Dagensanalys.se > Ekonomi

Saturday, 15 December, 06:56

Dagensanalys.se - 13 nov 18 kl. 19:30

Norden leder vägen med viewability som slår det globala genomsnittetMätföretaget Integral Ad Sciences har släppt sin senaste rapport, Media Quality Report, som tillhandahåller benchmark för viewability, brand safety, ad fraud och time-in-view för displayannonsering på desktop och mobilt i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Rapporten visar att viewability* i Norden är högre än det globala genomsnittet. För displayannonsering på desktop uppnår Norden en viewability på i snitt 66,5 % jämfört med 61,6 % för de globala visningarna. Finland och Norge leder regionen med 68 % respektive 67,7 %. För mobilt uppnår Norden 52,3 % viewability jämfört med ett globalt benchmark på 52,2 %.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Integral Ad Sciences, Quality Report, Sverige, Danmark, Norden, Norge, H2, Björn Lindholm, Integral Ad Science, Finland, Lindholm, MRC

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Norden, leder, vägenmed , viewabilitysom slår det , globala, genomsnittet
Sydsvenskan - 07 jun 15 kl. 12:48

Fischer leder vägen mot Nigeria

Ett par dåliga landskamper skakade om det annars så försvarstrygga Sverige inför VM.
I premiären mot Nigeria är det upp till Nilla Fischer att visa vägen mot de snabba och fysiskt starka motståndarna.
— Jag ska vara en ledare, säger hon..

Helsingborgs Dagblad - 07 jun 15 kl. 12:48

Fischer leder vägen mot Nigeria

Ett par dåliga landskamper skakade om det annars så försvarstrygga Sverige inför VM.
I premiären mot Nigeria är det upp till Nilla Fischer att visa vägen mot de snabba och fysiskt starka motståndarna.
— Jag ska vara en ledare, säger hon..

GöteborgsPosten - 07 jun 15 kl. 12:49

Fischer leder vägen mot Nigeria

Ett par dåliga landskamper skakade om det annars så försvarstrygga Sverige inför VM. I premiären mot Nigeria är det upp till Nilla Fischer att visa vägen mot de snabba och fysiskt starka motståndarna. -Jag ska vara en ledare, säger hon..

Supermiljöbloggen - 20 aug 14 kl. 07:51

Olivia Linander, 350.org: “En inbjudan. Den 19-21 september leder vi vägen”

Världens ledare samlas den 23 september i New York under ett extrainsatt klimattoppmöte för att tackla klimatkrisen. Ban Ki-moon, FN:s generalsekreterare, har nämligen sammankallat världens statschefer för ett allvarligt snack om de alltjämt pågående, och alltjämt för långsamma, klimatförhandlingarna. “Världens ledare”.

Aftonbladet - 30 jan 13 kl. 00:27

Han leder vägen ? rakt ut i öknen

I dag framstår det som om Urban Bäckström styr ett rättshaveri i organiserad form.

SN - 20 aug 13 kl. 21:18

Naturbrukselever leder vägen för grön politik

I dagarna gästas Sörmland av morgondagens internationella miljöpolitiker i samband med projektet Summer School 2013. Ett av besöksmålen var Öknaskolans naturbruksgymnasium där eleverna bland annat informerade de internationella gästerna om hållbar miljöutveckling inom naturbrukssektorn..

Nyteknik - 10 okt 13 kl. 13:11

Självstyrande bilar leder vägen

Självstyrande bilar är en stark trend i fordonsbranschen. Redan i år når system som hjälper till med kökörning marknaden..

BT - 19 mar 14 kl. 07:56

Pussy Riots leder vägen

Många är vi som har följt turerna kring Pussy Riot, från vintern 2012 och ja… ända sedan dess. Svensk och internationell media var snabba på att rapportera när gruppmedlemmarna häktades och sedan, efter en kaosartad rättegång, dömdes till fängelse för sin 30 sekunder långa punkperformance i Frälsarkatedralen i Moskva. En hel värld förfasade sig.

IDG - 26 jan 15 kl. 09:21

Storbankerna leder vägen för mobila betalningar


Storbankernas betalapp Swish kan ta hem spelet om mobila betalningar både på nätet och i butiker. Med två miljoner användare blir Swish även ett attraktivt betalmedel i nätbutiker..

UNT - 07 jun 15 kl. 12:47

Fischer leder vägen mot Nigeria

Ett par dåliga landskamper skakade om det annars så försvarstrygga Sverige inför VM..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

Allt fler väljer streaming för hemmet

Aptiten för streamingtjänster hos de nordiska konsumenterna fortsätter att öka. Idag abonnerar 5,3 miljoner hushåll i Norden på minst en betald streamingtjänst (SVOD). Och allt fler hushåll skaffar ytterligare abonnemang, fenomenet som kallas ”stacking”.

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

”Nästa år går AI-revolutionen in i nästa fas”

Nästa år går AI-revolutionen in i nästa fas och växer samman med IoT. Smarta analyser med digitala tvillingar ger nya insikter för företag. Dessutom tar blockkedjan fart på allvar, siar Christian Pedersen från IFS.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

28-årig svensk blir ny Global Head of Marketing på Autobutler

Online marknadsplatsen för bilreparationer, Autobutler, tillsätter Dino Denic som Global Head of Marketing. På kort tid har den 28-årige Denic markerat sig inom den europeiska verkstadsbranschen som expert inom digital marknadsföring och han har nu tillsatts som Global Head of Marketing på Autobutler, för att digitalisera den analoga verkstadsbranschen i hela Europa. Han styr nu marknadsföringen i fem länder – Sverige, Danmark, Tyskland, England och Frankrike.

Dagensanalys.se - Igår: 00:13

YouTube Rewind 2018 är mest ogillad någonsin

Det årliga videoklippet som lyfter fram utmärkande händelser på Youtube har blivit det mest ogillade. Hela 10 miljoner ogilla har klippet i skrivande stund. Kanske för att några av de mest populära klippen eller kreatörerna inte fick vara med?

Dagensanalys.se - Igår: 23:59

Undersökningsföretaget YouGov köper Portent.IO

Undersökningsföretaget YouGov har i dagarna köpt upp företaget Portent.IO för att komma åt deras system och funktioner för att mäta TV, sociala medier och effekterna av marknadsinsatser. Portent.

Dagensanalys.se - Igår: 23:47

Smarta klockan slår igenom nästa år i USA

Trend eller inte så förutspås den smarta klockan pryda var persons handled under nästa år. Kan vara för att du inte behöver ha med dig mobilen hela tiden eller att du hela tiden har koll på hälsan. Oavsett så är det en helt ny pryl som digitala marknadsförare måste börja ta på allvar.

Dagensanalys.se - Igår: 15:01

Nordiska företag satsar mer på röststyrning och AI i sin marknadsföring än företag i USA och Storbritannien

Salesforce publicerar idag sin årliga rapport State of Marketing som ger oss en bild över de senaste trenderna inom marknadsföring. Det framkommer att nordiska företag använder AI och röststyrning i sin marknadsföring i större utsträckning än i USA och Storbritannien. Vidare framkommer det att företag fortsatt vill utforska AI till att förutspå vilka produkter och tjänster som konsumenten vill ha, samtidigt som integritetsfrågor och förtroende står högt på agendan globalt.

Dagensanalys.se - Igår: 13:55

Knowit köper upp bolag inom digital marknadsföring

Knowit är inte kända för förvärv, men idag gör de ett uppköp inom digital marketing och datadriven analys. Det är Stockholmsbaserade företaget All Rise, som blir en ny del av Knowit Experience. Samtidigt passar Knowit Experience på att titulera sig den största digitala byrån i Norden med nu över 600 anställda, skriver MKSE.

Dagensanalys.se - Igår: 13:52

Finalisterna klara för Årets Marknadschef 2018

Nu står det klart vilka som kan vinna Marknadsföreningen Stockholms utmärkelser Årets Marknadschef, Årets Framtidslöfte, Årets Disruptör och Årets Varumärkesresa 2018. Utmärkelserna delas ut i samband med ett halvdagsevenemang den 6:e februari på Fotografiska. Finalister Årets Marknadschef 2018
Emma Stjernlöf, ADIDAS
Emelie Mannheimer, TENGBOM
Marie Wedin, COOP
Per Carleö, VOLVO CARS Finalister Årets Framtidslöfte 2018
Karin Bjerde, KOGNITY
Madeleine Lindgren, BISNODE
Siduri Poli, CHANGERS HUB
Sabia Wizander, KRY ”En riktig förmån att få ta del av alla gedigna underlag och fantastiska prestationer,” säger Marie Sommar, VD Marknadsföreningen Stockholm och jurymedlem i Årets Marknadschef och Årets Framtidslöfte.

Dagensanalys.se - Igår: 10:37

Flera väntade och en del oväntade trender på IABs årliga trendseminarium

I tisdags genomförde IAB Sverige för sjunde gången sitt trendseminarium ”8 Minutes” där 12 talare får åtta minuter på sig att dela med sig av sina trendspaningar. Årets event bjöd på en hel del väntade trender, och några oväntade spaningar. Till årets event kom närmare 500 personer, och ytterligare 180 stod på väntelistan.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.