DI > Ekonomi

Saturday, 23 February, 19:52

DI - 12 nov 18 kl. 20:27

Ecoclime vill ta in totalt 66,5 miljoner i nyemissionerSpotlightbolaget Ecoclime har beslutat om att genomföra företrädesemissioner som ska tillföra bolaget 66,5 miljoner kronor. Likviditeten kommer huvudsakligen att användas till finansiering av en fortsatt förvärvsdriven expansion samt produkt- och projektinvesteringar. Det framgår av ett pressmeddelande. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Ecoclime

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ecoclimevill ta in , totalt, 66,5miljoner i , nyemissioner
DI - 12 nov 18 kl. 19:00

Ecoclime offentliggör nyemissioner om 66,5 MSEK

Styrelsen för Ecoclime Group AB (publ) (”Ecoclime” eller ”Bolaget”) har beslutat om en företrädesemission av B-aktier (”Företrädesemissionen”). Vid full teckning i Företrädesemissionen tillförs Bolaget cirka 58,3 miljoner kronor före emissionskostnader. Företrädesemissionen är säkerställd genom teckningsförbindelser samt garantiförbindelser från huvudägare och externt garantikonsortium upp till totalt 70 procent av emissionsvolymen..

Affärsvärlden - 14 apr 14 kl. 08:44

Cassandra Oil genomför nyemissioner

Cassandra Oil genomför nyemissioner på totalt 60 miljoner kronor, enligt ett pressmeddelande..

VA - 18 mar 11 kl. 09:24

Nyemissioner minskar kraftigt

18 mars Emissionsbehovet bland Stockholmsbörsens bolag är inte lika stort i år som det var under fjolårets första kvartal. Totalt emitterades aktier för en dryg miljard kronor under fjolårets tre första månader. I år har emissionsvolymen nått knappt 700 miljoner kronor.

DI - 16 nov 18 kl. 08:33

Dignitana gör emissioner på totalt 32 miljoner

Skapkylningsbolaget Dignitana genomför nyemissioner om sammantaget cirka 31,6 miljoner kronor. .

Sydsvenskan - 23 nov 11 kl. 00:05

56 emissioner på 13 år

Aktiespararnas Riksförbund har tittat närmare på Dario Kriz och konstaterar att han har svenskt rekord i nyemissioner, 56 stycken på 13 år.
Åsa Wesshagen är chef för bolagsstämmobevakningen på Aktiespararnas Riksförbund: - Det har varit väldigt många och väldigt små emissioner. Ofta täcker pengarna Dario Kriz bolag drar in bara lönen för ett litet antal personer.

Dagens PS - 18 jun 18 kl. 07:43

Ny trend på börsen: ”Kommer fortsätta”

Ulf Petersson på Dagens Industri tror på fler nyemissioner i höst, mot bakgrund av höga aktiekurser och ett stort intresse på marknaden. Petersson skriver att riktade nyemissioner som snabbt tillför kapital till börsbolagen har kommit i ropet igen. Hittills i år har 21 bolag på Stockholmsbörsens huvudlista gjort totalt 22 emissioner, varav cirka hälften har varit riktade.

Sydsvenskan - 31 aug 11 kl. 11:29

Axisägare satsar i riskkapitalbolag

Axis storägare LMK Industri i Lund blir delägare i Malmöbolaget Qeep group, som samtidigt byter namn till Aqilles Invest.
MALMÖ/LUND. Förutom LMK utökas ägarkretsen även med Jensen Invest, som ingår i sfären kring elektronikdistributören Elfas tidigare ägarfamilj, och Hexiron, som kontrolleras av Håkan Eksandh.

Sydsvenskan - 14 nov 12 kl. 06:30

Barista ska bli större

Stefan Krook, grundare av elbolaget Godel, går in som delägare i den fair trade-profilerade kafékedjan Barista. Totalt har Barista tagit in 5 miljoner kronor de senaste fem månaderna genom två nyemissioner..

Sydsvenskan - 18 jan 14 kl. 01:02

Skånska noteringar ökar på aktielistorna

Under 2013 noterades elva skånska bolag på de mindre aktielistorna. Så sent som i måndags tillkom ytterligare ett.

Sydsvenskans sammanställning visar att det nu totalt är fyrtioen företag med säte i Skåne på småbolagslistorna och fler är på väg.

YA - 26 apr 14 kl. 04:00

Island upp ur askan

Foto: Thorvaldur Kristmundsson
I hamnen i lilla Borgarnes står flera hus med osålda lägenheter.
Det har gått sju år sedan de byggdes och det hårda klimatet längs Islands kust har redan gjort avtryck på panelerna. På motsatt sida ligger det trevliga bosättarmuseet, som tar besökarna tillbaka till den tid då de första norrmännen kom till den bubblande ön mitt i Atlanten.

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

Sommarjobbet som ger dig 100.000 kronor i månaden

Det är dags att skicka in ansökan till Sveriges bäst betalda sommarjobb. Tusentals ungdomar har tidigare sökt tjänsten som vd för en månad. .

DI - 1 timme sedan

Upprorisk stämning när konvojerna rullar mot Venezuela

Lastbilar med förnödenheter har börjat rulla från Colombia och Brasilien mot Venezuelas gräns, meddelar oppositionen. Det råder upprorisk stämning i venezuelanska gränsstäder, där militären har skjutit tårgas..

DI - 2 timmar sedan

Dyr nota för skattebetalarna – så mycket kostar Melodifestivalen

Melodifestivalen är i full gång och ikväll är det Lidköpings tur att stå som värd för den glittriga turnén. Men glittret kan bli kostsamt för de kommuner som är värdar för festen, där de mindre städerna får betala betydligt mycket mer än storstäderna. .

DI - 2 timmar sedan

Kristianstad har fått smak för Melodifestivalen – nu vill de ha mer

I flera år kämpade Kristianstad för att få anordna Melodifestivalen, förra året lyckades kommunen. Nu är Pierre Månsson (L), kommunstyrelsens ordförande, sugen på mer.  ”Vi har ingen tvekan om att vi skulle kunna tänka oss att vara med igen”, säger han..

DI - 2 timmar sedan

Avsiktlig attack släckte svenska valsajten

Det var en så kallad överbelastningsattack som ledde till att Valmyndighetens sajt slogs ut under valkvällen i höstas. Tidigare har det från myndighetens sida hetat att "ingenting tydde" på att så var fallet..

DI - 3 timmar sedan

Miljardärernas ålderskrig: Uppladdade själar och robotar i blodet ska ge oss evigt liv

Silicon Valleys entreprenörer har förändrat världen som vi känner den. Nu siktar de ännu högre. Eller vad sägs om att avskaffa ålderdom, döden och Gud?.

DI - 4 timmar sedan

Kristersson glömde vapenskåp olåst – utreds av polis

Moderaternas partiledare Ulf Kristersson utreds av polis efter att ha haft ett vapenskåp med vapen och ammunition olåst i sitt hem, skriver Aftonbladet..

DI - 4 timmar sedan

Investeringsoraklets jakt fortsätter: ”Priserna är skyhöga”

Warren Buffetts jakt på en riktigt stor investering fortsätter. Det enda problemet? Priserna är skyhöga.

DI - 6 timmar sedan

Entreprenörens svar på globala oron: Flytta ut till kunderna

HALMSTAD. Efter etableringen i Kina är det nu dags för USA. Carl Magnusson, ägare av Unimer Plast och Gummi, ser en global trend och väljer att agera i tid.

DI - 6 timmar sedan

6 råd från experten: Så lyckas ditt företag utomlands

Expandera globalt? Då gäller det att kavla upp ärmarna inför ett grundligt förarbete. Charlotte Holmstrand, sektionschef för EY:s revisionsavdelning Tillväxt, guidar dig till hur du lyckas med bolagets utlandsetablering – utan att drunkna i byråkratitrasslet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.