DI > Ekonomi

Sunday, 24 February, 04:13

DI - 13 nov 18 kl. 14:49

Annie Lööf vill se breda reformerAnnie Lööf är redo att ta sig an nästa sonderingsuppdrag och anser nu att partierna måste börja diskutera konkreta sakfrågor över blockgränsen. Och Centerledaren pekar ut fyra stora reformområden som måste upp på förhandlingsbordet..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Lööf, Centerledaren

Dela artikeln

506 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Annie, Lööfvill se , breda, reformer
Expressen - 11 jan 19 kl. 12:00

Tre miljoner boende drabbas av Annie Lööfs extrema idéer

I valrörelsen var S tydliga med sitt motstånd mot marknadshyror. Nu är det en av frågorna de förhandlar om med Centern. Är tre miljoner människors trygghet till salu för regeringsmakten, Löfven?

DN - 14 jun 18 kl. 21:00

”Breda långsiktiga reformer behövs efter höstens val”

DN DEBATT 15/6. En ny regering har som en av sina viktigaste uppgifter att genomföra reformer på flera områden: arbetsmarknaden, skatterna, migrationen och bostadspolitiken. Reformerna behöver vara långsiktiga och ha ett brett stöd i riksdagen.

Nyheter 24 - 17 jun 11 kl. 13:12

Eric Rosén: Annie står redo när Maud avgår


KOMMENTAR. Johansson har rustats för detta länge. Att centerledaren Maud Olofsson avgår kommer inte som en chock för någon.

Alliansfritt Sverige - 31 mar 14 kl. 16:53

Annie Lööfs fakta: Hon har träffat folk

Politik är att vilja. Politik handlar även om att träffa en massa människor, då det är dessa politiken och politikerna ska företräda. Men politik är även lite mer än att träffa folk.

Nyheter 24 - 23 apr 12 kl. 07:44

Här är landet du välkomnar, Annie Lööf


På lördagen sa Centerpartiets partiledare Annie Lööf att det är svårt att definiera om Kina är en diktatur eller en demokrati. I dag tar hon emot Kinas premiärminister Wen Jiabao i Göteborg och Nyheter24 har därför hjälpt henne på traven. År 2007 kallade Annie Lööf Kina för "världens största diktatur".

Kristianstadsbladet - 20 aug 14 kl. 09:28

Lööf ser utrymme för egna reformer

Centerns partiledare Annie Lööf delar Moderaternas bedömning att reformutrymmet är ytterst begränsat, men tror ändå på genomförandet av partiets förslag.
- Det finns väldigt litet reformutrymme, inte minst i ljuset av att vi nu går mot ljusare ekonomiska tider. Då är det viktigt att kunna spara i ladorna, säger Annie Lööf under onsdagsmorgonens utfrågning i Sveriges Radio.

BT - 20 aug 14 kl. 09:28

Lööf ser utrymme för egna reformer

Centerns partiledare Annie Lööf delar Moderaternas bedömning att reformutrymmet är ytterst begränsat, men tror ändå på genomförandet av partiets förslag. - Det finns väldigt litet reformutrymme, inte minst i ljuset av att vi nu går mot ljusare ekonomiska tider. Då är det viktigt att kunna spara i ladorna, säger Annie Lööf under onsdagsmorgonens utfrågning i Sveriges Radio.

TA - 20 aug 14 kl. 09:28

Lööf ser utrymme för egna reformer

Foto: Pontus Lundahl/TT
Centerns partiledare Annie Lööf delar Moderaternas bedömning att reformutrymmet är ytterst begränsat, men tror ändå på genomförandet av partiets förslag.
- Det finns väldigt litet reformutrymme, inte minst i ljuset av att vi nu går mot ljusare ekonomiska tider. Då är det viktigt att kunna spara i ladorna, säger Annie Lööf under onsdagsmorgonens utfrågning i Sveriges Radio.

Sydsvenskan - 24 jan 12 kl. 00:05

Upp till bevis, Annie Lööf

Näringsministrar har länge talat om vikten av bättre företagsklimat. Annie Lööf (C) kan bli först med att lyckas gå från ord till handling.
Mona Sahlin (S) kallade dem ?

YA - 18 sep 13 kl. 03:55

Annie Lööf med stödkrycka

Imorgon börjar Centerpartiet sin partistämma i Karlstad. Samtidigt är det ganska exakt två år sedan Annie Lööf valdes till ny partiledare.
Stödet för Lööf var nästintill totalt i partiet och förväntningarna på henne var skyhöga.

Fler nyheter från DI

DI - 6 timmar sedan

Moderaterna vill ha nya lagar och skärpta straff mot terrorism

Moderaterna vill ha hårdare tag mot terrorism. I en debattartikel i Svenska Dagbladet föreslår Moderatledaren Ulf Kristersson och partiets rättspolitiske talesperson Johan Forssell en rad åtgärder och nya lagar..

DI - 7 timmar sedan

Ny press på Sobi – konkurrenten nära miljardköp

Den schweiziska läkemedelsbjässen Roche uppges vara nära att köpa bioteknikbolaget Spark Therapeutics. Det rapporterar Wall Street Journal.  Affären kan sätta ny press på svenska läkemedelsbolaget Sobi..

DI - 7 timmar sedan

Biltest: Nya Porsche 911 – den perfekta bilen

Di:s Carl-Johan Lejland har testkört den uppdaterade versionen av Porsches klassiker 911 – och hyllningarna låter inte vänta på sig..

DI - 7 timmar sedan

FI är självkritisk – vill se tätare samarbete med Baltikum

Finansinspektionen (FI) är självkritisk efter Uppdrag gransknings avslöjande om misstänkt penningtvätt i Swedbanks verksamhet i Baltikum. Samarbetet med baltiska myndigheter måste bli bättre. ”Här borde vi gjort mer”, konstaterar Martin Noréus, biträdande generaldirektör på FI..

DI - 7 timmar sedan

Polischef: Frånta IS-terrorister medborgarskap

Polischefen i Storgöteborg, Erik Nord, gör på Twitter ett utspel om behandling av de så kallade återvändarna som stridit för terrorsekten IS. De ska inte få komma tillbaka till Sverige. ”Vi är för mjuka mot de här terroristerna”, säger han till GT..

DI - 8 timmar sedan

Maduro klipper alla band med Colombia

Venezuelas sittande ledare Nicolás Maduro klipper alla band med grannlandet Colombia. All personal vid den colombianska ambassaden i Caracas skickas ut från landet..

DI - 8 timmar sedan

Kim Jong-un på väg till Vietnam inför toppmötet

Den nordkoreanske ledaren Kim Jong-un kommer inom kort att avlägga ett statsbesök i Vietnam, meddelar det vietnamesiska utrikesdepartementet på sin Facebooksida..

DI - 8 timmar sedan

Proteinkakorna rena guldet för tillverkarna

Proteinbarer har blivit svenska folkets nya mellanmål, och pengarna rullar in, samtidigt som fler vill ha en del av den växande kakan. Ändå är det en produkt som för de flesta är helt onödig..

DI - 8 timmar sedan

Uppsving för krisprylar efter SVT:s serie: ”Stor skillnad”

Hjälp, det kan bli strömavbrott. Hit med en vevradio, ett gasolkök och en vattenrenare tänker svensken, och köper krisberedskapsprylar som aldrig förr. Efter SVT:s serie Nedsläckt land får krisbranschen ett uppsving..

DI - 9 timmar sedan

Sommarjobbet som ger dig 100.000 kronor i månaden

Det är dags att skicka in ansökan till Sveriges bäst betalda sommarjobb. Tusentals ungdomar har tidigare sökt tjänsten som vd för en månad. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.