DI > Ekonomi

Tuesday, 18 December, 20:37

DI - 13 nov 18 kl. 16:13

Di erfar: S vill låta Annie Lööf sonderaSocialdemokraterna vill nu att Annie Lööf får ett sonderingsuppdrag, erfar Di. Att åter pröva stödet för Stefan Löfven är man inom S inte intresserade av i dagsläget.  Först efter att även Centerledaren kört in i kaklet ser man en möjlighet att återta initiativet. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Annie Lööf, Di, Stefan Löfven, Centerledaren

Dela artikeln

329 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Di erfarS vill , låta, Annie, Lööf, sondera
BT - 26 aug 11 kl. 08:03

(C) Sjuhärad vill ha Annie Lööf - stödet allt starkare

Centerpartiet Sjuhärad kommer att förorda Annie Lööf som ny partiordförande. Distriktstyrelsen menar att alla de tre kandidaterna är tänkbara som partiledare, men en majoritet av ledamöterna lyfte fram Annie Lööf.
?

BT - 26 aug 11 kl. 08:03

(C) Sjuhärad vill ha Annie Lööf - stödet allt starkare i landet

Centerpartiet Sjuhärad kommer att förorda Annie Lööf som ny partiordförande. Distriktstyrelsen menar att alla de tre kandidaterna är tänkbara som partiledare, men en majoritet av ledamöterna lyfte fram Annie Lööf.
?

SR - 15 sep 17 kl. 16:16

Ekot erfar: Därför stoppade Annie Lööf fällningen av Hultqvist

Så sent som i går eftermiddag i samtal mellan de borgerliga partiledarna så var Liberalerna beredda att fälla försvarsminister Peter Hultqvist för att hålla ihop alliansen, erfar Ekot. Men Centerpartiets hårda motstånd omöjliggjorde en enad front och då valde även liberalerna att avstå från att lägga ett misstroendevotum..

SR - 10 okt 18 kl. 13:08

Ekot erfar: Alliansen vill kontakta Miljöpartiet

Allianspartierna diskuterar nu enligt vad Ekot erfar att ta kontakt med Miljöpartiet i sonderingarna att bilda regering. Både Centerledaren Annie Lööf och Liberalernas Jan Björklund har väckt frågan. Något som Miljöpartiets språkrör Gustav Fridolin avfärdar.

Helsingborgs Dagblad - 26 aug 11 kl. 11:48

Skånecentern förordar Annie Lööf

Centerpartiets Skånedistrikt förordar förhandsfavoriten Annie Lööf som efterträdare till avgående partiledaren Maud Olofsson, erfar TT. Därmed har 21 av Centerns samtliga 27 partidistrikt bestämt sig för vilken av de tre kandidaterna som de vill ha..

GöteborgsPosten - 31 aug 11 kl. 07:22

Annie Löff väntas bli ny partiledare

I dag presenterar Centerpartiets valberedning sitt förslag på ny ordförande. Annie Lööf föreslås bli ny Centerledare, erfar Ekot och andra medier..

GöteborgsPosten - 31 aug 11 kl. 07:22

Annie Lööf väntas bli ny partiledare

I dag presenterar Centerpartiets valberedning sitt förslag på ny ordförande. Annie Lööf föreslås bli ny Centerledare, erfar Ekot och andra medier..

DN - 05 nov 18 kl. 08:03

Uppgifter till DN: M blockerar Annie Lööf från att sondera

Moderaterna blockerar Centerledaren Annie Lööf från att ta ett eventuellt uppdrag från talmannen om att sondera underlaget för en regering, erfar DN. .

Expressen - 21 nov 18 kl. 10:58

Källor: Annie Lööf i nytt möte med Löfven i dag

Annie Lööf har i dag nya möten med både Stefan Löfven och Miljöpartiets språkrör Gustav Fridolin och Isabella Lövin inför morgondagens avrapportering hos talmannen, erfar Expressen. Samtidigt uppger källor nu att Centerledaren hittills inte haft något gemensamt alliansmöte under sonderingsveckan – och att allt tyder på att uppdraget misslyckas. – Jag tror inte att hon kommer att begära mer tid för sonderingar, säger en uppgiftslämnare.

Alliansfritt Sverige - 06 apr 13 kl. 10:08

S håller med regeringen ? Lööf råkar gå till angrepp ändå


FÖRETAGANDE. På temat att Socialdemokraterna inte har koll på näringspolitiken skriver näringsminister Annie Lööf i Svenska Dagbladet. Den här angreppspunkten är särskilt intressant:
Socialdemokraterna vill tvinga alla företag att rapportera in uppgifter om sina anställdas löner och ersättningar varje månad.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Belgiens premiärminister avgår

Belgiens liberale premiärminister Charles Michel lämnar sin post efter att ha förlorat en misstroendeomröstning, rapporterar den belgiska tidningen De Morgen..

DI - 30 minuter sedan

Därför ska du inte ge upp börsen – än

Klockan tickar för aktier. Börskurserna rasar, konjunktursignalerna går åt fel håll, de externa hoten förvärras och centralbankerna vrider åt de penningpolitiska kranarna. Katter sägs ha nio liv.

DI - 15 minuter sedan

SEB tar upp bevakningen av Electrolux med köprek – ser 67 procents uppsida i aktien

SEB Equities har återupptagit bevakning av Electrolux med rekommendationen köp och riktkursen 320 kronor. Därmed lägger sig den svenska storbanken en bra bit över analytikerkollegorna i tron på Electrolux kursutveckling..

DI - 45 minuter sedan

Uppgifter: Italien och EU-kommissionen överens i budgetbråket

Italien och EU-kommissionen har nått en överenskommelse kring landets budget för nästa år. Det rapporterar Reuters och Bloomberg med hänvisning till anonyma källor..

DI - 1 timme sedan

Konsumentmakt räcker inte – så ska plastskräpet minska

DEBATT. Nedskräpningen i hav och natur har uppmärksammats stort på sistone och på onsdagen presenteras utredningen Hållbara plastmaterial. En av de viktigaste slutsatserna från utredningen är att det går att vända trenden och skapa en hållbar plastanvändning, skriver regeringens särskilda utredare Åsa Stenmarck..

DI - 1 timme sedan

Fortsatt press på oljan – Nordsjöoljan nådde lägsta nivån på 14 månader

Indikationer på fortsatt hög produktion i USA och Ryssland och oro för den globala konjunkturen fortsätter att lägga krokben för oljan. WTI nådde den lägsta nivån på 15 månader på tisdagen medan Nordsjöoljan handlades ned till nivåer som inte synts sedan oktober förra året..

DI - 45 minuter sedan

Powercell har tecknat avsiktsförklaring med Bosch om utvecklingssamarbete inom fordon

Bränslecellbolaget Powercell har tecknat en avsiktsförklaring med den tyska fordonsunderleverantören Bosch angående ett gemensamt utvecklingssamarbete inom fordonssegmentet vad gäller Powercells bränslecellsstack för fordon, PowerCell S3, samt bränslecellssystem. .

DI - 1 timme sedan

Bostäderna som ingen vill tala om

LEDARE. När Annie Lööf förhandlade med Stefan Löfven krävde hon bland annat att han skulle liberalisera bostadsmarknaden, och införa en friare hyressättning. .

DI - 1 timme sedan

Trumps tips till Fed: Känn marknaden, ignorera ”meningslösa siffror”

Den amerikanska presidenten Donald Trump har kritiserat den amerikanska centralbanken Federal Reserves höjningar – och på tisdagen kommer han med en ny uppmaning. ”Känn marknaden, ignorera de meningslösa siffrorna”, skriver presidenten i ett uttalande..

DI - 1 timme sedan

Chockstart av Munters nya ordförande – sparkar vd

På tisdagseftermiddagen valdes Magnus Lindquist till ny styrelseordförande för problemtyngda Munters. Han rivstartade med att på det efterföljande styrelsemötet sparka vd John Peter Leesi. Johan Ek som också valdes in i styrelsen på tisdagen går in som tillförordnad vd..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.