Barometern > Nyheter

Monday, 10 December, 14:43

Liknande nyheter

Taggar: MC-par, berättarom , resa, längs, legendarisk, väg
Nya Wermlands Tidningen - 18 okt 12 kl. 07:30

Offret för yxattacken berättar

Den 38-åriga mannen som utsattes för ett misstänkt mordförsök med en yxa i Persberg natten mot söndag, berättar nu från sjukhussängen om händelsen. ? Jag kände hur något varmt rann längs ryggen, det brände som om något tänt på, säger han samtidigt som han riktar skarp kritik mot polisens uppgiftshantering..

Kristianstadsbladet - 27 feb 14 kl. 11:00

Gravar berättar om staden

Foto: Tommy Svensson
Efter teaterbesöket i gårdagens artikel fortsätter kulturskribent Hans Holmberg sin Kristianstadsvandring. I dagens artikel lär vi oss mer om staden genom grav-stenarna, möter konsten på CSK och minns en pampig industribyggnad. Det här är sista delen.

EU-Parlamentet - 08 nov 14 kl. 09:00

Artikel - 25 år sedan Berlinmurens fall: Ledamöter berättar om sina upplevelser

Allmän information : På söndag är det 25 år sedan tusentals samlades i forna Öst- och Västtyskland, längs muren som hade delat landet i två delar sedan 1961. Fredliga demonstrationer hade pågått sedan september 1989 och kraven på frihet att resa blev starkare för varje dag som gick. Den 9 november, efter att den östtyska talespersonen uttalat att medborgare nu kan fritt röra sig över gränsen närhelst de så önskar, började människor strömma fram mot muren och rev den.

YLE - 27 dec 16 kl. 14:36

"Vi skulle föra de skadade för vård, men sjukhuset var en begravningsplats" - tre asylsökande berättar

Asylsökande i Seinäjoki har fått skriva sina egna berättelser i en ordkonstverkstad. "Det var en lugn natt. Inget hade stört min sömn den natten, tills någon ropade ut från minareten på moskén att alla skulle skynda sig ut på gatan.

SR - 05 apr 17 kl. 06:00

Berättar om det okända ubåtskriget i Bottenviken

På berättarfestivalen i Skellefteå har vi träffat en av alla berättare, populärhistorikern Tommy Lundmark som kartlagt Bottenvikens dramatiska 1900-tal, bland annat det okända kriget till sjöss längs Norrlandskusten för hundra år sedan, under första världskriget..

SmålandsPosten - 11 maj 17 kl. 14:14

Krönika: Sylvester Schlegel: En resa längs memory lane

Jag är hemma hos morsan och hälsar på, hon håller på att rensar, slänger och sorterar diverse artefakter som samlat damm under decennier. Jag passar på att sno åt mig ett par vackra glas som inte längre får plats i Enskede-villan..

SvD - 28 apr 13 kl. 00:01

Ulvaeus berättar Abbas historia

SvD har följt tillblivelsen av Abba-museet. Längs vägen berättas historien om Abba..

Resume - 13 mar 15 kl. 15:22

Björnkläder berättar sin historia

Björnkläder går ut i en stor varumärkesbyggande kampanj för att berätta om sin långs historia. Bakom konceptet står Milk. .

BT - 22 nov 15 kl. 03:00

Zinat Pirzadeh berättar om flykten från tvångsäktenskapet

Zinat Pirzadeh ska berätta om flykten till Sverige och bjuda på inslag från en ny humorshow om att vara styvmamma, på måndag på Kulturhuset..

YLE - 10 jun 15 kl. 15:42

Ett par daghem i Vasa stängs

Daghemmen Mustikkamaa och Tahmatassut i Vasa läggs ner. Barnen flyttas till andra daghem. Det rör på sig inom dagvården i Vasa.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 30 minuter sedan

Här är Matildas mirakel - Agnes och Sixten

Agnes och Sixten. De är här nu. Matilda Strandberg-Lindberg och Viktor Lindbergs små mirakel..

Barometern - 30 minuter sedan

Islands succékapten till Qatar

Islands förre förbundskapten Heimir Hallgrimsson är klar som ny tränare för Al-Arabi i Qatar. Klubben presenterade nyheten genom ett videomeddelande i sociala medier med hashtaggen #WelcomeHeimir.(TT).

Barometern - 15 minuter sedan

Julpyssel på Träffpunkten

Att julen står för dörren märks på många sätt..

Barometern - 15 minuter sedan

Färre tog flyget inrikes i november

Färre personer tog inrikesflyg till eller från Swedavias flygplatser under november jämfört med samma månad förra året, visar företagets senaste passagerarstatistik. Antalet utrikesresenärer var samtidigt i stort sätt oförändrat.(TT).

Barometern - 15 minuter sedan

Vinterkräksjukan är här

Årets säsong av vinterkräksjuka är här, meddelar Folkhälsomyndigheten. De närmaste veckorna kan man förvänta sig en ökning av antalet smittade, både i samhället och i vården, skriver myndigheten i ett pressmeddelande.(TT).

Barometern - 15 minuter sedan

Taxiförare tände eld på sig själv

En sydkoreansk taxichaufför har tänt eld på sig själv i protest mot att en ny samåkningstjänst, liknande Uber, etablerar sig i landet.(TT).

Barometern - 15 minuter sedan

25 år på samma arbetsplats

En fin trerättersmiddag och en gåva värd 5 900 kronor. Det får de som har varit anställda inom landstinget i 25 år..

Barometern - 10 minuter sedan

Tv-toppen: "På spåret" ångar vidare

"På spåret" fortsätter att vara Sveriges mest populära program just nu och är överlägsen etta på tv-toppen med sina nästan 2,2 miljoner tittare. Helgens andra stora tv-underhållning, finalen i "Idol", sågs som mest av 1,2 miljoner och hamnar på en femteplats. 1.

Barometern - 10 minuter sedan

Trogna hyresgäster bjöds på jullunch

De hyresgäster som bott hos Mönsterås Bostäder i 50 år eller mer, bjöds in till en jullunch på Påskallaviks gästgifveri..

Barometern - 30 minuter sedan

Städning förde tjejlaget till Londonmatch

Genom att bland annat städa efter åtskilliga matcher på Guldfågeln Arena har Mönsterås GIF:s tjejlag födda 03-04 kunnat åka på fotbollsresa till London..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.