dåliga landskamper skakade om det annars så försvarstrygga Sverige inför VM.
I premiären mot Nigeria är det upp till Nilla Fischer att visa vägen mot de snabba och fysiskt starka motståndarna.
— Jag ska vara en ledare, säger hon..

GöteborgsPosten - 07 jun 15 kl. 12:49

Fischer leder vägen mot Nigeria

Ett par dåliga landskamper skakade om det annars så försvarstrygga Sverige inför VM. I premiären mot Nigeria är det upp till Nilla Fischer att visa vägen mot de snabba och fysiskt starka motståndarna. -Jag ska vara en ledare, säger hon..

Supermiljöbloggen - 20 aug 14 kl. 07:51

Olivia Linander, 350.org: “En inbjudan. Den 19-21 september leder vi vägen”

Världens ledare samlas den 23 september i New York under ett extrainsatt klimattoppmöte för att tackla klimatkrisen. Ban Ki-moon, FN:s generalsekreterare, har nämligen sammankallat världens statschefer för ett allvarligt snack om de alltjämt pågående, och alltjämt för långsamma, klimatförhandlingarna. “Världens ledare”.

Aftonbladet - 30 jan 13 kl. 00:27

Han leder vägen ? rakt ut i öknen

I dag framstår det som om Urban Bäckström styr ett rättshaveri i organiserad form.

SN - 20 aug 13 kl. 21:18

Naturbrukselever leder vägen för grön politik

I dagarna gästas Sörmland av morgondagens internationella miljöpolitiker i samband med projektet Summer School 2013. Ett av besöksmålen var Öknaskolans naturbruksgymnasium där eleverna bland annat informerade de internationella gästerna om hållbar miljöutveckling inom naturbrukssektorn..

Nyteknik - 10 okt 13 kl. 13:11

Självstyrande bilar leder vägen

Självstyrande bilar är en stark trend i fordonsbranschen. Redan i år når system som hjälper till med kökörning marknaden..

BT - 19 mar 14 kl. 07:56

Pussy Riots leder vägen

Många är vi som har följt turerna kring Pussy Riot, från vintern 2012 och ja… ända sedan dess. Svensk och internationell media var snabba på att rapportera när gruppmedlemmarna häktades och sedan, efter en kaosartad rättegång, dömdes till fängelse för sin 30 sekunder långa punkperformance i Frälsarkatedralen i Moskva. En hel värld förfasade sig.

IDG - 26 jan 15 kl. 09:21

Storbankerna leder vägen för mobila betalningar


Storbankernas betalapp Swish kan ta hem spelet om mobila betalningar både på nätet och i butiker. Med två miljoner användare blir Swish även ett attraktivt betalmedel i nätbutiker..

UNT - 07 jun 15 kl. 12:47

Fischer leder vägen mot Nigeria

Ett par dåliga landskamper skakade om det annars så försvarstrygga Sverige inför VM..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

Apple köper analysföretaget DataTiger

DataTiger hjälper sina kunder att skräddarsy marknadsföringssystem så att de kan maximera analysnyttan. Enligt DataTiger är data och analys “the fastest and easiest way to increase retention and monetisation”. Och tillägger “with our platform you can individually optimize the marketing flows for your customers in real-time across all channels.

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

Nu tar Adobe personaliseringen till de fysiska butikerna

Företags konkurrenskraft och kundlojalitet bygger i dag i allt större utsträckning på personaliserade kundupplevelser. Nya funktioner i Adobe Experience Manager gör det nu möjligt att erbjuda digitala upplevelser som följer kunderna på alla skärmar de möter – även i fysiska butiker. Den digitala utvecklingen bidrar i snabb takt till nya kundbeteenden.

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

Schibsted först i Norden med en AR-annonsprodukt

Nu lanserar Schibsted ett nytt format som tar annonsörer ännu närmre sin målgrupp. Genom att blanda den digitala och fysiska världen kan Augmented Reality (AR) skapa både ökat engagemang och stärkt betalningsvilja. om första medieaktör i Norden erbjuder nu Schibsted Sales & Inventory (SSI) en standardiserad AR-annonsprodukt.

Dagensanalys.se - Igår: 05:17

Dela listor i LinkedIn Sales Navigator och mer i senaste uppdateringen

LinkedIn har uppdaterat sin Sales Navigator med nya funktioner som gör det möjligt att bland annat dela prospeklistor med kollegor. LinkedIn är ett trevlig häng för dig som söker jobb eller vill vidga ditt nätverk. Det är också ett verktyg för rekryterare och säljare av olika produkter och tjänster.

Dagensanalys.se - Igår: 04:53

TikTok lanserar sponsrade videoklipp

Nu kan alla annonsörer nå ut till TikToks unga publik genom att visa målgruppsanpassade videoklipp. Ett första test av “Sponsored” innehåll dök upp från cykelmärket Specialized på TikTok. Rolling through TikTok and got an ad from Specialized Bikes that just takes you to their profile when you tap “Learn more” but then brings up “video ads do not support this feature” when you tap on the promoted music track.

Dagensanalys.se - Igår: 04:43

SurveyMonkey integreras med Microsoft

Gör-det-själv-verktyget SurveyMonkey och Microsoft är numera samarbetspartners. Tanken är att användare av Microsofts plattformar numera ska kunna lyfta in feedback från sina kunder direkt in i sin vanliga miljö. “Combining the insights from customer and employee feedback with operational information from Power BI can help customers transform their businesses,” kommenterar SurveyMonkey.

Dagensanalys.se - Igår: 19:49

Så här ska Amazon få sin AI-assistent att bli ännu smartare

Även om Amazons Alexa redan har 80.000 skills (tänk appar) vill man nu öka takten så att AI-assistenten blir ännu smartare. Nu kan nämligen vem som helst (ja, även du) börja koda skills för Alexa.

Dagensanalys.se - Igår: 17:00

Nu ska föräldrar få hjälp att fatta E-sport

Inet har sedan tidigare ingått i ett treårigt samarbete med Female Legends målet är bland andra att på ett pedagogiskt vis ge föräldrar och andra vuxna en bättre förståelse för tävlingsinriktade tv- och datorspel. – Vi tycker att det är viktigt att vuxenvärlden skaffar sig större insyn i e-sporten, så att fler engagerar sig och bidrar till en bättre miljö online, säger Johan Wahlberg, marknads- och försäljningschef på Inet. Inet har sedan tidigare ingått i ett treårigt samarbete med Female Legends för att kämpa för en mer inkluderande e-sport genom projektet Framtidens e-sport.

Dagensanalys.se - Igår: 16:11

En analytiker i teamet – så viktigt!

Oavsett bransch och vilken kundupplevelse du arbetar med – är dessa tips guld värda! I detta avsnitt av Growthpodden får du svar på hur du ska ta hjälp för att driva digital transformation. Dessutom berättar man vilka kompetenser du behöver ha med dig på den resan och varför det är så viktigt att ha en analytiker med i teamet.

Dagensanalys.se - Igår: 15:31

Ny marknads- och försäljningschef på Åhléns

Cecilia Mortimer Meurling, nuvarande försäljningschef på Åhléns, får en ny roll som marknads- och försäljningschef. c – För att hela tiden kunna utveckla mötet med våra kunder lever vi i ständig förändring. Genom ett gemensamt ledarskap för marknad och försäljning tar vi tillvara potentialen i Åhléns starka varumärke, samtidigt som vi förstärker våra försäljningsinsatser.



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.