Expressen > Nyheter

Tuesday, 19 February, 09:53

Expressen - 13 nov 18 kl. 06:00

Läkarens besked till Gunhild: Ett par år kvarGunhild Stordalen lider av diffus kutan systemisk skleros.Sjukdomen attackerar de inre organen och har ett snabbt förlopp.I ett känslosamt inlägg på Instagram, berättar Gunhild Stordalen om när hon fick mardrömsbeskedet från läkaren: I värsta fall hade hon bara ett par år kvar att leva..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Stordalen, Instagram, Gunhild Stordalen

Dela artikeln

937 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Läkarens, beskedtill , GunhildEtt , par, år, kvar
Expressen - 11 dec 15 kl. 11:59

Läkarens besked efter stjärnans canceroro

Efter ingreppet, det omplåstrade ansiktet och fansens oro ger nu "Modern family"-stjärnan Jesse Tyler ett glädjande besked. "Tack för alla lyckoönskningar, jag mår bra, är glad och fri från hudcancer", skriver Tyler i ett meddelande på Twitter..

Expressen - 03 apr 14 kl. 06:50

Läkarens besked om Zlatans tunga skada

PARIS. PSG:s resultat mot Chelsea på Parc des Princes är en dröm inför returen. Men mitt i glädjen är oron stor.

Aftonbladet - 04 apr 15 kl. 17:15

Läkarens besked efter slashingen

”Nytillkomna förändringar i skadeområdet”.

Expressen - 29 jul 16 kl. 20:43

Tv-profilen ställer in allt efter läkarens besked

Joakim "Jockiboi" Lundell lider av utmattningssymptom och har rasat i vikt på grund av näringsbrist. Nu tvingas Youtubestjärnan genomgå stora livsförändringar, skriver han på Instagram: "Doktorn sa att det inte finns en annan utväg då läget var så pass illa"..

Expressen - 06 nov 16 kl. 15:03

Lill-Babs om läkarens besked: "Blev livrädd"

I februari ger hon sig ut på turnén "Tillsammans" – med Siw Malmkvist och Ann-Louise Hanson. För Expressen berättar Lill-Babs om sina turnéminnen, ex-svärsonen Tommy Nilsson, vänskapen med prinsessan Lilian och att hon skrivit sitt testamente. – Jag gruvade mig till tusen, säger hon..

Expressen - 13 jan 17 kl. 08:40

Läkarens besked om Holmlund: "Omöjligt"

Anna Holmlund ligger nedsövd på Karolinska Sjukhuset i Solna efter sin olycka. Mycket mer finns inte att rapportera kring skicrosstjärnan – vilket gäckar läkarna. – Det är tyvärr omöjligt att ge en prognos, säger landslagslagsläkaren Jakob Swanberg till Dagens nyheter.

GöteborgsPosten - 27 apr 17 kl. 18:04

Efter rättspsykiatriska undersökningen: Läkarens besked om Hammarkvinnan

Den så kallade "Hammarkvinnan" har erkänt att hon dödade sin släkting från Kungsbacka tidigare i år. Sedan orsakade hon tumult på E6. Nu har hon genomgått en rättspsykiatrisk undersökning och läkarna gör bedömningen att hon bör dömas till rättspsykiatrisk vård..

Aftonbladet - 22 jul 17 kl. 10:50

Läkarens besked: ”Ser väldigt bra ut”

Expressen - 03 jan 18 kl. 19:54

Tyske läkarens besked om Michael Schumacher

Drygt fyra år har gått sedan Michael Schumachers svåra skidolycka.Och i dag, på ikonens 49:e födelsedag, lämnar en expert positiva prognoser för "Schumis" återhämtning. – Många kan återvända till livet och se hur deras barn och barnbarn växer upp, säger professor Mark Obermann till Daily Express..

Expressen - 20 feb 18 kl. 16:02

Kajsas livsändring – efter läkarens besked

Kajsa Bergqvist var med om en omskakande upplevelse för ett år sedan, något hon inte berättade för någon utom sin fru.Ett mammografitest visade en förändring och idrottsstjärnan befarade det värsta.– Jag trodde att jag stod potentiellt inför en kamp mot döden, det är den värsta veckan i mitt liv, säger hon i Framgångspodden..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Karin Johannesson blir ny biskop i Svenska kyrkan

Söndagen den 3 mars vigs Karin Johannesson, docent i religionsfilosofi vid Uppsala universitet, till biskop för Uppsala stift. Vigningen äger rum kl. 11:00 i Uppsala domkyrka och förrättas av ärkebiskop Antje Jackelén i närvaro av kungaparet, utländska gäster och Svenska kyrkans biskopar..

Expressen - 10 minuter sedan

Svagare inflation än väntat i januari

Inflationen i januari var svagare än förväntat.Det meddelar Statistiska centralbyrån (SCB), som publicerar nya siffror i dag. En svag inflation gör det i förlängningen svårare att höja reporäntan, enligt Riksbankens tidigare rapporter.

Expressen - 5 minuter sedan

Susana kidnappades – hittades död i soppåse

Den mexikanska affärskvinnan Susana Carrera kidnappades när hon skulle hämta sina barn.En vecka senare hittades hennes styckade kropp i en svart sopsäck – intill låg en makaber lapp.”Det här hände mig eftersom min man är ett as som inte ville betala lösensumman.

Expressen - 30 minuter sedan

Tryckt stämning på ambassaden

Stämningen på svenska ambassaden i Kina är spänd.Ambassadören och högsta chefen Anna Lindstedt har skickats hem och ingen vet vad framtiden kommer innebära. – Det är en mycket ovanlig situation det här, säger Karl-Olof Andersson som är ministerråd och chargé d'affaires på ambassaden i Peking.

Expressen - 30 minuter sedan

Fullsatt för häktade i Malmö: ”Det har inte hänt på tio år”

Platsbristen på Sveriges häkten är omtalad, och fick ny aktualitet i Malmö den gångna helgen. Från lördag kväll till måndag kunde inga fler häktade tas emot.– Mig veterligen har det inte hänt på över tio år.

Expressen - 1 timme sedan

Skogsägare tvingas vänta på ersättning

Fem färska domar och ett kraftigt budgethugg av riksdagen i anslaget för skydd av skog. Det gör att 25 skogsägare får vänta på omkring 30 miljoner i utlovad ersättning från Skogsstyrelsen. Men fler kan beröras på sikt.

Expressen - 1 timme sedan

Nytt köttbeslag vid Öresundsbron – samma bil som stoppats tidigare

Gränspolisen har återigen stoppat införsel av kött via Öresundsbron – den här gången har 439 kilo nötkött belagts med försäljningsförbud eftersom salmonellaintyg saknades..

Expressen - 1 timme sedan

Sanningen om Ardalan Shekarabis doktorshatt

I debatter på sociala medier har ministerkollegor spridit uppgiften att Ardalan Shekarabi har doktorerat i upphandlingsrätt.Även medier som DN och SVT har slagit fast att Ardalan Shekarabi har en doktorshatt.Enligt studieintygen från Uppsala universitet var civilministern inskriven på forskarutbildningen men fick bara poäng för introduktionskursen.

Expressen - 1 timme sedan

Melanias resa från blyg modell till presidentfru

Från tystlåten och tillbakadragen till att ha hela världens blickar på sig. Blicken för det vackra verkar ha varit en del av henne sedan barnsben.Men en sak löper genom Melania Trumps resa från det enkla livet i Slovenien till flärden och makten i New York och Washington: Målmedvetenheten.

Expressen - 1 timme sedan

Tre bilar i olycka på E6 – stor påverkan på pendlartrafiken

Tre bilar har varit inblandade i en olycka på E6 under tisdagsmorgonen. Den inträffade i södergående riktning mellan Flädie och Lomma. Enligt Trafikverket är det begränsad framkomlighet på platsen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.