Barometern > Nyheter

Monday, 10 December, 14:28

Liknande nyheter

Taggar: Minnesordöver , Christer, Reinholdsson
NSD - 24 apr 12 kl. 06:00

Minnesord Christer Haapaniemi

Christer Haapaniemi avled på skärtorsdagen under en vistelse på Sunderby sjukhus i en ålder av nära 66 år..

DN - 02 okt 17 kl. 10:36

Minnesord: Christer Hay

Sundsvallsfödde Christer Hay, Stockholm, har hastigt avlidit i en hjärtinfarkt i en ålder av 75 år. Han efterlämnar livskamraten Britta Hay, sonen Robert och barnbarnet Eric..

DN - 23 nov 17 kl. 16:34

Minnesord: Christer Alling

Vår käre vän, Christer Alling, Lund, har avlidit vid 78 års ålder . Han efterlämnar hustrun Britta och sönerna Henrik och Peter med familjer, övrig släkt, kollegor och många vänner..

DN - 20 dec 17 kl. 13:27

Minnesord: Christer Franzén

Infektionsläkaren Christer Franzén, Skövde, har avlidit i en ålder av 77 år. Närmast anhöriga är hustrun Lena-Kari samt barnen Katarina, Carl Johan och Charlotta med familjer..

DN - 09 apr 18 kl. 10:16

Minnesord: Christer Offerman

Bergsingenjör Christer Offerman, Oxelösund, har avlidit  i en ålder av 69 år, drabbad av en elak cancer. Närmast anhöriga är hustrun Anne-Marie och barnen Catrin, Ylva och Björn med familjer..

DN - 17 maj 18 kl. 13:31

Minnesord: Christer Stenbeck

Christer ”Fidde” Stenbeck, Stockholm, har avlidit i en ålder av 78 år. Han efterlämnar hustrun Karin och dottern Carolina med familj samt brodern Lars med familj, släkt och många vänner..

DN - 25 jul 18 kl. 21:06

Minnesord: Christer Hedberg

Adjunkten, filosofie magistern Christer Hedberg har avlidit 81 år gammal. Hans närmaste är systern och syskonbarn. Till denna skara får också räknas Christers många tidigare elever vid Rödsleskolan och Oscarsgymnasiet i Oskarshamn samt en stor krets av vänner, bl a inom frimureriet i Oskarshamn samt inte minst i de musikaliska sammanhang i vilka han var involverad..

DN - 09 okt 18 kl. 12:58

Minnesord: Christer Brosjö

Regissör Christer Brosjö, Stockholm, har avlidit i en ålder av 76 år. Närmast anhöriga är hustrun Anne-Marie och sönerna Andreas och Joel med familjer. .

DN - 21 nov 18 kl. 17:14

Minnesord: Christer Furubrand

Christer Furubrand, Trosa, har stilla somnat in 72 år gammal. Han efterlämnar sonen Hannes och dottern Tove Edfeldt med familj, från relationen med Catti Edfeldt, samt många vänner på Lagnö Gård..

Kristianstadsbladet - 22 okt 13 kl. 08:58

Reinholdsson fick göra oväntad debut

Foto: TT
Han hade aldrig ens tränat med A-truppen tidigare. Men i går kväll fick Åhus HBK-fostrade André Reinholdsson, 17, göra allsvensk debut för Mjällby när han hoppade in i den 71:a minuten. ?

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Städning förde tjejlaget till Londonmatch

Genom att bland annat städa efter åtskilliga matcher på Guldfågeln Arena har Mönsterås GIF:s tjejlag födda 03-04 kunnat åka på fotbollsresa till London..

Barometern - 30 minuter sedan

Moderaterna räds inte extra val

Moderaterna välkomnar Annie Lööfs nej till Stefan Löfven som ny statsminister. Samtidigt är regeringskrisen fortfarande djup. ”Vi får inte en ny regering före jul”, säger Jan R Andersson..

Barometern - 45 minuter sedan

Ja till lodjursjakt i Småland

Länsstyrelserna i Jönköpings och Kalmar län har beslutat att tillåta licensjakt på lodjur under 2019. I Kalmar län får tre lodjur skjutas, i Jönköpings län två. Jakten startar den 1 mars och får som längst pågå till den 31 mars.

Barometern - 45 minuter sedan

Klart: Då kommer F 17:s julgransflygning till Kalmar

På onsdag är det dags för F 17:s julgransflygning över södra Sverige..

Barometern - 45 minuter sedan

Dom: 34-åring köpte bolag och lurade 19 företag

En 34-årig yrkesbedragare döms återigen till fängelse. Mannen köpte ett bolag för att kunna begå grova bedrägeribrott. Samma tillvägagångssätt som han tidigare använt..

Barometern - 30 minuter sedan

Grönwall kan vinna en Grammy

Erik Grönwall finns bland de svenskar som har chans att vinna pris på amerikanska Grammygalan i början av nästa år. Den svenske artisten, som vann TV4:s "Idol" 2009, är nominerad för sin roll i Andrew Lloyd Webbers och Tim Rices musikal "Jesus Christ superstar".(TT).

Barometern - 30 minuter sedan

Gulldén: "Inte ofta man hejar på Montenegro"

Om Serbien förlorar i kväll lever handbollslandslagets hopp om en EM-semifinal. Ett kryss mot svensktränade Montenegro är det optimala med blågula ögon. - Det är väl inte ofta man hejar på Montenegro, säger Isabelle Gulldén.

Barometern - 30 minuter sedan

Indiens centralbankschef avgår

Chefen för Indiens centralbank Urjit Patel avgår. Enligt ett uttalande från centralbanken gör han det av personliga skäl. Lokala medier rapporterar att Urjit Patel är missnöjd med den indiska regeringen som vid upprepade tillfällen försökt påverka centralbankens beslut och försökt rubba bankens självständighet.

Barometern - 30 minuter sedan

Julkul drog storpublik igen

Succé igen. Så kan man sammanfatta årets upplaga av Julkul i Blomstermåla Folkets hus..

Barometern - 1 timme sedan

M-KD-budget kan vinna omröstning

Moderaternas och Kristdemokraternas budgetförslag ser ut att vinna budgetomröstningen i riksdagen. Förslaget innehåller bland annat ett nytt jobbskatteavdrag. Riksdagens finansutskott samlades efter lunch för att besluta om sitt budgetbetänkande.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.