DI > Ekonomi

Monday, 10 December, 09:42

DI - 13 nov 18 kl. 14:49

Annie Lööf vill se breda reformerAnnie Lööf är redo att ta sig an nästa sonderingsuppdrag och anser nu att partierna måste börja diskutera konkreta sakfrågor över blockgränsen. Och Centerledaren pekar ut fyra stora reformområden som måste upp på förhandlingsbordet..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Lööf, Centerledaren

Dela artikeln

505 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Annie, Lööfvill se , breda, reformer
DN - 14 jun 18 kl. 21:00

”Breda långsiktiga reformer behövs efter höstens val”

DN DEBATT 15/6. En ny regering har som en av sina viktigaste uppgifter att genomföra reformer på flera områden: arbetsmarknaden, skatterna, migrationen och bostadspolitiken. Reformerna behöver vara långsiktiga och ha ett brett stöd i riksdagen.

Nyheter 24 - 17 jun 11 kl. 13:12

Eric Rosén: Annie står redo när Maud avgår


KOMMENTAR. Johansson har rustats för detta länge. Att centerledaren Maud Olofsson avgår kommer inte som en chock för någon.

Alliansfritt Sverige - 31 mar 14 kl. 16:53

Annie Lööfs fakta: Hon har träffat folk

Politik är att vilja. Politik handlar även om att träffa en massa människor, då det är dessa politiken och politikerna ska företräda. Men politik är även lite mer än att träffa folk.

Nyheter 24 - 23 apr 12 kl. 07:44

Här är landet du välkomnar, Annie Lööf


På lördagen sa Centerpartiets partiledare Annie Lööf att det är svårt att definiera om Kina är en diktatur eller en demokrati. I dag tar hon emot Kinas premiärminister Wen Jiabao i Göteborg och Nyheter24 har därför hjälpt henne på traven. År 2007 kallade Annie Lööf Kina för "världens största diktatur".

Kristianstadsbladet - 20 aug 14 kl. 09:28

Lööf ser utrymme för egna reformer

Centerns partiledare Annie Lööf delar Moderaternas bedömning att reformutrymmet är ytterst begränsat, men tror ändå på genomförandet av partiets förslag.
- Det finns väldigt litet reformutrymme, inte minst i ljuset av att vi nu går mot ljusare ekonomiska tider. Då är det viktigt att kunna spara i ladorna, säger Annie Lööf under onsdagsmorgonens utfrågning i Sveriges Radio.

BT - 20 aug 14 kl. 09:28

Lööf ser utrymme för egna reformer

Centerns partiledare Annie Lööf delar Moderaternas bedömning att reformutrymmet är ytterst begränsat, men tror ändå på genomförandet av partiets förslag. - Det finns väldigt litet reformutrymme, inte minst i ljuset av att vi nu går mot ljusare ekonomiska tider. Då är det viktigt att kunna spara i ladorna, säger Annie Lööf under onsdagsmorgonens utfrågning i Sveriges Radio.

TA - 20 aug 14 kl. 09:28

Lööf ser utrymme för egna reformer

Foto: Pontus Lundahl/TT
Centerns partiledare Annie Lööf delar Moderaternas bedömning att reformutrymmet är ytterst begränsat, men tror ändå på genomförandet av partiets förslag.
- Det finns väldigt litet reformutrymme, inte minst i ljuset av att vi nu går mot ljusare ekonomiska tider. Då är det viktigt att kunna spara i ladorna, säger Annie Lööf under onsdagsmorgonens utfrågning i Sveriges Radio.

Sydsvenskan - 24 jan 12 kl. 00:05

Upp till bevis, Annie Lööf

Näringsministrar har länge talat om vikten av bättre företagsklimat. Annie Lööf (C) kan bli först med att lyckas gå från ord till handling.
Mona Sahlin (S) kallade dem ?

YA - 18 sep 13 kl. 03:55

Annie Lööf med stödkrycka

Imorgon börjar Centerpartiet sin partistämma i Karlstad. Samtidigt är det ganska exakt två år sedan Annie Lööf valdes till ny partiledare.
Stödet för Lööf var nästintill totalt i partiet och förväntningarna på henne var skyhöga.

Alliansfritt Sverige - 11 sep 14 kl. 08:33

Annie Lööf talar osanning om villkoren inom städbranschen

Näringsminister Annie Lööf (C) har ett speciellt förhållande till fakta. Hon tycker helt enkelt inte det är någonting viktigt. I hennes iver för att försvara kostsamma och ineffektiva reformer som sänkt restaurangmoms och sänkt arbetsgivaravgift brukar hon dra till med enskilda solskenshistorier istället för att läsa en gedigen genomgång av reformernas effekter.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Lista: Aktierna som kör fast i din portfölj

Tycker du att du hittat en bortglömd pärla på börsen? Se upp bara så du inte blir sittande med den för all evighet. Vi har listan med aktierna du kan få äta upp att du köpte..

DI - 10 minuter sedan

Nu avgörs regeringsbildningen – pressträff med Annie Lööf 10.00

Nu på måndagen kan den så utdragna regeringsbildningen avgöras. Klockan tio håller Centerledaren Annie Lööf pressträff, och under dagen ska även Stefan Löfven träffa talmannen.  Säger C och L ja, kan Sverige ha en ny S-ledd regering redan på fredag..

DI - 10 minuter sedan

Restaurangförsäljningen ökade under tredje kvartalet

De svenska restaurangernas försäljningsvolym steg 0,3 procent under tredje kvartalet jämfört med motsvarande kvartal 2017..

DI - 5 minuter sedan

Hushållen drog åt svångremmen i oktober – konsumtionen minskar

Hushållens konsumtion minskade med 0,3 procent i oktober, jämfört med oktober året dessförinnan, visar statistik från SCB. Det är på tvärs med förväntningarna enligt Bloomberg, skriver Finwire..

DI - 15 minuter sedan

Nordea: Ericsson lär ta marknadsandelar i USA tack vare Kinamotstånd

Den enes död, den andres... Nordea har stärkts i sin tro på Ericsson och ihållande motvind för Kinakonkurrenter efter en teknikresa till USA..

DI - 15 minuter sedan

L: Vi röstar inte på övergångsbudgeten

Liberalerna kommer inte att rösta på regeringens övergångsbudget på onsdag..

DI - 30 minuter sedan

Uppgifter: Japanska teleoperatörer bannlyser Huawei och ZTE

Japans tre största teleoperatörer – NTT Docomo, Softabank Group och KDDI Group – kommer att bannlysa de kinesiska leverantörerna av telekomutrustning, Huawei och ZTE. .

DI - 30 minuter sedan

Hélène Barnekow ny vd för Microsoft Sverige

Microsoft Sverige meddelar att Hélène Barnekow blir ny vd. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 30 minuter sedan

Uppgifter: O2 förbereder massivt skadeståndskrav på Ericsson

Ericsson sitter enligt brittisk media i krismöte med kunden O2 under måndagen. Den brittiska operatören kan komma att kräva den svenska telekomjätten på "tiotals miljoner" pund för förra veckans nätfel..

DI - 30 minuter sedan

Domstol: Storbritannien kan själva stoppa utträdet från EU

Storbritannien kan ensidigt dra tillbaka artikel 50, uppger EU-domstolen i ett beslut på måndagen enligt Bloomberg News..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.