DI > Ekonomi

Monday, 18 February, 21:57

DI - 13 nov 18 kl. 16:13

Di erfar: S vill låta Annie Lööf sonderaSocialdemokraterna vill nu att Annie Lööf får ett sonderingsuppdrag, erfar Di. Att åter pröva stödet för Stefan Löfven är man inom S inte intresserade av i dagsläget.  Först efter att även Centerledaren kört in i kaklet ser man en möjlighet att återta initiativet. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Annie Lööf, Di, Stefan Löfven, Centerledaren

Dela artikeln

329 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Di erfarS vill , låta, Annie, Lööf, sondera
BT - 26 aug 11 kl. 08:03

(C) Sjuhärad vill ha Annie Lööf - stödet allt starkare

Centerpartiet Sjuhärad kommer att förorda Annie Lööf som ny partiordförande. Distriktstyrelsen menar att alla de tre kandidaterna är tänkbara som partiledare, men en majoritet av ledamöterna lyfte fram Annie Lööf.
?

BT - 26 aug 11 kl. 08:03

(C) Sjuhärad vill ha Annie Lööf - stödet allt starkare i landet

Centerpartiet Sjuhärad kommer att förorda Annie Lööf som ny partiordförande. Distriktstyrelsen menar att alla de tre kandidaterna är tänkbara som partiledare, men en majoritet av ledamöterna lyfte fram Annie Lööf.
?

SR - 15 sep 17 kl. 16:16

Ekot erfar: Därför stoppade Annie Lööf fällningen av Hultqvist

Så sent som i går eftermiddag i samtal mellan de borgerliga partiledarna så var Liberalerna beredda att fälla försvarsminister Peter Hultqvist för att hålla ihop alliansen, erfar Ekot. Men Centerpartiets hårda motstånd omöjliggjorde en enad front och då valde även liberalerna att avstå från att lägga ett misstroendevotum..

SR - 10 okt 18 kl. 13:08

Ekot erfar: Alliansen vill kontakta Miljöpartiet

Allianspartierna diskuterar nu enligt vad Ekot erfar att ta kontakt med Miljöpartiet i sonderingarna att bilda regering. Både Centerledaren Annie Lööf och Liberalernas Jan Björklund har väckt frågan. Något som Miljöpartiets språkrör Gustav Fridolin avfärdar.

Helsingborgs Dagblad - 26 aug 11 kl. 11:48

Skånecentern förordar Annie Lööf

Centerpartiets Skånedistrikt förordar förhandsfavoriten Annie Lööf som efterträdare till avgående partiledaren Maud Olofsson, erfar TT. Därmed har 21 av Centerns samtliga 27 partidistrikt bestämt sig för vilken av de tre kandidaterna som de vill ha..

GöteborgsPosten - 31 aug 11 kl. 07:22

Annie Löff väntas bli ny partiledare

I dag presenterar Centerpartiets valberedning sitt förslag på ny ordförande. Annie Lööf föreslås bli ny Centerledare, erfar Ekot och andra medier..

GöteborgsPosten - 31 aug 11 kl. 07:22

Annie Lööf väntas bli ny partiledare

I dag presenterar Centerpartiets valberedning sitt förslag på ny ordförande. Annie Lööf föreslås bli ny Centerledare, erfar Ekot och andra medier..

DN - 05 nov 18 kl. 08:03

Uppgifter till DN: M blockerar Annie Lööf från att sondera

Moderaterna blockerar Centerledaren Annie Lööf från att ta ett eventuellt uppdrag från talmannen om att sondera underlaget för en regering, erfar DN. .

Expressen - 21 nov 18 kl. 10:58

Källor: Annie Lööf i nytt möte med Löfven i dag

Annie Lööf har i dag nya möten med både Stefan Löfven och Miljöpartiets språkrör Gustav Fridolin och Isabella Lövin inför morgondagens avrapportering hos talmannen, erfar Expressen. Samtidigt uppger källor nu att Centerledaren hittills inte haft något gemensamt alliansmöte under sonderingsveckan – och att allt tyder på att uppdraget misslyckas. – Jag tror inte att hon kommer att begära mer tid för sonderingar, säger en uppgiftslämnare.

Alliansfritt Sverige - 06 apr 13 kl. 10:08

S håller med regeringen ? Lööf råkar gå till angrepp ändå


FÖRETAGANDE. På temat att Socialdemokraterna inte har koll på näringspolitiken skriver näringsminister Annie Lööf i Svenska Dagbladet. Den här angreppspunkten är särskilt intressant:
Socialdemokraterna vill tvinga alla företag att rapportera in uppgifter om sina anställdas löner och ersättningar varje månad.

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Juncker: Går inte att utesluta att britterna får rösta i EU-valet

Möjligheten att brexit skjuts fram över sommaren och att britterna därmed kan rösta i EU-parlamentsvalet vore ironiskt – men går inte att utesluta, säger EU-kommissionens ordförande Jean-Claude Juncker till Stuttgarter Zeitung enligt  Reuters..

DI - 15 minuter sedan

Enorm skillnad mellan bästa och sämsta indexfonderna

Det skiljer enormt mycket i avkastning mellan den bästa och sämsta passivt förvaltade Sverigefonden de senaste fem åren – hela 20 procentenheter. Di hjälper dig att välja rätt..

DI - 45 minuter sedan

Kjos och Kise kan minska innehavet i Norwegian med 10 procent

Om emissionen och försäljningen av teckningsrätter i Norwegian utlöper som meddelats innebär det att HBK Holdings ägarandel i flygbolaget sjunker från knappt 25 till strax under 15 procent, rapporterar E24..

DI - 1 timme sedan

Garos vd Carl-Johan Dalin får sparken

Styrelsen i Garo har beslutat att avsluta Carl-Johan Dalins anställning som verkställande direktör. Patrik Andersson, för närvarande försäljnings- och marknadsdirektör, tar tillsvidare över rollen som tillförordnad vd, enligt ett pressmeddelande..

DI - 1 timme sedan

RÅ ska granska avlyssningsbeslut mot jaktbrottsmisstänkte Karl Hedin

Det var i oktober i fjol som Hedin tillsammans med flera andra personer greps av polisens nationella operativa avdelning efter en längre tids spaning och telefonavlyssning. Karl Hedin satt häktad i 31 dagar, och strax efter nyår kom nyheten att huvudvittnet i jakthärvan inte längre vill medverka i utredningen..

DI - 1 timme sedan

Flera stjärnor föll ur Michelinguiden

Restaurang Gastrologik på Östermalm i Stockholm belönas med två stjärnor i årets upplaga av Guide Michelin.  Noma i Köpenhamn och Koks på Färöarna fick också två stjärnor..

DI - 1 timme sedan

Magdalena Andersson: Vi ska inte sänka skattetrycket

Socialdemokraterna tvingades till svåra eftergifter för att behålla makten och ska nu driva igenom stora skattesänkningar.  Samtidigt vill finansminister Magdalena Andersson väga upp med andra reformer för att minska de ekonomiska klyftorna. En ny stor skattereform kommer även innehålla skattehöjningar, enligt finansministern..

DI - 1 timme sedan

Ahlsell ansöker om avnotering från Nasdaq

Industridistributören Ahlsell, som är under uppköp av riskkapitalbolaget CVC Capital Partners, har på begäran av CVC beslutat att ansöka om avnotering av Ahlsells aktier från Nasdaq Stockholm. Sista dag för handel kommer att meddelas snarast efter att bolaget erhållit bekräftelse från Nasdaq Stockholm..

DI - 1 timme sedan

Nynordisk knockout på Gastrologik

Grattis svenska kroggäster – det nynordiska köket fyller moppe i år! Tänk att det ­redan gått 15 år sedan tolv nordiska kockar, bland dem stjärnor som Mattias Dahlgren och René Redzepi undertecknade de tio punkterna i Det Nynordiska Manifestet 2004. .

DI - 1 timme sedan

Allrachef överklagar beslut att frysa 50 av hans miljoner

Medgrundaren till skandaliserade pensionsbolaget Allra, ex-direktören David Rothman, överklagar Stockholms tingsrätts förordnande om kvarstad på drygt 50 miljoner kronor, rapporterar nyhetsbyrån Siren..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.