Expressen > Nyheter

Saturday, 15 December, 21:19

Liknande nyheter

Taggar: SL-kortet, höjs, igenvid , årsskiftet
FriaTider - 17 maj 15 kl. 23:30

Priset på SL-kortet chockhöjs igen

Sydsvenskan - 26 jan 12 kl. 14:58

Bedragare stjäl hela kortet

Foto: Polisen
Bankomatkortets kryptering till ingen nytta - bedragare stjäl hela kortet. Kortet försvinner in i bankomaten - det kan vara ett kapningsförsök.
I teknikracet mellan bankerna och bedragarna har bankerna i och med chipen på korten utnämnt sig själva till segrare.

Nyheter 24 - 19 feb 14 kl. 12:44

Backman om flytten: "Det är farligt att spela på Bosman-kortet"Backman om...

Under måndagen blev det klart att Niklas Backman lämnar AIK och flyttar till den kinesiska klubben Dalian Aerbin Football Club. Detta efter att de flesta länders transferfönster stängt igen och många trodde nog att Backman skulle spela i AIK säsongen ut.– Jag har vetat om intresset under en tid, men när det sedan brann till gick det väldigt fort.

City - 09 maj 11 kl. 10:28

Vip-kortet ger dig snabbare vård

Foto: Laura MendelinErik Lindahl är en av 150?000 stockholmare med en privat sjukvårdsförsäkring. Rubén widén är en av över 1,8 miljoner stockholmare som inte har en privat sjukvårdsförsäkring.

Nyhetsverket - 26 nov 12 kl. 22:59

Skurkföretaget Tele2 utmärker sig igen

Den 8/11 skickade jag följande mejl till Tele2 via deras hemsida: Den 8/10 2012 fick jag ett sms från er om att jag surfat på telefonen för 500 kronor. Ni föreslog ett surf-avtal. Jag sände då nedanstående mejl till er via er hemsida.

Expressen - 11 jan 18 kl. 11:29

MP: Därför måste vi höja priset på SL-kortet – igen

Priset på SL-kortet höjdes i veckan med 30 kronor - ett beslut som MP var med och fattade tillsammans med alliansen 2016 och som kritiserats av Vänsterpartiet. – Vi vet att det inte är populärt, men också att alternativet hade varit mycket sämre, skriver Tomas Eriksson och Malin Karlsson (MP) i en replik i SvD Debatt.  .

YLE - 16 dec 14 kl. 11:12

Sonera fungerar igen

Mobiloperatören Soneras telefonnät började fungera igen vid 12-tiden efter att ha varit ur funktion i hela landet under förmiddagen. Enligt Sonera kan det dock fortfarande förekomma störningar. Kunderna uppmanas att stänga av mobilen och sätta på den igen för att få nätkontakt.

GT - 29 apr 15 kl. 20:47

Här försvinner period- kortet i lokaltrafiken

Om åtta månader kan Västtrafiks kunder slippa periodkortet. Vid årsskiftet lanseras en ny app som gör att det räcker med mobiltelefonen för resenärer med månadskort. – Våra kunder blir allt mer digitala.

YLE - 11 aug 17 kl. 19:10

Polisen på Youtube-video: Så här känner du igen skimningsutrustning

Bankkort kan kopieras av brottslingar med smygkopieringsapparater. För att hjälpa människor att känna igen skimningsutrustning har polisen gjort en video. Med apparaten blir det möjligt att kopiera kortets uppgifter när någon betalar vid till exempel en bensinstation.

Expressen - 23 aug 11 kl. 22:04

Jimmy Durmaz fixade utvisning - igen

Malmös yttermittfältare Jimmy Durmaz gjorde så MFF fick spela med en man mer i matchen hemmamatchen mot Glasgow Rangers. Mot Dinamo var det dags igen. Sime Vrsaljko fick rött kort efter att ha tacklat Durmaz.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Vit jul? Glöm det! Det blir rått, grått och vått

Det faller snö både under söndagen och framåt torsdag.Men det finns ändå ingen chans att julen blir vit i Skåne. Uppåt Småland finns kanske en viss möjlighet – men den är inte stor.

Expressen - 1 timme sedan

Valmyndigheten utgår ifrån att vi slipper extraval

Talmannen och Valmyndigheten har haft ett första möte om ett eventuellt extraval. Hamnar vi där får Valmyndigheten organisera två val på kort tid. Enligt Valmyndighetens kanslichef Anna Nyqvist följer man utvecklingen.

Expressen - 1 timme sedan

Politiker om våldet: ”Väldigt allvarlig kris – måste vakna”

Tolv personer har skjutits till döds i Malmö i år. Samtidigt ökar det grova våldet i flera skånska städer.Politikerna är eniga om att det måste få ett slut – men inte om vad som behöver göras.

Expressen - 2 timmar sedan

Snuskiga detaljen i femåringens leksaksfår

Femåriga Alfie fick en maskeraddräkt och ett tillhörande uppblåsbart får att ta med sig till skolan för julfirandet.Men fåret var inte vilken leksak som helst.– Jag kan inte fatta det här, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, säger mamman Helen Cox till brittiska Metro..

Expressen - 2 timmar sedan

"När jag tar semester kostar det – ibland hyr jag ett plan"

När Danmarksfärjan lägger till alldeles utanför panoramafönstret vibrerar det lite lätt i möblemanget.– Det är viktigt att man har en känsla för sin rörelse. Jag bli påmind varje dag, säger Dan Sten Olsson och ler.

Expressen - 2 timmar sedan

Tobé vill att EU tar krafttag mot kriminella och terrorister

Moderaternas toppnamn i EU-valet, Tomas Tobé, vill satsa att EU satsar mer på brottsbekämpning. Tobé vill bland annat stoppa den fria rörligheten för kriminella och terrorister, rapporterar Aftonbladet.  – Mycket av de problem vi ser just nu, med kriminalitet och oförmåga att hantera invandringsfrågan, behöver lösas mer på europeisk nivå, säger han till tidningen.

Expressen - 2 timmar sedan

Två till sjukhus efter våldsam krock

Två personer fördes på lördagskvällen till sjukhus med ambulans efter en våldsam krock på väg 23 vid Räppe väster om Växjö..

Expressen - 3 timmar sedan

Kniven som dödade gravida Louise, 32, kan ha hittats

Två år efter att gravida Louise Borglit knivhöggs till döds i Köpenhamn har sökexperter hittat något som kan vara mordvapnet.Specialutbildad sökpersonal från försvaret hittade en kniv i ett vattendrag mindre än en kilometer från platsen där Louise dog, skriver tidningen BT..

Expressen - 3 timmar sedan

Hotellkedjan öppnar upp för hemlösa på julafton

Många äldre pensionärer har inte tak över huvudet i jul.Bara tanken är hjärtskärande, berättar ordningsvakten Jeanette Höglund.Tack vare hennes organisation ”Vid din sida” ska nu hemlösa i Stockholm få ett alldeles speciellt julfirande i år.

Expressen - 3 timmar sedan

ME-epidemi i Norge: Barn isoleras och sondmatas

OSLO/AURSKOG. Tragedin i Bjärred har skakat Sverige. Två föräldrar valde att avsluta sina egna och döttrarnas liv eftersom barnen drabbats av ME/CFS, ibland kallat kronisk trötthetssyndrom.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.