DI > Ekonomi

Wednesday, 12 December, 08:20

DI - 12 nov 18 kl. 20:27

Ecoclime vill ta in totalt 66,5 miljoner i nyemissionerSpotlightbolaget Ecoclime har beslutat om att genomföra företrädesemissioner som ska tillföra bolaget 66,5 miljoner kronor. Likviditeten kommer huvudsakligen att användas till finansiering av en fortsatt förvärvsdriven expansion samt produkt- och projektinvesteringar. Det framgår av ett pressmeddelande. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Ecoclime

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ecoclimevill ta in , totalt, 66,5miljoner i , nyemissioner
DI - 12 nov 18 kl. 19:00

Ecoclime offentliggör nyemissioner om 66,5 MSEK

Styrelsen för Ecoclime Group AB (publ) (”Ecoclime” eller ”Bolaget”) har beslutat om en företrädesemission av B-aktier (”Företrädesemissionen”). Vid full teckning i Företrädesemissionen tillförs Bolaget cirka 58,3 miljoner kronor före emissionskostnader. Företrädesemissionen är säkerställd genom teckningsförbindelser samt garantiförbindelser från huvudägare och externt garantikonsortium upp till totalt 70 procent av emissionsvolymen..

Affärsvärlden - 14 apr 14 kl. 08:44

Cassandra Oil genomför nyemissioner

Cassandra Oil genomför nyemissioner på totalt 60 miljoner kronor, enligt ett pressmeddelande..

VA - 18 mar 11 kl. 09:24

Nyemissioner minskar kraftigt

18 mars Emissionsbehovet bland Stockholmsbörsens bolag är inte lika stort i år som det var under fjolårets första kvartal. Totalt emitterades aktier för en dryg miljard kronor under fjolårets tre första månader. I år har emissionsvolymen nått knappt 700 miljoner kronor.

DI - 16 nov 18 kl. 08:33

Dignitana gör emissioner på totalt 32 miljoner

Skapkylningsbolaget Dignitana genomför nyemissioner om sammantaget cirka 31,6 miljoner kronor. .

Sydsvenskan - 23 nov 11 kl. 00:05

56 emissioner på 13 år

Aktiespararnas Riksförbund har tittat närmare på Dario Kriz och konstaterar att han har svenskt rekord i nyemissioner, 56 stycken på 13 år.
Åsa Wesshagen är chef för bolagsstämmobevakningen på Aktiespararnas Riksförbund: - Det har varit väldigt många och väldigt små emissioner. Ofta täcker pengarna Dario Kriz bolag drar in bara lönen för ett litet antal personer.

Dagens PS - 18 jun 18 kl. 07:43

Ny trend på börsen: ”Kommer fortsätta”

Ulf Petersson på Dagens Industri tror på fler nyemissioner i höst, mot bakgrund av höga aktiekurser och ett stort intresse på marknaden. Petersson skriver att riktade nyemissioner som snabbt tillför kapital till börsbolagen har kommit i ropet igen. Hittills i år har 21 bolag på Stockholmsbörsens huvudlista gjort totalt 22 emissioner, varav cirka hälften har varit riktade.

Sydsvenskan - 31 aug 11 kl. 11:29

Axisägare satsar i riskkapitalbolag

Axis storägare LMK Industri i Lund blir delägare i Malmöbolaget Qeep group, som samtidigt byter namn till Aqilles Invest.
MALMÖ/LUND. Förutom LMK utökas ägarkretsen även med Jensen Invest, som ingår i sfären kring elektronikdistributören Elfas tidigare ägarfamilj, och Hexiron, som kontrolleras av Håkan Eksandh.

Sydsvenskan - 14 nov 12 kl. 06:30

Barista ska bli större

Stefan Krook, grundare av elbolaget Godel, går in som delägare i den fair trade-profilerade kafékedjan Barista. Totalt har Barista tagit in 5 miljoner kronor de senaste fem månaderna genom två nyemissioner..

Sydsvenskan - 18 jan 14 kl. 01:02

Skånska noteringar ökar på aktielistorna

Under 2013 noterades elva skånska bolag på de mindre aktielistorna. Så sent som i måndags tillkom ytterligare ett.

Sydsvenskans sammanställning visar att det nu totalt är fyrtioen företag med säte i Skåne på småbolagslistorna och fler är på väg.

YA - 26 apr 14 kl. 04:00

Island upp ur askan

Foto: Thorvaldur Kristmundsson
I hamnen i lilla Borgarnes står flera hus med osålda lägenheter.
Det har gått sju år sedan de byggdes och det hårda klimatet längs Islands kust har redan gjort avtryck på panelerna. På motsatt sida ligger det trevliga bosättarmuseet, som tar besökarna tillbaka till den tid då de första norrmännen kom till den bubblande ön mitt i Atlanten.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Catella säljer svensk förvaltningsdel till Söderberg § Partners

Catellas dotterbolag Catella Bank S.A. har avtalat om avyttring av 51 procent av den svenska förvaltningsdelen till Söderberg & Partners för cirka 36 miljoner kronor.

DI - 15 minuter sedan

Telia säljer innehavet i Kcell samt upplöser partnerskapet med Turkcell i Fintur

Teleoperatören Telia Company säljer sitt innehav på 75 procent i den kazakiska teleoperatören Kcell till det statliga kazakiska telekomföretaget Kazakhtelecom JSC. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 15 minuter sedan

Kina: Gripen kanadensare kan ha brutit mot NGO-regler

Om den kanadensiska medborgaren Michael Kovrig utförde "relevanta aktiviteter" för sitt bolag International Crisis Group (ICG) utan att det har registrerats, då kan han ha brutit mot Kinas lagar för utländska organisationer (NGO:s)..

DI - 15 minuter sedan

Netent säger upp personal i Stockholm, tar miljonkostnader

Netent omorganiserar och decentraliserar, något som berör 55 heltidstjänster i framför allt Stockholm. Engångskostnader på 25 miljoner kronor väntas under det fjärde kvartalet..

DI - 15 minuter sedan

S2 Medical landar nytt distributionsavtal för Colombia

Medicinteknikbolaget S2 Medical, som nyligen noterades på First North, har ingått ett exklusivt distributionsavtal med det colombianska företaget Innovacure för distribution av företagets produkter i Epiprotect-serien på den colombianska marknaden..

DI - 15 minuter sedan

Credit Suisse återköper aktier för uppemot 27 miljarder – ska höja utdelningen

Storbanken Credit Suisse ska återköpa egna aktier för uppemot 13,7 miljarder kronor under 2019 och förväntar sig att återköpa lika mycket under 2020. Dessutom planerar banken att höja utdelningen med minst 5 procent om året från 2019 och framåt. .

DI - 15 minuter sedan

Alfa Laval säljer merparten av "Greenhouse"

Alfa Laval säljer merparten av den verksamhet som placerats i bolagets så kallade Greenhouse, som bolaget inrättade för sina mindre lönsamma delar häromåret. Köpare är en italiensk bjässe med fabrik i Blekinge..

DI - 15 minuter sedan

Tioårsjubileum och högst avkastning bland Morningstars Sverigefonder på tio år*!

Lannebo Sverige Plus fyllde tio år igår och har högst avkastning bland Sverigefonder på Morningstar på tio år: 382 procent*! Hur arbetar förvaltarna och varför fungerar deras process?.

DI - 15 minuter sedan

Inhalation Sciences erhåller stor order från ledande aktör inom inhalationsområdet.

Inhalation Sciences (ISAB) har erhållit en order på ett PreciseInhale system, inkluderande plattformens unika in vitro-modul för att studera partiklars upplösning, DissolvIt. Ordervärdet uppgår initialt till ca 2,0 MSEK..

DI - 15 minuter sedan

Rekar: Ahlsell får sänkt rekommendation, Sandvik höjs

ABG Sundal Collier sänker Ahlsell till behåll från tidigare köp efter gårdagens bud och kursstegring upp mot budnivån. Riktkursen sätts till 55 kronor, i linje med budet från CVC..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.