Barometern > Nyheter

Sunday, 24 February, 04:31

Barometern - 13 nov 18 kl. 15:48

Minnesord över Christer ReinholdssonChrister Reinholdsson, Groningen, Nederländerna, och Orrefors, har gått bort i en ålder av 70 år..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Christer Reinholdsson, Reinholdsson, Orrefors

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Minnesordöver , Christer, Reinholdsson
NSD - 24 apr 12 kl. 06:00

Minnesord Christer Haapaniemi

Christer Haapaniemi avled på skärtorsdagen under en vistelse på Sunderby sjukhus i en ålder av nära 66 år..

DN - 02 okt 17 kl. 10:36

Minnesord: Christer Hay

Sundsvallsfödde Christer Hay, Stockholm, har hastigt avlidit i en hjärtinfarkt i en ålder av 75 år. Han efterlämnar livskamraten Britta Hay, sonen Robert och barnbarnet Eric..

DN - 23 nov 17 kl. 16:34

Minnesord: Christer Alling

Vår käre vän, Christer Alling, Lund, har avlidit vid 78 års ålder . Han efterlämnar hustrun Britta och sönerna Henrik och Peter med familjer, övrig släkt, kollegor och många vänner..

DN - 20 dec 17 kl. 13:27

Minnesord: Christer Franzén

Infektionsläkaren Christer Franzén, Skövde, har avlidit i en ålder av 77 år. Närmast anhöriga är hustrun Lena-Kari samt barnen Katarina, Carl Johan och Charlotta med familjer..

DN - 09 apr 18 kl. 10:16

Minnesord: Christer Offerman

Bergsingenjör Christer Offerman, Oxelösund, har avlidit  i en ålder av 69 år, drabbad av en elak cancer. Närmast anhöriga är hustrun Anne-Marie och barnen Catrin, Ylva och Björn med familjer..

DN - 17 maj 18 kl. 13:31

Minnesord: Christer Stenbeck

Christer ”Fidde” Stenbeck, Stockholm, har avlidit i en ålder av 78 år. Han efterlämnar hustrun Karin och dottern Carolina med familj samt brodern Lars med familj, släkt och många vänner..

DN - 25 jul 18 kl. 21:06

Minnesord: Christer Hedberg

Adjunkten, filosofie magistern Christer Hedberg har avlidit 81 år gammal. Hans närmaste är systern och syskonbarn. Till denna skara får också räknas Christers många tidigare elever vid Rödsleskolan och Oscarsgymnasiet i Oskarshamn samt en stor krets av vänner, bl a inom frimureriet i Oskarshamn samt inte minst i de musikaliska sammanhang i vilka han var involverad..

DN - 09 okt 18 kl. 12:58

Minnesord: Christer Brosjö

Regissör Christer Brosjö, Stockholm, har avlidit i en ålder av 76 år. Närmast anhöriga är hustrun Anne-Marie och sönerna Andreas och Joel med familjer. .

DN - 21 nov 18 kl. 17:14

Minnesord: Christer Furubrand

Christer Furubrand, Trosa, har stilla somnat in 72 år gammal. Han efterlämnar sonen Hannes och dottern Tove Edfeldt med familj, från relationen med Catti Edfeldt, samt många vänner på Lagnö Gård..

Kristianstadsbladet - 22 okt 13 kl. 08:58

Reinholdsson fick göra oväntad debut

Foto: TT
Han hade aldrig ens tränat med A-truppen tidigare. Men i går kväll fick Åhus HBK-fostrade André Reinholdsson, 17, göra allsvensk debut för Mjällby när han hoppade in i den 71:a minuten. ?

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 45 minuter sedan

Svenskarna avhängda i WGC-golfen

Tredje dagens stjärnstinn golf på Chapultepec-banan i Mexiko blev som en fantasilös uppföljare på dag två - Dustin Johnson fortsätter att leda med lysande spel, Rory McIlroy hänger på, och svenskarna får inte till det. Inför sista dagen i WGC-tävlingen leder Johnson, USA, på 16 under par.(TT).

Barometern - 1 timme sedan

Kanada sörjer tragisk villabrand

Runt 2 000 personer samlades under lördagen för att närvara vid begravningen av de sju barn som omkom i en villabrand i staden Halifax i sydöstra Kanada i början av veckan. Barnen var mellan fyra månader och femton år gamla och tillhörde alla samma syriska familj, som flydde till Kanada 2017.(TT).

Barometern - 1 timme sedan

Flera döda efter våld vid Venezuelas gränser

Lastbilar med hjälpsändningar försökte på lördagen korsa den venezuelanska gränsen från både Colombia och Brasilien, under hård bevakning av den venezuelanska militären..

Barometern - 1 timme sedan

Zuccarello till Dallas

New York Rangers byter bort den norske hockeystjärnan Mats Zuccarello till Dallas, rapporterar TSN Sports. Forwarden har varit i New York sedan säsongen 2010-11 och är extremt populär. I över 500 matcher för Rangers har han kommit upp i drygt 350 poäng.

Barometern - 1 timme sedan

Prinsessa ny saudisk ambassadör i USA

Saudiarabien har utnämnt sin första kvinnliga ambassadör i USA. Utnämningen bedöms vara en ansträngning för att försöka bättra på relationen mellan länderna.(TT).

Barometern - 3 timmar sedan

Flera döda efter våld i Venezuela

Lastbilar med hjälpsändningar försökte på lördagen korsa den venezuelanska gränsen från både Colombia och Brasilien. Våldsamheter uppstod och vid gränsen mot Brasilien uppges flera personer ha dödats.(TT).

Barometern - 2 timmar sedan

Tesla 3 på väg ut i Europa och Kina

Leveranserna av den omtalade mindre elbilen Model 3 har börjat i Kina, lite tidigare än väntat, meddelar Tesla. Även i Europa har leveranserna börjat, och i veckan kan det vara Sveriges tur.(TT).

Barometern - 2 timmar sedan

Ministrar lovar att hindra avtalslöst brexit

Tre brittiska ministrar säger att de kommer att göra allt för att fördröja brexit om premiärminister Theresa May inte får igenom något utträdesavtal.(TT).

Barometern - 3 timmar sedan

Bästa bilden på snögubben i rymden

Rymdsonden New Horizons har ingen vidare uppkoppling, men efter nästan två månader har de bästa bilderna från Ultima Thule nått jorden. Bilderna av "det mest primitiva objekt en rymdsond någonsin stött på" togs när New Horizons passerade som närmast den 1 januari i år, skriver Nasa.(TT).

Barometern - 3 timmar sedan

Kvinna räddad i Norrtäljeviken

Polis, brandkår och allmänhet fick rycka in när en kvinna av oklar anledning hamnade i vattnet vid Societetsparken i Norrtälje på lördagskvällen. Först när en brandman iförd våtdräkt hoppat i fick man upp kvinnan, skriver Norrtelje Tidning.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.